- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
-
.LnB
titán
-
Ace owner
addikt
-
Magnum_
nagyúr
-
spiky03
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
callmeakos
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ígyvanferi
addikt
És azzal mi volt a baj? Felállítottak közben? Vagy már ment az előadás? Vagyis 3 pár is a film kezdete után érkezett meg?
Csak mert én marhára le szoktam tojni a számot a jegyen, ha nincs tömeg. Mókás, amikor ülnek/ülünk a teremben 10-en, bejön egy-két új néző, és elkezdik vadul lesni a számokat, a jegyüket, a székek támláját, eltöltenek vele jó pár percet, és naná, hogy az ember elé ülnek le, esetleg közvetlen mellé. Az a kedvencem. Ugyanígy IC vonaton, a kocsit azért csekkolom, de ha vannak szabad 2-esek, én bizony nem járom végig a vagont a polcokon a számokat bámulva. -
callmeakos
veterán
-
spiky03
veterán
Szerintem van.

[link]@(#71820) orichalcos
Akkor kezdek megnyugodni, hogy nem tudok menni.
Mert így majd oda tudok ülni ha megyek, ahova szeretnék.
Mondjuk ez azért egy kicsit vicces szerintem. Mert akkor minek írták oda, hogy a jegyek kiadása érkezési sorrendben történik.Amikor az Arénába nyertem jegyet az Éhezők 2. részére ott meg úgy volt csak a nevedet kellett mondani, aztán adtak egy papírt vagy mit, és sorban álltunk a terem előtt, amikor kinyitották akkor meg bementél és oda ültél ahova akartál, vagy ha későn érkeztél akkor ahol hely volt.

Nah mindegy. Jó mozizást neketek, aztán írjátok meg, hogy milyen volt!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
james001
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
Realradical
őstag
-
spiky03
veterán
-
gerii
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
bAtt001
addikt
-
gerii
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cattus
addikt
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dilikutya: Köszi.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
marilllyo
veterán
-
cyberkind
félisten
-
marilllyo
veterán
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tibiajax
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
Ispy
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
-
dokee78
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
BITBOYS
addikt
-
mufi
senior tag
-
Tothgera30
veterán
-
Pearce
aktív tag
-
eeXaa
addikt
-
Helsing
aktív tag
Szerintem is jó film a Seeking a friend for the end of the world. A meglátásaidban is osztozom. Több volt benne mint amit kihoztak belőle, de még így is átlag feletti film.
A szürke ötven árnyalata viszont rejtély számomra hogy mitől ilyen népszerű. Több kritikát is elolvastam róla és állítólag a könyv valamint a film is borzalmas. Tényleg olyan lehet a nőknek mint a férfiaknak a Star Wars. Mindegy hogy milyen, kötelező megnézni.
Nemrég láttam egy filmet amit viszont tudok ajánlani. Super http://www.imdb.com/title/tt1512235/
Hasonlít a Defendorra de több benne a dráma és a brutalitás és sokkal kevesebb a vicces rész. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
ígyvanferi
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
james001
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
ígyvanferi
addikt
Ami még eszembe jutott és akár stimmelhet is: Into the Wild vagy a Chef, aztán a nem annyira utazgatós, viszont gyönyörű helyen játszódó A Good Day, meg a When Harry met Sally..., ez sem világotjárós, és ez is inkább már romantikus dráma, de szerintem mindenképp érdemes megnézni, nem kizárólag borongós hangulatú.
(#59597) pohár: az gyakorlatilag rajtam kívül senkinek sem tetszik. Ez van.
-
ígyvanferi
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
callmeakos
veterán
-
spammer
veterán
-
pohár
félisten
-
callmeakos
veterán
-
cyberkind
félisten
-
Laraxior
titán
-
pohár
félisten
-
DrojDtroll
veterán
-
dokee78
félisten
-
marilllyo
veterán
-
madgie
titán
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
-
Pitterix
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
gerii
addikt
-
törölt tag
-
SDDS22
tag
-
SDDS22
tag
Tudom kicsit késő a válaszra, de ha bírod a romantikus drámát és tudsz angolul adható egy esélyt a Deák Santa-nak (a 2011-esnek). Aranyos film, ami más oldalról közelíti meg a felvetett témát. Kicsit nyálas, kicsit tömegfilm-érzetű, de már a karakterek és a "Karácsonyi hangulat" miatt is ajánlom!

-
eeXaa
addikt
-
lionshamlet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reális, főleg, hogy egy egész hadsereg próbálta addig a pontig eltenni láb alól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert így majd oda tudok ülni ha megyek, ahova szeretnék.

De a másodikat is szeretem