Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34519) crazygamer


crazygamer
tag

Ma vettem Maxell Metalics-ot, 3000-ért rendelték meg egy számtech boltban kedden.
Jó, tetszik, bár amennyire itt agyon volt dicsérve, azért ahhoz egy kicsit csalódás.
A4tech MK650-em van (amit tavaly nagyon leszóltak itt a fórumon). Szerintem teljesen ugyanaz a kategória, csak A4 tech kicsit olcsóbb.
A4tech-ben dominál a basszus, kevesebb a közép, szép tiszták a hangok. Basszusnál komoly tartalékok vannak, lehet tolni az equalizeren. 2 éve gyűröm, kábellel semmi gond, pedig nem mondhatnám, hogy vigyázok rá. Az aluház 1x elkezdett szétnyílni, de egy kis pillanatragasztó és azóta semmi gondja. Sajnos a fűlemből elég gyakran kipotyog, nem tökéletes a kialakítása.
Maxell: basszusa tiszta, szépen szól, de vigyázni kell az equalizerrel, rock beállításnál érdemes kicsit viszább venni a basszuson, hamar elkezd torzítani. Közép hangok nekem kicsit sok (de lehet azért mert a 2 év alatt megszoktam A4tech-et). Halkabb az A4tech-nél. Kábelezésnél tartok attól, hogy ahol bemegy a fülhallgatóba, ott gyenge megoldást választottak (nincs fém kivezetés, semmi, csak simán kijön a kábel a fülesből), viszont a jackdugónál a törésállóbb pipa alakú csatlakozó van.
Ha előre tudom,hogy egy kb azonos hangzású, tisztaságú a Maxell, mint az A4tech, akkor nem veszem meg. Mondjuk feleségem jól járt, megörökölte A4tech-et, enyém meg a Maxell (amíg bírja).
Csak azért döntöttem a Maxell mellett, mert új, szerintem szinte "ikerfülesek".

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.