Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31001) Williamgrant válasza #98221312 (#30983) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nem voltam kíváncsi a szakmai véleményre tényleg. Próbáltam egyértelműen fogalmazni, sőt, most így visszaolvastam újra, szerintem nem voltam félreérthető.

Leírtam:
- Kinéztem egy terméket
- Tudom hogy drága
- Legyen térhangzás
- Más gyártónak van hasonló terméke ami alternatíva?

Mivel feltételeztem hogy a témában jóval képzettebbek vannak nálam, azért jöttem ide kérdezni. Nem arra voltam kíváncsi amit sokan beleolvastak és írtak. Az érdekelt volna, hogy van-e más gyártónak olyan terméke ami árban/tudásban hasonló lenne, alternatívának megnézném.

Közben külföldi oldalon is jártam, ott is feltettem ugyanezt a kérdést, kevésbé néztek hülyének vagy ott több a hasonló igényű hülye, nem tudom.

Miután ott is és itt is volt pár segítőkészebb hozzászóló, nagyjából rájöttem hogy hasonló termék jóval drágábban van, ugyanazokkal, vagy rosszabb várható eredményekkel. Tehát úgy éreztem hogy ár/érték arányban jó lesz a kinézett Philips termék azokra az igényekre amit magamnak megfogalmaztam.

Tényleg csak tisztázás végett, kompetitor terméket kerestem, nem pedig véleményt a cuccról. (ami szerintem egyértelmű is volt). :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.