Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Pearce #65385 üzenetére
Érdekes, hogy Depp nevére már fel sem kapom a fejem. Már tegnap láttam a híreket a trailerről, de eszembe sem jutott megnézni. Depp az utóbbi időkben nagyon lecsúszott. Most unatkoztam, megnéztem. És jól is tettem mert ez bizony nagyon fasza lesz. Depp is és a sminkesek is kitettek magukért. Várom nagyon!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
The new chapter in the Fast & Furious saga will be released on Friday, April 14, 2017.
F&F hivatalos FB oldalán találtam.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
Nem szeretem az Paranormal Activity és hasonló filmeket, mert én túlzottan parázok rajtuk, de most lesz ez az Area 51. És ez nagyon érdekel a témája miatt. Legutóbb a Signal is nagyon tetszett, bár az nem ijesztgetős.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
legiaap
félisten
válasz callmeakos #65394 üzenetére
Így már világos.
Köszi.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
callmeakos
veterán
válasz legiaap #65393 üzenetére
Akit láttál, az Thanos volt. Ő lesz majd a harmadik rész ellensége. Többek között ahhoz a kesztyűhöz tartozik az az ékkő, amit Loki jogarából kiszed Ultron, és beletesznek Visionbe. Egyébként nem derül ki az első részben mi lett a jogarral. Az Amerika Kapitány 2 stáblistásjelenetében derül ki, hogy Strucker báróék valahogy elcsórták a káoszban. All→M8
-
legiaap
félisten
Na gyerekek Avangers 2 megnézve.
Megérte a pénzt. Igen látvanyos volt.Viszont a film végén a stáblista után láttam egy alakot aki nem tudom majd ki lesz. Meg azt sem tudom hulk hova tűnt el a végén. Amúgy az első részt nem ártott volna megnéznem, mert totál nem tudom, hogy ott mi lett a film végén Loki jogarával, mivel azzal kezdődik itt, hogy újra megszerzik. How are U today? Just kidding...I don't care!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
vj0c1
aktív tag
válasz callmeakos #65386 üzenetére
"Good!! He has NOTHING to explain OR defend!! This man has had the BEST comeback (in all actuality he never left the movies...but I mean from drugs) from drug addiction in the history of Hollywood. Plain and simple. Good for you Robert!! You are the best and such an inspiration!!!"
Csak egy komment facebookon 9600 like-kal.. +1
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
callmeakos
veterán
Na ez történik ha egy interjúban értesz a tárgytól. [link]
Mellesleg itt Robi teljesen jogosan vonul el, a riporter csöppet ment át taplóba. Indirekt módon vált témát, Robi elbis kezd veszettül kifelé nézni. Azért a leírás se semmiAll→M8
-
Pearce
aktív tag
BLACK MASS - Official Trailer #1 - Depp új szerepben és a cast is elég impozáns
hoppá-hoppá...
"Úgy tűnik, mindenki megdöbbent a #Maggie tegnap esti fesztiválpremierjén: egyelőre egyöntetű a vélemény, hogy a Governator pályáján először született igazán megható és torokszorító alkotás, ami bár csak majdnem tökéletes, mégis egyértelműen különleges ötvözete a horrornak és a melodrámának. " via Ae
-
dokee78
félisten
válasz callmeakos #65382 üzenetére
Nem volt rossz,de Wachowskiéktól többet vártam,erre értettem.
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #65382 üzenetére
De Csanning Tatum miatt meg kell adni a tiszetlt.
-
törölt tag
Most látom csak, hogy Ex Machina R-es besorolást kapott?
Az új trailer eléggé lassúcska. Gondolom vótmá' -
dokee78
félisten
Jupiter Ascending 7/10
Nekem ez nem jött át. -
Bad Pritt
félisten
Huhú, filmet készít a Sony a Harbingerből!
Nem is tudom mikhez lehetne hasonlítani, leginkább X-Men, de inkább amolyan young adult formában. 99%, hogy el fogják b*szni, de azért reménykedem benne, hogy nem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dokee78
félisten
Mely Flash rajzfilmek ajánlottak a Flash paradoxon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Szegál visszatért
Már hiányzott tőle egy újabb remekmű"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #65360 üzenetére
Ezeknek a nagyrésze "Minek" kategória sajna.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
E.L. James férje írja A sötét ötven árnyalata forgatókönyvét
És így menekült meg a világ, ezt a szart újfent.
-
lacy86
addikt
-
james001
veterán
Kissé unalmas,de egy nem rossz film. A vége se olyan "meglepő",valami nagyobb csavart is rakhattak volna bele.
Shjamamalalantól még mindig a Signs marad a kedvenc6/10
https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #65364 üzenetére
közelebb lépnek, de arról nincs szó, hogy milyen távolról kezdték (a lépdelést)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
De utálom ezt a mocsok Díznit, rohadjon meg az összes befőttjük.
--------------------------------
Szóval ha a Marvel két legjobbja, a Guardians és a Winter Soldier 9/10, az Avengers pedig 7/10, akkor ez egy 8,5/10. De mindenképp az erős ligában helyezkedik el, ugyanis az is érződik rajta, hogy a Marvel minden egyes filmjével közelebb lép ahhoz, hogy felnőtteknek szóló mozikat gyártson.
Majd ha hasonló kalibert csinálnak mint a DC, akkor talán szólhat a felnőtteknek, de csak talán.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Itt egy másik írás a Bosszúállók m2-ről
[link]SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
.LnB
titán
Gareth Edwards miatt a Godzilla előtt rögtön rávágtam volna, hogy kell! A Godzillát látva....várjuk ki a végét.
Szerintem a Rouge One akkor lehet igazán jó ha mernek egy kicsit kísérletezgetni, leginkább a hangulatra gondolok. A Star Wars filmeknek meg van a maga egyedi és jó hangulata. De azért ráfér egy kis vérfrissítés. Aztán ha nem működik akkor ez van (Edwards megy a süllyesztőbe ).[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
*nal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
válasz Vikthor #65358 üzenetére
Ezt én simán leredukálnám a The Force Awakens-re. Mert bár most már várom, és reménykedem benne, de azért lehet, hogy nem fog tetszeni. Ha tetszeni fog akkor a maradék kettőt is várni fogom.
-
nagyúr
ebből ami érdekes és talán még értelme is van:
- Alice through the looking glass
- Finding Dory (remélem nem erőltetett menet lesz)
- és a Star Wars-okGuardians of the galaxy 2, Beauty and the beast kb minek? Az eredeti kézzel rajzol beauty and the beast miért nem jó? Oké h élőszereplős, de ez is olyan, hogy rajzfilmen az igazi.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #65354 üzenetére
AZ milyen lenne már, ha mi másik kópiát kapunk? Vagy lehet hogy ez csak az imax verzióban van. De szerintem is fake inkább.
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
válasz callmeakos #65352 üzenetére
[link] Ha tényleg fake jó munkát végeztek vele
-
james001
veterán
válasz callmeakos #65348 üzenetére
Ezek szerint a Pókemberes jelenet ami felkerült kamerásan a youtube-ra fake?
-
callmeakos
veterán
Nem kell tovább várnod, megírtam
Avengers: Age of Ultron élménybeszámolóA minőségért elnézést, reggelre kicsit felforrósodtak itthon a dolgok, és nem pont nyugalmas környezetben írtam meg ezt. Sok mindent ki is hagytam.
All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #65348 üzenetére
Helyi idő szerint már csak 37perc van a délelőttből! Várom, várom...
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Nakérem, megvolt az Avanzsálók, de kell pár óra míg megemésztem a dolgokat, mert ez így tömény volt.
Viszont 1-2 érdekes dolog ami nem a filmmel kapcsolatos. Egyrészt azt hinné az ember hogy aki elmegy egy premier Marvel filmre éjfélkor, azt tudja mina teendő. És nem, még mindig vannak emberek, akik nem tanulták meg hogy egy Marvel film nem az utolsó jelenettel van vége
Egyébként ami a stáblistát illeti: Fiege abban a bizonyos interjúban nem kummantott, tényleg csak 1 plusz jelenet van a stáblista előtt, és ennyi. És nem, nincs Pókarc, nincs Párduc, senki a harmadik fázisból.Minden mást délelőtt
All→M8
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #65346 üzenetére
plusz előző nap, szerda este Avengers 1, aztán egyből 2. rész pár CC moziban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz FoxiestFox #65343 üzenetére
hát ez ilyen, magasról lehet nagyot esni, főleg így, hogy még rá is segít magának benne
-
legiaap
félisten
Mikor lesz az Avangers 2 premierje?
Kíváncsi vagyok csak.
Én holnap megyek megnézni itt UK-ban.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
Semmiképp sem volt rossz, csak nem volt olyan nagy durr, mint amire számítottam a kritikái alapján.
Kicsit Wtf-fejet vágtam a történettől is,a főgonosz gyakorlatilag a saját hibái miatt szívta meg, a saját emberei fordultak ellene, úgyhogy még az ő bekasznizásában sincs sok érdeme a főhősnek.. -
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
james001
veterán
Sjamamalannak az új filmjéről vótmá' poszter? [link] Kíváncsi leszek,héten állítólag trailer is jön. Amúgy az Ördög milyen tőle? Már párszor próbáltam rávenni magam megnézni még nem sikerült.
-
pohár
félisten
nagyon tud a srác, az utolsón visítok
-
Pearce
aktív tag
Első képek a Point Break remakeből - baromi felesleges...
-
james001
veterán
válasz Realradical #65331 üzenetére
Hát de gyilkos csöcsök még nem!
Amúgy én láttam ezt a filmet (Teeth),pár hétig elment a dugástól a kedvem.https://psnprofiles.com/kazama001
-
marilllyo
veterán
válasz Realradical #65331 üzenetére
Ja csak szerintem ez valahol próbálta komolyan gondolni saját magát míg az előző...gyilkos cs*csök nem hinném. Ha mégis akkor szerintem megérett a világ a pusztulásra.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
james001
veterán
-
marilllyo
veterán
Vótmá?
-
marilllyo
veterán
Megnéztem a Dumb és Dumber kettyót. Hááát. Nekem az a véleményem egyébként, hogy az idő megszépíti az emlékeket. Emlékszem az első részén még elrötyögtünk a haverokkal. Ez a második meg nagyon bugyuta és erőltetett. De szerintem ha most újra megnézném az első részt akkor ugyanez lenne a véleményem arról is.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
SW vs. GOT
Ezt gondolom láttátok?!PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
-
pohár
félisten
válasz FoxiestFox #65315 üzenetére
miért? szerintem rohadt jó volt, jó kis véres, csontropogtatós sorozat lett
-
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz FoxiestFox #65315 üzenetére
Nekem pedig EZZEL kapcsolatban vannak vegyes érzéseim. Amikor kivágja az űrbe az úgy azért mókás....
-
félisten
-
.LnB
titán
válasz brownus #65307 üzenetére
Tom Hiddleston-nal kapcsoaltban egyetértünk (a többivel nem), ő valóban jó színész és ő ezekkel a filmekkel futott be. De ő csak egy. Ő a kivétel
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz brownus #65303 üzenetére
"ez meg enyhe félresiklásnak tűnik"
Az egy 2008-ban forgatott David O Russel, csak a ,munkálatokat leállították, mielőtt a film be lett volna fejezve.
Russel viszont nem akarta, hogy a neve fel legyen bárhol is tüntetve, a producerek meg nem nyugodtak, így most 2015-ben csak bemutatják a filmet /valahol már elérhető is/.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz callmeakos #65304 üzenetére
Te már ma este nézed?
Vagy majd csak holnap?Várjuk a beszámolódat!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
.LnB
titán
Nem rossz, alátétnek elmenne.
Bocs, csak paint volt most kéznél
-
brownus
veterán
ez egy szakma! amiért geci sok pénzt kapnak! pont
Nézd csak meg! Ki Robert Downey Jr.? Ő az ember aki jól játszott a Bíróban? Vagy ő Kirk Lazarus a Trópusi Viharból? Nem ő Tony Stark, ő a "bádogembör"! - lehet, a fiatalabb korosztálynál! (6-20ig) a másik, hogy jól alakította a vasembert? jól.
nálam robi a filmes sherlock, vagy kirk lazarus
és ne haragudj, de pont, hogy ilyen kurva jó színészek jöjjenek csak a képregény adaptációkba! a franc se akar faék, és egyarcú embereket látni a vásznakon, mint pl. a sorozatoknál, aki hirtelen eszembe jutott az arrow...
nekünk, akik szeretik a marvel/dc filmeket, örülnünk kellene ennek, nem? és tegyük fel, hogy egy ilyen film miatt beskatulyázzák őket, ki nem szarja le?? ő választotta! írjon alá csak két-három filmre, mit tudom én...
még egy gondolat, ha ügyesek, ebből csak profitálhatnak! nem csak ők, de a stúdiók is.
a fiatalabb korosztály megismeri őket, akik lehet, hogy sose ülnének be egy "művész", vagy egy komolyabb drámára, de megteszik a "vasember" miatt!?pl. loki, aka tom h. a büdös életben nem hallottam róla, de miatta is, megnéztem a halhatatlan szeretőket, ami kurva jó film. crimson peaket is nagyon várom, bár azt del toro miatt is megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz brownus #65303 üzenetére
"remélem magára ölthet majd egy szuperhős jelmezt is"
Isten ments! Nekem az a véleményem, (és amennyire kihallatszanak Hollywood-ból a pletykák ott is az), hogy a szuperhősfilmek nem egy színész karrierjének csúcspontjai. Nem elég, hogy hosszú évekre elkötelezi magát egy szerep irán, de még be is skatulyázzák!
Nézd csak meg! Ki Robert Downey Jr.? Ő az ember aki jól játszott a Bíróban? Vagy ő Kirk Lazarus a Trópusi Viharból? Nem ő Tony Stark, ő a "bádogembör"!
Akit nagyon sajnálok Marvel oldalról az Jeremy Renner. Én nagyon bírtam és elment egy "töltelékszereplőnek" bohóckodni. (Jó tudom a Bosszuállók 2-ben állítólag fontos szerepe van)
Benedict Cumberbatch mikor elvállalta a Doctor Strange szerepet komolyan egy világ omlott össze bennem. Nem elég, hogy egy ilyen tehetséges színész "eladja magát" de ráadásul a Marvelnek!Így ha Jake-et látjuk is egy DC filmben (miben másban?! ) Akkor remélem olyan szerepet vállal el mint Tom Hardy Bane esetében. Egy szerep és kész. Az nem rombolja az imidzset.
Úgy gondolom ha egy színész beáll az univerzumosdiba az bele is törődik a sorsába, rámegy a pénzre. És sok olyan színész van akiről azt gondolom, hogy kár lenne elpazarolni a tehetségét. Ilyen Jake Gyllenhaal, Ryan Gosling, Joaquin Phoenix, Tom Hardy, Jude Law, Matt Damon, Brad Pitt, és Leonardo DiCaprio (bár ő tuti nem...) Ez csak pár név a teljesség igénye nélkül, tudnék még sorolni sokat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pohár
félisten
na, végre egy értelmes poszter
időközben berendelte a Netflix a Daredevil 2. évadját, juhúúúúúúúú
-
brownus
veterán
válasz Bad Pritt #65297 üzenetére
danke,
jake g.
kedvelem ezt a színészt, kíváncsian várom az idei filmjeit is. remélem magára ölthet majd egy szuperhős jelmezt is komolyan! nekem mindegy, hogy marval/dc, csak egy badass karakter legyen.trailer - jó lesz ez
a férges filmjében is szuper volt, ez meg enyhe félresiklásnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #65301 üzenetére
Igen igazad van, kapott egy kis paintbrush-t a ruha amolyan 300 módjára (ott ugye a katonák hasizma volt festve).
-
Bad Pritt
félisten
Valamennyire biztosan, de ezen a lesifotón is látszik, hogy sokkal árnyaltabbak a kontúrok az új ruhán. Vagy itt. Vagy akár az Ice Bucket Challenge-es videón (kép).
Meg az sem mellékes, hogy Cavill is nagyobb darab itt, mint 2-3 éve volt, ha azt egyáltalán lehet fokozni.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest