Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Swiftre szeretnék 185/60 r15 négyévszakos gumikat 30k/db környékén. Legyen a Quartac vagy valami más esetleg? -
DEJVID
őstag
Sziasztok!
2007-es Swiftre szeretnék négyévszakos gumit venni a gyári felnire. Ha jól látom 185/60 R15 a méret. Budapestet ritkán hagyja el az autó, illetve, ha nagyon kell, tudunk használni másik autót, amin van téligumi, ezért egy nyárias négyévszakosra gondoltam. Mindenképpen felsőpolcos gumit szeretnék.Mit ajánlanátok?
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
2007-es Swiftre tennék négyévszakos gumit 185/60 r15 méretben. Kevesebb, mint évi 10.000km, főleg Budapest. Mindenképpen márkásat szeretnék. Melyik típusokat ajánlanátok leginkább? -
DEJVID
őstag
Köszi, a Lurdy jó lesz
-
DEJVID
őstag
Dél Pesten tudtok olyan gumist, akire rábíznátok egy szép, új, aránylag drága 18"-as felnit? Centírozni és gumizni kellene, csak nem szeretném hogy egy kókler odabassza.
-
DEJVID
őstag
De évente egy hetet sem ramatyak az utak általában. Ezt írta Pite is, hogy pár nap van az évben, amikor jó a gumid, a többi kb 350-ben a lehető legrosszabb.
"Mindenki eldönti neki mi felel meg."
Akik így gondolkoznak a vezetésről és autótartásról, azt kívánom, a remekül megindokolt döntésük miatt csússzanak bele egyszer egy hatalmas kopasz gorilla Q7/X5/X6 tulajba, aztán magyarázza el neki, min és miért spórol. -
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan mankókerékkel dolga, ami leeresztve pihen az autóban, és használat előtt fel kell fújni? -
DEJVID
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Arra a négyre értettem, amelyik a #47366 hszben volt.
-
DEJVID
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha a kétezres években megjelent Jazzről van szó, katasztrófa rá mindegyik.
-
DEJVID
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom, nem ez kerül majd fel, csak próba miatt rakattam fel a felnire.
-
-
DEJVID
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
És?
-
DEJVID
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Az ugye megvan, hogy az autózás nem valami mindenkinek alanyi jogon járó dolog, hanem felelősségteljességet megkövetelő, kockázatokat rejtő és drága módja a közlekedésnek?
Kis nyugdíj ide vagy oda, a gumik és a fékek talán a legfontosabb alkatrészei egy autónak, hiszen elsősorban ezekkel akadályozod meg, hogy másban és más tulajdonában kárt tegyél.
-
DEJVID
őstag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Csak akkor nem akarod összetörni a kocsit, ha ott a gyerek?
-
DEJVID
őstag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Ha van két garnitúra felnid, a kerékcsere egy otthon is elvégezhető, gyakorlat nélkül is max 1 óra hosszú folyamat.
Hogy jön ide a fiad?
-
DEJVID
őstag
válasz
rbalint88
üzenetére
A gyári felni szerintetek képvisel bármilyen színvonalat/minőséget? Mikor ott spórolnak a gyártók, ahol csak lehet, biztos majd felniből nem a legszarabbat gyártatják le.

Jó talán nem a legszarabb, de meglepne, ha az "utángyártott" felnik között az olcsó, kommersz (nem full szar) márkáknál jobbak lennének bármivel.
-
DEJVID
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
DEJVID
őstag
Váltóméret, de szélesebbet nem szeretnék semmiképp. A Nexent többen mondtátok akkor az végülis jó lehet. Ha 40-ig elmennék, miket ajánlanátok?
-
DEJVID
őstag
Kumho Ecsta PS71 XL vagy Nexen N'Fera SU1 XL közül valamelyikkel vannak tapasztalatok?
-
DEJVID
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Világos, hogy minden autónak más futóműve van, itt inkább arra próbáltam célózni, hogy nincs olyan, hogy sima, meg nem sima futómű, és mível nem tudja, milyen autóról van szó, kár is ráfogni, hogy ez ilyen vagy olyan. BTW gyárilag elérhető volt hozzá 8" széles felni (ami valószínűleg nehezebb is, mint amit én vettem), már csak az a kérdes, hogy a 8,5" amit én felrakok, az a valahol pontosan meghatározott "széles" felnihez képest merre helyezkedik el.
-
DEJVID
őstag
tboldi: Teszek majd fel képet mindenképp, de az csak tavasszal lesz.
Lootolok: Igen, Red Sun.
MC Pite: 215/40.
-
DEJVID
őstag
Köszi, megnéztem mindkettőt, az én feltételeimmel nem sok minden volt.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 1-2 felnis oldalt? Amiket a google elsők között felhozott, szerintem már végignéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Ena 8 kávégép
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt a 215/40 gumi a 8,5 széles felnin. Szépen áll, semmi gond nincs vele, és pont befér a kocsi alá is.