Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31175) Masooo válasza pethob (#31174) üzenetére


Masooo
aktív tag

Szia

Ezért jó a fórum :) Mindig változik a szemléletem, mert bele tudok emelni olyan elemeket, amiket a ti nézőpontotok miatt kapok mint impulzus. Köszönöm szépen!

Ebben amit írtál annyi megszívlelendő dolog van, hogy máris megyek újra teszteket keresgélni és átnézni az ajánlott vázakat. Azt már tudom, hogy marad a fuji vonal, már csak azért is mert valóban, az optikák cserélgethetőek lesznek.
Izgalmasan indul a nap :)
Meg kellene találni egy boltot ahol ezek a fuji gépek mint ott is vannak és meg lehet őket tapogatni, hisz a kézre állóság is egy fontos szempont.

Esetleg az x-t2ről véleményed is van? Akár pro-kontra.

mikrofon: Általában 2-3 ilyen terjedelmű út van egy évben és mellé pár 2-5 napos. A cél a kikapcsolódás lenne, így ez is generál sok képet, viszont mindig befigyel a munka is, így a legtöbb kép azért készül, hogy esetlegesen később felhasználható legyen (marketing anyagok / esetleges értékesítés weboldalak öltöztetése). A másik oka pedig a tanulás. Szeretek fotózni, de be kell vallanom magamnak, hogy nem tudok profin fotózni. Viszont szeretnék. Nekem 1 téma is elég sok képet jelent, mert sokszor 10-20 képet is készítek róla és később kiértékelem őket, megnézem a beállításaimat amit alkalmaztam 1-1 esetben, majd igyekszem eldönteni melyik tetszik nekem a legjobban. A következő nap ha találok hasonló napszakban kb olyan vagy UA a témát akkor ezzel a beállítással megint lencsevégre kapom és igyekszem finomítgatni a beállításokat tovább. Ebből következik az is, hogy a fenti szám egy tetemes része selejt formájában képződik. Nekem fontos az önképzés, de persze néha örülnék egy táblázatnak, ahol 1-1 váz+optika esetén írva vannak az ajánlott beállítások témára kategorizálva. Az jó kiindulási alap lenne, viszont ilyen mankót meg ki adna közre, szóval marad a kísérletezés.

[ Szerkesztve ]

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.