- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
The Intern
Kellemes hangulatú film. Nekem tetszett.The Last Witch Hunter
Azt hittem hogy több történés lesz benne, így sajnos nagyon középszerű lett. Esetleges folytatás viszont csak akkor érdekelne nagyon, ha jobban rágyúrnak az akcióra. -
gyuromoj
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Spoiler veszély!
-
albert8
veterán
Tudnátok nekem ajánlani valami jó parázós filmet? valami jó horrort szeretnénk végre nézni.

-
törölt tag
válasz
james001
üzenetére
Én max akkor ha lesz valami speckó kiadás és nem szállnak el az árral. Nekem is tetszett egyébként félre ne értsetek.
(#81275) HuMarc: Nem így értem, imádtam a tájképeket, viszont sokszor vágás nélkül jöttek egymás után az események. Mondjuk azt is szerettem
, de a kevesebb több lett volna belőle.Amúgy ha jól tudom, ezt a filmet mesterséges világítás nélkül forgatták? Érdekes ez az új trend, Star Wars forgatásán mindent megépítettek amit tudtak, Mad Max is viszonylag kevés CGI-t használt, remélem visszatérnek a trükkök meg a kaszkadőrök a sok mesterséges elem helyett.
-
emiki6
veterán
válasz
HuMarc
üzenetére
Nekem spec a H8ful8 jobban bejött és én még azt hittem, hogy az egy vontatott film, aztán láttam a revenantot. Nem volt rossz, sőt, de DiCaprio volt a képen a film kb 90%-ában és mint azt mondotta szereti a csendet, szóval a szótlanság jellemzi a filmet. Csak akkor beszéltek, amikor muszáj volt...

Az a vicc, hogy mire eljutottunk oda, hogy kibelezett egy lovat nem hogy nem lepődtem meg, de már semmi undort nem éreztem, pedig nem vagyok egy hentes típus... 
-
Pearce
aktív tag
"A szakik a Deadpooltól 55-60 millió dolláros nyitóhétvégét várnak, míg az USA-ban vele egy hétvégén nyitó Zoolander 2-től úgy 15-20 millát." via Vox
-
ígyvanferi
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Caro Emerald jutott róla eszembe.
-
Magnum_
nagyúr
-
HuMarc
veterán
The Renevant (2015)
Magamtól nem néztem volna meg, de nem bántam meg, hogy mégis beültem rá
Volt pár kicsit logikátlan rész a filmben, de összességében Oscar-gyanús ez a teljesítményAz a medvés jelenet hihetetlenül nézett ki, de tényleg. Durva.
és Leonak is járna már az az Oscar, de tényleg 
Mondjuk a film végén kicsit olyan érzésem volt, mintha újra a Hateful Eightet nézném, ezzel persze semmi baj nincs.
erahurka: Hát igen. Lehet, hogy még jobb lett volna ez az egész film, ha Leo narrálja is az eseményeket (azok a hosszú snittek a hörgéssel meg a tájakkal csak úgy ordítanak a narrációért), de ezt nem fogjuk megtudni soha.
Egyébként Leo gyógyulásának gyorsasága alapján lehetne ő a következő Rozsomák, ha Hugh Jackman amúgy sem vállal többet. Nincs ember, akinek hamarabb gyógyul be egy medve által felszabdalt háta, minthogy igazán éhes legyen... -
brownus
veterán
haggyad őket, fiatalok....

-
eeXaa
addikt
...nanehogyaszongyátokmár hogy arra a kis nyavadt csajra izgultok...
hagyjatokmár a hülyeséggel... 
-
törölt tag
válasz
Grave_444
üzenetére
A Babadook sokkal jobb nála szerintem.
Más: Revenantot látta valaki? Néha elég over the top volt, viszont egyszerűen belepréselt a székbe, elképesztő filmélmény ha fogékony az ember egy csendesebb, lassabb darabra. Egyedül a vágás nélküli hosszú kameramozgásokkal estek kicsit túlzásba, a Birdmannek jól állt, ennek szerintem annyira nem.
(#81270) brownus: Szeretnék úgy kinézni most 30 alatt, mint a lassan 50 éves Diesel

-
brownus
veterán
hogy ez a last witch hunter mekkora egy fos, pedig az atmoszféra volt itt is, de nem segített.
meg ez a dízel is ahogy öregszik geyre szarabb lesz, nem mintha lett volna sok arca bármikor is
kezd hízni is, többet kéne kardiózni... -
gerii
addikt
Kimaradt pár komment, dikmá

-
HuMarc
veterán
Eddig nem nagyon láttam potenciált a prémium tagsághoz kínált extra funkciókban, de most, hogy belegondolok, a letiltásgomb egész hasznos lehet bizonyos szituációkban
Don't feed the troll, tudom..Szerk.: cyberkind: Jaja, először most is azt hittem, Madgie írta azt a kommentet, aztán persze leesett újra, hogy ez eeaa
-
haypro
senior tag
Basszus az Cara Delevingne!!!

Hupsz, látom többen is gyorsabbak voltatok

-
gyuromoj
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Magnum_
üzenetére
Trailerben, mintha feltűnt volna egy pillanatra.
Kikockáztam a jelenetet, nem ő az, sry.

-
gerii
addikt
Regression trailer - ez elég faszányos hangulatú thrillernek néz ki.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
minden filmbe bele lehet kötni, nincs tökéletes, tudjuk. a medencésnél is, meg talán az ajtós berontós szkeccsnél is lehet kissé fura érzetünk, de aztán, kb ennyi. szerintem. amiben rohadt erős: nagyon adja a lepukkant külvárosi filinget (detroit,talán), hajnalban mennek a kocsival úgy, h nem mer elaludni?..szuper.. feszültség van végig és ami a legjobb, nem tudod, mi a fsztól félsz. de, jön. jöhet bármikor.
ennyi. ez is csak egy fikció, de nagyon jó darab. kiemelkedő darab és ezek miatt lett úgy emlegetve, mint az utóbbi évek egyik legjobbja.aizen92 köszi. +1
-
aizen92
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
De ne hagyjuk, beszéljünk róla, erre való egy filmes topic.
Tibinek igaza van azokban a pontokban amiket felsorolt. Még én is élveztem ezt a filmet, aki nem túlságosan horror rajongó. Kellemes tempó, az in medias res kezdés tökéletes volt és még a végén se tudod wtf van, de egyáltalán nem is szükséges. Megfelelő a feszültség, amit tart végig egy optimális szinten.
A színészek jók, tényleg nem tini klisé végre. Tini szereplők, de egész "reális" reakciókkal.Ez nagyon jó iparos munka, ami felüdülés az elmúlt évek szennyei között. Több ilyen kéne. A fotózás pedig dobott a filmen. A medencés jelenet vitte nálam a prímet.
ui.: tényleg jó lenne kitalálni, vagy jó lenne felderíteni mi kellene egy tökéletes horror filmhez, ami az utóbbi években a szinte lehetetlen kategória.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
jó, de akkor azt mondd el, mit vársz egy év horrorfilmjétől?
dupla mennyiségű vért? dupla mennyiségű szörnyet? dupla mennyiségű instant adrenalint? ha ez utóbbit, azt mivel tudnák szerinted elérni, ennyi sok sok sok sokmillió lerágott csont után még?
ez az, amire kíváncsi vagyok tényleg mindenkinél, aki szerint az it follows..
melyben végre:
- nem agy nélküli usa fiatalok szerepelnek
- nem makett/maszkos/cgi szörny szerepel
- nincs vér
- nincs kötelező fordulat dömping a végén
- nincs segítség segítség-menekülés majd elesés és kéééérem. kéérem ne báncson!!.....
stbstb
..egy gyenge / szar film.próbál szerencsétlen valami újat, valami hihetőbbet nyújtani, amibe -esetleg, egy picikét- még bele is tudjuk élni talán magunkat, nem csak vigyorgunk és lőjük ki a picsába del-lel, és jöhet a köv-felsóhajtással
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Azt a filmet nagyon rég óta kerülgetem, pedig Kubrick-et és Jack Nicholson-t is szeretem. Talán az lehet az oka, hogy ez volt az első Stephen King könyv, amit elolvastam, kb. 12 évesen, és amellett, hogy szerintem nem is teljesen értettem, azért egy kicsit negatív érzést hagyott bennem.
-
eeXaa
addikt
..és az nem megtévesztő, hogy ötvenen használják ugyanazt az avatart?
...de amúgymeg ő is örökölte mástól... megszoktátok, nem?
..úgyhogy jó lenne lezárni ezt a negatív sopánkodást végre......tudom hogy csak az nyomja a csőrötöket, hogy egy ikonikus személyiséghez, egy ikonikus avatar került.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pár tartalmas filmet? Vígjátékot, vagy valamilyen jó családit? Valamilyen "Vén csontok" szintűt.
Top 10 kéne
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
köszi. akkor azért valamikor idén megnézem újra a Thomas Crown ügyet.
-
-
Magnum_
nagyúr
kérdésem ahhoz, aki már látta a Creedet:
Vagy totál nem Balboáról szól, ő csak edző?benne van Balboa új nője, meg annak a fia, Steps? Illetve az elhunyt feleségének ikonikus bátyja? -
eeXaa
addikt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
eeXaa
addikt
-
Pearce
aktív tag
-
dokee78
félisten
-
adalbert1
veterán
Most, hogy a Netflix már itthon is elérhető, újranéztem pár régebbi filmet, illetve 1-2 olyan alkotás is a látókörömbe került, ami eddig kimaradt.
Kill Bill 1-2: számomra még mindig a második rész az élvezetesebb, az első rész nagyon elment irreális kung-fu film irányba (persze a másodikban is van pár ilyen), a másodikban több dialógus van, illetve Bill karaktere is csak itt tűnik fel (ha azt nem számoljuk, hogy az elsőben látjuk a kezét, illetve halljuk a hangját), kicsit inkább westernes beütése van.
Nekem a második rész jobban tetszik.Annak mi volt a jelentősége, hogy Budd megtartotta a kardját, de mindenkinek azt mondta, hogy már rég túladott rajta? Full Metal Jacket: igazság szerint a film 2 felét két különálló filmként is lehetne értékelni, nekem a kiképzés része sokkal jobban tetszik - Gunnery Sergant Hartman zseniálisan megformált karaktere (akinek a szerepét véletlen kapta csak R. Lee Ermey, eredetileg csak tanácsadó lett volna a filmben), a lelket felőrlő kiképzés és bullying hatására teljesen átalakuló Gomer Pyle szerintem nagyon eltaláltak, az általam látott Stanley Kubrick filmek közül ez tetszik a legjobban - igaz, a Ragyogás és a 2001 Űrodüsszeia megtekintésére még mindig nem tudtam magamat rávenni.
Zoolander: Ben Stiller egyik legjobb vígjátéka, eredeti hanggal talán még inkább dumb a karaktere, mint a magyar szinkronnal.
. A leginkább az tetszik benne, hogy egy pillanatig sem veszi komolyan magát, görbe tükröt tart a világ és a popkultúra felé - illetve ebben a filmben még Owen Wilson is valamennyire elviselhető.Az egyik sírva röhögős poén, mikor Jon Voight fapofával elmondja az alábbi mondatot: Damnit Derek, I'm a coal miner, not a professional film or television actor. Clueless: érdekes volt pár színészt fiatalabb korában egy ilyen tini vígjátékban látni, szegény Britanny Murpy-t elsőre meg se ismertem. Alica Silverstone meg jól eltűnt az évek alatt (kicsit irónikus, mikor a karaktere Marky Mark gatyamodell mivoltával poénkodik, és a végén ő sokkal nagyobb karriert futott be), igaz számomra leginkább abból a pár Aerosmith klippből maradt meg - persze, Paul Rudd is az a színész, akinek az arca ismerős, de a nevét mindig meg kell néznem. Összességében egyszer megtekinthető film (főleg barátnővel), van pár jobb jelenet/szórakoztató párbeszéd benne, kb. annyit lehet tőle várni, mint bármelyik hasonló címtől.
-
Grave_444
nagyúr
It Follows - Sokkal többet vártam tőle, nem nagy szám.

-
madgie
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A távol-keleti népeknél ez nem meglepő, színes, szagos, minél nyálasabb, meg gajdolósabb legyen és hopp, imádni fogják. Vagy minél elborultabb ugye...
A neonkék mangafejű naviik, akik cyberpunkosan tolták be a haj-jackdugójukat a természetanya-rendszerbe... jóhogy taroltak arrafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Dell notebook topic
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alig várom a blu-ray megjelenését,szerzem is be egyből

és Leonak is járna már az az Oscar, de tényleg
hagyjatokmár a hülyeséggel...