Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitryj
aktív tag
-
Hajcipapa
csendes tag
Letörtem az alaplapról az egyik kis müanyag pöcköt ami a ventilátort fogja.
Így csak az egyik felét fogja. Mivel így nagyon melegszik a proci nagyon gyorsan forog. És nagyon hangos. Nem szeretnék új alaplapot venni Hogyan tudnám rögziteni a ventilátort???? -
person
senior tag
válasz Hajcipapa #13761 üzenetére
Esetleg nem tudsz valahol guberálni egy olyan keretet? Az lenne a legjobb. Vagy esetleg kötegelőt a letört oldalon átbujtatni a keret alatt , esetleg addig visszalazítani a keretet míg átbujtatod meghúzod majd miután feltetted a hűtőt összeakasztod. Bár az sem jó mert eltartja a keretet a laptól és lehet nem fekszik majd fel a hűtő. Vagy esetleg keret nélkül a keretet tartó csavarok helyén átbujtatni mindkét oldalon kötegelőt. Passz valahogy biztosan meglehet oldani. De az lenne a legjobb ha találnál keretet. Vagy esetleg arra a sarokra valami izmosabb drótból, küllőből hajtanál egy akasztót amit a hűtőre és az alaplap hátuljára akasztasz. Ahogy a ventilátorokat is rögzíteni szokás hűtőkön.
[ Szerkesztve ]
-
kisninja
őstag
válasz Hajcipapa #13762 üzenetére
Hát ez necces se lyuk se semmi...és nem igazán javítható. Kis pillanatragasztó meg paszta az valamennyire fog de ez nagyon barbár munka ilyet csak ott használok ahol mind1 és amúgy ez az egy megoldás lenne. Kérdés az mennyire tart nehogy üzem közben leszakadjon.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Brumi˘
addikt
Sziasztok!
Ismét barkácsoltam kicsit. A 8800GT-met egy nv silencerrel vettem még tavaly év vége felé, mostanra a hűtő ventije megadta magát, ezért pénz híján barkácsolásra adtam a fejem. Íme az eredmény:
Kapott a tetejére egy csendes 8cm-es ventit. Halkabb és jobb lett a hűtés. Terhelés alatt 65-66°C, még eredeti állapotába 70-75°C volt a kártya alatt.
-
geprombolo
őstag
válasz Brumi˘ #13782 üzenetére
Szép munka, nagyon jó! Még a ramok is hűtve vannak!
Én is gányoltam az előbb, igaz, apróság: volt elfekvőben egy P4-es alaplapom (valakitől kaptam, hogy esetleg jó), szereztem bele ramot, procim van, táp rá, indít, kép semmi. Venti pörög ezerrel. Cserélek memóriát, ugyanaz. Hallgat, nem csipog. Megnézem, hát az alaplapon egy kis nyolclábú IC-nek az egyik lába rágörbült a mellette lévőre. Körömvágó olló elő, láb vissza, delejt neki, pöccen. Megy! Holnap csinálok képeket is, még le kell forrasszam a lábat, most csak önerőből érintkezik, ami nem életbiztosítás... Ma jó napom van!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Izee1233
csendes tag
válasz geprombolo #13785 üzenetére
Hát leginkább a Mugen2-es tartja a VGA-t, mert a Mugen2-es az ott eléggé stabilan áll
Képeken annyira nem látszik, de a felső 2 monitor rögzítése se semmi... Mondjuk azt szobatársam csinálta[ Szerkesztve ]
-
-
Izee1233
csendes tag
válasz geprombolo #13787 üzenetére
Hát, a full HD felbontás tapasztalataink szerint eléggé pixeles már 4monitorral is, nem tudom 9monitorral milyen lenne..
Ám ez ilyen koliból összedobott gép lett. x2600-as szobatársam gépéből lett nyúlva, és a monitorok közül is csak az egyik volt az enyém
Sajnos a film fele is szaggatott egy icipicit. Az x2600-as nem bírta a dupla fullHd felbontást -
geprombolo
őstag
Na, lefényképeztem a P4-es, tegnap megjavított alaplap beavatkozást elszenvedett részét.
A bekarikázott IC a balesetet elszenvedett páciens. A nyíllal jelzett lába volt felhajolva a felette lévőhöz, össze is értek. Látszik is, hogy így operáció után is mindkettő kicsit girbegurba maradt. A lényeg, hogy a lap feléledt, ami azt jelenti, hogy nem volt komolyabb probléma a balesetből, mert letiltott az alaplap. Szeretem az okos dolgokat!
Ja, katt a képre a nagyításhoz.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
pc-user
senior tag
válasz geprombolo #13791 üzenetére
Hát jó kis "babramunka" lehetett. Ráadásul ilyenkor arra is vigyázni kell ugye, hogy az alkatrészek nehogy túlhevüljenek a forrasztástól...
-
mmdms
addikt
válasz Pista0001 #13798 üzenetére
Ez már így marad, legalább nem látszik, hogy nem szabályos a kör. Girbe gurba még a széle, de eltakarja a rács, szóval nem foglalkozom vele. Már csak festve lesz, és ha elég egy doboz festék az egészre, akkor a belseje is fekete lesz, arról is majd rakok fel képet.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest