Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #47396 üzenetére
Kapható már egyáltalán Európában?
szerk.: Úgy tűnik, igen.
Amúgy nem tudok róla, hogy itt a topikban bárkinek is lenne.
-
szőröscica
addikt
Helloka!
CC2-vel van valakinek tapasztalata? Bő 40 ezer km van már a CC+-omban, a télnek nem biztos, hogy nekimennék már vele, szóval kell vennem megint valami fasza all seasont 215/55 R17-ben, és mivel a CC+ bevált, maradnék a márkánál.
Köszike
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
j.bravo #47387 üzenetére
Legalább a gyártó ország meg volt... VW Golf Mk2 GTI 16V, nem az enyém volt, csak kölcsönbe kaptam.
Hidd el, nem olyan jó pucolgatni és azokban a kis lukakban nagyon szépen meg tud üllni a kosz. Úgyhogy azt vagy még addig leszeded amíg meleg (amit ugye nem szabad) vagy fogkefe... -
2ozzmexy
senior tag
-
avl
senior tag
emailben kaptam, nekem nincs ra szüksegem, BHPgumi:
Ha a következő 3 napban (2021-06-21 06:59-ig) 4 db abroncsot rendel egy 2.000 Ft értékű végösszegű vásárlási kedvezményt biztosítunk Önnek.
Az Ön egyedi kedvezmény kódja: JRBGLV576673 - a kedvezményét a rendszerünk automatikusan le fogja vonni a kosárban a végösszegből, nem kell a kuponkódot beírnia. Más kedvezménnyel nem vonható össze. -
j.bravo
addikt
válasz
szabonagyur #47383 üzenetére
tboldi Superturismo-ja (az több mint dupla ennyi küllő) sokkal jobban adja.
Az én szememnek, persze.
Ha nagyon olcsón hozzám akarná vágni, persze jöhetne egy ilyen 7-es, de piaci áron inkább másikat keresek -
-
j.bravo
addikt
-
j.bravo
addikt
válasz
szabonagyur #47370 üzenetére
Jogom van az ízlésficamhoz
meg az önkritikához
de említettem is hogy nem vagyok benne biztos, hogy mutatna...
de az 5 db széles-, vagy 5x2 vékony küllős Honda gyári felnik valahogy nekem nem tetszenek.
Legalább 9 küllő tetszene, evvan. Az 5x2 nem számít, az inkább 5 mint 10.(kihagyhatatlan ajánlat esetén persze más)tboldi: a Ronal nagyon bejönne. Láttam hunyorítva, félhomályban arra hajazó Volvo gyári dísztárcsát (!!) egy öregecske S40-en, ha lenne olyasmi megf.méretben, azzal is kiegyeznék.
A Superturismot is elfogadnám nagy duzzogva, de kb csak újonnan láttam, használtan nem; annyit nem szánok rá. Tényleg, a másik felnid megvan még, nem eladó?Megrendeltem egyébként a 175/65 R14 -re a Quatrac 5-öt, szóval most már ez is limitál
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #47374 üzenetére
-
DEJVID
őstag
válasz
szabonagyur #47372 üzenetére
Arra a négyre értettem, amelyik a #47366 hszben volt.
-
DEJVID
őstag
válasz
szabonagyur #47370 üzenetére
Ha a kétezres években megjelent Jazzről van szó, katasztrófa rá mindegyik.
-
tboldi
nagyúr
-
j.bravo
addikt
válasz
focvis #47361 üzenetére
14"-ban is van egy rakat találat, de ja, találkoztam már olyannal hogy
a hirdetés szövegezését és/vagy az eladó profilját meglátva a prekoncepciók bekapcsoltak, hogy inkább nem vennék tőle semmit56,6-os agyméretet írt a hirdetés, arról pedig 56,1-re nem láttam központosító gyűrűt.vagy hogy
Vannak ilyen tetszetős darabok (némelyiket elképzelve festés után) de sokról sanszos hogy nem nézne ki jól a Jazzen. Ld lent, a bal alsóról mondjuk nem tudok semmit
De a felső kettő elvben műszakilag oké is lehetne.
Acélfelni megtartása lesz ebből jó eséllyel. Legalábbis egyelőre. -
ET számolásnál nem mindegy, hogy milyen széles a felni.
-
-
j.bravo
addikt
Sajnos ahogy kenguru99 is írja, 14"-osban nincs szám nélküli Quatrac
Valamit muszáj venni mert elöl van két 2016-os Hankook, hátul meg egy korábbi defekt miatt volt két Firestone, amiből az egyikbe szintén beleállt egy csavar, szerelő vette észre, épp volt nála egy Matador ami méretben passzolt és nagyjából az év meg a kopottság is, de nyilván nem szeretnék 4 keréken 3 féle gumival járni.Úgy lehetne sima Quatrac ha sikerülne lőni felnit is, 15-öset. De ebben a kérdésben egyelőre eléggé vívódom
Budapesti utakra tényleg önszívatás egy Dezent vagy Alessio (vagy egyéb utánygártott) garnitúra, mert kicsinálják a kisebb kátyúk is?
És mennyire zsákbamacska egy néhány évtizedes (mondjuk 90-es évekből való) Opel vagy VW vagy Mazda vagy egyéb gyári alufelni?Szóval akkor - a jelenlegi 14x5,5 felnire - Quatrac 5, vagy Barum Quartaris 5, GTRadial 4Seasons, Laufenn Gfit 4S LH71, Nexen N'blue 4Season? Vagy szorítsam össze a fogam és Michelin CC, GY Vector?
Rövid távra a 14" acélfelni megtartása és a Quatrac 5 felé hajlok.
-
kenguru99
senior tag
"Sima szám nélküli Quatrac nincs abban a méretben? Az sokkal jobb választás lenne. "
15 és 16 collos kerekekhez elérhető jelenleg:
"The new Quatrac comes in 15” and 16” inches with 39 sizes in first phase during September and October, a further extension will then follow in the beginning of 2021." -
-
tboldi
nagyúr
válasz
j.bravo #47352 üzenetére
Felmegy 6-os felnire a 175-ös gumi, korábban nekem is úgy volt, nem volt kifeszítve.
-
j.bravo
addikt
Üdv!
Kissé elnagyolt előzményolvasás alapján pozitív választ sejtek, de kérlek erősítsétek meg (hogy nem olvastam túl felületesen):
Vredestein Quatrac 5 jó választásnak tűnik egy 2007-es GE3 (kvázi GD) Honda Jazzre, ugye?
A jelenlegi, acélfelnin levő gumi mérete 175/65 R14 5,5J ET45.
A kosárban jelenleg 185/60 R14 van, hogy ha később vennék alufelnit, akkor 6J széleset még ne kelljen elvetnem.
Ez így rendben van/lenne?A 175-ről 185-re növelt szélesség okozta fogyasztásnövekmény várhatóan nem jelentős? -
válasz
pècsimunkás #47350 üzenetére
Azzal lehet látványosan haladni. Mi ebben a meglepő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest