Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psycho18 #22762 üzenetére
hopp! az árnyékolt riser ott is benéz....
és érdemes megnézni, hogy az asztal háttérkép színei is hogy passzolnak...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
enginev3.0
félisten
válasz Psycho18 #22762 üzenetére
ez is brutal, en is hasonlot szeretnek, csak azt akarom hogy a lapnal tobb dolog (es ami rajta. van) ne nagyon latszodjon
viszont azt a videokartya dolgot hogy oldotta meg? mi annak a kabelnek a neve?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Psycho18 #22769 üzenetére
Fúú van egy ára
Pénteken hozzák a házat, amit szétszabdalhatok, abból szedem ki a laphoz valót.
Majd kiötlöm hogy akkor hogy is legyen a többi, és hétvégén meg is csinálom ha minden összejön
Már csak a plexi lap lesz kérdéses hogy azt, honnan szedek. a mostani házamat nincs szívem szétvágni, pedig abban van egy szép plexi, venti hellyel, csak a vga helyét kéne bele kivágni, de nincs hozzá szívemKépekkel meg lehet komplett logoutos leírással majd jelentkezek bár nem lesz profi munka, de mindent megteszek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Vigilante
őstag
válasz Psycho18 #22979 üzenetére
Köszi szépen végülis amíg a mostani gépemnél max 64 - 62 °C a 2 480-as 20°C-os szobahőmérséklet mellett, addig simán adja nekem így is!
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psycho18 #26580 üzenetére
jó, hogy az ellenkezőjével szoktam poénkodni, de a hűtőgyártóknál nem hülye és fantáziátlan mérnökök vannak. csak a hr és a marketing részelg jól tökönrúgja őket, ha ilyen koncepciók faragásával töltik az időt, amik sosem kerülnek sorozatba, mert nem lehet eladni belűlök mondjuk 250.000 db-ot, csak 4000-et...
egy kivétel van:? a thermalright. ők legalább néha kiraknak pár koncepciódarabot. utána persze soesem gyártják, de legalább lehet látni, gondolkodik is valaki...
(#26578) blasko92
fene tudja. de ezeken most nincs nagy hajtogatás. és mivel a forróvizes próbát mindig, minden munkafázis után elvégzem, és tökéeltesen, gyorsan forrósodik minden, így azt tapasztalom, nem romlik semmi.
és azt sem tudom, ha a gyártók a lezárás után nem hajtogatnak-e...(#26579) baluka6
mindhárom gépem készen van. azokon már semmit nem akarok módosítani.
maximum a 3. konfigban lévő 2 db. ninja-t kicserélem szétfűrészeltre, mert a mostaniak egyben vannak. és a procinál pár fokot még szívesen nyernék, hgy az E5200 az alap 3ghz-ről nyugodtan 3.5-re húzhatőó legyen linx alatt is....
úgyhogy megcsinálom. ha elviszik, úgy is jó, ha nem, dísztárgy lesz belőle a szobában.(#26581) FatalEror
ha a kis aluprofil borda elképzelésem működik, (és miért ne működne), akkor az önmagában elég nagy szám, hiszen ilyet még sohasem láttam. a méretből és a súlyból kifolyólag kompakt méretben, (normál házban, normál módon elférő), pedig nem lehet nagyobban csinálni.
igazából nincs hová dobbantani...
Amik terveim vannak, és félkész blokk, (feljebb ugye már publikáltam), az már a méretéből kifolyólag egyedi házat igényel
de ez a 24-es még nem. (és ha még sikerülne feketére, vagy valami színesre eloxáltatnom a kis profilokat...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
duc
aktív tag
válasz Psycho18 #27698 üzenetére
Tetszik a ház, én most csinálok egyet amibe 5db 12cm-es swif2 tolja be a levegőt, abban is lesz huzat
Alaplap alja mennyire nyitott, kap valamennyi levegőt, vagy semmi nem megy a szivacs mellett be?
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psycho18 #29913 üzenetére
jó kis meló.
"házat szabtam tovább"
öhöm. a márkanévhez fűződő jogokért fiezetni kell...***
pont nem...[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz Psycho18 #30592 üzenetére
Azért a 4400rpm már valami,és láttam a középső már dupla lapátos,illetve ezekből szokott lenni fém is,szóval ez már daráló kategória,és valszeg ha portalanítod a gépet,és belenyúlsz a ventibe akkor a 480-al ellentétben itt nem a venti fog törni,hanem az ujjad kezd el pépesedni.
HardCore is my LifeStyle
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Psycho18 #30599 üzenetére
Ahh köszi. De szerinted, egy USB kimenet elbír 1,84 A-t vagy esetleg ebből többet? Nem akarom, hogy a müvészeti alkotás ne működjön. Amúgy nem gépbe lesz, hanem laptop alá csinálok ilyen hütést. A váz egy régi rossz rácsos videó teteje lesz amin kellemesen jön majd át a friss hideg levegő a laptop fele ezzel elérve 8-10%-os hülést.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Vartanus
őstag
válasz Psycho18 #31040 üzenetére
Minek tépted ki?
Köszi neketek is a válaszokat FatalEror és macko20.
Akkor még 1-1,1mmes alulemeznél sem fordulhat elő gyakorlatilag,hogy a poszegecs átszakítsa magát az alulemezen,még a fejjel átellenes oldalon ügye ahol "csak" a behúzott szár terül szét?
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
dewil666
őstag
válasz Psycho18 #32175 üzenetére
Gratula szép lett!!
Mikor néztem a képeket azt hittem zölden fog világítani.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psycho18 #32172 üzenetére
nem igazán tudtam megérteni a technikát, pedig rendesen leírtad, és jók a képek.
a lényeg: elképesztő lett a végeremény, pláne így.
- meg ilyenek...
(érdemes lenne ebből egy címlapos logout-os cikket, beillesztett képekkel összeállítanod.)
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Psycho18 #32188 üzenetére
Gyakorlatilag egy házi készítésű drótfűrész. Military boltokban lehet kapni 1500-2500 Ft közti áron.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
szab.tam
nagyúr
válasz Psycho18 #32188 üzenetére
a logout cikknél nem csupán a fűrészelésre gondoltam. a komplett gép kialakulásának történetére.
-
FatalEror
addikt
válasz Psycho18 #33155 üzenetére
Amikor írod a hsz-t akkor lejjebb scrollozva van egy kép feltöltése a szöveghez ott a fájl kiválasztása feltöltöd,majd a beillesztés gombra kattintasz.A képeket lehet méretezni kell,mivel 1MB-ál nem lehet nagyobb,illetve egy van egy tárhelyed is és abból kell gazdálkodnod 30napid,mivel a feltöltés után "felszívódik",visszakapod a tárhelyed,és még valamivel nagyobb is lesz.
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest