Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9627) KeNTaGoN válasza RiZool (#9624) üzenetére


KeNTaGoN
tag

Nemrég volt nállam egy K370 javítás miatt. Szerintem LG Arena-val nem fog menni az a zeneváltogatós dolog, én belepróbáltam az Xperia X1-esembe, de nem naon csinált semmit.
Aztán végül sima 3 polusú sztereó jack dugót tettem fel rá, így teljesen kiiktatva ezt a playgombos mizériát, de azért a fasza minőségű füles része megmaradt, ha minden igaz máig használja a srác.
Viszot, hogy érdemes-e váltani? :F
Annyira nem ismerem a CX-300-at, de ahogy így elnézem az is jó füles lehet. Nem hiszem, hogy annyira nagy lenne a differencia, de majd itt a vájt fülű kollégák biztos megmondják a tutit.

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.