Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1493) Stauffenberg válasza FEDman (#1492) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Hidd el, aminek nincs DSLR mérete az Amerikában meg Európában túl kicsi és komolytalan. Ha meg valaki nem a váz/objektív fizikai méretét kifogásolja, az meg a szenzort kezdi pedzegetni, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy a MILC piac jelentős része épp úgy APS-C, mint a DSLR, de ez mindegy, az átlag fórumozó azt gondolja, hogy mirrorless (CSC) = MFT aminek a szájhagyomány útján terjedő történetekben 3×4 mm méretű szenzora van.

Amikor itt a Prohardveren kiakasztanak a trollok egy DSLR vs. MILC vitában, akkor elég csak elnézned egy amerikai fórumra és sírva rohansz haza. :) Pedig azért itt a Milyen DSLR/MILC/SLT gépet vegyek topikban is volt már nem egyszer, hogy valaki azért dobta vissza a javaslatot egy igényeinek megfelelő gépről, mert az nem volt elég nagy és nem nézne ki tőle igazi fotósnak.

Ez mozgatja az USA/EU piacot is. Arról nem beszélve, hogy az átlag amerikai fórumozó még az APS-C DSLR-t sem tudja komolyan venni, mindent keményen lefikáz ami nem Full Frame (persze nem riad vissza a középformátum ócsárolásától sem, mondván az túl nagy).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.