Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #36500 üzenetére
Nekem amik kellenek:
Darkbane
Justicar
Mistcaller
Dreadscale
Amit szeretnék:
Varian
Confessor (csak a class miatt)
Chillmaw
Rhonin
Eadric(?)
Wilfred
Lightbane
Aviana(?)Epic:
Coldarra x2
Mysterious Challenger x?
Astral Communion x2(?) (bár ez inkább a fun kategória)
Beneath the grounds x1
Shadowfiend x2 (talán)
Confuse x1
Garrison x2Ez lehet az ambush, vagy ez kamu? Ha ez az, akkor nem jó mill rogue-ban.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
zolka95
őstag
Az Inspire az minden egyes hero power használatnál érvényesül vagy csak egyszer?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Gyuri27
félisten
Én ahogy látom talán 2-3 értelmes dragon decket össze lehet rakni. Az egyik a pap, a másik a warrior. Meg talán a lockból még ki lehet hozni valamit.
Ez a druida best még mindig nem tünik stabilnak high rankon.Lássuk mi az ami jó lehet szerintem.
Druid: darnassus, saber.Hunter: bear trap nagyon beteg.
Mage: effigi bár én a randomot nemigen szeretem, polimorf boar beteg.
Paladin: seal of az igazi rák, warhorse szintén.
Priest: wyrmrest, shadowfiend, holy champion.
Rogue: -
Shaman: totem golem, tuskarr, draenei, tunder bluff.
Warlock: fearsome, wrahtguard.
Warrior: alex champion, sparing, bash.
Neutral: edys, fencing (ezt LC-ről mintázták), fjola (a két valkyr jó de legend, áhh), crowd favorite, twi guardian, clok knight, kvaldir (kérdés minden hero powerre kapja vagy csak egyre), justikar, chillmaw.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Redcaster
őstag
Én őt várom, ha nem nyitom ki, akkor már félre van téve a számára 1600 dust
-
zolka95
őstag
Az TGT-ben a Hunternek 2 legendje van? Eddig a GvG és a Classik kártyákban is minden kasztnak ugyanannyi kártyája volt minden típusból. hearthhead.com szerint az Acidmaw és a Dreadscale lap legendary. Minden más kasztnak csak 1 van.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #36499 üzenetére
Szerintem
Legendary:
Aviana - control/ramp druidba jó lesz
Varian - control/tauntos warriorba jó lesz
Rhonin - lassabb tempó magebe, midrange/control magebe alap lesz
Chillmaw - sárkány deckekbe alap lesz
Eydis - Az ikrek közül ő a jobb, elsősorban pap vagy valamilyen buffos tempó palába lehet jó, kérdés lesz e ilyen működő deck.Kérdőjeles legendary:
Justicar - ha lesz működőképes inspire deck akkor oda, kérdés lesz-e és melyik classnak (Pap és lockban látok esélyt maximum, részben a legendaryjuk miatt)
The Mistcaller - bár rohadt erősnek tűnik, ha a paklid közepére, utolsó egyharmadába kerül, akkor nem valami jó
Dreadscale - ha lesz működőképes újfajta midrange/control hunter akkor ez oda jó lehet.Ami még erősen kérdőjeles nálam a warlock és priest legendary, majd meglátjuk befér-e valahova, a többi legendary viszont nem nagy szám.
Epic lapok:
Enter the coliseum - 1 db szerintem elfér control palába, van olyan jó mint a brawl
Twilight Guardian - Dragon deckekbe kötelező
Mulch - Végre egy használhatónak tűnő druid hard removal, bármilyen druidba jó lehet pl egy Ysera leszedésére.Kérdőjeles epic lapok nálam:
Mysterious Challanger: ez a lap tök jó LENNE, ha lenne jó pala secret. Nehéz köré decket építeni, az új pala secret + avange férhet be ilyen deckbe, de azokból is nehéz valuet kiszedni. Esetleg tempó pala ahol board előnyt tudsz szerezni?
Stablemaster - control hunterbe ha végre működőképes lesz az a deck
Lock and load - szintén
Shadowfiend - szerintem nem rossz lap, csak a papnak annyi 3 drop van már (amúgy se nagyon papozok), viszont ha már sikerülőd egyet húznod az egy coint jelent, ha mégegyet az két coin. Hasonló lap mennyire jó lett volna roguenak...Többi epicet nem látom nagy számnak, részben a random miatt, talán még egy-kettő közülük bekerül a metába, meglátjuk majd.
You are not prepared.
-
pachito
őstag
Nálam a toplista így néz ki:
Legendary:
- Chillmaw (neutral, személyes kedvenc legendary)
- Bolf Ramshield (neutral)
- Aviana (druid)
- Varian Wrynn (warrior)
- Acidmaw (hunter)Epic:
- Garrison Commander (neutral)
- Mulch (druid)
- Lock and Load (hunter)
- Mysterious challenger (paladin)
- Beneath the grounds (rogue, személyes kedvenc epic)Rare:
- Fencing Coach (neutral, személyes kedvenc rare)
- Darnassus Aspirant (druid)
- Ram Wrangler (hunter)
- Effigy (mage)
- Fallen Hero (mage)
- Polymorph: boar (mage)
- Tuskarr Jouster (paladin)
- Wyrmrest Agent (priest)
- Burgle (rogue)
- Healing Wave (shaman)
- Sparring Partner (warrior)Common:
- Lowly Squire (neutral)
- Argent Horserider (neutral)
- Living Roots (druid)
- Bear Trap (hunter)
- Seal of Champions (paladin)
- Flash Heal (priest)
- Buccaneer (rogue, személyes kedvenc common)
- Tuskarr Totemic (shaman)
- Totem Golem (shaman)
- Bash (warrior) -
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
működni fog a t1 comp spirit, t2 muster kombó [link]
-
Mister_X
nagyúr
Mivel a paladin a mainem, így kielemezném a lapjait és az új metához köthető lapjait.
Eadric the Pure:
Nem éppen a legjobb legendary, mindenképp újra kell gondolni a jelenlegi midrange-control paklikat hozzá. Aggro ellen nem sokat ér, ellenben erős control counter. Következő körben meg lehet takarítani.Enter the Coliseum:
Az egyik legjobb bejelentett lap, ami palának jöhetett. Kiválóan kombózható Humilityvel vagy Aldor Peacekeeperrel, most már van válasz így Yserára is.Mysterious Challenger:
Nem jó, nincsenek olyan jó secretjei a paladinnak, hogy megérje köré paklit építeni. Persze Competitive Spirit és Avenge jól jön, de az lehet kézben lesz addigra.Tuskarr Jouster:
Nyílván lehet kövér control paladin deckben alkalmazni, de a paladin egyik fenéje, hogy nagy szüksége van early és mid game-re, így egy control warrior ellen biztos elszálna a battlecry, aggro meg hamar megeszi - bár ott tuti gyógyítana.Murloc Knight:
Ez és a Seal of Champions eléggé megdobja majd az eboladint. Pfej...Warhorse Trainer:
Jó lap, segíti a dude-okat a trade-elésben, de csak nekik ad buffot, így kérdéses, hogy miben jobb (HP-t leszámítva), mint egy Raid Leader - funkcióját tekintve mindkettő ugyan az: kijátszás körében sebezzenek többet, Raid Leader viszont mindennek ad buffot.Argent Lance:
Kikutatni az ellenfél pakliját tökéletes. Fegyvernek nem jó, egy manáért drágábban Coghammer, ennyi fegyvert nem érdemes palánál tartani (Coghammer + 2x Truesilver + potenciális Ashbringer)Competitive Spirit:
Saját körben aktiválódó secret. Ha board control megvan, akkor jó, kíváncsi vagyok, hogy üres board mellett is aktiválja-e.Neutral:
Justicar Trueheart:
Bár testnek kevés, de late game meghálálhatja magát, ha dude-ok fogják előhozni a board controlt. Utána kiválóan kombózható majd Garrisson Commanderrel és Quartermasterrel.Eydis Darkbane:
Eboladin / Midrange material, de jól szolgálhat controlban is, akár. Fjola aajnos kiesik, mert a buffok többsége eleve ad Divine Shieldet.Frost Giant:
Ide is bekerülhet, egy giant, ami nem az aktuális helyzettől (hand, HP) függ, hanem az addigiaktól. 10. körre akár 2-4 mana is lehet.Crowd Favorite:
A legtöbb paladin class card Battlecry-os, plusz sok bc-s neutralt használunk.Mukla's Champion: felérhet egy mindenes Quartermasterrel.
Grand Crusader: controlba jó lehet.
-
-
-
ADJÁK MÁR KI A KIEGET!!!4
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dyde
aktív tag
Tök jó hogy kijöttek a lapok, de időpont bejelntésről még nem hallottam. Van tippetek hogy mikor jöhet a bejelentés? Már tűkön ülök, szívesen bontanám a preordert
-
DaveNo1
veterán
Végignézegetve a lapokat classokra lebontva kb ez a véleményem:
Akik a legjobb lapokat kapták: Druid és a Hunter (utóbbi abban az esetben ha eltolódik a midrange/board control irányába)
Akik kaptak néhány jó lapot ami növelheti a variációk lehetőségét: Paladin, Warrior, Shaman, Mage, Priest
Akik összességében nagyon rossz lapokat kaptak: Rogue, Warlock
Kicsit jobban lebontva:
Druid: A Ramp druid visszatérhet, Aviana, és a Mulch nagy erősítés neki. A Mulch amúgy minden druid deckbe jó lehet olyan lap leszedésére amit eddig nem tudtunk megoldani (pl. Ysera). A Darnassus Aspirant talán a set legjobb darabja, ez lehet a TGT shielded minibotja. A mostani midrange hunter kicsit jobb lehet ennek a lapnak köszönhetően, és a living roots is segítheti az early gamet amiben eddig mindig rossz volt a druid. A living roots miatt token druidokat is látni lehet majd.
A Blizzard próbálja tolni a Beast druidot, ehhez most 3 lap is jött. Szerintem ez lehet az olcsóbb változata a Midrange/kombó druidnak, de még kéne 3-4 beast szinergia lap, hogy jól tudjon működni.
Hunter: A face hunter egy jó lapot sem kapott, ellenben a mostani midrange (ami most is top tier), minimum a Ram Wranglernek köszönhetően még tovább erősödhet.
A többi lap a control irányába próbálja tolni a huntert, meglátjuk működni fog-e.
Paladin: GvG-hez képest valamivel gyengébb lapokat kapott, viszont összességében nem rosszak. Control Paladin erősebb lehet, és az új lapokkal talán lehet majd készíteni egy tempó/secret paladint is.
Kicsit félek, hogy a competitive sprintnek köszönhetően az eboladin továbbra is erős marad, és a TGT SMOrcja lesz.
Warrior: Talán a legjobb class legendaryt kapták, és az új lapokkal életképes lehet majd egy tauntos-dragon control warrior. A Sparring Partner nagyon erős lap, mert kombózva a TBK-val is (ami mostanra tök kihalt, pedig jó kis lap), és segíthet abban, hogy leszedjél olyan lapokat fegyverrel, amik taunttal vannak bevédve. A két warrior epic lap viszont borzasztó lett szerintem.
Shaman: Az új lapok segíthetnek a shamanon, a Totem Golem és a Tuskarr Totemic nagy erősítés az eddig gyenge shaman early gamenek, a healing wave pedig agro ellen zseniális lap. Control Shaman talán top tier lehet a jövőben. A Mistcallert nehéz értékelni, ha 6. körben le tudod rakni, és utána még sok minion van a kezedben/deckedben akkor zseniális lap, viszont ha paklid aljára kerül, akkor szörnyű. Ez amúgy azt is jelenti, hogy a shamanból ki kell dobni az olcsó spelleket (pl. lightning bolt), és inkább a lényekre kell koncentrálni.
Mage: A mage kapott több irányból is erősítést, Rhonin az egyik legjobb class legend az új setben, jó lehet lassúbb tempó magebe, vagy control magebe Antonidas/Malygossal párosítva. Az Effigy szerint a set egyik legjobb kártyája, nehezen körbejátszható secret, szintén tempó és control magebe erős. A többi lapot majd meglátjuk mennyire lehet beilleszteni.
Priest: Priesttel nagyon keveset játszottam így nehéz értékelni, az új legendary vagy megnyeri neked a játékot ha ad egy Tiriont vagy Yserat, vagy elveszti ha kapsz egy Chot vagy Paglet. Shadowfiend érdekes lap, lehet belőle valuet nyerni, kérdés a papnak kellett-e újabb 3 drop. Kaptak végre egy 2 drop miniont is, a probléma vele csak az, hogy sárkány deck kell mellé, ami nem tudom mennyire lesz papban életképes, mindenesetre jött két jó neutral sárkány, szóval majd meglátjuk. A Convert egy taktikai Faceless Manipulator, mivel a kezedbe kerül a lemásolt lap, így el tudod dönteni mikor akarod kirakni, viszont emiatt lassabb is.
Rogue: A Rogue szerintem borzalmas lapokat kapott, 3 ami használhatónak tűnik az Undercity Valiant, a Buccaneer és a Beneth the Grounds. A probléma csak az, hogy ezek közül a mostani olaj rugóba egyik sem kell, a tempó rogueba igazából hiányoznak az erős 3 és 6+ dropok amik nem kombóra épülnek, és a sprint sem illik bele ebbe a deckbe, laphúzás nélkül pedig megette a fene. Arról már nem is beszélve, hogy nincs igazán jó befejező lap a tempó rogueba. Pirate rogue szerintem továbbra sem lesz top deck, oké jött két jó pirate, de ha lassul a meta, úgyis lesz jó válasz az agresszív deckekre. A 3 manáért 5/4 kalóz (ha van kalóz a boardon) jó lehet, csak 4 sebzést bármelyik deckben találni, ezért csak akkor jó ha 3. körben lejön, de ennek az a feltétele, hogy az első két körben kijátszott kalózok életben maradjanak. A Beneth The Grounds érdekes lap, kicsit segíthet a control roguen, de ez még édeskevés. Anub'Arak borzasztó legendary, egyszerűen a rogueból hiányoznak a control lapok (+ hero power sem erre van kitalálva), hogy használható legyen.
Warlock: A warlock szerintem egy használható lapot sem kapott, az új legendary max handlockba lehet jó, de oda is felesleges szerintem. A handlock ettől függetlenül persze továbbra is top tier deck lesz, főleg ha lassul a meta, emiatt nem kell a lockoknak aggódniuk, hogy bajba kerülnek.
A többi lap szerintem rémes, random és discard lapok, amikhez nagyon optimális vagy üres kéz kell, hogy működjenek, ráadásul a discard mechanizmus egy olyan játékban, amiben 30 lapból épül fel a deck, egyszerűen rossz. A doomguard azért jó, mert erős befejező lap, egy idő után zoolockban kiürül a kezed, és a voidcallerrel jól kombózik, de a többi discard lapot most se játssza senki.
Ennek az egész discard mechanizmusnak akkor lenne értelme, ha el tudnád dönteni mit akarsz eldobni (erre maximum úgy van ráhatásod, hogy kijátszod előtte azt amit nem akarsz), lenne temető mechanizmus, vagy olyan démon lap ami pl. ezt tudja: "if you discard a card, summon a random demon on the battlefield on your side", esetleg nem 30 hanem 60 lapból állna a deck. A Fist of Jaraxxus is akkor lenne jó, ha nem random lenne, hanem legalább el tudnád dönteni mibe akarsz sebezni. Meh.
Na kb. ennyi lehet véleményezni, vitázni.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz hyperspace #36516 üzenetére
Azért nem teljesen: Flame Leviathan, Mimiron's Head volt GVG-ben, de TGT-nek nulla köze van Ulduarhoz.
-
pachito
őstag
Én inkább azon csodálkozom, hogy a Black Knight nem kapott különösebb figyelmet/szerepet a promo során.
-
Redcaster
őstag
Naxxramas és TGT után lassan illene kiadni egy ICC-t szerintem egy DK-val együtt
-
törölt tag
A lap szakértést meghagyom azoknak, akik értenek hozzá (lehet nekik bejön). Afelett viszont nem tudok elsiklani, hogy a blizzard megerőszakolta Anub'arak karakterét. Egy hatalmas szívlapáttal kellene hátba vágni, aki kitalálta ezt.. Mintha külön igyekeznének a wc3+ft nagy neveit meggyalázni.
-
whitezo88
nagyúr
Az megvan, hogy a Hero Power lopó lap kicsit EZMODE-dá teszi a HC adventure-ket? pl Thaurissan: deal 30 ggwp. De a többi is elég jó lesz.
-
whitezo88
nagyúr
egy kis metán kívüli deck haladáshoz: [link] előző hónapban legend is lett vele, most épp 16-2-n áll, ami elég jó. Olyasmi mint anno a Wonyx-féle, pár átalakítással.
-
DaveNo1
veterán
válasz #75376384 #36520 üzenetére
Illidan is egy hulladék, és nagyobb lore szereplő, mint Anub. Főleg, hogy az új kiegészítőben is meghatározó lesz.
Amúgy Anub'arak iszonyat jó lap lenne, ha neutral lenne, vagy warrior, vagy druid kártya. Igaz ezekben a deckekben talán OP is, ezért a rogue kapta.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
thesound
addikt
válasz ígyvanferi #36526 üzenetére
a felirat mögött a dombornyomás
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #36525 üzenetére
Igen ez igaz.
Nem biztos hogy OP lenne. Néha az az érzésem, hogy nem mernek legendhez méltó statokat/képességeket adni néhány lapnak így azok szimplán szarok maradnak.
Vagy egy másik szempont, amit Kibler is írt az egyik bejegyzésében korábban. Szerinte a legtöbb lapot a bgh tesz játszhatszlanná, így annak kellene a körmére nézni úgymond.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz #75376384 #36529 üzenetére
Control Warriorban egy meghalhatatlan lap ami még a 4/4-eket is gyártja? Instant win, ha nincs silence vagy mind control az ellenfélnél.
BGH példát meg nem értem, mindenki játszhatja, így egy control vs control meccsben emiatt nem lesz hátrányban semelyik játékos sem. Agro deckekben ráadásul nincs is BGH. Továbbá az eq + conc és hasonló aoe clearek is tönkreteszik a late gamet...
Ráadásul van egy csomó nem BGH target jó late game lap ami visszajöhet a metába ha lassul a meta: Ysera, KT, Tirion, Cenarius, Antonidas (ezek egy része most is játszható metában).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #36530 üzenetére
http://bmkgaming.com/the-problem-of-big-game-hunter-ive-got-the-fun-in-my-sights/
Érdemes elolvasni.
Nem tisztem megítélni, hogy hol mit okozna, mert papíron sok jó lap van, ami amúgy játszhatatlan. Majd úgy is kiderül mi lesz.
Én azt mondtam, hogy pár legend lap egész egyszerűen nem rendelkezik legendhez méltó statisztikával.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz #75376384 #36531 üzenetére
Lusta vagyok most végig olvasni, de ez csak egy hatalmas sírásnak tűnik
Ha nem lenne BGH akkor a Handlock broken deck lenne (főleg versenyeken), a druid használhatatlan class lenne, mert nincs hard remove spellje jelenleg (nem Kibler, a naturalize az egyik legrosszabb lap a játékban), az amúgy is durva Dr. Boom meg totálisan OP lenne.
Nem Kibler, a sárkány deckek azért nem működnek, mert az agro átfut rajtuk 6-7 kör alatt, és nincs olyan sárkány jelenleg ami orvosolná ezt (TGT ezt részben megoldja).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #36532 üzenetére
Ha lusta vagy végigolvasni hogyan tudod véleményezni?
Leírta valamiről a véleményét, amit érvekkel alátámasztott. A sírás az kb az, hogy "jaj otk megpusztultam patrontól, mert 40+ sebzést kaptam, pedig a board is üres volt" etcetc...
Az, hogy az aggro átsétál rajta több más paklira is igaz, nem csak a sárkányokkal megtömöttre.[ Szerkesztve ]
-
mody123
tag
Tegnapi stream után nincs nagy kedvem már játszani amíg ki nem jön a TGT de az arany meg kellene
Legalább tudjuk mikor jön ki a TGT Ben Brode elmondta: Soon...... -
DaveNo1
veterán
válasz #75376384 #36533 üzenetére
Mi kell agro ellen? Taunt, heal és aoe. Mit nem tudnak a jelenlegi sárkányok? Tauntolni és healelni (aoe az class specifikus spell). This is the end of the story. Emellett a szinergia lapok is gyengék, vannak jobb opciók, lásd Loatheb, Harrison Jones.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
mody123
tag
válasz ígyvanferi #36535 üzenetére
Itt van: [link]
-
whitezo88
nagyúr
ezer fős felmérés, hogy milyen erősek lesznek a tgt lapok. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #36536 üzenetére
ez tagadhatatlanul igaz, viszont a bejegyzés nem erről szólt, hanem arról, hogy egy lapnak mekkora hatása van a nagy lényekre.
amit sose értettem viszont nagyon szívesen látnék, az több faj. pl. miért van démon és miért nincs undead vagy orc? rengeteg lény a kártyák közül egy nagy semmi.. persze lehetne jönni azzal, hogy az óriások mint faj elég furán adná magát tekintve a fajtáikat, de erős a gyanúm, hogy erre is ki lehetne találni valami megoldást. -
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #36540 üzenetére
Varian tipikusan az a lap ami kompetitívben meg tud szivatni, ha véletlenül kiraksz vele 3 további miniont és az ellenfél kezében ott az AOE clear. Kb. el is vesztetted a meccset.
A Druid legend nekem ezért jön be jobban, mert ott te döntöd el mit raksz ki mellett, és pl. ha egy Loathebet kiraksz vele (+1-2 nagyobb dögöt), akkor a legtöbb aoe clear ellen védve van a boardod. Variannál meg ugye nincs battlecry effekt.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
ígyvanferi
addikt
válasz DaveNo1 #36542 üzenetére
Ja, Aviana nem rossz.
Én annak örülök, hogy a sámán feltételezhetően erősödni fog. Kb. sosem játszottam rankeden sámánnal, talán valamikor a kezdetekkor, meg mostanában párszor a mech változattal, de nem volt vele sok sikerélményem. Arénában szerettem viszont, az egyik 12 winem sámánnal lett.
Remélem lehet majd valami hatékony midrange decket összerakni az új lapokkal.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #36539 üzenetére
Mert jó. 8,45 kb a megfelelő értékelés.
A Varian viszont tényleg túl van hypeolva. Jó lap lesz, lesz deck ami használni tudja és lesz amikor megnyeri a meccset. De lesz amikor elbukja a meccset és emiatt 8 pont a reális, a 9.42 nevetséges. Healing wave is csak simán jó."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #36546 üzenetére
Szerintem annyira nem, mert ha paklid utolsó harmadában van akkor konkrétan használhatatlan, és ha 6. körben kirakod kell 5-6 kör míg kinyeri a valuet. Mivel nincs azonnali hatása a boardra brutál lassú a 6-ért 4/4. Következő körben ha kiraksz egy lényt +1/+1-el még mindig kevés a value, mert valószínűleg jóval nagyobb tempó hátrányba kerültél miatta.
A másik probléma, hogy a shaman deckekben kevés a heavy minion és tele van olcsó spellekkel, ezt teljesen meg kell változtatni, ami nem lesz könnyű.
Druidban lenne igazán erős ez a minion, ami tele vagy heavy minionokkal, na de álmodik a nyomor
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
Mai napi rage: Ha zooval megyek minden fos 2 silence-el megy ellenem, hitetetlen ez a fos játék, hogy csak counter decket dobál be.
B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #36547 üzenetére
Itt most control és midrange elleni matchupról beszélünk. Agro ellen nem a legjobb legtöbb esetben, de most ugye várhatóan kevesebb lesz belőle. (azért a 4/6 belcher nem rossz és a 4/6 "windsobeymycommands",3/9 deathlord stb) Ha ez alapján áraznánk be minden lapot akkor csak tauntot és healt kéne játszani. Ez a későn jön fel dolog igaz, de sok lapra szintén igaz.
Olyan mint az emperor ha azt nézzük, hogy 1/1 + stat az 1 mana. 5/5 helyett 4/4 ami jelentősen rosszabb, DE: értéket ad a szarabb lapoknak lategameben. Pl egy 3/4 zombie chow sokkal kevésbé rossz mint egy 2/3 lategameben és ez jelentheti a különbséget. Szóval minion heavy deckbe sokkal jobb mint az emperor.
Ha nagyon controlba gondolkodunk akkor a thoughtsteal hatás is megvan, csak itt nem több lap lesz a deckedben, hanem jobbak.
persze ettől még lehet nehéz lesz shamanban megoldani value-ként, de ettől még a lap erős
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest