Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#31004) Bluesummers válasza Ájvé (#30999) üzenetére


Bluesummers
őstag

Ha akár hivatalos ASUS Svájcban Neked elad egy jó drága brutál gépet, de a garancia csak az adott országba érvényes, akkor hiába vagy Te Magyarországon. Ha bedöglik, akkor oda kell visszavinni, ahol megvetted - lényegében ezt írtad is.
Nemrég megjártam picit a poklok kapuját, anyáztam németek felé, hogy szart adtak el nekem, amiről kiderítettem, hogy korábban a svájci ASUS balf@szul csinált meg valamit (merthogy kiderült, hogy bedöglött valami rajta), azt jött hozzám lengyelbe. Átvétel után azonnal anyáztam mindkettőjüknek. Egy idő után kiderült, hogy van a gépen hivatalos garancia! A lengyel ASUS szerviz hozzájuk csalogatott, hogy no problem, van rá gari! Küldtem a cuccost, lesz PickUp and Return, minden meg lesz oldva.
Majd küldték a javításról a számláról, amiről anyáztam mind a lengyel ASUS, a svájci ASUS, és a német importőr felé. Később elnézést kértem, s ingyen megjavították kivételesen (alaplap-csere), rajta ismét egy új plombával (most már 3 plomba van rajta basszus... ;] )

Másik példa: Most egy AW GTX 1080-asat segítenék egy kollegának elhozni Varsóból, de SERVICE TAG szám nem mond semmit ... de az ismerősömnek van róla hivatalos számlája kb.

Activcom egy olyan kaliberű bolt, mint mondjuk az itt felsorolt magyar számtech laptopos boltok: [link]

Kreten67 segítette az ismerősömet kideríttetni, hogy mi van a SN számmal ... hát semmi :)
Ez a lengyel rendőr ismerősöm azt mondja, hogy ez lízingelt laptop, s korábban volt kettő gazdája, s az érvényes, ami a számlára van írva. Hétfőn hívom ACTIVCOM-ot, hogy mit tudnak erről a gépről.

Dell Warranty Check

Szumma-szumma: Ha Wayteq a hivatalos forgalmazó, nincs miért aggódni.
http://www.wayteq.eu/hu

Ez ugyanaz a történet, mint amikor pl. Lengyelországba a mai napra már milliárdosoknak számító üzletemberek hoztak be tonnaszámra Japánban Famicon, avagy Európa/USAban NES néven ismert gépeket, amiket lengyelországban "Pegasus" néven adtak forgalmaztak tovább. Wayteq megfogta a Xiaomi-t, együttdolgoznak ... csak a Pegasussal ellentétben a piac már jó X éve nem szűz, azaz lassan már Marika néni is egy újabb laptop-klónnal jön ki (X-X Gamer

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.