Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
csak arra hogy a fanatikus rajongók mennek az első vetítésekre, én megvárom a hétvégét is akár
most kifejezetten érdekel a film mivel AI-ról van szó még ha popcorn movie is de igazából egy Hulk filmet várnék már
inkább olvasgatom a képregényeket ott sokkal jobb ez a szuperhősösdi, ide oda beugrik egy-két ismert karakter -
Tibiajax
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
egy film ha szar ugyanolyan szar első vetítésen is, meg a 4 héten is

ha meg jó, akkor... úgyis jó
-
callmeakos
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nem pont erre gondoltam

Ezeken a very first vetítéseken született véleményekre még nem szabad alapozni, mert azért ilyenkor az elfogultság még a csillagos eget verdesi
Meg aztán születnek érdekes dolgok is. Pl.: olvastam olyat, hogy valaki szerint ez a rész nem jobb, hanem furább. WTF?!
Nem kérdés hogy jó lesz, de azé csak óvatosan még
-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Majd te megmondod, mert te fogod leghamarabb látni a topikból szerintem.

-
gyuromoj
veterán
Megtörtént a Bosszúállók: Ultron kora első sajtóvetítése külföldön, és a szakma egyöntetűen pozitívnak és lélegzetelállítónak tartja Joss Whedon filmjét, ami remekül, és kiegyensúlyozottan bánik a rengeteg karakterrel. Az egyik vélemény odáig megy, hogy a film legjobb szerepe Sólyomszemé (!!!), és a legtalálóbb mondat is hozzá köthető. Ezzel csak mégjobban felcsigázták az érdeklődésünket.

Bemutatkozik a Hangya főgonosza, Fullánk
Fincher nélkül folytatódik a Tetovált lány széria? -
devil-k
nagyúr
Ez így elég paraszt.

-
cyberkind
félisten
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szuper vagy, köszönöm! Én sokkal régebbi filmnek gondoltam.

-
ígyvanferi
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A színésznő talán Sophie Marceau, de nem biztos, most ez alapján próbáljuk kideríteni, eddig eredménytelenül.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Valaki felismeri, hogy melyik filmből van az alábbi jelenet? Egy kvízhez kell, az összes kérdés megvan, kivéve ez. Valami nagyon régi lehet, én nem láttam, szöveg alapján próbáltam keresni.
Köszönöm!
-
cyberkind
félisten
Mivel senki se linkelte, én pedig imádom, így linkelem, és meg is nézem a filmeket.

Durva lesz!

-
radi8tor
MODERÁTOR
1st Full Look at Ant-Man - Marvel's Ant-Man Teaser
Valamint 2017-ig bezárólag ezek a filmek várhatóak IMAX-ben:
Rogue One
Star Wars: Episode VIII
Marvel’s Ant-Man
Marvel’s Captain America: Civil War
Marvel’s Doctor Strange
Marvel’s Guardians of the Galaxy 2
Marvel’s Thor: Ragnarok
Disney Pixar’s Finding Dory
Disney Pixar’s Toy Story 4
The Finest Hours
Alice in Wonderland: Through the Looking Glass
The Jungle Book
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales -
cyberkind
félisten
A régi Bond filmek mennyire kötődnek az újakhoz?
Láttam a Connery filmeket, azoknál semmi ilyesmi nem volt, utána kimaradt sok és a Brosnan-es filmektől néztem, ahol szintén nincs kapocs, a többi kapcsolódik mondjuk egy Skyfall-hoz vagy bármelyikhez?
-
madgie
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
ott van hárommal feljebb, meg minek a spoiler?

-
ViiiiktorOC
senior tag
Avengers2 Vizió:

-
gyuromoj
veterán
-
cyberkind
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
cyberkind
félisten
Film készül Enzo Ferrariról – nem akármilyen szereposztással!

(#64457) brownus
no, egyedülálló hetero férfitársaim figyelem!
Biztos vagy ebben hogy ennyi elég?

-
brownus
veterán
no, egyedülálló hetero férfitársaim figyelem!
klikk -
spiky03
veterán
Tegnap mi is megnéztük a haverokkal a Halálos Iramban 7-et.
Nekünk tetszett, azt kaptuk, amit vártunk, egy jó kis agyatlan akciót, jó verdákkal, jó seggekkel.

Végig pörgött, a poénok is jók voltak. Jó persze volt 1-2 szóvicc amit ti is írtatok, de ugye nem minden amerikai poént lehet átültetni magyarba. (OFF)Lásd az olyan sokat emlegetett Pataki Attis kabátot, mert ott ha meghagyják az eredetit az nálunk nem ütött volna akkorát, mert azt az énekest nem biztos, hogy mindenki ismeri, meg volt ilyen az Amerikai Pite 4-ben is a Rapülökkel.
(/OFF) Tyrese meg Luda csipkelődés még szerintem mindig jó, kell ez is bele, ez is már védjegye a sorozatnak.
Statham durva volt benne, hozta a szokott figuráját de azért működött, Russell papai jó volt.
A lehetetlen akciókon sem akadtunk már fenn, csak néztük és szórakoztunk.
Nathalie Emmanuel meg, anyám az a test!
Nem volt sok szerepe de az amíg benne volt az jó volt, főleg a tengerpartos rész. 
A vége meg szerintem is megható volt, azért az a szöveg meg a zene ütött rendesen. Kellett azért nagyokat nyelnem. Már kb 2 hete hallgatom a filmzenéjét, de most teljesen más megvilágításba került az a szám.
Nagyon jól megoldották a búcsút is.
RIP Paul.Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki az "új" trilógiára, milyen történettel viszik tovább.
A CGI-hez is egy kicsit.
Én három helyen vettem észre, vagyis úgy gondoltam, hogy ott volt CGI-vel pótolva Paul arca- amikor átugranak a három épületen és a végén amikor már a földön fekszenek és Don visszanéz és akkor Brain mutatja, hogy megvan a winyó
- amikor visszatérnek LA-be és ott állnak a korlátnál és megbeszélik, hogy mi lesz terv
- a végén amikor Don mellé hajt a fehér verdával7/10
De nekem a kedvenc még mindig az 1 és az 5.

-
-
petata
őstag
Kikujiro nyara (Kikujirô no natsu):
Remek film! Vicces, nagyon megható, és re-á-lis. Már, ami a karakterek jellemvonásait illeti. Ez nagyon sokat jelentett számomra, port.hu-n az egyik fórumozó tökéletesen megfogalmazta: " ... a gyerek nem kis felnőtt, akivel amolyan "hey, dude" módon beszél a főhős, hanem a gyerek gyerek marad, a felnőtt meg bármilyen gyerekes és bohó is néha, mégiscsak felnőtt." Ezzel a filmmel bebizonyította Takeshi, hogy nem csak elborult és agresszív filmeket tud rendezni (amikben egyébként remekel). Egy picit talán túlnyújtották, de annyival több ideig lehetett hallgatni Joe Hisaishi remekművét.
9/10, tényleg nézze meg, aki még nem látta!
-
pohár
félisten
és itt is egy Novation Launchpad lesz az űrhajó irányítópanelje, vagymiafasz?
amúgy is rettenet volt az összes, nem kell ebből több, az egyetlen jó dolog Jessica Alba volt benne, míg benne volt

-
Pitterix
őstag
De minek?! Kérdezhetném én is, mint oly sok kolléga. De tényleg, minek?
Az első marha jó volt, a második rosszabb, ez meg aztán....no jól van, azért egyszer simán nézhető, ha eltekintünk a sok hülyeségtől.Kár, hogy Stuartból csináltak rosszat, na meg hogy lecserélték az ürgét. Bár a másik igen nyálasszájú volt. Ebben meg tényleg már az elején lehet tudni, hogy ő a főmufti.
Na mind1, egynek elment.6\10
-
radi8tor
MODERÁTOR
Interstellar fan-oknak: saját készítésű TARS a Comic Con-ra.
-
-
tibbike01
addikt
Aki látta már, az mondja már el, hogy ez megér 3 órát az életemből?
-
cyberkind
félisten
Még idén foroghat a Machete Kills Again…in Space.
Ez meg mi a pöcs, és komoly?

-
devil-k
nagyúr
7/10
Egy nagyon szerethető és valóban igazi, gyerekeknek szóló film. Egy ilyen darab elé szívesen engedném a gyerekemet, hogy megnézze. Ahol erőszakot "kellett" volna használni, ott is nagyon szépen megoldotta a rendező a dolgát. Kedves karakterek, vicces jelenetek, de mégsem bugyutáskodás, bátran megnézheti egy felnőtt is. Ugyanolyan besorolást kapott, mint a Hős6os, ami viszont nyomába sem érhet az erőszakos és hatásvadász világával.
-
brownus
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
gyerekkorom nagy kedvence

ez meg, ki gondolta volna

bár, én is addig tartanék tyúkokat míg a napi átlag meglenne
-
Bad Pritt
félisten
Elhunyt Bicskey Lukács
Nyugodjék békében! -
brownus
veterán
batman vs. robin - remek lett! kellemes csalódás volt, mert a poszter alapján aggódtam egy picikét

-
atike
nagyúr
Nagyon nagyon NAGYON durva, hogy hányszor tudják még eladni. Igen, klasszikus... De szinte évente jön belőle egy új verzió, hogy ilyetmégnemláttálseholkorábban jelenetek, hogy most digitálisan tisztított, most épp digitális zajosított, extra kis felbontás, extra nagy felbontás, collectors edition, kollektorsz edisön.... Huh. Kemény. Nagyon komoly bevételeket hozhat még mindig.
Részemről alapmű, kötelezőnek tekintem... De ez már akkor is túlzás...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ilyen előzetest kapott volna az Avengers 2 1995-ben.

szerk:
"A 22 Jump Street rendezői azt mondják, hogy a film végén látható folytatások mind hivatalosak. Na nem elkészítik őket, de úgy fogják venni, mintha megtörténtek volna. De a következő Jump Street mégis olyan ötletre épül majd, ami nem lett ott ellőve."

-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Bullit-ban lévő autós üldözésre meg felhívom a figyelmed.

-
-
Enton
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Csak még egy pár hogy legyen miből szemezgetni:
Blue Thunder oké ez épp helikopter
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plusz egy beteg és/vagy borult valami, de én szeretem az ilyet is:
-
LOTR
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
na még egyet: Christine (1983)
-
LOTR
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
kihagytad az egyik legjobbat - ha már kicsit elkalandoztunk: Párbaj (1971) - Duel
-
Viszlát
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bullit, Ronin, Rush ami így hirtelen beugrik, de még a Heat is jöhet ide szerintem. Aztán még talán a Smokey and the Bandit, kicsit elkalandozva a Collateral. Nagyon elkalandozva, igaz nem autó, hanem traktor, hangulatban viszont csillagos ötös: The Straight Story.
-
callmeakos
veterán
Fordított pszihológia. Mindenkit beetetnek hogy mindenki mehet mert nem lesz semmi, de úgy is ott marad mindenki. Ahogy én is.

Viszont van egy kis bibi. Elolvastam délután a film szinkronstábjának névsorát, és most hogy tudni, hogy nem lesz bónuszjelenet egy akkora szpójlerre bukkantam ami fáj. De egyúttal érdekes is, csak ezt nem most kellett volna megtudnom.
Egyébként lassan az egész internetet lelőhetném a fenébe, mert nincs nap hogy nem gázolok bele valami plusz infóba. Hiába próbálom kerülni, ha minden ilyet a pofámba tolnak
-
Tibiajax
nagyúr
Duna 1-en minden idők egyik legjobb vígjátéka - most.
aki még látta, kapcsolódjon be -
Tibiajax
nagyúr
Lazarus Effect
tudjátok, vannak azok a filmek, amelyekért már megjelenés előtt rajongsz, a helyed a moziban premier plán már le van zsírozva.
aztán vannak azok a filmek, amelyeken végül kikötsz a moziban, de különösebben nem érdekel, csak épp nincs más dolgod de matinézni akarsz. ja ja, és ilyenkor érkezik sokszor a nagyon kellemes csalódás
aztán vannak olyan filmek is, amelyek olyan szinten nem érdekelnek, h egyszerűen kizártnak tartod azt, h elmenj rá nem hogy moziba, későbbi leszedés és megnézés-fázis is brutto kizárva
na és vannak még azok a filmek, melyek szintén éppenhogycsak' érdekelnek, viszont ingyé van rá a jegy, szóval.. no úgy oké, akkor meglessüka Lazarus effektje vagy deffektje e legutóbbi eset csodálatos díszpéldánya. egy film, melyől bizony sírsz úgy jössz ki - persze persze, ezek a könnyek egészen másfajták, mint egy Léon vége főcím alatti Sting nótájának hatása alatt - titokban született hogy azért ne lássák - elmorzsolt cseppecskék..
ez a film amit beharangoztak megint csak egy hatásvadász trélerrel, meg hatásvadász plakáttal, de még a címe is tényleg kimondottan reménykeltően sikerült - mégis amit végül kapunk, egy utolsó, kegyetlenül ócska és c-kategóriás syfy hd-csatorna péntek esti főműsoridejére kitűzött filmecske, egy grammal se több
pénzt nem szabad adni érte, ne dőljetek be neki, költsétek a jegy árát egy jó pizzára az egyik olasz étteremben helyben fogyasztásra.maga a film fillért nem ér. nekem ingyen volt, ezért nem hőzöngök, csak egyszerűen villámvéleményezek
de nektek szólok még - talán - időben
és persze most megnézem, miket írnak róla mások -
Bad Pritt
félisten
válasz
HuMarc
üzenetére
A negyediknél üdítő volt a váltás, a modern felütés + pokolian látványos volt. Nem ment el családi drámába szerencsére, Justin Long pont annyira volt idegesítő, ami még nem jutott el shialabuff szintre, a csipkelődések az öreg Willis-szel működtek is a film nagyrészében.
Az 5... hát igen. Az egy no komment film.
-
HuMarc
veterán
Megnéztem a Die Hardot. Jó. Holnap megnézem a Die Hard 2-t. Remélem, az is jó. Egyébként nem értem az embereket, akik szerint a 4 jobb, mint az 5, de mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most kifejezetten érdekel a film mivel AI-ról van szó még ha popcorn movie is de igazából egy Hulk filmet várnék már
inkább olvasgatom a képregényeket ott sokkal jobb ez a szuperhősösdi, ide oda beugrik egy-két ismert karakter

Azthittem amúgy hogy ez valami kamu trailer vagy nem tudom, ezt komolyan gondolják? Tegnap láttam valahol pont, utána néztem ennek a filmnek, hát az sem épp elméjű ember aki kitalálta.

)