Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Az biztos.
Megmutatott mindent a szószoros értelmében is.
De tényleg durva film volt. A zenék is érdekesek voltak.
Kemény volt benne Hardy. Itt mondjuk kisebb volt mint a TDKR-ben.
Tényleg jó színész. Brutális volt benne, ahogy tudta változtatni az arckifejezéseit egyik pillanatról a másikra.
Egyedül a verekedések voltak benne bénán megcsinálva, lehetet látni, hogy egymás elé ütnek.
Amúgy jó film volt. És csak eredeti nyelven érdemes megnézni.Várom már a Visszatérőt is azt Leo miatt is nah meg az operatőri munka miatt, hogy milyen lesz a képeken a természetes fények.
-
aizen92
addikt
Daniel Radcliffe Alan Rickmanről. számomra szívbemarkoló.
(mondjuk ki használja még google plust???!!!
) Főleg színész! wut? vicces volt ezt látni. -
Dilikutya
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
In the not too distant future...
there will be no civilization...
there will be no heroes...
In the not too distant future...
there will be only madmen...Rendőrség még volt, de a civilizációnak már vége. Valószínűleg az alacsony költségvetés miatt forgattak csak simán az országúton. 350-400 ezer dollár volt a költségvetés, az 1979-ben is alacsonynak számított. A Mad Max-ben sose volt lényeges, mi történt a civilizációval, és nem is nagyon szeretném, ha egyszer valaki ennek is előzményfilmet forgatna. Megtörtént, kész, vége. A poszt-apokaliptikus filmek erről szólnak.
-
spiky03
veterán
Ha már Tom Hardy
Most kezdtem el nézni a Bronsont
Még csak 30 perce megy de nagyon durva amit tol benne Hardy. -
cyberkind
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért már az a világ se annyira civilizált, sokkal régebbről ered ez a probléma hogy minden összeomlott a olajhiány meg társai miatt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Viszont a konfliktusról mai napig nem tudni semmit. Régen láttam már az első filmet, de emlékeim szerint egyikbe se volt kibontva, hogy miért és hogyan is volt ez az "atomháború" vagy hogy jutottak el odáig, hol volt Max mikor a csetepaté történt.
Történet szempontjából csettintésre poszt-apokaliptikussá vált a világ, hisz Max még sima zsaruként indít egy civilizált világban, ahol van rendőrség... -
cyberkind
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez tény, pontosan ahogy írod, de ha azt nézzük Max élete már el lett mesélve az első/előző filmekben.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha már Sir Ian McKellen, akkor ne feledjük Sir Patrick Stewart-ot se. Egy év van köztük.
(#80487) cyberkind:
Bármilyen vicces, a Mad Max pont nem Max-ről szól, hanem Furiosa-ról és az életéről. Max-ről jóformán csak annyit tudunk meg, ami a hátára van tetoválva, de azt nagyon... Ha valakit Max élete érdekel és tetszett neki az a világ, akkor vegye meg a Mad Max játékot, mert ott már tényleg övé a főszerep és még jobb betekintést nyerünk a világba. - Előnye, hogy rohadt nagy és sokáig tart mindent megcsinálni, hátránya, hogy rohadt nagy és sokáig tart mindent megcsinálni. Elég hamar unalmassá válhat, ha nem ragad meg a történet és maga a világ, mert azért olyan sokfélét nem tudsz csinálni, csak pár dolgot sokféleképpen. -
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Nem mondom, hogy meg kell nyernie...legalábbis a legjobb film kategóriát. De biztos, hogy kell alá minimum egy zsidó holokauszt, hogy jelölni lehessen? Beülsz és kapsz 2 órányi tömény akciót....olyan minőségben amire eddig még nem nagyon volt példa a filmtörténelemben. Szerintem abban a filmben minden kocka a helyén van.
-
törölt tag
válasz
marilllyo
üzenetére
A Mad Max miről szól? A Mentőexpedíció pedig teljesen a helyén van a vígjáték kategóriában, csak hát még annak is gyenge, oda azért ennél erősebb és direktebb poénok kellettek volna. De hogy ez a két film az év legjobbja?
Oké, hogy hihetetlenül ócska év volt ez filmes szempontból (is), de azért talán akadtak ezeknél értelmesebb alkotások.Én abban bízom, hogy pár éven belül alábbhagy ez a szuperhősös gagyiáradat és akkor esetleg ismét gyártanak majd olyan filmeket, amik történetekkel is rendelkeznek. Múltkor szétröhögtem magam, az egyik sci-fi oldalon az upcoming 2016 movies között ott volt a Batman v Superman. Mint tudományos-fantasztikus film.
Ezek tényleg idáig süllyedtek... -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Az meg hogy Tom Hardyt inkább a Revenantért jelölték, minthogy a Legendért ment volna a legjobb főszerplő kategóriában. Kabaré

Ha végre Leo behúzza a díjat, azt fogom hinni hogy csak ezért nem jelölték ott Kemény Tomit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Inside Out is lehetne. Az Up! is volt jelölve anno, mikor behozták a kretén 10 jelöltes rendszert.
-
marilllyo
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
A Mad Max kb. a legjobb animációs filmen kívül minden címért jelölve van.

Hát azért ...az F/X-ért mindenképp kijár neki.Mondjuk a jelölt filmekből csak hármat láttam. De pl. a Kémek hídja a trailer alapján egyáltalán nem nyűgözött le. Hiába a Tom Hanks.
-
callmeakos
veterán
Az idei legjobb film kategória egy merő vicc. Mad Max mint legjobb film? Miazisten van ezekkel?
Na de például az Inside Out honnét van innen? Vagy azt nem lehet nevezni ide csak mert animációs. Akkor inkább a Star Wars lenne itt. Visszasírom tavalyról a Birdmant meg a többit. -
marilllyo
veterán
Ma megnéztem másodjára is a Dredd-et. Remélem nem kapok lehurrogást...de ez mekkora király film már?!
Másfél óra kőkemény akció....JÓL!
"kíváncsi voltam mikor jössz rá, hogy nem hoztál sisakot..
- uram a sisak akadályozza a képességeim
- én úgy gondolom, hogy egy golyó még inkább" -
haypro
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Szerintem is vicc... Legjobb filmre jelölni a Mad Max-et és a Mentőexpedíciót...
Azt aláírom, hogy filmtörténeti jelentőségű az előbbi, a minimális CGI-al és abszolút korszakalkotó trükkökkel, maszkokkal és díszlettel, de ennyi. Mint film üres, ráadásul nagyon beteg. A történet is egy nulla. -
pohár
félisten
ja, és az Oscar-díj jelöltjei
-
Dilikutya
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
Ezt a listát nem vágom.
-
cyberkind
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
Sean Connery is jöhet ide, bár szegény már nagyon nincs toppon.

-
Pearce
aktív tag
-
Bicskás
senior tag
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nem láttam olyan sokszor se azt, de a DH1-et, hogy beleégjen az agyamba az arca, nekem a HP filmekből maradt meg (mondjuk annyi filmből nem is csoda)
-
madgie
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem meg Hans Gruber.
Qrva rák

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
RIP Alan Rickman.

-
pohár
félisten
isten véled Piton

-
fant0mi
őstag
Sicario: nekem bejött a film! 8/10
La famille Bélier: egy francia matinéfilm 6/10 -
w333
félisten
Knock-Knock -ra leszek kíváncsi ... Keanu új filmjére (este mozizunk)

Illetve még a "Missisipi Grind" is elég jónak tűnik (ezt is majd csak este)
-
eeXaa
addikt
The Green Inferno 2013
...hát sokáig vártam erre a filmre, de megérte.. nekem már már Kubrick-i magasságokba emelkedett... mindenképpen ez Eli legjobb rendezése, sajnálom hogy így elhúzódott a forgalmazási procedúra ..
8/10 -
Pearce
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Mert kell valaki, akivel azonosulni lehet a filmben.Ha megmutatták volna hogy miket követett el, akkor lehet, hogy kevésbé érdekelt volna, hogy felakasztják. Egyik szereplőt se lehet nagyon kedvelni /Kurt Russell karaktere hiába jófiú, ha a filmben csak az ütlegelés, stb. látszik, Jackson felgyújotta a börtönt és egy csomó ember meghalt, Roth, Madsen meg a Bob nevezetű lelőtték Minnié-ket, Bruce Dern karakteréről csak annyit tudunk, hogy a fiát jött keresni, a sheriff-ről meg Russel karaktere sincs jó véleménnyel. És ott van Daisy Domergue, akit folyamatosan csak aláznak a filmben /persze tökös csaj, nevet rajta/, de nem látjuk, hogy ha már akasztani viszik, miket követett el./ -
Dilikutya
félisten
válasz
Pearce
üzenetére
Szerintem teljesen huszadrangú, mit csinált Daisy Domergue.
Valamelyik film kapcsán itt is írta valaki, hogy ezt meg ezt meg lehetett volna még mutatni. Minek? Elég megemlíteni, hogy így van, nem kell a sztori szempontjából abszolút lényegtelen dolgokat is elmesélni.Gyilkosságért ítélték el, amiben én nem is akartam kételkedni, nem az ő ártatlanságáról szól a film, később ugye ki is derül, hogy bűnöző, és a bandája akarja kiszabadítani. Ennyi bőven elég, nem kell mindent megmagyarázni, kifejteni, szájbarágni. -
Pearce
aktív tag
Gone Baby Gone
Affleck első rendezéséhez képest nem volt rossz, voltak erős jelenetek, de a történet nem fogott meg.
The H8teful Eight
A monológok zseniálisak, simán repült az idő. A szereplők is hozták, amit kellett, mondjuk Roth karaktere engem is Waltz-ra elmlékeztetett, ettől függetlenül ő is jól játszott. Jackson kolbászos története hatalmas! Ami nem tetszett,
az az, ahogy Daisy Domergue karakterével bántak /folyamatosan megrúg, bemos neki egyet, stb./. Értem, hogy ő volt az egyik negatív karakter, de akkor legalább valami flashback-ben mutassuk meg, hogy miket követett el, jobban átjött volna a karakter kegyetlenkedése és hogy miért viszik akasztani. Steve Jobs
Azt lehetett tudni, hogy Jobs személyével fognak foglalkozni, így az ezirányú negatív kommenteket nem értem. Egyetértek a rendezővel abban, hogy nem az számít elsősorban, hogy mennyire hasonlít az adott színész az adott személyhez, a játéka, a tehetség fontosabb. Ebben szerintem nincs hiba, Fassbender mint mindig, itt is zseniális. Nekem a többi szereplővel sem volt problémám. Viszont...mivel a 3 fő bejelentés mindig egy előadóterem színfalai mögött játszódik, Boyle nem tud kiteljesedni, nem lesz annyira egyedi a film, mint a rendező korábbi munkái. Próbál trükközni falra vetítéssel meg pár apróbb, ám annál ötletesebb megoldással, de ez nem ugyanaz, mintha a szabad ég alatt lenne kontrollja. A zene sem annyira kiemelkedő, mint az eddigi filmjeiben pl. a második előzetesben használt kib.szott jó zenét is fel lehetett volna használni, imádom. persze ahhoz nem illettek volna ezek a folyamatos dumák, amelyek, megjegyzem, szuperek - Jobs személyiségét /nárcisztikus, tökéletességre törekvő, az alkalmazottakat megalázó/ ahogy a wikipédia meg a különböző cikkek alapján olvastam, jól visszaadták. Csak egyszerűen az előzetesek pörgősebb filmet mutatnak, mint amilyen a valóságban.
-
Bad Pritt
félisten
Ennek nem tudom, milyen címet lehetne adni, de fergeteges lett: Batman v Superman trailer kicsit másképpen.

Az újságon besírtam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
De ez már a régi trilógiáról írt "cikkben" van:
"Kik a jedik valójában? A jedi lovagok tulajdonképpen „júda” lovagok, azaz harciasan keresztényellenes és bosszúszomjas zsidók, akik nem fogadták el Jézust kiválasztottként és megváltóként. Ők a farizeusok, akik elutasították az isteni igazságokat, és akik végül keresztre feszítették Őt. Továbbá ők azon kivételes „beavatottak”, akiknek megadatott a titkos kulcs (az „erő”) a deviáns modern világ irányításához."
Szerintem agyban itt vannak bajok.

-
Dilikutya
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem konkrétan ez a cikk a gáz, beleolvastam az SW7-be is, abban is ugyanez megy.
-
Dilikutya
félisten
„Ponyvaregény: Olcsó eszközökkel hatásra törekvő, selejtes értékű, durva papírra nyomott prózai mű.” – A film első pillanataiban látható ez meghatározás, amely valójában a rendező ars poeticája. Tudja, hogy amit lenyom a néző torkán, az nem más, mint a saját latrinájából kilapátolt ürülék, tejszínhabbal a tetején, amit aberrált vigyorral ken szét a nagyérdemű közönség arcán, akik ezt a lehető legnagyobb természetességgel még élvezik is. Nem kell sokáig nézelődni és kutakodni, hogy rájöjjünk, az elmúlt 21 év egyik legnagyobb hatást előidéző celluloidszemetével van dolgunk, melynek destruktív voltát a mainstream kultúra minden szegletében érezni lehet.
Elolvasni csak saját felelősségre, az Aljas nyolcasról szóló cikket linkelték máshol. Én nem ismertem az oldalt, de 1-2 bekezdés után kiderül, hogy szánalmas hulladék.
Tarantino (94,05,21): A judeokrata ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi a hithű magyar emberek hazafisága és a jobboldaliság heroizmusa. Átkozott legyen az, aki az Istenelvűség nevében átvezeti az igazakat Khonaán sötét völgyén, mert ő valóban a szentség őrizője és az elveszett tudás meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád alantas anarchiával és rettentő cionizmussal, és amazokra is, akik szolgáim elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem Tarantino, amikor szörnyű filmem lesújt rátok!
-
adrian94
őstag

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve Jobs (2015 - Fassbender-es)
Nos a sztorit mindenki tudja talán, nem is nagy szám.
Ez egy párbeszéd és karaktercentrikus film, nincs benne akció meg látványos dolog. (Aaron Soking ugye).
Ellenben a színészek nagyon jók és jól hozzák amit kell.Megvallom őszintén én annyira nem ismertem Steve Jobs-ot emberileg, meg milyenek voltak a keynote-jai... illetve a közönség. Így autentikusságból nem tudom értékelni, de ha olyan volt tényleg az egész légkör meg Jobs ahogy ábrázolták, akkor a film kitűnően visszaadja, köszönhető tényleg a színészeknek.
Szóval elsősorban a színészek miatt tartom megnézésre érdemesnek (ala Birdman anno).6-7/10-re értékelném... eléggé vacilálok a kettő között szóval marad így a pontszám.

(Azért főleg, mert azért moziba én főleg "szórakozni" járok és bár le a kalappal a színészek előtt a téma nem elég erős és szórakoztató számomra.) -
Dilikutya
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Újra kéne néznem párat. A Jackie Brown nekem nagyon nem jött át, és valahogy a Kill Bill-el sem voltam túl befogadóképes, meglehetősen régen is láttam. Mondjuk azóta történt sok dolog, ráéreztem pl. a régi hongkongi filmekre, néztem Bruce Lee-t, Shaw Brothers-t, ráéreztem az ízükre, lehet, hogy most a Kill Bill is más lenne.
-
Tibiajax
nagyúr
kkurva nagy Sixx megemlékezése az aljas nyolcasról..
ennyi, kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Főleg színész! wut? vicces volt ezt látni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://static.filmbuzi.hu/wp-content/uploads//2016/01/L9MHNxk.jpg)
Utána Briganty-k,Kill Bill,Django,stb.