Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez kb 600 euro amúgy.De még az olaszautobontón is 65 darabja az újnak
Alfa Romeo Giulia gyári új 17"-os alufelni 156127615 | 34660
-
Badboys
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor valószínűleg a 330as tárcsák vannak fent. Valószínű, hogy rosszul értettem és nincs is 337 es. Egyébként Qline az autó. Azt is elképzelem, hogy így kérte az autót a gyártól mármint ilyen fékekkel. Azt észre vettem, hogy fognak mint az állat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Az enyémre még a 16-os is.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Azon mekkora fek van?
-
Badboys
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagy fékes? Áruld már el az adatait a felninek.
-
t.imi
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm!
Már kinőttem a hvcs stílust, de a Dec 31 havazás rendesen meglepett. Futó tempóban koccoltam majdnem le egy oszlopot sok éves Barummal.
Most no1 a havas működés, nedves úton nem toltam eddig sem, szárazon meg alsó polcostól fölfelé majdnem minden jó.
Hang nem zavar, úgyis szól a rádió
-
1stVikman
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Értem, köszi.
Érzékeny vagyok a zajra, ha a PS 72 hangja zavaró lenne, akkor meg fogom írni.
Aztán lehet mire rendelésre kerül a sor FK520 lesz belőle. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Michelin-rol valtottam Vredesteinre es a zajossaga ami a legjobban zavar (a puha oldalfala mellett).
-
1stVikman
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Milyen méretben és mennyi idő után hangosodott? Sógor most tette fel Multivanra r20 abt - s felnikre (pontos méretet nem tudom), azt mondja elégedett, csendes.
Asbee
Nem friss gumi, elvileg kéne lennie már több tapasztalatnak öregedésről. Nagyon kettő a között gondolkozom. -
svedmalac
tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Lehet, hogy 32-ben visszasírjuk még a mai gumikat is...
-
konci79
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Marty, aki egy fura DeLorean- al hozta, azt mondta akkor gyártották
-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
X=6?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Valószínűleg egy random webshop elküld a gyártóhoz, "vívjál velük meg te" alapon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Javitofestek. Carcolor valaid.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Fékport. 🤷♂️
B terv: Carcolor.hu /AliExpress wheel touch up pen / komplett fényezés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Nincs kockazat, jo az a GY.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
A Pilot Sport 5 fasza és hibátlan az oldalfal dizájnja. 110 kmh környékén van némi surrogó zaja (szeretek lehúzott ablakkal közlekedni, de felhúzott mellett is hallottam).
Asymmetric 6 a tesztkeken jobban szerepel, olcsóbb. De közel sem néz ki olyan jól.Titkos tippem, ha szemmel látható árkülönbség lenne az adott méretben, a Falken Azenis FK520. Szebb a GY-nál, de nem a Michelinnél. Normális használat során nekem nem tűnt fel, hogy gyengébb lenne a PS5-nél.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Hibás darabot bármiből kifoghatsz az az igazság. GY is teljesen rendben van amúgy. Ha vadulnál inkább PS5.
-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Reitter Ferencen ami van?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Jó hír, hogy valahol legalább már képesek kiszűrni ha gond van egy gumival. Másik dolog meg itt látszik mennyi szemetet árulnak aztán jó' van az úgy. Legtöbb helyen centrír se megy.
-
No.01
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Azert ne altalanositsunk. Sajna nem mindenhol megy es olyan folyekonyan ahogy annak mennie kellene.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Jóóó... -
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
BMW-nél bármelyik motorhoz kérhető bármelyik* felni, maximum hozzácsapja az M csomagot. Nagyobb motorok/M Performance modellek általában adnak egy minimum felniméretet a nagyobb fék miatt, illetve ha az alapnál nagyobb féket kér a vevő, az is limitálhatja a felniválasztékot. Szóval ha bátran kattintgat a user konfiguráláskor, akkor túl lehet gumizni a modellt.

*Kivéve az M felnik, azok általában nem férnek el a sima modelleken. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a meret keri a csatachip-et.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Mert nem 20d függő, hanem amit kér az első vásárló. Mivel a felnik ugyanazok voltak az 545e-re is ami közel 400 lóerős volt így ki tudtak jönni ilyen érdekes kombinációk is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Csak hátul.
Elől 245. 
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Mire gondolsz? Meg ha nagy sebesseggel mennek vele vagy nehez lenne megertenem, de az Scross Conti Eco nem nez ki igy sokszoros futas utan 2,5 evesen sem.
Pedig az ut es a vezetesi stilus ua.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem tudom az a baj, akarom is szeretni, meg nem is...
[link] -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Fekete felni nekem se a zsánerem semelyik autón.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Terhelo gorgos centrirozas elvileg.
-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
100-as tabla van 1 kis reszen, kb a praktikerig, aztan a sarga lampakig egy-ket km. Az pont eleg volt. De a 100as tablanal is sietnek mar az emberek
-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagy volt a tömeg? Én onnan letoltam a 170-et a lámpáig, mikor eltüntek
-
Audience
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezen már agyaltam! Szerintetek?
- Kötelező-e a gumisnak rendszeresen kalibráltatni a gépét?
- Ha kalibráltatni kötelező elkérhetem-e az erről szóló igazolást, mint a traffipax OMH hitelesítését? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
A Baby-n is 18-as kerek van. Ovatosan kell menni vele az teny.
-
No.01
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Jogos
Veron:
Ahogy irtak is csekkold, h az adott meretben valoban van-e peremvedo. (igaz nekem anno Michelin nem tuntette fol pedig volt)
Ha valoban szamit es kell, h szeles legyen akkor a Goodyear. Ha jo a minimal is akkor az ujabb fejlesztesu Conti ASC2.
Szerintem -
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi az infót, akkor odafigyelek mielőtt felrakatom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Mennyi suly kellett a felnire? Az nem derult ki?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Bolcs dontes. A hetvege utan mar azert 20 fok alatt lesz a max hofok a min. meg 10 alatt.
-
stickermajom
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Minden pirosnál állórajt, parkolni csak kézifékkel?
-
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem a cegesen TS870 van, nagyon jo gumi, DE ez is a harmadik szezontol mar erezhetoen kezd faradni forszirozott kanyarokban. A mostani lesz a negyedik szezonja, kivancsi vagyok mennyire lesz csuszkalos. A Primacy4-ek mar nem az igaziak es sajnos a Pilot Sport 4-ek is sokkal hamarabb kiporognek mar, pedig azok egesz evben garazsban vannak, nem eszi az UV, nyomas OK, apolva is vannak… de futottak max 10ezret, nincs szivem ledobni oket, amig el nem kezdenek repedezni.
Nyaribol en is Assy 6-ot vennek most
A gyors oregedes sajnos mar minden gumi sajatja, alsopolctol premiumig 3 evvel/szezonnal erdemes szamolni, en a cegesre is inkabb negyevszakost fogok kerni, egy Quatrac Pro sztem megoldja majd a kovetkezo 3-4 evet, az talan meg el is kopik. -
No.01
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
En meg bedobnam a kalapba a Conti PremiumContact7-et.
Assy 6-ra fajt a fogam nekem is, de valojaban teljesen folosleges. Primacy 4+ utan meredek valtas, de egyaltalan nem bantam meg.
Az egyetlen negativum a /40 melle a minimalis peremvedo. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Assy 6 jó, nálunk a Baby-n is az van.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
A Pilot Sport 5 nem csendes.100 környékén időnként némileg zavaró a hangja, alatta, fellete jobb (225/40r18).
Viszont az oldalfala ennek az egyik legszebb - már akinek ez fontos. -
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
sportosabb turaabroncs
Ez pont a Pilot Sport 4/5 (nem 4S/S 5 de 4S nem is lesz 225/45-ben), GY Assy 6, Conti PremiumContact 7 szint.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Az jó gumi, az van nálunk a Mercin is.

Már mint a GY Asy.
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
F1 mi? Asymmetric? Az Eagle F1 ugye csak a márkanév.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Pirelli, olasz vasra olasz gumit!
-
diegho
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Csakis linglong! Nekem azt akart adni pár éve a helyi gumis...

-
Gergőke88
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Grat! Akkor most jöhet rá valami jófajta kínai
téligumi. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Cool, örülök!!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem rakja felre neked?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Vállald be, ez nüansznyi különbség.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Esetleg ez egy gyári "tartozék felni", mert 8" széles, szemben az adatbázisban szereplő 7,5x17-tel.
Jobban fog állni az autón.Fel kell hívni, megkérdezni, hogy biztos 8x18 ET34? Esetleg kérni fotót a felni belsejéről, a küllők belső oldalán vagy az agyon lesz az infó.
Szerk: Szép áru, jó áron.
Szerk2: Itt Stelvio felninek írják, de ki tudja... made in Hungary (hazai bugázás) [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha gyári felni akkor nincs min aggódni az eltérés miatt. Nekem pl ET38 a gyári ha jól rémlik de másik fajtánál már 44,5 vagy 42,5-ös felnit is adnak. És most épp ez az utóbbi van rajta.
-
mghltm
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
esetleg itt keresd meg evjarat es motor alapjan
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor nincs min aggódni.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Oldalanként 1 mm-rel beljebb lennének, amennyiben a szélességük egyforma a meglévővel.
-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
hahh nem
Hanem csak akkor lesz elővéve, ha messzebb megyünk. Városba, meg 50km távra nem fogom. Az utca végében lesz 1 mélygarázsban, letakarva. -
válasz
szőröscica
üzenetére
Na fent vannak a P4+ -ok. Szépek ezeknek az oldalfala. :) A télinél érezhetően halkabb, LM005 jött le (71db) és ment fel ez (69db). Szerintem jó választás.
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
há akkor én kifogtam az utolsók egyikét
-
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Fuldugo! Ceges autora nem koltunk uri huncutsagokra, foleg ennyit nem.
Es balszerencsedre kb tesztgyoztes lett most az a Kumho
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Rendben
Még nem biztos, hogy az lesz mert felcseszett a Michelin ügyfélszolgálata
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagyon ritka a gyari szerelesu V-s gumi. Gyari BMW telifelnivel+gumival (raadasul ez az egyetlen 18-as gyari felni ami felmegy a 390-es elso fekekre) H-s Pirelli gumik jottek, egyedul a felemas 18"-os setuphoz jar V-s gumi, a tobbi 17/18/19-hez csak H. Pedig a V is keves, a H meg plane, igy el is adtam 0 km-esen a Pirelliket, jott helyettuk Pilot Alpin.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen téliből (és 4S-ből) lehet eggyel alacsonyabb sebességindexes mint a gyári előírás.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
+ az állandóan szidott, de közben sokkal biztonságosabb újabb autóknak.
De ugyanez a technikai fejlődés a hülyéknek fals biztonságérzetet is adhat."Ugyan mi baj érhet egy átláthatatlan homokfelhőben?"

On: az itt gyakran túllihegett (
) gumi is számít, persze, minden egyes cm is számíthat, amit egy jobb gumi hoz, de az sokkal többet, hogy ki fogja a kormányt. -
aliali
csendes tag
válasz
szőröscica
üzenetére
igen de 80% Budapest vezetés .
20 autópálya , ország út .
Még a 40i motor egy ismert B58 motor.
Még dízel nel több esély van a meghibásodásra.
amúgy 30D re gondolsz ?

-
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerválni fogok egy szettet,a mi nem ráz másik e39-en, és megnézem azzal milyen. Már le is dumáltam, szóval lesz hasonlítandó darab
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Úgy nem. Benya oldalról viszont 5 litykóval 2500 liter helyett 2600 liter, 6 litykóval 3000 helyett 3100 liter. Tankolásonként alig több, mint +1 litykó, cserébe jobban tapad, méterekkel hamarabb megáll esőben fékezésnél pl.
Mindkettőnek van létjogosultsága, piaca. -
MC Pite
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Vagy rendesen megírták az autó szoftverét, és lekezeli rinya nélkül a tpms szenzorokat.
Megane nekem a gyári szenzorokat tanítás nélkül is tudta, ahova felrakod, párszáz méter után ki is jelzi a nyomást.
A márkaszerviz ezt nem (így) tudta, meg a gumisok sem

-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem is feltetlen az ujabbakban, extralistatol fuggott talan, E60-nal is volt mar.
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Van mindkettő ott is, nem mondanám, hogy az indirekt a jellemzőbb. -
tasiadam
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
mert valszeg sosem volt takarítva és belül nagyon ronda. Őseimnél (tőlük van az autó, ugyebár) az automosás az a víz, kefe, tusfürdőnél kimerült, az is csak külsőleg. Sosem mosták meg igazán belül. Gondoltam rá, hogy majd egyesével szépen áttakarítom, csak kell majd 1 flakon keréktisztító
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Mert ez igy olcsobb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Patent, jobb mint a CC+ volt, meglatod. De majd az oregeseserol szamolj be.
-
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Vagy automax. Amugy kiba… draga a meretedben. Lehet ramennek a pirellire.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen.
-
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Mivel nem kell teli asz, ezert vagy CC2 vagy olcsobbak kozul nexen, kumho, vredestein.
Laraxior: en nem vennek PC6-ot. Araban van ketfele Michelin, a Primacy 4 tartosabb kb azonos tapadas mellett, a Pilot Sport 4/5 meg kb ugyanannyit megy el, viszont jobban tapad

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
GY halkabb a CC2 tartosabb.
A Vredestein Quatrac a kozepmezony asza jelenleg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Goodyear Vector 4S Gen3.
Vizen a BS A005 a legjobb de az hagosabb es jobban is kopik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Jovore nekem is kell uj gumi. Tpms mar megvan. Erosen hajlok a CC2 fele. Nekem egyedul a nyari szaraz teljesitmeny fontos. Esoben amugy sem eszetlenkedek, telen meg keveset megyek.
-
maglew
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Zsír új kocsimon ezek voltak a gyári gumik. Senki nem driftelt vele, általános városi használat volt.
-
maglew
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
A CC-ben nekem kb 40k km egyáltalán nem kopott de azért már nem úgy tapad mint új korában főleg letaposott havon és kezd picit repedezni is így 6 évesen. De a télies 4S gumim pl már 3-4 évesen 3-asban is visszakapart nyáron, pedig nem azért mert van tarcsi. Cserébe télen sosem volt gond, az awd-vel kombinálva elmentem ugyanúgy mint kolléga a fwd + TS850 kombóval (ráadásul a gumiméret is stimmel) a havas Mátrában. Oké, fékutat nem mértünk de a fék tudjuk kiknek való...
Szóval még egy kicsit rugózok rajta, aztán megveszem a CC2-t. 
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Kapható már egyáltalán Európában?

szerk.: Úgy tűnik, igen.

Amúgy nem tudok róla, hogy itt a topikban bárkinek is lenne.
-
Doki16
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen, ez egy társadalmi jelenség ami elég jól megfigyelhető. Szerintem mindenki tudna példát hozni a környezetéből. Sokkal többet kell mutatni mint amennyi tényleg van. ilyenkor kerülnek előtérbe az oldjuk meg okosba, meg egy szezonra felrakjuk ezt a használt gumit.
-
athomi
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyik barátom rendszeresen túrázik a hegyekben télen a CC+-szal és nem csak itthon, de a Tátrát is meg szokta járni.
Nem panaszkodik, pedig előtte téli prémiummal mászkált. -
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Vannak itt is páran akik állításuk szerint úgy mennek a négyévszakossal téli körülmények között mint a nyárival szárazon...
(#30807) Tom1939: nem kell az Alpokba menni ezért, Bakony, Vértes, Északi-középhegység kapásból elég mókás tud lenni, mint ahogy az utóbbi hetekben ez többször is előfordult.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez nettó ugyanaz mint cserélni 4 évente mindkét szettet. Szóval kényelmi szempontból ez már nem olyan sok.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
2 évente egyébként is el kéne menni a gumishoz, legalábbis nem árt szvsz ilyen időközönként egy centrír. Meg aztán van az a felfogás is, ami szerint két évente nem gumit, hanem autót is cserélünk.

-
athomi
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Műgyantás részeken vigyázz, ott nem tapad rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Mi pont ezt csináljuk, asszony jazzén Nexen N Blue 4 season van, az enyémen meg CC+. Mondjuk most a letaposott hóban csúszkálok rendesen (de ahogy látom mások is, és eddig szerencsém volt mindenki óvatosan ment amerre jártam, talán egy ezerrel pörgő kerekű még átférek és nem adom meg a jobbkezet típusú lénnyel találkoztam, de tudtam fékezni).
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Érdekes ez a keverék dolog, az enyémnek is magas a kilométer futása, mégis inkább télies négyévszakosnak illene sorolni, bár második telén szerintem már visszaesett a téli teljesítménye, vagy én vagyok bátrabb.
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Helyes, hadd jöjjenek a tapasztalatok.
Jégen voltál már? -
belaazallat
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
+ (#30598) Qru
Nekem csak kanyarban volt problémám. [link] itt pl simán ment felfele, egyenes vonalú mozgásnál nincs probléma.
-
t1
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Vízpróba és kiderül ha a peremén / vagy szelepnél ereszt.
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy csak én láttam ezt?
3-2-9-20-11 kerben főleg a mellékutakon, de a főbb utakon is néhol ónos szitálással, néhol csak vékony ráfagyott filmréteg volt, volt idő próbálgatni a gumit. Nagyjából az általam sokat szidott Falken HS449 szintjét simán megüti, azzal is ennyire keltem botorkáltam hasonló körülmények között. Persze ezzel is végig az úton tudtam maradni akár nyári tempóval is
balint: gyakorolni kell egy üres parkolóban.
-
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
széleskörű vezetéstechnikai tréningek nélkül ez így is lesz, tekerik a kormányt és állnak a féken, mert az ösztön ezt diktálja.
-
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
A műgyantás teszteken sem szerepel jól. Persze azoknak a teszteknek semmi köze a valósághoz, de azt jól megmutatja, hogy olyan esetekben ha nem tudsz a letaposott jéggé vált nyomvályú mellé menni, mert útban van a kerítés, ott a téligumi jobb. Vagy ha tóra hajtasz vele. Csak ugye ezek elég ritka esetek/nem veszélyes. Az úton ahogy mellécsúszol a kitaposott jégnek, rögtön lesz mibe kapaszkodni.
Egy átlag kanyart bevéve ahol ezerféle törmelék, barázda, kopás, kosz van a jégen ott is jól működnek a négyévszakosok, mert van mibe megkapaszkodni. A téli még mindig jobb, de eléggé ritkul a valóságban a tudásának a kihasználhatósága/értelme.
Mondjuk én télivel járok, de ritkán lakott helyeken muszáj. Egyébként négyévszakosat vettem volna. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Hóban számít, hogy kevesebb a lamella, nem tud annyi havat felszedni, hogy tapadjon

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Jövedelem
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van mindkettő ott is, nem mondanám, hogy az indirekt a jellemzőbb.