-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Rendíthetetlen
Unbroken4/10
Nem jött be. Szerintem ez a projekt túl nagy falat volt Angelina Jolienak. Sok "hihetetlen" és hiteltelen dolog volt a filmben. Az igazság az, hogy nem is nagyon érintett meg ez az egész dolog, hiába is igaz történet az alapja és hiába is minden elismerésem Louis Zamperini felé. Unalmas volt és nem éreztem azt a lelki feszültséget, mint amit mondjuk a Híd a Kwai folyó c. filmnél.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
A sztori jól össze van rakva,csavaros is azért,bár a mutánsokat nem tudom hova tenni (mármint minek kellettek bele),de király film volt. Állítólag ez egy trilógia lett volna,de szerintem jobb is így lezárni a dolgot,a folytatás lehet "erőltetés" lett volna csak.
A poszter amúgy mit ábrázol? Nem jövök rá9/10
-
diablo1984
veterán
válasz
ígyvanferi #64995 üzenetére
b@szki, tényleg, kevertem a 2 filmet.....
-
ígyvanferi
addikt
válasz
diablo1984 #64994 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de nem.
Én a Köpök a sírodra c. filmre gondoltam, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz
ígyvanferi #64989 üzenetére
csak abban Lohan kisasszony domborított és
ikrek voltak -
marilllyo
veterán
válasz
Köpök a sírodra?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jaja én is láttam azt, de nekem se ugrik be a címe.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
radi8tor #64988 üzenetére
Jó csaj lett Abigailből. Már kicsinek is cuki volt.
Ehhez eléggé hasonló ötleten alapuló film volt már az elmúlt években. Megkínoztak, megerőszakoltak egy csajt, aki később bosszút állt. Nem jut eszembe a címe. Zsaru volt a fő erőszakoló, és a tipikus tirpák redneck közösség tagjai voltak a többiek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Final Girl-ről nem írtatok még?
Nem rossz kis thriller. -
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz
callmeakos #64853 üzenetére
-
varsam
őstag
Hali
ajánljatok légyszi így estére pár tucat filmet amik közül tudnék válogatni. Jöhet akció, vígjáték, háborús, sport, thriller bármi, csak nézhető legyen.
-
BITBOYS
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Premier előtt látható május 6-án a Bosszúállók: Ultron kora! Sőt! Most maratoni vetítés keretében egyszerre nézheted a két Bosszúállók filmet!
Jegyelővételre fel, érdemes figyelni ezekben az órákban a weboldalunkat! (Jegyfoglalásra csak május 4-től van lehetőség)
Kivel találkozhatunk?" -
cyberkind
félisten
Jó lesz ez a Batman vs Szupcsimen, a trailer nagyon dark, a denevér ruci viszont nagyon nem jön be, a játékbeli ruhát nem értem miért nem használják fel sehol se, az a legjobb.
Aki pedig kivi hogy hogyan is győzi majd le Batman Szupcsiment, nézze meg a Dark Knight Returns Part 2-t, igaz egy kicsit máshogy van ott, de ez a ruha szintén ott van, enélkül esélye se lenne szegénynek.Ezer éve várok egy ilyen párosításra és most végre össze is jön, elbújhat a Marvel.
-
br.rak
őstag
Ahhoz képest hogy a Mad Max sosem volt a zsánerem, ez az új "kisfilm" 1000x jobban elkapta a hangulatot, mint a tegnapi SW (link) (indavideós)
-
marilllyo
veterán
-
brownus
veterán
na, ha már én végigszenvedtem, szenvedjetek ti is!!!
David Hasselhoff - True Survivor
pitsába, (#64951) atike, megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Pearce
aktív tag
-
atike
nagyúr
Szinte film, de a biztonság kedvéért off...
-
brownus
veterán
kép aláírásnak: too much meth, már várom, hogy anyám hívjon, hogy kisfiam már megint? ugye nem?
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ismét Batman vs Superman leaked teaser (ha az előzőleg postolt link nem menne...
-
pohár
félisten
válasz
FoxiestFox #64937 üzenetére
wow
-
-
pohár
félisten
válasz
ígyvanferi #64935 üzenetére
jó, de honnan van kriptonitja?
-
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi #64932 üzenetére
Ja, nem mutat sokat az a videó sem. De tulajdonképpen exoskeleton-ként is funkcionál az armor, és a szokásos Batman kütyük biztos megtalálhatóak lesznek benne a filmben is.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #64925 üzenetére
kryptonit gyűrűvel, és olyan fegyverekkel, amikben vagy amiken kryptonit bevonat van
mint az egész estés animációs filmben is volt. plusz ott még a nyilas emberünk, asszem arrow,ő is kapott egykét nyílvesszőt ahol a nyílvesszőhegyek kryptonittal voltak bevonva! ezt még zupaman adta neki, hogy ha szükséges, akkor batman állítsa meg. mert benne megbízik
(#64930) genndy , jaja, no sunshine, no energy
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Batman hogyan gyűzi le SP-t (nem tények, csak találgatás, félig-meddig a rajzfilm alapján):
Teletömi a zsebét kriptonittal aztán csókolom. És/vagy az (új) SP a Napból meríti az erejét, nem véletlenül volt a plakáton is sötét borongós az ég. Az elsötétítést Batman meg megoldja. [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
A képregények világában a Marvel volt a komolyabb, földhöz ragadtabb. Nem azt mondom, hogy komorabb, de komolyabb. Stan Lee ezzel emelte fel a Marvel-t oda ahol most van, (fontos hogy ez a Marvel képregények felemelkedésének időpontjára értendő!).
"Amikor a DC az időtájt újra divatba hozta a szuperhősöket, és megbízást kapott a kiadójától (a cég ekkor már Marvel néven futott), hogy új karakterekkel lovagolja meg a siker hullámait, már fél lábbal kívül volt az ajtón, így nem volt veszítenivalója. A sztorik kidolgozásában is szerepet vállaló rajzolótársaival (főleg Jack Kirbyvel) Lee problematikus, komplex, esendő hősök egész sorát teremtette, az X-Men és a Fantasztikus Négyes tagjaitól kezdve Hulkon, Doktor Strange-en és Vasemberen át Fenegyerekig és Pókemberig, és mindannyiukat ugyanabba az univerzumba helyezte.
Legendás státuszához hozzájárult, hogy fiataloknak szóló, a komoly, érettebb témáktól mégsem visszariadó történeteibe társadalmi-szociális kommentárt csöpögtetett"
Ezért piszkálom én mindig a Marvel filmeket (de nem kell komolyan venni sose engem, ez csak hülyülés a részemről) , mert a képregények után az ember pont nem ezt várná. A Winter Soldier szerintem az első ami hű Stan Lee örökségéhez a sztorija alapján. Persze ebben nagyon közrejátszik a Disney. Üzletileg pedig megkérdőjelezhetetlen, hogy melyik a sikeresebb.
Van annak a páncélnak egy két trükkje: [link]
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
-
Tibiajax
nagyúr
de mindig is ez volt.. a Marvel világa volt a színesebb, a DC meg a sötét, komor. és ez lesz a jellemző a nagyfilmjeikre is, ez így teljesen rendben van/lesz. szerintem
mindezek mellett, bár hangulatos a tréler, nem bírom ezidáig sem felfogni
, mi lesz egy összecsapásból, superman ellen hogyan lehetne bármiféle esélye is az ember batman-nek... atomfegyverekkel??
-
.LnB
titán
válasz
gyuromoj #64919 üzenetére
Igen! Úgy néz ki itt nem a csillámpónis-csilli-villis zúzásra kell számítani mint a Marvel filmeknél. A DC jól felmérte, hogy más stílusban kell támadniuk ha el akarnak valamit érni. És én ennek nagyon örülök, remélem kapunk egy kemény, sötét, tökös filmet.
Superman előtt, hogy meghajlanak az emberek.. "False God"
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Batman v Superman
Leaked trailer: [link] (valószínűleg törölve lesz hamar a videó)
-
.LnB
titán
Látva ezt a Batman v Superman trailert, ez iszonyat dark lesz!
"Tell me..do you bleed?"
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #64904 üzenetére
Az Iron Sky nagyon jo film volt, legfokepp azert mert egy mocskos nagy tarsadalomkritika.
-
brownus
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
The Imitation Game
hd,dts
rendben volt ez a film. élveztem, tetszett.
8/10 -
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox #64904 üzenetére
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox #64902 üzenetére
Viccelsz velem?
Imádtam azt a filmet, nagyon jó, megvagyok veszve a folytatásért, rég röhögtem annyit mint azon a filmen.(én se tudom mit jelent, csak honosítom az ifjú titánok szavait, swagenda)
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox #64900 üzenetére
Iron Sky is pocsékul sikerült.
Swaggerkedünk, swaggerkedünk?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!