Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Froclee #2171 üzenetére
Igen Robotpilóta.
Nem szabad elsiklani Selina Kyle mellett sem.Tökéletesen alakította szerepét Anne Hathaway.Javaslom még megnézni ezt:Batman: A kezdet kezdete Egy szépen megrajzolt rajzfilm és benne van Selina Kyle is és vele a kis inas lányka.
-
Jim-Y
veterán
válasz Froclee #3749 üzenetére
biztos sokmindennel meg lehet magyarázni, jobb fighter, ügyesebb stb.. de akár azzal is lehet magyarázni, hogy hawkeye "hipnózis" alatt volt ami ronthatta az esélyeit
S.J nagy kedvencem, de szőkén jobban néz ki A szigetben nagyon ott volt a szeren, mondjuk máshol is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Froclee #9762 üzenetére
Az utóbbi években nem nézek romantikus és/vagy vicces filmeket, mert már elcsépelt, semmi új nincsen bennük, egyszerűen érdektelenek, unalmasak és erőltetettek.
A Crazy, Stupid, Love kivétel ezek alól. Szerintem az utóbbi évek romantikus komédiájai közül az egyik legjobb, ami nézhető és élvezhető is.
-
Huma
addikt
válasz Froclee #9936 üzenetére
Ja. Egy angol szóviccet nemigazán lehet magyarra fordítani. Ilyenkor valami teljesen más poént raknak be általában. Más választásuk nem nagyon van.
Akkor is gyakran változtatnak amikor valami olyasmivel viccelődnek a filmben amit 10-ből 8 amerikai ismer, de nálunk hírből sem hallott senki róla. Pl egy amerikai mennyit értene meg a mi Pákós meg Győzikés vicceinkből?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
vj0c1
aktív tag
válasz Froclee #9936 üzenetére
Az őszintét megvallva volt egy jelenet az Avengers-ben aminek szerintem a szinkronos verzióban volt jobb végeredménye, Vasember és Thor első találkozásakor, amikor Stark reagált a 400%-os energiaszint szövegre. Angolban "How about that?", szinkronosan meg "Nem is rossz." Mondjuk igaz, hogy maga a szituáció is hozta a hangulatot, de szerintem itt a szinkron is dobott rajta azért.
Aztán ki hogy gondolja."Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Viszlát
addikt
válasz Froclee #12009 üzenetére
Azt adom, hogy néha olyan, mintha két különböző nyelv lenne. Nézd meg a 51st State-t eredeti nyelven.
(#12011) madgie: hehe, de gonosz.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
madgie
titán
válasz Froclee #58442 üzenetére
Nekem az egész John Wick olyan videójáték-szagú volt.
Nem tudom jobban megfogalmazni, főleg akkor éreztem ezt, amikor a Red Circle-ben kergette "Theon Greyjoy-t". Megint elfut, újabb ellenfelek, hent, most ilyen kombó, most olyan mozdulat, le-le-kisütő, finish him. Mindezt azért, mert simán nem lehetett kilőni, neki úgy kellett a végén kinyírni, mintha egy videó game-ben a cutscene-hez érkezel A főmufti maffiavezérnél is erős volt a GTA szál, shotgunnal pont csak ő marad életben, megegyeznek, elengedi, majd persze megint ki kell csinálni a végén. Sablon, untam. -
vj0c1
aktív tag
válasz Froclee #61607 üzenetére
Azt hittem ez már nem lesz téma, pedig úgy foglalkozik azzal a jelenettel mindenki, mintha az lenne a film alappillére. Szánalmas ez a hiszti komolyan mondom...
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
aizen92
addikt
válasz Froclee #61607 üzenetére
Az az arckifejezés. Zseniális volt Bradley ebben a filmben. Újra kell néznem még egyszer itthon.
Valóságos "beastet" csináltak belőle!Egy Chris Kyle interjú annak, aki látta a filmet.
"összehasonlítási alap""The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
eeXaa
addikt
válasz Froclee #62392 üzenetére
"hogy jutottunk ide?" ...úgy hogy Bale, akinek volt eddig 2-3 említhető szerepe a DÁRKNÁJTHOK mellet, elviszi a hátán a filmet....... meg R.I.P.lay akinek az alien filmek mellet 1 említhető főszerepe sincs a karrierje során, valahogyan magasabb nívót jelent mint a transzformeszes idióta.
...de mindegy, ha tudtad ki ő, spongyát rá, nekem sincs kedvem egész nap erről vitatkozni... -
Enton
addikt
válasz Froclee #63023 üzenetére
Nem feltétlen mondanám, hogy ez egy bonyolult storyline. Aki a filmből nem fogta fel azt ez a kép csak jobban összezavarja.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest