Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj
üzenetére
Igen, szombathelyi vagyok (ha erre gondolsz).

De hogy kicsit ON is legyek:
A vetítési időpontokkal nem vagyok kibékülve, meg leginkább azzal, hogy ha valami 3D-s, abból nincsenek 2D-s vetítések. Ezek miatt át is szoktunk a CC-be, pedig nagyon szerettem a Savaria-t.

Most már általában csak egyéb rendezvények miatt fordulok meg itt. Legközelebb pl. az általunk szervezett Savaria Filmszemlén. Ahova mindenkit szeretettel várunk. Március 6-ig lehet pályázni is. Minden egyéb infó megtalálható a honlapon. Talán ez még nem akkora reklám.

-
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj
üzenetére
Az majdnem Savaria Mozi.

Ejjj, de jó ez a nagy vászon, csak sajnos bénán üzemeltetik a mozit.
-
brownus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
vond
MODERÁTOR
Az bizony.
De nekem en bloc nagyon tetszik.Mostanában nem vagyok annyira oda az animációs-, meg rajzfilmekért (az Agymanók se nagyon jött be - vágom, hogy mit akartak, de valahogy mégsem), de ezt kifejezetten várom.

Jut eszembe, Neked meg mindjárt beállítom az új arcodat.

-
brownus
veterán
erről jut eszembe, már kölcsönözhető: the prophet
hátha lesz olyan jó, vagy hasonló mint a secret of kells, vagy a song of the sea
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Van egy legitimnek tűnő teória, hogy ki volt a Suicide Squad trailerben a metróbeli gonosztevő. Ugye az már korábbi hír volt, hogy Common is ott volt a forgatáson, méghozzá ilyen kinézettel.
-
gyuromoj
veterán
Gyorsan ránéztem az itteni mozi műsorra és meglepő, de már lehet foglalni jegyet 11.-ei premierre.

-
törölt tag
Ehhez a macskás Kevin Spacey filmhez mit szóltok?

Spacey miatt biztos megnézem, a hangja miatt már 5/10-ről indul minimum, de azért Underwood után egy ilyet bevállalni, hát kezd elmenni az esze neki is

-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
..inkább a remény rabjainak lennél a rabja...

adalbert az alkalmi szex elúszik azon, hohy le kell hallgatnia az üzenetrögzítőjét
jajj, azt nagyon fájdalmas volt végighallgatni..
kdavid94 istenem, [moderálva]..
csengess egy kis pénzt a zsebpénzedből a ph-nak és ignorálj, ha nem tetszik[ Módosította: radi8tor ]
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
A Swingersben van 1-2 hatalmas jelenet (nekem tetszik az eleje is), mint pl.:
Szóval Jon Favreu karaktere eléggé baleknak van beállítva, de a kedvelhető fajtából.a 11-et mindig meg kell duplázni, vagy mikor fellelkesülnek, hogy Vegas baby, és elcsigázott fejjel ülnek pár óra vezetés után az autóban, vahy mikor összeszedik a 2 pincér lányt, és az alkalmi szex elúszik azon, hohy le kell hallgatnia az üzenetrögzítőjét
.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A HoC után /ami nekem még nem volt meg/ egy ilyet elvállalni?
Más:
Magyar Deadpool plakát: [link]
Na, akkor 16-os lett a karika és imaxben is fogják nyomni. És akkor a végleges szinkronos trailer: [link]
"egyáltalán nem lesz vágott vagy cenzúrázva, sőt, a szereplők a magyar szövegben sem fogják vissza magukat, ahol kell, ott nagyon cifrázzák majd a szitkokat." - Zalaba úr a filmről
-
BITBOYS
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Szóval... itt egy poszter. És itt a rövidke trailer hozzá. Én inkább nem mondok semmit, mert nem tudok mit reagálni erre.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Új trailert kapott:
Stop motion csoda, annyira jól néz ki.
Szinte minden stop motion, még a víz is. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, úgy tűnik, hogy nem lesz itthon feliratos Deadpool vetítés...

-
callmeakos
veterán
Na az IMAX Sztárwárszból ócskaDDD-s vetítés lett mert nem elég hogy az IMAX terem full tele lesz, ráadásul a mélyentisztelt CC a normál vetítést leredukálta napi 1-re, azt is fél2 körül, ami rohadtul nem jó. Dögöjjek meg ha értem

Biztos várják a pluszbevételt az eladott műanyag szemüvegek után

-
Bad Pritt
félisten
Keanu John Wick Training
Nem a legjobb színész, soha nem is volt és nem is lesz. Nem lesz többé A-listás, mert a mai időkben nincs már hozzá képessége. De az egyik legszimpatikusabb ember Hollywoodban és tényleg elhivatott mindig, mikor elvállal egy szerepet. -
spiky03
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jah igen azt láttam, hogy a kövek estek be, meg a tüzet is láttam meg azt is amikor a csajt ellökte a hullám.
De ezen kívül semmi egyebet nem mondtak, meg ugye nyúlánka miért lett az ami?
Meg ugye arról a zöld erőről sem jött semmi infó, ami Doom-ot létrehozta, meg ugye az indította be a nagy földrengést is vagy mit, amitől átváltoztak.
Szerintem Doom jól nézett ki, de valóban kevés idő jutott rá. Nah meg a régiben szerintem sokkal jobban átjött a gonoszsága.

Jó jó a féltestvéres dolgoz az igen érdekes volt, de pl a Fáklya is azt hozta mint a régi, ő volt az ügyeletes vicces fiú.

-
atike
nagyúr
The Survivalist trailer
Érdekes...

-
Dilikutya
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Valahol magyarázzák, ki miért kapta a képességét, csak most nem tudom, melyik filmben láttam, 1-2 nap eltéréssel néztem az újat, meg az 1994-es filmet. Az sokkal jobb volt.
Mi is a baj az újjal?
- Sue és Johnny Storm, mint féltestvérek.
- Ultimate univerzum, ez a dimenziók közti mászkálás sokkal rosszabb az eredeti eredetnél.
- Fátum doktor röhej, ahogy kinéz, ráadásul 10 perc jut rá. A Marvel egyik legerősebb gonoszára. -
spiky03
veterán
Tegnap este megnéztem az új Fantasztikus 4-est.
És szerintem nem volt olyan rossz film, mint oly sokan említették.
Szerintem teljesen jól indult a felvezetés, viccesnek is vicces volt. Jók voltak az egysorosok.

A Storm gyerekekről is megtudhattunk volna többet, nah meg ugye a végén volt csak akció. De gondolom ez az össze vissza vágás miatt volt. Amúgy a látvány nem volt rossz, a Lény tetszett, de igazán adhattak volna rá egy gatyát.
Sajnos a képességekről sem kaptunk semmi plusz infót, hogy miért azok lettek akik, meg ugye miért.
Igaz nem tudom ez a képregényekben meg van-e magyarázva? Ezt a rész is talán a vágóasztalon végezte...Én megnézném a következő részt is, ahol ugye már rendes csapatként tevékenykednek, de ugye mint tudjuk ezt már törölték.
Úgyhogy teljesen nézhető darab volt. Jó a normál Marvel filmekhez nem ér fel.

-
emiki6
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Délelőtt szokott lenni hely.

-
Magnum_
nagyúr
Tegnap elkezdtem nezni a Regression c filmet. Eszmeletlen unalmas...
-
A dán lány (The Danish Girl - 2015)
7/10-re értékelném a filmet.
Alicia Vikander és Eddie Redmayne is nagyon jó benne.
Kényes téma meg feszegető még ma is... amugy tényleg jó film lett szerintem. Nem tolták túl a témát, meg nincsennek benne idegesítő dolgok. A fókusz végig ott van ahol kell... szóval a rendező is jól kézben tartotta a dolgok menetét szerintem.Talán a téma miatt, mivel ez engem annyira nem mozgatott meg, néha kicsit lassúnak éreztem a cselekményt/tempót... pár percig vakaróztam hogy "oké mostmár lépjünk tovább előre", de nem volt vészes.
Csak azoknak ajánlom moziban nézésre akik kedvelik a főszerepet játszó színészeket, vagy érdekli őket a téma/történet. Vagy esteleg az oszkár esélyes filmeket/színészeket meg akarják nézni.
A többiek majd otthon.

-
radi8tor
MODERÁTOR
The last witch hunter annyira nem volt gáz. Végre nem egy vámpíros film.

-
törölt tag
Köszi mindenkinek aki válaszolt!

(#81499) Maximum1: Jepp, ezek a Q ügyosztályos filmek. Pont ma néztem a Fácángyilkosokat amúgy, nem rossz, de az első jobb volt. Talán ha ez a "suliban elkövettek valamit ami most derül ki" téma nem lett volna már annyiszor leforgatva amerikában, erősebb lenne.
-
dokee78
félisten
válasz
üzenetére
La Isla Minima ki ne hagyd!!!
Van egy különleges hangulata és képi világa.
Akár a True Detective 1 évad spanyolban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De nekem en bloc nagyon tetszik.
![[link] [link]](https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/12592472_10153919374999111_6631900629970283667_n.jpg?oh=74f840f9838bf0d93368c6449f1c5865&oe=572FBCF4&__gda__=1464317949_74da5a9ec1eb4f6f189948826a17ff41)