Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Lassan 2 éves a notebookom, és most hogy lassan lejár a gari, hozzá merek nyúlni. Most leszedtem az alját, és most így használom. Ma tettem egy kis hűtést is alá Ennig tterhelés nélkül is 90 fokos körüli volt a CPU-m. Most hogy alul pucér és alatta van a kis venti, lement a hőmérséklet 70 fok köré. Ez csak átmeneti megoldás. Szeretnék egy notebook hűtőt beszerezni, a tanácsotokat kérem, hogy meik a legjobb egy 17" notihoz?[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jobb festékazóró pisztolyt? Falfestéshez kellene, max 18k-ig bezáróan. Magyarországon megvásárolható kellene. Annyit találok árukeresőn meg a hasonló oldalakon, de nem értek hozzájuk, így nem tudom, hogy ennyi pénzből melyik a legjobb.
-
varmi2
nagyúr
Milyen ragasztót vegyek, ha fémet akarok üveghez ragasztani, és kb 2-3kg terhelést el kellene viselnie.
-
varmi2
nagyúr
Sima függőleges.
Egy ilyen tv állványról van szó. A belsejében lévő két kis polc fentről lóg le. Ezt egy uveglapra ragasztott menetes fém tartja. Mind a 4 menetes fémnél elengedett a ragasztás. Semmi nem tört el, csak vissza kellene ragasztanom, utánna vissza tudnám csavarozni a két polcot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest