Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
-
Elvagyok
senior tag
válasz szab.tam #24046 üzenetére
Szia.Jó ötlet a satu is,az álvány is,üregelő Spray is meg a többi.Mivel látom féldarabokat is munkálsz meg javaslom mindenképp a csavarthornyú dörzsárak beszerzését.Arra ügyelj hogy a tűrés ebben az esetben nem H lesz mert az mozgó-csúszó alkatrészekhez kell,hanem inkább J tűrésű legyen mert az a rögzített kötésekhez való!Laci.
Soha többé ...
-
TechN7ne
nagyúr
Üdv.
Olyan kérdésem lenne,létezik e olyan,hogy PCI hosszabbító. Vga-m hűtése miatt nem férne alá a hangkártyám és erre a célra kéne nekem. Ha van ilyen lehetőség,hol tudnám beszerezni,milyen boltban? Fontos lenne számomra,mert zenélek és vga nélkül sem akarok maradni,alaplapomat meg ez miatt nem szívesen cserélném le.
Köszöntem előre is a választ!
-
törölt tag
Arra gondoltam, hogy valami kárpittal kéne a gépházat bevonni. Eltakarná az ocsmány venti kivágásom helyeit, ha az oldallap vágás közben sérül azt is kitakarja. Az egészet bevonni kívül, meg belül is ahol látszik. Nagyon állat lenne és könnyebb is dolgozni vele, mint lemezt méretre vágni és festegetni. Csak valami vékonyabb kell ami jól hajlik és rásimul. Tudni kéne mennyire drága mulatság. Vélemény?
-
szab.tam
nagyúr
olyan műbőröket lehet már kapni, hogy jobbak mint az igaziak...
a problémát máshol látom. vegyünk egy sarkot. az egyik élen a bőr lehajlik. még a másik is be tud hajolni, ha úgy van szabva. idáig ok.
de a 3. élnél mi lesz?
vagy csak úgy egymásnak ér? akkor látszik a bőr elvágott éle. vagy vissza lenne hajtva egy szegély? akkor ott dupla vastag az anyagaz éleket belülről összevarrni, (azaz kívülről, majd kifordítani), és ráhúzni a gépre.
ehhez szűcsnek kéne lenni.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Psycho18
tag
válasz szab.tam #32361 üzenetére
Ezen agyaltam én is, hogy hogyan lehetne az előlap sarkait szépen kivitelezni.
Ez az összevarrásos dolog jól hangzik és még olyat is ismerek aki szépen ki tudná nekem vitelezni a varrásos részeket
Köszi a tippet!
Amint sikerül belekezdeni teszek fel képeket.
Csak még maradt 4 hét gyakorlatom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Maradok a kárpitnál, jobban tetszik, meg dolgozni is könnyebb vele. Én az elejét nem akarom leburkolni, a tetejét, ahol csak a szélein kell lehajtani, az oldalait ahol sehol se kell, meg belül ott se nagyon kell. Ha látszik a vágás akkor látszik, még mindig szebb, mint a fogóval kitépkedett ventilátornyílás. Majd meglátom hogyan lehet alakítani, ha be tudom csíptetni elől akkor a vágás se látszik.
És nem is megfizethetetlen 140*70-es darab 1700.
-
FatalEror
addikt
Nem nehéz Agoka megoldotta!
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz mrterminator #32366 üzenetére
Jó lesz,mivel vágtad a plexit?
Kedvet kaptam én is egy kis modd.hoz neki állni már a felniknek,de mindig jönnek a jobbnál jobb 5letek,és nem akarok elhamarkodott döntést hozni.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
Trebron09
őstag
válasz mrterminator #32366 üzenetére
Én nem sok értelmét látom..hacsaknem a lap megsütése a cél..
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
mrterminator
aktív tag
válasz FatalEror #32367 üzenetére
Gemkapocs felforrósítva és azt belenyomva-húzva vágja szépen(mint a vajat), azután reszelővel egyenesre reszelem, nem gyors, de könnyen kivitelezhető. az alaplap méretére vágását, meg sniccerrel jó sokszor vonalzó mellett behúzni, majd szépen hajszál egyenesen eltörni.
Trebron09: nem fő meg az alaplap, hiszen a hűtőbordák kilógnak belőle, és a többi alkatrész semmit nem melegszik, ráadásul kb 5mm van távol az alaplaptól is.
Ja és persze csak esztétikai értelme van, ezt én is tudom[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz mrterminator #32369 üzenetére
Neked van dremeld is,akkor egy gyémánt szórt,vagy fűrészfoga tárcsával nem lenne gyorsabb?
HardCore is my LifeStyle
-
Trebron09
őstag
válasz mrterminator #32369 üzenetére
I know...azért volt ott a " "
Fólia helyett én amúgy lefújnám matt feketével a plexit...esetleg v.mi feliratot/mintát hagyni..majd elvilágítani..jól nézne ki. :)
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
FatalEror
addikt
válasz mrterminator #32371 üzenetére
Ja valami olyasmi lenne,imivel mér privibe úgy 200 levelet váltottunk,de mindig jön jobb 5let,aztán már szegényt nem traktálom.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
MAximálisan topik on:első három kép a lényeg.
HardCore is my LifeStyle
-
zolee5016
őstag
Hát az sli ment...Matrix jött....Alig fér be a Strike-ba... ..egy dologgal szembesültem...Ezt a közel másfél kilós dögöt ki kell támasztani ,mert jönne ki a slot-ból...Kb ilyen tempóban 1 hónapon belül kiszedi a pci-e sint a helyéről....Vajon a tápcsati alatt támassszam meg,vagy a hűtésénél fogva?????
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
imibogyo
veterán
válasz zolee5016 #32379 üzenetére
Fordítsd el a házat. Jól tehermentesíti az alaplapot és a slot-okat a nagy kártyák súlyától.
[ Szerkesztve ]
-
-
imibogyo
veterán
válasz KillHates #32381 üzenetére
Így van én is lógattam már fel 670 DC2-t, egy jó vastag dróttal a tápcsati mellett lévő lyukon átfűzve és tökéletes volt. Egy-két napig a tápcsatira volt rácsavarva a drót és úgy sem volt semmi baja. Sokkal nagyobb gond az, hogy hajlik, mint az, hogy hol támasztod alá, vagy hol függeszted fel. Mondjuk a venti lapátjai talán kivételek ez alól.
(#32384) zolee5016: az is jó megoldás, de amit sinya mondott még esztétikus is lesz. Mondjuk a slot takarós megoldást le kell szigetelni nehogy valamit rövidre zárj.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz imibogyo #32382 üzenetére
Olyan megoldáson agyalok,mint ahogyan a kimeneti oldalon van a kari megcsinálva...tehát teljesen keresztbe alátámasztani egy slottakaróval...csak az alaplapi tálcát kell átfúrni..... a slottakarót meg vizszintesen becsavarozni és ráfektetni a vga-t....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
cool13
őstag
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Trebron09 #32377 üzenetére
Ahogy Kill is mondja. Mostanában nincs az embereknek pénze gyári megoldásra.
sz: Én arra várok, hogy mikor indítanak a szegényeknek államilag támogatott Prána-tanfolyamot, különös tekintettel a Pránatáplálkozásra, mikor is az ember fényt eszik.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
zolee5016
őstag
Most egy kicsit padlón vagyok....A Matrix eddig teszi a dolgát rendesen...de a méreteinél fogva a kari köré kell épiteni a gépet....a háttértáraknak nem lesz helye marad a a Raptor egyedül....Ki kelett venni a takarófalat,és át kellett rendezni mindent,mert a kari helyigénye brutális.....Búcsú a sok melóval járó kábelektől,és a teljes elrendezéstől.....Mókuskerék...most még 30% -osan van összállitva a gép,csakhogy hajtsam a karit......lehangoló a látványa de a teljesitménye persze ott van...neki kellene állni.....
-
zolee5016
őstag
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
-
nagyúr
válasz zolee5016 #32393 üzenetére
Fú! Nézem az utolsó képet, valami nem stimmel.... Hol a fenébe van ebből a gépből az alaplap?!
Aztán rájöttem... Nagyon állat cucc! Nem láttam még ilyet(az az Aranyhajas fonat ezért eléggé nyomhatja a kártyát... )
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
szab.tam
nagyúr
válasz KillHates #32396 üzenetére
szerintem nem tudta kiszedni a vga-t, mert nem birizgálta meg előtte a fehér pöcköt. és valszeg elfogyott a cérnája, majd kitépte.
én is jártam már úgy, hogy nem fértem hozzá a kiakasztóhoz, elfogyott a türelmem, és szabályosan kitéptem. de ott nem sérült semmi.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest