- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jó kis cucc, én még digitalizáltam is vele. Régóta nem használtam, minden megvan már CD-n azokból az időkből, 1-2 lemez nem, amit sose adtak ki CD-n, de azokat meg épp emiatt digitalizáltam.
Működő VHS viszont nincs már, de elvileg ott is megvan minden DVD-n, amit kiadtak eredetiben, amit nem, az nem.
1-2 ritkább filmem volt, de azóta valaki azokat is előkerítette máshonnan, én sose tudtam megoldani a digitalizálásukat. -
Ijk
nagyúr
-
gyáliSanyi
őstag
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
bAtt001
addikt
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
cyberkind
félisten
-
bok92
addikt
-
aizen92
addikt
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
-
spammer
veterán
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
-
Sotho
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
És az élethű fizika miatt!! Janem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#25691) Integra
Pont ezt nem tudom megérteni. Hogy ezt valaki, hogy tudja élvezni? Engem felbosszant, nem tudom annyira kikapcsolni az agyamat, hogy ekkora marhaságokat elviseljek. Ha ki tudnám kapcsolni, akkor valószínűleg már a létfentartási ösztönöm sem működne.

-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2 ritkább filmem volt, de azóta valaki azokat is előkerítette máshonnan, én sose tudtam megoldani a digitalizálásukat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)