Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
Mondjuk azt jó lenne meghatározni, hogy mely filmeket lehet belevenni a 2015-ös mezőnybe. Mert pl. a Sniper hiába 2014-es, ha nálunk idén mutatták be a mozikban. Ahogy a Whiplash-t, Birdman-t, Mindenség elméletét, stb., mikor ezek tavalyi filmek.
-
devil-k
nagyúr
-
gerii
addikt
Kiderült, mi lesz Christopher Nolan következő filmje
Na ez érdekes lesz, az eddigi munkásságát látva.
-
devil-k
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megnéztem tegnap ismerőssel a
DeusEx Machina filmet újra. És leesett hogy a két férfi főszereplő játszik az SW VII-ben. -
Froclee
őstag
válasz
kolosanyi
üzenetére
ami lemaradt: Everest és a Man From UNCLE is király volt idén. Ant-Man is egész korrekt marvel film lett, de a Deadpool remélem jövőre alázni fog.
Bridge of Spies egyelőre szintén kimaradt nálam.
FF7 pedig valóban kritikán aluli.
Említést sem érdemel. (gondolom eeeaa kollégánál 10/10)A te felsorolásodban a mindenség elmélete és az american sniper viszont tavalyi film. Előbbire oscar-t is kapott Redmayne.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
Aszondjahogy: "...ami akkor egy Galaxis őrzői volt, az idén csak egy Mentőexpedíció vagy egy Star Wars – vagyis jó, de nem az igazi". Zseniális ez a pofa. Egyébként a lista nem rossz, külön öröm számomra, hogy felkerült a Victoria is, az nagy kedvencem volt idén. Sicario, Kingsman, Whiplash szintén jók. Az Ex Machinát még mindig nem néztem meg, ahogy nem láttam még a Saul fiát, a Mr. Holmest meg a Bone Tomahawkot sem, bár ez utóbbi nem is különösebben érdekel.
Tibi:

-
kolosanyi
veterán
válasz
Froclee
üzenetére
Nálam idén a top 3:
1.: Kémek hídja
2.: Kingsman (minden ismerősöm utálta, szerintem szenzációs volt)
3.: AgymanókEmlítést érdemel még (sorrend nélkül):
- Mentőexpedíció
- Holnapolisz (én szerettem, akárki akármit mond)
- A mindenség elmélete
- Amerikai mesterlövész
- Jurassic World
- Terminator
- SW
- A hangya
- Spectre
- Hitman (szintén nem tudom miért utálták annyian)
- Fantasztikus négyes
- Ultron kora (ez azért csalódás volt)Biztos van még pár, most elsőre ezek jutottak eszembe.
Legrosszabb három:
1.: Halálos iramban hetvenedik része
2.: A kém (ez valami rettenet, hiába sztárolják, most komolyan az a vicc, hogy a színész egy - remélhetőleg - műf@xt lóbál a képernyőn?)
3.: Torrente (nem láttam, de nem vagyok hajlandó megnézni azt a fost) -
Froclee
őstag
nektek év végi listák?
kedvenc filmjeim idénről:
Kingsman
Mad Max
The Martian
Sicario
Beasts of No Nationnem láttam: saul fia, star wars 7, spectre
-
Dilikutya
félisten
válasz
norrberth
üzenetére
Sose értettem, mi jó abban, ha az ember megnéz egy direkt folytatást úgy, hogy nem látta az előzményeket. Ez is sok ponton kötődik a klasszikus trilógiához, kezdve azzal, hogy valakit nagyon keresnek, de nem magyarázzák el, ki az, ahogyan a nagyapát se.
Amúgy az élmény töredékét élted át így, hogy nem láttad a régi részeket. Én már a Lucasfilm logóba beleborzongtam, hát még John Williams legendás zenéjébe. Aztán az elején az apróságok, a lezuhant romboló, a kidőlt AT-AT, majd az Ezeréves Sólyom, és jött újra a nagy kaland.
-
Pearce
aktív tag
-
norrberth
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Meghiszem azt! 2.
Nagyobbat ütött mint mikor először néztem meg 3D be.
Pedig nem vagyok fan..
Régebbi Star wars részeket se láttam, majd megfogom nézni. Moziba is úgy mentem el rá hogy biztos jó lesz. Max 1 szer nézhetős mint a többi mostani film. De valamiért ez a film megérintett.

[ Módosította: radi8tor ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
jaja
asszem hajlok én is arra h magam is megtekintsem ezt a szikarijjót
meg a Hidden-t is (personal recommended by VAN der BOSS)mindeközben történelmi pillanathoz érkeztem el én is, életemben először nekifutottam ov-ba egy filmnek, minden szinkron felirat nélkül
és tök jól ment, értettem, elboldogultam. jó jó, nem volt egy mélyenszántó társadalomkritikákkal meg politika eszmecsérekkel teletömött szatíra, de azért na.. én sose tanultam angolul, egy percet se, amit tudok azt mind a filmekből tanultam meg kölyökkorom óta. meg tudom magam értetni külföldön, és.. most egy filmet is végig tudtam vinni
lassú, de biztos haladás..
Lost in America
többet vártam volna ettől a --papíron road-muvitól. jóval kevesebbet kaptam. ettől függetlenül egy élvezhető kis aranyos film, és nagyon '80-as évekbeli.
7/10
-
norrberth
addikt
Ismét megnéztük..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
kolosanyi
veterán
- Hány Star Wars fan kell ahhoz, hogy kicseréljenek egy villanykörtét?
-100. 1 aki kicseréli, a többi 99 pedig közben elmondja, hogy az eredeti trilógiában sokkal jobban cserélték ki.

-
atike
nagyúr
Megnéztem a Specte-t és a Sicario-t is...
Tetszett végül is mind a kettő, de annyira nem estem hasra. Lehet velem van a baj, vagy nem tudom.
Spectre
Nekem már nagyon sok és annyira nem életszerű ami a nők és Bond viszonya ebben a filmben is. Oké, mindig is részét képezték Bond világának, de mára már annyira valóságtól elrugaszkodott. Szerintem. Rendesen idegesítő volt néhol. Bondnak a Zoolander fej meg. Rendesen röhögtem. Szerintem NAGYON gáz. Ez a szigorú, baltaarcú, összeszorított szájjal nézés. Jézusom. A sztoriban ráadásnak szerintem túl sok a párhuzam az utolsó Mission Impossible filmmel. Szóval számomra mélyrepülés... De ismétlem, attól még jót szórakoztam rajta...
6/10
Sicario
Nem értem ezt a hatalmas nagy lelkesedést, amit kivált a film. Jó film, tény. De. Semmi extra. Néhol akció, néha thriller, van eleje,, van vége... Ennyi. Jó iparosmunka. Néhol idegesítő, néhol lassú.... Benicio del Toro karaktere bejött nekem is, bár jobban rámehettek volna - több részletet tudni, több cselekményét megismerni. A csajt azt kb ufónak rúgtam volna fel olyan idegesítő volt - de nyilván ez volt a szerepe.... Szóval jó volt, de semmi kiemelkedő. Szerintem.
6/10
Anyám, mit fogok én kapni...

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
@rglaaf
veterán
Hidden Utóbbi idők legjobb posztapok filmje nálam, rendesen levert a viz a film alatt, és az volt a legjobb hogy nem tudtam semmit a filmről se tarailer se semmi,de igy volt hatása
-
Dilikutya
félisten
válasz
grabber
üzenetére
2D-ben akartam először is, de a premier napján csak 3D vetítés volt, én pedig jó helyen akartam a kedvenc mozimban már aznap. Így is csúsztam vele 20 órát, mert a CC-ben már 00:00-kor elkezdődött, de én oda nem járok, esti előadást akartam, így maradt a 20:15-ös, ami 3D. De vasárnap 2D-ben is megnéztem.
-
Retroshockos SW7 videót láttátok? Szerintem jó lett.
-
-
Dilikutya
félisten
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Colin Treworrow-t kár szidni a Jurassic World miatt. Egyrészt, mert nekem nagyon tetszett, pedig 1993-ban 9 évesen az elsők között láttam a Jurassic Park-ot, másrészt mert fiatal tehetségként valószínűleg nem sok befolyása volt a filmre.
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Viccelsz? Amiket írsz, kasszasikerek, nem csoda, ha a rendezőjük újabb lehetőséget kap, te nem ismered Hollywood-ot. Nolan-t meg hagyjuk már, ha nincs Heath Ledger, aki meghal, a Sötét lovag se kap akkora hájpot, és a kutya nem fedezi fel a Mementot se, és én meg végképp nem akarom, hogy a Star Wars közelébe engedjék. JJ Abrams vagy Gareth Edwards nincs így agyonsztárolva, Blomkamp se, szegény meg se csinálhatja az Alien 5-öt, csak a sokadik Prometheus után. Az Új remény előtt George Lucas-ról se hittük, hogy képes grandiózus dolgokra, közben meg csak megrendezte azt a filmet, ami a világmindenség közepe lett. Innentől fogja teljesen mindegy, hogy a folytatásokat nem ő rendezte, az előzménytrilógia meg közepes lett, ő akkor is George Lucas, a Star Wars megálmodója. Luc Bessonnal remélem csak vicceltél. A Rogue Squadron meg Rogue One.
-
Valty
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt szerintem nem az általad leírtakkal van a baj.
A SW7 egy teljesen korrekt film, csak sajnos (számomra) "SW érzés" nélkül.Viszont, ha J.J. Abrams, aki, ha jól tudom, az egyik legnagyobb SW rajongó a hollywoodi rendezők között, nem tudta ezt az érzést visszaadni, akkor a következő rendezők közül ki tudja majd?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Vagy csak idősebb, mint én, és pesti. Nekem volt falun egy kölcsön kazettám, amin csak az Új remény és a Birodalom visszavág volt. Se Jedi, se figurák. Emlékszem, 1997-ben ejakuláltam, amikor szombat reggel a videójátékos műsorban az M1-en a Shadows of the Empire-t mutatták be, az elején ott az egész csata a Hoth bolygóról...
-
callmeakos
veterán
válasz
üzenetére
A fent felsorolt rendezők közül talán (inkább ez biztos) hogy az egyetlen defektes tag az Garreth Edwards. Colin Treworrowt azért nem fair fikázni a JW miatt, mert ha jól tudom az volt neki az első ilyen kaliberű filmje, ahhoz képest nem volt olyan gáz a végeredmény. Lord és Miller pedig csak letett egy Lego-t, szóval nem temetném őket már most.
Az a baj hogy az egész baj onnan fakad hogy te a 7. részben csalódtál, és azóta "rageelsz" holott messze nem lett olyan rossz a végeredmény. Hajlamos mindenki temetni az egész szériát csak azért mert már a legelső filmnél nem azt kapta amit várt. Oké, nem kell szeretni a filmet. A két legjobb barátom most hétvégén mondták el mekkorát koppantak a film végén, ez rendben is van. De az ilyes fajta "frösögés" szerintem picit sok.
cyberkind
Most mondanám hogy iszkiri vissza a barlangodba te buta kis troll, de túl régóta ismerlek téged barátom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Volt egy ilyen epizód, ami a sorozat nézőire is illett: Man of Science, Man of Faith. Az utóbbiak (tudományos) magyarázatot vártak mindenre, vagy legalábbis sok dologra. Amúgy darálva nem ugyanaz az élmény, mint anno évről-évre követve, miközben milliónyi teória, diskurzus alakult ki a sorozat körül. Főleg a 3. évad vége, ami a sorozattörténelem egyik legnagyobb WTF-ja volt anno és 1 évet kellett várni rá, miközben milliók agyaltak rajta. A darálás ezt azt élményt megöli sajnos. Ezért is mondtam, hogy ez a sorozat nagyban az "útról" szólt inkább.
Valóban fontos a cél is, de én abba a táborba tartozom, akiknek nem volt problémája vele (a befejezéssel). De ha még lett is volna: addig számomra olyan élményt nyújtott a sorozat (évekig), amit nem tudott volna lerombolni egy rossz lezárás sem. Maximum lett volna kis keserű szájíz a végére.
Na de ez már nem is erre a topikra tartozik.

-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Köszönöm a kiigazítást.
Nézd a Lostot én is végigszenvedtem, de már a második széria alatt biztosan tudtam, hogy ezt nem fogják tudni összerakni egyetlen, koherens, eredeti egésszé. Érdekes széria volt, néha ugyan akadtak benne hullámvölgyek, de azért csak ledaráltam, nagyon érdekelt, hogy mire akarnak kilyukadni, valahol ott bujkált bennem a remény, hogy mégis lesz valami zseniális lezárása. De a vége... Azért lássuk be, egy picit mégis fontos a cél, és az, hogy ne érezzem magam becsapva és hülyének nézve...
Itt pedig ez történt. -
ígyvanferi
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Hát, az mondjuk tény, hogy szar filmeket alkottak eddig a következő SW filmekhez, spinoffokhoz kirendelt rendezők. Ebből a szempontból hasznos volt a kommentje, mert én nem jártam ezeknek utána, de jó tudni. Oké, a hsz. végén kicsit elkalandozott, de az még mindig nem trollkodás.
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
"Szóval egy olyan rendező kapta meg a SW-t, aki tulajdonképpen egy lúzer. (Gondolok itt a Lost-ra, amiről ugye kiderült, hogy egy szánalmasan triviális magyarázaton kívül semmit nem adott.)"
A Lostért nem JJ felelt, hanem Lindelof és Cuse, de főleg az előbbi. A sorozatot pedig nagyon sokan szerették, a lezárása lett megosztó. Ha nem adott volna semmit, nem nézték volna annyian addig (lezárásig) sem. Egy rossz lezárás még nem veszi el az addigi érdemeket, élményeket, bár ha valakinek az "út" nem számít, csak a "cél" (csak a magyarázat), az bizony szívás.
-
Ispy
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most jövök a moziból, megnéztem 2D-ben, eredeti hanggal is. És most is tetszett. Ez van. Ha meg nem copy-paste film lett volna, akkor mindenki itt verni a vészharangot, hogy hát ez most hogyan, meg minek, meg ez nem is igazi SW.
Az 1-3 rész az nem volt copy-paste, aztán utána utálta az összes ős fan.
(#79081) dying_star
Szerintem meg az az unalmas, hogyha valaki le meri írni, hogy ez jó volt, akkor jön valami megmondó ember és rögtön jön a könyvekkel, meg képregényekkel, meg univerzummal és persze lehetne 1000x jobb és különben is az eredeti az isten, ja és persze akinek tetszett az egy konzumidiótafogyasztó.
Akkor most 1-1

-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Tőled mi mást várhatunk, neked ez mind tetszik, szereted a futószalag cuccokat, hiszen a Dízni féle hejnekenkapitány az arcod.

-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Leírnád, hogy az általam említettek közül ki Tarr Béla szintű, és hogy miért rosszabb választás a következő epizódokra már kiosztott direktoroknál? Köszi.
-
callmeakos
veterán
válasz
üzenetére
Távol álljon tőlem az ilyen, de te esetleg új Trollkirályi babérokra törsz?
Ettől a kommenttől csak a röhögőgörcs tört ki belőlem semmi több. Ennyi sületlenséget, ne is haragudj.... 
Ennyi erővel adhatnánk a 8. részt Tarr Bélának. Elnéznék egy 7 órás SW filmet a semmiről....
-
Pitterix
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Én is csak azért nosztalgiázok, mert tegnap lettem 36.
No, meg megy a tv-ben a Túl a csúcson, aztán az is elég régi. És gyerekfejjel a szkanderes film, pláne, hogy Sly-os, nagyot ütött.
Volt régen rengeteg ilyen vígjáték, de sajna nem mind jut eszembe. -
törölt tag
Megnéztem JJ munkásságát az IMDB-n, hát egyetlen filmjét sem tudom értékelni, még a Cloverfield jött be, amiről eddig azt hittem, hogy ő rendezte de nem, csak producerkedett. Szóval egy olyan rendező kapta meg a SW-t, aki tulajdonképpen egy lúzer. (Gondolok itt a Lost-ra, amiről ugye kiderült, hogy egy szánalmasan triviális magyarázaton kívül semmit nem adott.)
A durva az, hogy a spinoffokat is hasonló kaliberű arcoknak adták, a Rouge Squadront pl. az a Gareth Edwards kapta aki a szánalmas 14-es Godzillát követte el. A 18-as Han Solo filmet megkapta az a Phi Lord, akinek olyan filmtörténeti mérföldkövei vannak, mint a Derült égből fasírt, vagy a 22 Jump Street. Episode VIII: Rian Johnson, Looper - A jövő gyilkosa... (Szódával.) Episode IX: Colin Trevorrow, Jurassic World... - erre mit lehet mondani? Szégyen... A 2020-as Boba Fett sztorinak még nincs rendezője, de ezzel az erővel odaadhatnák a Wachowski tesóknak is...
Csodálatos! Hát nem tudom. Én sokkal nagyobb neveket próbáltam volna behúzni, megnéztem volna egy Spielberget, Blomkamp-ot, Nolant (oké, ezek nem biztos, hogy vállalták volna vagy belefért volna a naptárukba, vagy hogy egyáltalán érdeklődnének SW rendezést illetően), vagy ott van - most komolyan- David Twohy, aki bizonyítottan képes grandiózus és egyedi dolgokra, vagy Alex Proyas, Paul Verhoeven is keni a sci-fit, ha meg fiatalok, akkor Duncan Jones.
De ha nagyon elszállok, akkor a Rouge Squadront Oliver Stonenak adtam volna.
Ron Howard is tud olyanokat alkotni, hogy leteszi az ember a haját, hozhatná ő az EP8-at. Han Solo spinoff: David Fincher.
EP9: Luc Besson Boba Fett: Jó kérdés, ezt nem tudom.És tudom, hogy impossible, de Cameron és Scott is sokkal-sokkal királyabb lenne a kijelölteknél. Azt is tudom, hogy ilyenkor bilibe lóg a kezem és nem csak azért nem jöhetne ez össze, mert nem lenne rá idejük, hanem mert másféle elköteleződéseik vannak, de azért jó volt kicsit álmodozni.

-
Pitterix
őstag
Egy kis VHS nosztalgia annak, akinek mond valamit:
Disorderlies (Ápolandó ápolók (1987)
Az egyik legjobb akkori vígjáték nekünk testvéreimmel, faterommal és még ki tudja kivel. Ahányszor láttuk, annyiszor feküdtünk a röhögéstől.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Pénzt... Csak úgy mint a Star Trekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pearce
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Az MI3-ra gondoltak szerintem, ami a vicc hogy az MI filmek egyre jobbak ahogy jöttek sorban... Szóval az előtte lévőknél mindenképp jobb lett azis. "
Én is gondoltam, hogy arra célzott, csak volt benne egy "legutóbb" szó is.
Amúgy jah, a 4-gyel megújult a széria, a mostani 5-ös pedig még jobb lett.
A harmadik egy sima akciófilm, de ahogy kezdődik, az üt. -
válasz
callmeakos
üzenetére
Pedig amugy a Rebels baromi jó lett... Alig várom mindig az új részt.

Pearce:
Az MI3-ra gondoltak szerintem, ami a vicc hogy az MI filmek egyre jobbak ahogy jöttek sorban... Szóval az előtte lévőknél mindenképp jobb lett azis.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
"Volt alkalmam látni régebben miként cseszte el JJ a Sziget c. filmet. Hogyan nyírta ki a Star Treket vagy legutóbb mivel tudta teljesen tökön rúgni a félig már halott Mission Impossible frenchise-t. amikor a teljesen irreális, fizikát és logikát meghazudtoló eye-candy akció fontosabb mindennél, beleértve a történetet, színészi játékot, logikát"
Jaja. Főleg, hogy se a Sziget-hez, se a legutóbbi Rogue Nation-hoz nincs JJ-nek semmi köze.
-
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Ezt egyébként felfújták csak... Anno erről kint is sokat cikkeztek, de ilyesmiről szó sincs Kennedy és Lucas jóbarátok és JJ vel is jóban vannak... Semmi gyötrődés meg fanyalgás nem volt.
Amugy anno azt is mondta hogy megsértődött a sok prequel kritikán és ezért nem akart többet rendezni, inkább eladta az egészet. A jöjjenek a fiatalok is ennek szólt...

Az elválós dolgot is inkább úgy kell érteni, hogy utána nem szólsz bele az ex életébe, meg nem maradtok együtt (bár van aki igen, de az sem egészséges...
). -
spammer
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Tudom hogy már rég ilyenek, én 2D / "kézzel rajzolt" animáció párti vagyok. Ott a The Legend of Korra című sorozat, ami nem csak, hogy mocskosul jó, de gyönyörű is, sokszor mint egy mozgó festmény. Mozikban már nincsenek ilyenek.

-
Solar_Wind
senior tag
-
Komplikato
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Kisgyerekes szülőként mondom, hogy pár éve elgurult a Disney dolgozók gyógyszere, azóta a nagyipari szemetet gyártják. Az egy dolog, hogy a mozis animációk jó részét ázsiai meg kelet európai (pl. magyar) bérmunkások csinálják meg nekik gombokért, de ez sem volt elég. Nézz meg bármilyen Disney 3D sorozatot, egy random berántott legrondább koreai gyerek sorozat is nívósabb, pedig lehet pont ugyan azok csinálták. Meg az ilyen Bambi 3, oroszlánkirály 5 és hasonló szemetektől mentsen meg a jó isten mindenkit. Ebben a sorozatban a mocskosul ronda SW animációk már csak "hagyomány", sajnos nem kirívó példa.
-
Komplikato
veterán
Soha nem fogom megérteni az olyan indoklást, hogy ha sokan néznek meg egy filmet, akkor az jó.
Nem. az anyagilag sikeres. Ettől nem lesz jó. Ráadásul ha valaki nem hülye, akkor tudja, hogy 99%-ban azt szokták nagy tömegben megnézni ami hypeolva van sok, sok, sok pénzért. Na most amikor már a parizel is SW és a Gmail, meg az FB SW hátteret meg profilképet ajánlgat, az mi???Másrészt ennyi erővel a világ legjobb ruhája biztos a kínai nylon ing, meg a suhogos joging, mert abból adnak el sokat? Na ne.
Volt alkalmam látni régebben miként cseszte el JJ a Sziget c. filmet. Hogyan nyírta ki a Star Treket vagy legutóbb mivel tudta teljesen tökön rúgni a félig már halott Mission Impossible frenchise-t. amikor a teljesen irreális, fizikát és logikát meghazudtoló eye-candy akció fontosabb mindennél, beleértve a történetet, színészi játékot, logikát ... ez egy betegség, de tényleg. Ennél még Timur Bekmambetov is sokkal jobbat letesz bármikor.

-
lacy86
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ha nem is akcio akkor legalabb tortenes. vagy valami amin lehet agyalni
-
marilllyo
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A gond szerintem az ilyen jellegű filmekkel, hogy ehhez hangulat kell. Ez vagy elkap...vagy nem. Kicsit fáradtabb vagy, vasal melletted az asszony és már nem jön át. Anno pl. a Grand Budapest Hotel-lel voltam úgy, hogy amikor megnéztem kb lehidaltam, hogy mekkora királyság. Aztán másnap a szüleimet is leültettem elé....és akkor spec már engem sem érdekelt..
-
james001
veterán
-
lacy86
addikt
Sicario - A bergyilkos
Sajnos azt kell , hogy mondjam -2ora az eletembol a semmire.
Vontatott , huzott , nyuzott - mondhatni semmi tortenes
A film kozepe es vegefele tortenik valami "akcio".
IMDB 7.9-re ertekelte
En ezt 4.5-re ha kihozom.Történet ( reszemrol ):
Kartell fonokon bosszut allni. Ennyi :S -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Magnum_
üzenetére
De igen. A képen ő van a jobb oldalon.

(#79098) szilva01
Lol.Magam elé képzelem a bemondót:
"Hamarosan, érkeznek a történelem legnagyobb gyilkosai, akik egy több évszázadon átívelő összeesküvést próbálnak felkutatni. "Hitből ölők céhe". Hamarosan a mozikban 3D-ben, IMAX 3D-ben, valamint 4D-ben. "
A folytatás meg lehetne:
A még mindig hitből ölők céhe - A visszatérés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mobil flották
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No, meg megy a tv-ben a