Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz devil-k #80394 üzenetére
Annyira jól áll hogy nem is lehet felismerni, mint valami űrlény, szerintem gagyi.
Azért az Alicéban nem egy 70-es években menő gengsztert kellett összehozni, szerintem a séró sem a korhoz illő.
Az Alicéban mindenki maszkos volt, ebben csak Ő.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Valaki írna pár jó filmet Kurtwood Smith-től?
-
fant0mi
őstag
A titkok kulcsa (The Skeleton Key): na ez egy igen jó mistery/thriller. Lehetne folytatása is.
-
Pearce
aktív tag
-
eeXaa
addikt
Straight Outta Compton 2015
..hát ez bizony jó volt...
8/10 -
Dilikutya
félisten
válasz Dorian #80366 üzenetére
Pár éve láttam, nem volt rossz, de volt egy tipikus magyarfilm íze. No nem úgy, mint egy Meseautónak, Valami Amerikának, hogy végig Danubius rádió reklám az egész.
Más: Isteni műszakot látta valaki? Jókat hallottam róla.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
Dorian
félisten
Ez is egy jól sikerült magyar film, bár nem mai, de csak pár napja néztük, tudom ajánlani.
8/10Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Bad Pritt
félisten
A tőzsdecápa George Clooney-t túszul ejti a kisemmizett kisember, még egy aranyos kis mellényt is felvetet szegény Ross dokival, ráadásul mindezt az élő tévés műsora közben. Jodie Foster rendezése, még Julia Roberts is tiszteletét teszi, a túszejtő a főszereplő lesz az Unbroken-ből. A trailert csak saját felelősségre, szerintem elég csúnyán lelövik sztori csavarjait benne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
atike
nagyúr
Áááááá....
-
atike
nagyúr
válasz bagyulajuve #80346 üzenetére
Örök kedvenc... Naggggyon komoly. Kevegőbe rugások, betonkemény nézések, bajusz által eltartott maszk... Egy kincs!
-
törölt tag
Kit érdekel mit nyert meg mit nem az a majdnem 200 film, amit levágtak már az elmúlt pár évtizedben ebben a témakörben... (Átlagban félévente egy...) Itt a mennyiségről van szó, hozzátéve minden egyes ilyen film esetén a médiahisztit, meg hogy kötelező jónak lennie, és hozzátéve azt, hogy kb. havonta kell megemlékezni róla és hamut szórni a fejére mindenkinek, akinek köze nem volt hozzá. És még sorolhatnám, hogy miért roppant unalmas és visszatetsző már ez a téma, de mivel ez nem a a topik így inkább nem teszem. (Ha meg hozzávenném az aberrált témák hollywoodi propagálását, akkor meg pláne borulna a bili...)
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Maximum1
őstag
Fekete Mise
Idegesítően el van maszkírozva Johnny, rendesen irritált az ember, 20 perc után kilőttem, holnap újra próbálom.[ Módosította: radi8tor ]
-
gerii
addikt
válasz Bad Pritt #80348 üzenetére
Itt van minőségben
De el tudnám viselni a hangokat Michael Mann stílusban.gmx9: Jó lett, egy csomó filmet késztetésből újra kell néznem.
A végét páran nem fogják szeretni[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Zseniális!
Más: Hail, Caesar! előzetes. Na ez lesz még zseniális.
-
Dilikutya
félisten
válasz bagyulajuve #80346 üzenetére
Bajuszos nindzsa!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gmx9
aktív tag
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Bad Pritt
félisten
Ez iszonyatosan oda fog csapni, úgy érzem. Bár a Sabotage-nak is hasonlóan jók voltak az előzetesei.
-
Magnum_
nagyúr
Hu de klassz volt a mai topiktema volt zsidozas, trianonozas, nagymagyarkodas, kismagyarkodas, alszenteskesdes, oszinteseg, kepmutatas ES madgie leszolta a Mr. Holmest. Holnapra kapjatok ossze magatokat
Ps: annak orulok, hogy kicsit alabb hagyott a SW spoiler hsz domping, most varom vissza a klasszk Marvel temakat. Csak vicc volt.
I humbly and respectfully decline™
-
gerii
addikt
válasz madgie #80343 üzenetére
Mi volt a baj vele? (gondolom nem Ian Mckellen)
The Last Witch Hunter: Ha a sztorira jobban ráfekszenek, egy kicsit beleélősebben, mint mondjuk a Constantine, akkor egy elég jó film lehetne, így viszont kb olyan mint a Varázslótanonc Vin Diesellel. A CGI, díszletek viszont teljesen jók lettek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz lemmy9 #80336 üzenetére
Nem Franco Nero tehet róla, hogy az a film gyenge. Nero a 60-as évek közepétől az egyik legvagányabb színész volt, már egy Django-imitátor Árpáddal is jobb film lehetett volna, kár, hogy édeskevés beleszólása volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz Komplikato #80328 üzenetére
Ez több, mint 1 millió dollár. Mennyit érhet ma Kevin Smith 27 ezer dollárja? Biztos nem egymilliót.
-
S e t h
nagyúr
A zsidózás és a magyarkodás kéz a kézben járnak. Készült egy magyar filmsiker és az önmagát folytonosan marcangolók inkább kezdik a zsidózást, trianonozást.
Akinek a családja érintett abban, hogy ipari méretekben vitték vágóhídra az embereket az valószínűleg több empátiával viseltetik embertársai iránt, mint a kis lélekben harcedzett tökös legényeink.
Ők biztosan ilyen erősek lennének akkor is ha őket vagonírozták volna be.
Mielőtt páran gutaütést kapnának, nem vagyok zsidó, nem láttam a filmet, nem is kötelező senkinek megnézni és epét hányni attól, hogy elkészült.
Emberként írtam arról amit az emberiség ellen követtek el.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
A külföldi kritikák eléggé lehúzták, meg jól le van pontozva... ezért nem is vártam sokat.
Majdnem sikerült pozitívan csalódnom emiatt mikor kijöttem a moziból.Ezért olyan 5/10 -re értékelném.
A történet ahogy várható egy bagatel semmi... meg van pár "meredek" átkötés a történetben, de ha ezeket leszámítjuk nem is olyan rossz.
A fotózás/tájképek jók, aki extrém sport és a fiatal menőmacsós filmek/témakör kedvelő annak is tetszeni fog szerintem. Pörgéssel/akcióval sincs baj... egy hétvégi lazításnak egyszer nézhető simán.
Akik szeretnek moziba járni csak úgy szórakozni azoknak ajánlom.
Akik válogatósak azoknak majd inkább letöltősbe, vagy amikor adja valamelyik kertévé...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lemmy9
őstag
Ott van nekünk a nagysikerű Honfoglalás szuperprodukció. Külföldi főszereplővel Vicc.
Úgyhogy ne ugráljunk mi magyarok[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lsc
nagyúr
válasz Tibiajax #80232 üzenetére
A Saul fia csak a második holokausztról szóló film, ami Golden Globe-díjat nyert 1945 óta, legjobb filmnek járó Oscart pedig csak egy ilyen témájú filmnek adtak. Igaz, a legjobb külföldi filmek kategóriában 5 ilyen témájú film kapta meg az amerikai szobrocskát 71 év alatt.
Lehet fanyalogni, igaz ez most olyan "cool", még ha hülyeség is.Az élet kegyetlen .
-
fant0mi
őstag
Ez a The Visit nem hatott meg annyira. Szamomra eleg kozepszeru volt.
-
legiaap
félisten
Will Smith új filmje a Concussion megnézve.
Nagyon jó film! Nálam ez 9/10-es!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
mayday00
őstag
George Miller nem csinál több Mad Max-filmet
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Komplikato
veterán
Az érthető, hogy itt mindennek a felét ellopják, de az az anekdota megvan amikor amerikai filmesek a hazai költségvetésekre azt mondták: "Ennyiből nálunk a büfékocsi sem jön ki ..."
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Pearce
aktív tag
Kern új filmjében még mindig 1996 van
" Filmalap 259 millió forinttal támogatta." - Mi kerül egy ilyen filmnél 259 millióba??
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"A Russo tesók (Captain America: Winter Soldier) azt ejtették el, hogy a Marvel univerzumból 67 karakter is feltűnik majd az Infinity Warban. És nem mindenki éli túl. És ezt most komolyan lehet venni, hiszen több színész szerződése is lejár addigra. "
Ez lesz a kedvenc Marvel filmem! Tuti moziba fogom nézni!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
Maximum1
őstag
válasz xenom0rph #80315 üzenetére
Műsorra tűzik újra a mozikban, ha szerencséd van akkor Sopronban is.
Egy ilyen filmért stílusos lenne gyalog is feljönni. -
brownus
veterán
válasz BenHans #80306 üzenetére
ez a hozzászólásod a nagymagyarkodás. (aki tisztában van a hazája múltjával, jelenével, legyen bármilyen származású is,pl. tót, zsidó, sváb, stb...és teljes életet él, vagy legalábbis törekszik rá, igénye van rá!), az ilyenen nem húzza fel magát! nem is értem ezt az egész bilivihart...
és ha tegyük fel egy sztár hollywoodi zsidó származású, de legyen akkor mexikói, (del toro, inarritu...) rendező rendezi meg: Szeretnék látni ________embertől, magyar filmet és magyar történelmi eseményről, de legalább ilyen minőségben. ezt, akkor mi lesz? tudathasadás?
én nem látom, hogy gond lenne: http://kerettanterv.ofi.hu/
még egy gondolat, könyvtár/google/wiki/stb... akit érdekel más, több is mint ami a tankönyvben szerepel, mindent megtalál![ Szerkesztve ]
-
addikt
Esetleg tudja valaki, ebben a becsi moziban mekkora vasznon adjak a Hateful Eight-et?
Mert itt ha jol ertem azt irja, hogy 16m szeles a vaszon, ami nem tul nagy, csak arra nem ter ki, hogy mind ekkora vagy sem.
Szoval az erdekelne, hogy a vaszon vajon csak olyan atlagos es a 70mm-es kamera az ami miatt csak ott jatszak?
Mert gondolkoztunk ismerosokkel, hogy ki kellene menni, de azert abban remenykedtunk, hogy valami grandiozusabb vasznon lehet megtekinteni. -
törölt tag
válasz ígyvanferi #80309 üzenetére
Nem baj, hogy kifejtette, így legalább nagyon helyesen tisztázta a dolgokat ezzel kapcsolatban, én pl. örülök neki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars-hoz: Hátha valaki eredeti nyelven akarja megnézni IMAX-ben.
"Az ébredő Erőt eredeti nyelven, 3D-ben jövő hét kedden (január 19-én), 19:00-ás kezdettel vetítik IMAX-ben, és ha ez az előadás sikeres lesz, akkori továbbiak követik majd."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
BenHans
addikt
válasz ígyvanferi #80284 üzenetére
Igaz, nemzeti identitástudat minek is nekünk, elvégre mik vagyunk mi a nagy nyugathoz képest...
Gyorsan vegyék is le mindenhonnan a székely a magyar és az Árpádsávos zászlót is, helyére menjen valami fehér-kék és sárga kék csillagos.
Büszke film sem kell, sőt a hagyományőrzés is hülyeség, foglalkozzunk inkább azzal amihez közünk sincs.
A gyerekeknek az iskolában is majd a saját történelmünk helyett tanítsák nyugodtan a "mindenki legnagyobb tragédiáját". De ez már el is kezdődött, mert volt a kezemben olyan középiskolás történelemkönyv amiben trianon és 56 összesen 2 oldalt kapott, míg a holokausztról és körítéséréről 4 oldalon keresztül ömlengenek.
De hogy ne csak haza beszéljünk, voltak hasonlóan nagy tragédiák, és valahogy azon nem kötelező a világnak siránkozni évszázadokig, de még csak nem is foglalkoznak vele.Engedtessék meg hogy a saját népem tragédiái jobban fájjanak és a történetünk is jobban érdekeljen. De még Róma és a görögök is sokkal inkább izgatnak...
A nemzeti öntudat, a magyarságtudat (szerinted nagymagyarkodás) lenne fontos, és akkor talán nem a híg fos nemzedéke nevelődne a szabadosságelvű szemétdombon de nagy mellénnyel.
Szeretnék látni magyar embertől, magyar filmet és magyar történelmi eseményről, de legalább ilyen minőségben. És/vagy kéne már egy olyan is amiben azt is felvázolják hogy azóta hogy alakult a sorsuk amolyan jóvátételként, a befolyásukról és hogy mit tesznek a hazájuk környékén.
madgie: Akkor gondolom a kvantumfizikusok inkább végtelenítve nézik ezt a díjnyertes csodát. De ostobák a nemzeti érzelműek...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség:
Adam Sandler westernje rekordot döntött a Netflixen
Rottenen 0%-on áll a film, IMDB-n meg 5 ponton.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest