Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz alpihun #18495 üzenetére
"Azt elszúrtam, hogy ismerkedés miatt minden herot felvittem minimum tízre, mert meccset kb az összlvl/összmeccs alapján keres"
Ha jól értem eddig casualban játszottál. Ott a sorsolás a nyert / vesztett meccsek aránya alapján megy, relatív kis ablakban. Szóval pl. 5 meccses ablakot néz (pontos számot nem tudom), akkor ha te nyertél 3-at és vesztettél 2-t, akkor olyan ellen fog sorsolni, aki ugyanígy nyert 3-at és vesztett kettőt. Na most lehet neki az elmúlt 5 meccsében nagyon kemény ellenfelek voltak és ennek ellenére nyert hármat, te meg pont 5 gyengét kaptál és emiatt nyertél 3-at. Így összesorsol, pedig nyilván nem vagytok egy szinten. Ez a casual hátránya. Szóval nem szúrtál el semmit"Viszont mielőtt a ranked matchmakingemet is el!%="om, meg szeretném kérdezni, hogy itt ha az elején sokat veszítek akkor tud nagyon minuszba menni vagy valami nagyon nehezen visszahozható státusba?"
Ugye rank 25-ről indulsz, és 2 nyerés (csillag) kell ahhoz, hogy szintet lépj. Egészen ranked 20-ig vesztésnél nem vesztesz csillagot, és így szintet se tudsz veszteni. Ranked 20tól már vesztesz csillagot, de 20 alá nem kerülhetsz. Szóval nem, nem tudsz minuszba menni. Ha csak minden 20. meccset nyered meg, akkor is eléred előbb-utóbb a rank 20-at"Tehát ha még nincs dreamdeck meg powaskill stb akkor érdemes elkezdeni vagy előtte 6 hónap legendary farm?"
Egy legendary card se kell ahhoz, hogy legendary légy. Tök alap lapokkal is el lehet jutni rank 10 környékére legalább.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
válasz alpihun #18495 üzenetére
mert meccset kb az összlvl/összmeccs alapján keres
Ezt honnan veszed/gondolod?Azt elszúrtam, hogy ismerkedés miatt minden herot felvittem minimum tízre
Ezt pont jól csináltad, mert így lett meg az összes basic lap.itt ha az elején sokat veszítek akkor tud nagyon minuszba menni vagy valami nagyon nehezen visszahozható státusba
Nincs ilyen. Rank 25 a legrosszabb rank, ennél rosszabb akkor sem lehetsz, ha vesztesz 1000-et.Tehát ha még nincs dreamdeck meg powaskill stb akkor érdemes elkezdeni vagy előtte 6 hónap legendary farm?
Sima deckkel is érdemes nekivágni, rank 20-ig könnyen el lehet jutni, és akkor a hónap végén még 1 hátlapot is kapsz. Van egy pár olcsó deck, amivel a rank 10 is elérhető, bár Naxx most eléggé megkavarta a metát.Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz alpihun #18592 üzenetére
2 savannah és 2 uth kell, amúgy az irány jó. a core houndot kukázd. tundra rhino se annyira jó lap mégha párszor úgy is tűnik, és 2 webspinnert is tolj bele (az nem tudom melyik wing első vagy 2.) ja és 2 creepert, az első wing még asszem és jó lap ide. Multi shot helyett mehetnének pl. akár a Maexna is beleférhet.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz alpihun #18603 üzenetére
Savannah lenne a legjobb. De addig szerintem egy rhino nem rossz, többet érsz vele mint maexxnaval. Esetleg második snapjaw helyett berakhatsz egy dire wolf alphat vagy egy krokodilt. Arcane shot meg tök fölösleges, van ott két disznód 2 hunter markkal, van deadly shotod is. Helyére rakj beastet, többre mész vele.
PhobioNN7:Nekem google dns miatt nem töltött be, most töröltem és egyből jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz alpihun #18682 üzenetére
Ha akarsz igazi pénzt is szánni a játékra, akkor abból Naxx-ot vedd meg, és a goldból paklikat/aréna belépőt vegyél. Ha nem, akkor csak az a kérdés, hogy melyiket éri meg előbb: nos talán ekkor is Naxx a nyerő, mert garantált a Legend (ami egy csomó deckbe jó), és a többi lap is eléggé használható, míg a 7 pakliból lehet nem kapsz semmi olyat, amit használni tudnál.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz alpihun #24691 üzenetére
Loathebet mindenképp rakd be, ha már megvan. Az egy Defender of Argust is. Két Flame Impet mindenképp craftolnék még, az csak 80 dust. Undertaker sem lenne rossz, de ahhoz Naxx-ban a 4. szárnyat ki kell nyitnod. Második Soulfire azért szerintem mehet a pakliba, még ha már 1 manás is.
-
thesound
addikt
válasz alpihun #35430 üzenetére
Szerintem ez kamu. Én nem tudok róla, hogy lehet így kártyát venni. Csak In-game tudsz venni szerintem.
Régen volt, hogy pl. a Diablohoz adtak egy kódot és az adott 1 packot, de az hivatalos volt, és szerintem ezeket a kódokat árulhatják. Én nem venném meg.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
tomazin
veterán
válasz alpihun #35433 üzenetére
fél éve volt mikor láttam (én magamtól össze bírtam szedni haveroktól a paklit, így még inkább nem emlékszem), de gugli a barátod. lehet, hogy már ennyi (csak én meg ennyiért nem venném meg, mert nem sokkal drágább, ha blizztől veszed, de az 100%), mert már kikoptak a készleteik.
-
Yodamest
veterán
-
fogtunder
nagyúr
válasz alpihun #35724 üzenetére
minden kiegészítőben volt valami power creep, ami miatt muszáj, hogy meg legyen (undertaker, Boom, Thaurissan). itt simán lehet, hogy a két valkyr lesz ez. ugyanakkor egy rohadt nagy űrt is betöltenek, mert a most létező 2-4 manás legendek nagy része használhatatlan, Thalnos meg színtiszta tech lap.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DaveNo1
veterán
válasz alpihun #35825 üzenetére
Az új lapokat mindig lekorlátolják a régi erős lapok, és amúgy se rakhatnak be 100 op lapot, mert akkor tényleg pay to win lenne a játék. Ha a 130 közel fele használható lesz metában, azzal már ki lehet egyezni. (Naxx-ban volt 50%-os a jó/használható lapok aránya, GvG-ben valami 30% körül volt, BRM meg 20%... )
You are not prepared.
-
Shamy
tag
válasz alpihun #35868 üzenetére
Az rng fakto az, ami a tudással szemben a casual játékosokat felemeli.
Ha csak a laphúzás szerepelne rng faktorként, akkor fele ennyi meta pakli lenne, és ha most egy paklival tudsz 55%-os win rate-et, akkor randoom nélkül hoznál 65-70-et. Szten ki játszana ezzel a játékkal, ha csak az esetek 30-35%-ban nyer.
Sikerélmény a casualoknak. A profik sírnak miatta, de azért él a játék, mert így van.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz alpihun #36019 üzenetére
én egészen biztosan
A brawl-on amikor 10 manával kezdtünk nagyon jó volt miracle rogue-zni. Csak azokat a meccseket nyertem meg amikor feljött az első pár körben az auctioneer, de azokat biztosan. Itt is ez van, csak ezzel a spellel.
Laphúzásból meg úgyis kb kell bele az összes, nem azzal lesz a gond."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz alpihun #36019 üzenetére
Igazából teljesen mind1 mit húzol, csak legalább legyen egy sticky minion. Ramp druidban eddig is maximum körönként egy miniont raktál le, ez a lap némi lap áldozat árán pedig lehetővé teszi hogy azaz 1 bármekkora legyen. Probléma akkor van ha rossz lapot húzol következő körben mondjuk egy innervatet. Akkor elvesztetted a meccset.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
voyager4.4
senior tag
válasz alpihun #36801 üzenetére
"craftolok pár új common/rare lapot"
Szeritem commont nem éri meg, azt tényleg kinyitod előbb utóbb. Rare már más, elvileg arra is nagy esély van, erre szoktam elmesélni, hogy mind2 doomguard-om és blastmage-em kraftoltam, azóta se nyitottam... (jah késdobáló szemétládát sem )[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
Mister_X
nagyúr
válasz alpihun #36881 üzenetére
Ott van a Steamwheedle Sniper, utána már elég kihatása lesz a boardra. Plusz nem lehetetlen controlt építeni: az lesz a szépsége, hogy board control kialakítása közben hero powerrel veszi el az időt az ellenféltől - hacsak nem használja fel azt is controlra. Nekem bevált formulám van hunterek ellen, de sírógörcsöt is kapnék, ha szépen legyalulna mindent Acidmaw-val és utána esélyem se lenne behozni a tempóhátrányt a következő köröktől. Az aggro-t meg lehet fogni, onnantól meg concede. Ellenben a control fordíthat a meccsen.
Röviden: nem muszáj arcra menni, control hunter majd szépen tartja a frontot és közben hero powerrel löki a lethal felé az ellent. Lehet, hogy eddig ez az út volt a legkézenfekvőbb, de már nincs egy hetünk sem a változásig. Mindenből lehet aggro-t csinálni, most már a hunternek is megadatik a lehetőség,mhogy belépjen a Nyolcak Csarnokába kilemcedikként.
Amúgy működik duplán a Lock and Loaded.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest