Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
"Minden idők legjobb, legviccesebb filmje, amit a leghíresebb stand up komikusok is egybehangzóan állítanak: az Agymenők! Na persze nem a sorozatra gondolok. Ami a dobogó legfelső fokára állhat, az a: Brain Donors. Főszerepben: John Turturro. Mellé leszerződtették USA és Anglia leghíresebb stand up komikusát: Mel Smith és Bob Nelson Régen VHS-en megvolt magyarul, szerencsére torrenten is fent van. A youtube-on van sok rész feltöltve, mert hát kihagyhatatlan. A fent felsoroltakat utcahosszal veri! Nem is lehet hozzá hasonlót találni! Rekord, hogy átlagban 20 másodpercenként esik le az ember a székről röhögés közben. Eddie Murphy is nyilatkozta róla, hogy ez az egy film van csak, ami után fáj a gigája!"
az éjjel megnéztem... bzmeg, ha kétszer elmosolyogtam rajta, de lehet, sokat mondok
De letudtam, ez is megvolt.
tisztelgés a rohadtul tehetséges és még annál is viccesebb Marx-fiúk előtt... -
törölt tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nincs azért olyan dömping mint képregényfilmekből. A Grindhouse óta divat szar filmet csinálni és eladni '80-as évek paródiának. Haha, nézd milyen hülyeség történik a vásznon, de ez jó mert retro! ...
(#81787) cyberkind: Sokan utálják de nekem is a 2. az egyik kedvencem. Meg talán a 4. vagy az 5. ami jól sikerült, a többi borzasztó.
(#81792) Saint_: Én egy zombis spin-off szériát el tudnék képzelni. Nem tudom ismered e a böngészőben vagy telefonon játszható Earn to Die nevű cuccot. Annak a mintájára. Maroknyi csapat őrült verdákkal keresztül a zombihordán. "Mi nem túlélők vagyunk... hanem CSALÁD!"

-
cyberkind
félisten
Klafa bébi!
Ja amúgy F&F lenne.
-
Dilikutya
félisten
Ütős akció-sci-fi, érdemes lesz figyelni rá: Space Cop trailer
-
Dilikutya
félisten
válasz
emiki6
üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy moziban nézzük, de aztán letettem róla, a kedvenc mozimban nem vetítik, csak a Cinema City-ben, oda meg nem járok évek óta, mióta felfedeztem, hogy az Europa Cinemas mozikban ugyanúgy mennek nagyobb filmek is, és általában premiertől kezdve. A Cinema City olyan, mint a Tatooine: tele van buckalakóval, huttal és droddal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezesetben rosszul emlékeztem.
Szerintem sokan meg fogják nézni, nagy körülötte a "hype". Ha csak azt megnézzük itt hány képet raktak be stb. Nyilván az internet más bugyraiban is népszerűsítve van. Én mindenképp moziban nézem, feltételezem mint akció-vígjáték közelebb fog állni az ízlésemhez, mint a mostanában megjelent vígjátékok.
-
james001
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Az első pár Deadpool képregény,meg ahol előtte is feltűnt Deadpool azért nem ilyen vicces volt,eléggé durva volt azért (szerintem). Meg utána is a vicces beszólogatós sztorik mellett néha jutott neki komolyabb sztori is. Szerintem megéri a képregényt olvasgatni,jó sok van már neki
Hiába várom nagyon a filmet,a képregényt nem fogja túlszárnyalni.(#81775) Dilikutya: De kijött lemezesen PS3/X360-ra is,meg talán még PC-re is 2013-ban. És most nem rég jött belőle egy ilyen "remastered" kiadás felújított grafikával meg egy-két extrával PS4-re.
Király a játék is egyébként,de sajnos nagyon rövid. -
aizen92
addikt
The 10 Best Closing Scenes in Film History
nagyon jó kis összeállítás, a 10-en felül megemlít még kb 3-4x10-et is.
-
Pearce
aktív tag
Eddig azt mondtam volna, hogy Fassbender és DiCaprio között lesz harc az Oscar-on /bármelyik is nyeri, megérdemli/. Most, hogy egyre közelebb vagyunk a díjátadóhoz és jönnek ki a különböző, kevésbé ismert díjátadók /Színészek céhe, Critics Choice Awards/ és azok nyertesei, azt mondanám, végül csak bejöhet Leo díja.
(#81759) sixpak
"De ettől függetlenül, biztos kasszasiker lesz."
Már alapból - hogy R besorolású - nem lesz akkora kasszasiker.
-
atike
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj
üzenetére
Kegyetlen nagy bukta lett amúgy a film.

Szirmai ide tartozó videóját ajánlom, még akkor is ha sokak szerint ripacskodik.
(BTW bevallottan ő is szereti az ilyen zenét, de nem mindet )(#81766) gyuromoj
Ha már jó zenék, Project X megvolt?
-
gerii
addikt
Steve Jobs: Amikor láttam az Oscar jelöltek között, nem értettem hogy miért van ott, de Fassbender jól alakította, és úgy egyáltalán is egy baromi jó film volt, végig szinte csak párbeszédek - na de milyenek! -. A történetet érdekes módon mutatták be, így elbeszélve, utalva sokkal hatásosabb volt mint a Kucserás film.
Nálam az év meglepetése. -
gyuromoj
veterán
We Are Your Friends
Zenék jók voltak. Történet szokásos, viszont Emily még mindig nagyon jó nő.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem se túl várós, számomra eléggé erőltetettek a poénok az előzetes alapján. Bár lehet a filmbe jól illeszkednek. Bár azt kell mondjam, hogy a képregényfilmek közül a Batman (1989), a TDK, a Watchmen, a Hulk (2003) és az Avengers 1 jött be, X-men részek meg elmentek szódával.
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Pedig sokaknak bejön, úgy látom.
Én akkor sem nézném meg, ha fizetnének érte, agyf@szt kapok az ilyen poénkodós keménykedéstől.
De ettől függetlenül, biztos kasszasiker lesz.
Ha a “ vicces” vonalat nem erőltetnék, akkor azért szívesen megnézném.
Persze látatlanul nem fikázom le, de a trailerek alapján ezt nem nekem találták ki.
-
adalbert1
veterán
Nyugtasson meg valaki, hogy ezt a Deadpool jelenséget / karaktert nem csak én nem értem/nem csak nekem nem jön át. Mikor még rendszeresen olvastam képregényeket, akkor nem szerepelt egyikben sem, illetve mindig inkább a sötétebb képregények tetszettek (Pusztító, Robotzsaru, Batman), ha meg humor akkor inkább Mad és Garfield (ha már képregényes vonalon gondolkozunk).
-
pohár
félisten
-
Pearce
aktív tag
GREEN ROOM Red Band Trailer (2016) - igencsak ígéretes.
"A DEADPOOL amerikai kőkemény R-es besorolása a briteknél csak egy 15 éves korhatárra volt elég" via Geekz
-
devil-k
nagyúr
BeSZERvezve
American Ultra3/10
Újabb pocsék valami, még pocsékabb színészi játékokkal. Jesse Eisenberg egyik leggyengébb produkciója.
-
Nerazim
őstag
-
Dilikutya
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Sürgősen új előzetes kell, mert az aktuális trailerből ez pont nem derül ki. Lesz zúzás, de amúgy nem tűnik jobbnak a többinél. Igazság szerint csalódás is volt, annyira a cicaharcra koncentrál, hogy nincs sztori, nincs ellenség - mert nyilván nem egymást fogják irtani végig. A Justice League felvezető filmben sem Batman és Superman ellentéte lesz a fő szál.
-
spiky03
veterán
Ha tényleg így lesz akkor az jó lesz.

Az Amerika kapitány: Polgárháború lesz az eddigi legjobb Marvel film?
-
Pearce
aktív tag
"BRÉKING! A 13 óra: Bengázi titkos katonái című film végül nem kerül a magyar mozikba, így ez lesz Michael Bay első olyan mozifilmje, amit nem mutatnak be nálunk." via Vox
-
vond
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
A Pain & Gain volt az. Érdekes egy film.
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Szikla biztos jól hozná, abban a Bay filmben is nagyon jó volt pár éve aminek nem jut eszembe a címe.
Illetve Marky Mark-ot tudnám még elképzelni, ő is elég jó viccesebb szerepekben.Mondjuk maga a film szinte biztos szar lenne

-
kk831228
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Fasza ez a borító...

-
spiky03
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére

Ez mekkora.
Kiskoromban néztem mindet. Még rajzoltam is Johnny-t, hogy felvettem VHS-re, majd megállítottam.

Tényleg Szikla jó lenne, úgyis tud jó grimaszolni.
-
pohár
félisten
-
emiki6
veterán
A lovasíjász
Nem tudom van e itt egyátalán olyan, aki tervezi megnézni. Van a filmnek egy lényeges hibája és az nem más mint a cím. Tudjuk, hogy a film központi eleme Kassai Lajos, tudjuk, hogy a cím az, hogy A lovasíjász, de a film nem Kassai Lajosról, a lovasíjászról szól. A film a lovasíjászatról szól, azt próbálja népszerűsíteni. Nagyon nem mindegy. A film fő baja ennyi, hogy a cím nem a film valós tartalmára utal. A megfelelő cím az lenne szerintem, hogy A lovasíjászat.
A film mondanivalója igen érdekes és fontos, mindemellett elgondolkodtató is.
A kép nagyon szép, a zenék jók és illenek is a filmhez.
Természetesen nem ajánlom mindenkinek, bár aki olyan, az már csípőből el is utasítja, nekk nem ajánlom, de az, aki meg ráveszi magát, hogy megnézze, az valószínű nem véletlen teszi azt, neki ajánlom.
A filmnek lehetne nagy visszhangja, hátha az MTA megérti végre (durván fogalmazva), hogy a hazugság nem egy tartható állapot, előbb vagy utóbb, de változni fognak a dolgok.
Nem értem mi az indokolatlan és elborult ragaszkodás tárgya. Ezzel valami érdeket szolgálnak ki vagy mi?Nem voltam még az Urániában, de érdekes hely. Az meg hogy a jegy csak 1000ft az a mai világban több, mint meglepő.

-
Bad Pritt
félisten
Kung-Fu Panda 3 nagyobbat szakított első hétvégéjén Kínában, mint otthon (57 millió a 41 milliós amcsi nyitás mellett). Bár egy ilyen kung-fu filmnél lehet Kína is otthon van.

(#81713) cyberkind: Sárga-fekete ruhás kiscsaj neve hogy lesz itthon fordítva?
-
BITBOYS
addikt

-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Első résznek valami olyasmi címmel akarták hogy Aliens - The Engineers, aztán jött Lindelof, teljesen behülyítette Scott-ot, és megkaptunk egy valamit, ami csak nagyon részben köthető az Alien-hez, Lindelof kilépett, Scott papa keze beleért a bilibe és jön az igazi Alien előzményfilm, aminek már 4 évvel ezelőtt kellett volna, úgyhogy lényegében ez az első része az igazi Alien előzményfilmnek.
Azt nem is írom le hogy az első részre akarták építeni a többit Lindelof-fal, mondanom se kell hogy semelyik se jöhet már össze, ezért kell az új koncepció, aminek ahogy mondtam már 4 éve kellett volna jönnie, nem jövőre vagy azután.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kollégák nem tudom mit néztek eddig
gyakorlatilag egyik legnagyobb szerepe van a filmben a pajzs épségének."A második Halálcsillag védelmi pajzsának generátora a holdon található, a pajzs körbeveszi és gyakorlatilag támadhatatlanná teszi a Halálcsillagot.
A felkelők egy kis csoportja Han Solo vezetésével egy lopott birodalmi hajóval és kóddal leszállási engedélyt kap a hold felszínére. Az engedély megadásához nagyban hozzájárul, hogy Darth Vader megérzi fia, Luke Skywalker jelenlétét a felkelők hajóján, ezért tudatosan engedélyezi a leszállást.
A csoport feladata a generátor elpusztítása a holdon."
-
dokee78
félisten
válasz
gyuromoj
üzenetére
Az ilyen pörgő akármik akkora baromságok egy meccsen.
Mert bár látványnak nem rossz,de valljuk be felesleges mozdulatsor egy meccsen.Más:
Creed valóban jobb,mint a Southpaw?
Szeretem a küzdő sportokat,rövid ideig műveltem én is,de a boxot konkrétan nem szeretem.
Viszont a Southpaw tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)