Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
B.E.T.E.G.E.K-V.A.G.Y.T.O.K-E.M.B.E.R.E.K!!!!
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz RoyalFlush #293 üzenetére
éppen ma mondta haverom, hogy ilyet akar csinálni
-
mmdms
addikt
sziasztok gányolók!
ha 2 ventillátort sorba kötök akkor a fordulatuk a felére csökken? vagy ezt nem lehet megcsinálni? vélemény?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
[link]ez meg amikor megvettem a házat még eredetileg fehér volt(floppy), alkoholos filc rulz, és elég gány lett
-
mmdms
addikt
hy!
szerintetek az általános célú 2oldalú ragasztóval oda lehet ragasztani a CPU bordájához a ventit? megbírja egyáltalán, vagy a hőt sem fogja bírni?
na mindeggy most már tesztelés alatt vanElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
hy!
szerintetek a kábelkötegelő egy borda lefogatására megfelelő?
mennyi hőt bír ki? nem fog megnyúlni, ha sokáig kapja a meleget? egy nforce2-ultra-ra akarok egy nagyobb passzív bordát rakni vele, mert a gyári hangos...ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
nemnem az nem az
a kapucnimban volt valamikor, valami rugalmas kötöző...kételkedem: egyet értek
a kérdésemet nem tudnátok megválaszolni? mert egy picit lelóg a borda a chipről, a képen is látszik, ott fehérlik a paszta...ez nem lessz gond neki?
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz kételkedem #3181 üzenetére
nem tudok mit alakítani rajta. te mire gondoltál egyébként?
mokus1: így a lehető legjobb, ha másképpen fűzöm akkor még rosszabb...
-
mmdms
addikt
válasz Dani_kp #3333 üzenetére
nekem is ilyen karim volt ez előtt, és abszolút nem értem minek rá hűtésmodding.
nyáron a legnagyobb melegben sem láttam 58 fok fölé menni. a hűtéséről tudni kell hogy zárt ház kell neki, nem kell levenni az oldalt, csak mindenképp kell kifele fújó venti a házból. akkor hatékony igazán a silentpipe2. egy gondom volt csak vele, hogy rohadtul antituning széria persze vannak szerencsések is...ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
sziasztok!
történt egy kis baleset úgy 7 óra környékén, kedves nővérkém úgy gondolta, hogy őt ne zavarja az UTP kábel söprés közben, ezét áthúzta a konyhai konvektor felett, amihez kajak hozzáért. aztán pár napja állandóan helyi kapcsolat nincs csatlakoztatva, majd 7 kor teljesen elment a net. megtaláltam mi a bibi, a konvektor frankón szétégette a cablét:
így néz ki a bűnös, és mivel ez a kábel 35 méter hosszú, keresztül megy az egész lakáson, ezért cserélni nem tudtam így hirtelen, hát meghekkeltem, és gondoltam dokumentálom a munkafolyamatot nektek!
először széttrancsíroztam a vezetéket: [link]
aztán össze kellett bizgerálni: [link]
és végül jól össze kell dolgozni a cuccot:[link]
ha ilyesmit csináltok valamikor akkor a testi épségetekre is figyeljetek:[link]hozzátenném ezek után, hogy nőre ne bízzátok sohase a netezéshez való cumókat!!!
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
válasz superecneB #7063 üzenetére
Valamikor tervezgettem én is lego házat, én ugy gondoltam ki, hogy összeragasztom az elemeket, majd kimérem és kifúrom, utána meg beleragasztom a távtartókat, és kész is az egyik oldal. vagy nem is kell összeragasztani az elején, csak kiméred miután összeraktad az oldalt, bejelölöd hol meik elemet kell fúrni, aztán úgy ragasztod bele. nekem azért nem került megvalósításra a dolog, mert nincs annyi egyszínű lego itthon, bár így utólag belegondolva nagyobb fless lett volna a mindenféleszínűegyben házikó.
Most hogy így mondod lehet építek egy HTPC házikót legóból, ugyis olyan drágák.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
Szasztok!
Nemrég volt nálunk egy LAN, és a fényképeim között erre bukkantam: [link]ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13218 üzenetére
Nos, kéremszépen ez egy nem rossz kis kütyü!
Egyik játékosunknak sajnos nem 100%-os a bal keze, és csak a jobbat tudja használni, viszont játszani meg szeret. Ezt készitette magának, ami nem más mint egy numpad, egy egér optikája saját maga szerkesztett gombokkal. Egy általa készített billentyű-egér kombó lett az eredménye, és szerintem hatalmas ötlet! Igaz én nem tudtam vele semmit sem kezdeni, de elképesztő hogy ő hogyan tudja már használni.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz geprombolo #13222 üzenetére
Mondtam neki a szabadalmat, de csak röhögött. És igen jól játszik, ezt tükrözi hogy 200 km-t vezetett hogy eljöjjön lanra.
-
mmdms
addikt
Halihó!
Nagykanizsa vagy Zalaegerszeg környékén nem lakik egy dremel tulajdonos esetleg?
A ház tetejét kellene meglékelni egy 12-es lukkal.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz geprombolo #13598 üzenetére
Mert nem akarom ujrafesteni.
-
mmdms
addikt
válasz person #13604 üzenetére
Azért az a 6 centis amd hűtő se épp halk, főleg ha eléri az 5000RPM-et, tapasztalatból mondom, én speciel ram hűtésre használom, különben kékfagyit kapok:[link]
Jut eszembe csináltunk még egy gányt, egy megviselt laptopot teszteltünk le, de nem volt töltőnk. Egy ARM procis rendszertől loptuk kicsit az áramot:
[link] [link]ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz geprombolo #13608 üzenetére
Naná, hiszen összegányoltuk! Egyébként eladó is!
-
mmdms
addikt
válasz geprombolo #13622 üzenetére
Nem valami jó már szegényke: [link]
-
mmdms
addikt
válasz kisninja #13623 üzenetére
Ugyanígy volt nekem is egy ideig, igaz a vinyóhoz picit másképpen fogattam hozzá, de a végeredmény az lett, hogy leszakadt a kötegelő feje, és csúnya hanggal koppant a keret alsó részén a vinyó. Személy szerint én a harisnyát tartom a kötözős megoldások közül a legjobbnak, feljebb látni is a ramhűtésnél, az teljes mértékben elnyeli a rezgést, ami a kötegelőről véleményem szerint nem mondható el. Igaz, a vinyó lehet picit nehéz neki, még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz benedekco #13627 üzenetére
Gondoltam valami bolyhos kéne aminek a bolyhos felét a hang felé rakom.
_Gudella fórumtársal beszélgettem régen, ő épített egy belül padlószőnyeggel bélelt chiftek dragon házat, és azt mondta hihetetlenül halk lett. Ennek a bolyhos kritériumodnak szerintem abszolút eleget tesz. Egyszer én is ki akarom próbálni ezt a módszert, csak nem találtam fölös padlószőnyeget.geprombolo: Sok sikert hozzá, mert baromi nehéz pont méretre kötni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest