Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#30428) Frawly válasza Barthezz2 (#30424) üzenetére


Frawly
veterán

Igaz az M.2 SATA SSD-k nem melegednek, de azért rosszul szellőző házban, ha nagyon fűt a többi hardver, akkor még a sima SATA SSD-k is fel tudnak melegedni jóval 50 fok fölé, 60 közelébe, így nem gáz a 60 fok. Kb. 70-ig semmi baja nem lesz. Ha mégis annyira aggaszt, tegyél arra a részre egy ventit, ami nem csak az SSD-t hűti, de az egész környezetét.

(#30427) DiceBlade: Hard Disk Sentinel progi Általános és SMART füleiről tegyél be képet, azokból az adatokból kiderül. Ezt az Intel modellt nem ismerem, de gondolom alapból, újonnan nem megbízhatatlanabb, mint a többi márka hasonló kategóriás modellje. A pár év alattnál nem mindegy, hogy hogyan definiáljuk a párat. Azt ne feledd, hogy a HDD-k még annyit sem bírnak, mint az SSD-k, de egyik SSD sem él örökké. Nyugodtan lehet egyetlen tároló a gépben, de külső meghajtón vagy online mindig tarts biztonsági mentést, nem csak azért, hátha tönkremegy a belső, de akkor is jól jön, ha bekapsz egy ransomware-t.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.