Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
törölt tag
Hát lehet egyedül leszek ezen a véleményen, de szerintem egyre gázabb ez a sorozat. És elvileg még terveznek legalább 3-at ezenkívül.
A kocsikat imádom, de ez már rég nem az autókról szól, ez már csak egy gagyi, túlzott, lehetetlen jelenetekkel teli akciófilm. Megértem őket, mert így nagyobb közönséget érdekel, és egy sima autós, versenyzős filmet amúgy sem lehet 7-szer eladni. -
Pearce
aktív tag
válasz Bad Pritt #62293 üzenetére
"Most már jóval vastagabb ennél."
Na igen.Csak ugye, mivel vékony csontozatú, ezért nem látni rajta annyira, hogy azért kerekedett.
Persze nyilván ő se céloz be egy Gina Carano formát, hisz a modellkarrierjéről se szeretne lemondani /nem mintha Carano kisasszony annyira negatív eset lenne, csak a szépségiparban a vékonyabb lányok érvényesülnek jobban/. -
oriic
HÁZIGAZDA
Furious 7 Én még mindig várom.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz spiky03 #62292 üzenetére
Fast Five-ban ilyen volt. Most már jóval vastagabb ennél.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spiky03
veterán
Gal Gadot Csodanőre gyúrt, íme a részeredmény
Nem mondanám, hogy sokat változott volna.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
atike
nagyúr
No Escape trailer
Owen Wilson... "Szegény ember Taken-je..."
-
spiky03
veterán
válasz Pearce #62289 üzenetére
Ezt én is nagyon remélem.
De mondjuk kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a szinkron, mert a többieknek jó a magyar hangjuk.
Meg ugye nem az lesz Ultron végleges hangja, aki az első trailerben volt.
Reméljük ebben már a végleges hangon szólaltatják meg.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vj0c1
aktív tag
Szerintetek van rá sansz, hogy az Age of Ultron feliratos verzióját is adják majd imaxben? Brutális ez az orgánum, ahogy Ultron megszólal..
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
brownus
veterán
ma délután csipp-csipp-cseppi jihááá
-
zulu_mester
tag
A napokban néztem meg a Kingsman-t és hatalmas egy film szerintem. Nagy agymenés az egész, de pont íg volt ez jó Nálam a film 9/10.
"Te is fiam Bluethooth!"
-
.LnB
titán
Beszélünk itt munkatáraimmal a Prometheusról. Mondom nekik milyen jó szereplőgárda! Tom Hardy. Erre mondják, hogy nem szerepel benne Tom Hardy. Nézek itt értetlenül, tényleg nem.
Ikrek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
A napokban újranéztem az Alien-t és Aliens-t. Zseniálisak!
Volt a pletyka, hogy "Alien 3. és a 4. részei a hibernáció alatt lévő Ripley rémálmai lennének!" Ez tökéletesenen megoldható lenne, mert a második részben nagy szerepet kapnak Ripley rémálmai, és a záró párbeszédben is erről beszélget Ripley és Newt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
LOTR
addikt
válasz callmeakos #62270 üzenetére
One Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
Harrison Ford repülőgépbalesetet szenvedett Santa Monicában, mikor egy golfpályára zuhan. Lábra tudott állni a baleset után, de állítólag komoly fejsérülést szenvedett. Arról hogy milyen állapotbam van, megoszlanak a vélemények, ezért nem is írok semmit.
Annyit mindenesetre igen, hogy kitartást a "fiatalúrnak"!
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
eeXaa
addikt
megintcsak egy kiváló film '71 2014
8/10 -
Pearce
aktív tag
"Sorozat lesz a Foxnál a THE EXPENDABLESből: Stallone produceri felügyelete alatt ikonikus tévésztárokból áll majd össze az új seggrúgó csapat." via Geekz /ja és a Geekz nem húzta le a Chappie-t /
Vajon befigyel majd Hasselhoff?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha már Ryan bácsi, akkor Self/Less
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz #54715584 #62260 üzenetére
Hangrendszert még nem üzemeltem be, az hétvégére maradt Jézusom mi lesz itt
(#62261) HáGé Tényleg Még a végén megnézem valami komolyabb minőségbe, időmbe belefér
mod: Végén a drift!
(#62264) monstre Még megfertőzlek, elvileg, de tényleg most beteg vagyok
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz FoxiestFox #62258 üzenetére
Jobban össze van pakolva mint a TF-ek Most így "nagyvásznon" nézve eléggé durca pár jelenet
-
félisten
-
BITBOYS
addikt
Nemrég hajós filmet kerestem és totál kiment a fejemből, hogy kaptunk mi egyszer egy Battleship mozit, amit a Mattel megrendelésére készítettek. Véletlen ismét beleszaladtam a trailerébe és igazából nem is rossz, legalább is az effekt, cgi része..demózni kiváló
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devil-k
nagyúr
válasz FoxiestFox #62254 üzenetére
Akivel egyszer szakítottak már az élete során, az biztos, hogy értékelni fogja ezt a filmet. Mondjuk már régen láttam, megérne egy újranézést megint. Egy jófajta időutazás!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
félisten
válasz callmeakos #62245 üzenetére
Naprakész vagyok, csak valahogy többet vártam.
devil: Erről nem is tudtam. Remélem, igazad lesz.
-
törölt tag
válasz devil-k #62248 üzenetére
Nem tudom ez mennyire volt irónia, de a lájkoláshoz +1
Az Amytiville Horrorban sztem jó volt. A Blade Trinity-ben is volt egy kisebb szerepe. A többi nekem felejtős, a nevetgélős filmjei közül talán a Nász-ajánlat volt jó. Bár nekem az R.I.P.D. is bejött valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
-
james001
veterán
válasz cyberkind #62242 üzenetére
Ha neked minden Deadpool-os dolog "szar",akkor hajrá ne nézd meg
Én mint Deadpool fan így is várom a filmet,nem érdekel hogy milyen besorolású a lényeg hogy végre kapunk egy normális Deadpool filmet amiben a normális Deadpool lesz,nem az a (tényleg szar) valami ami a Farkasos filmben volt...https://psnprofiles.com/kazama001
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #62243 üzenetére
Ezek szerint te bőségesen lemaradtál az első évad, első felénél...
All→M8
-
cyberkind
félisten
Mai nap délutánján belekezdtem a Hannibál ébredésébe.
30 percet se tudtam megnézni, úgy szar az egész ahogy van, abszolút nem méltó a karakterhez, ehhez így kár és bűn volt hozzányúlni, még pontozni se akarom, mert nincs szívem lehúzni, ha már a trilógiához tartozik valamilyen szinten, úgyhogy csak ennyit írok: Hulladék, ne nézzétek meg!!4!44!
(#62243) dying_star
Olyan képsorokkal mint benne vannak olykor, vagy ahogy haladunk előre az évadban nehezen hiszem.
Egyébként ha felnőtt megközelítést akarsz, ott lesz a jövőre érkező Szupcsimen vs Batman, az ütni fog minden téren, és az összes Marvel film kukás lesz mellette.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #62241 üzenetére
PG-13-al?
Pedig az lesz, Deadpool tök nélkül, értelmét veszti az egész karakter, pont ezért volt jobb az a szar játék is.Mondom, ha a Shield ügynökeit vennék alapul nem lenne baj.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #62236 üzenetére
Hozzátenném, hogy bizakodtam, próbáltam jónak látni a filmet, de nem igazán sikerült.
Zimmer zenéje már-már megváltást jelentett. Nem olyan kiemelkedő, de jó volt. Általában nem vettem észre, hogy húdejó ez a filmzene, de azért lehetett érezni, hogy hozzáad.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eeXaa
addikt
válasz daczkó #62231 üzenetére
..hmm. így a kritika alapján, viszont pozitív benyomásom kezd feléledni erről a filmről....
bár az nyilvánvaló volt számomra, hogy az antword csak elvehet ebből a filmből ahlyett hogy hozzátenne, mégsem ők zavarnak a legjobban, hanem a csóró milliomos gyerek.... na az hogy a francba került ebbe a filmbe???? az első dolog ami tönkreteheti a filmet ez a antitalent.... -
emiki6
veterán
Chappie - 2015
Végül korábban meg tudtam nézni "Csöpi"-t.
Érdekes volt, ami poén volt az jó volt. Az a szőke csaj irritáló kicsit, de ahol "énekel" (gondolom ő énekel a bizonyos bejátszott számoknál), az nagyon. Felér egy názgul sikolyával...
Nekem talán jobban tetszett, mint az Elézium.
A harcok megszokottan jók voltak, volt benne löncsölés is.
Üzenete volt, de nem olyan mély, semmi különös.
Merítettek többek között a Robotzsaruból és a Transzcendensből.Szerk: megnéztem az otherworld kritikát és egyet kell érteni. Én nem tudtam, hogy ezek 2 fazon ki, de szerintem nem egyeztethetőek össze egy filmmel, ami jó akar lenni és igen, az a cincogás sokat elvesz, haverom tisztán kijelentette, hogy ő biztosan nem nézi meg még egyszer ezt a filmet, leginkább a csaj miatt (mert nem csak ronda, hanem idegesítő is, stb) és teljesen jogosan.
Egyáltalán honnan jött az ötlet, hogy ezek főszereplők legyenek?!? Na mindegy.Én semmiféle sajnálatot nem éreztem, amikor lelőtték és meghalt... Ninja még úgy, ahogy meghatott volna, ha meghal, de ő mégse halt meg
Simán lehetett volna 8/10, vagy akár több is, viszont (osztottam, szoroztam és) nekem csak 6/10 (kb.)Hágé: Igen, azért, jól gondolod.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
james001
veterán
Kb igen A képregény eléggé véres meg Deadpool összecsonkolt teste se szép látvány néha,de talán a sztori meg a poénok "kárpótolnak" majd a filmben,ha már az előbbieket kihagyják... (bár a csonkolt test elég nagy negatívum lenne kihagyni)
https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
válasz james001 #62232 üzenetére
Nem vagyok egy nagy Deadpool szakértő, de ez a film PG13-ban olyan mint Frodó kalandja a gyűrű nélkül.
-
james001
veterán
válasz callmeakos #62228 üzenetére
Hát igen olyan kéne mint amilyen a játéknak volt: [link] "This is what awesome looks like - Me"
(#62229) Pearce: Hát igen az bezzeg hiányzik onnan
(#62230) .LnB: Így már jobb
Amúgy pont ez a PG-13 miatt félek én is,de ezt a filmet úgy várom már mint mást eddig soha
-
daczkó
aktív tag
/ignore wwenigma
-
-
james001
veterán
Valszeg fake,de holy shit ez nagyon durva
-
.LnB
titán
válasz FoxiestFox #62223 üzenetére
Nagyon bízok benne az új Alien filmel kapcsolatban, és ennek többször hangot is adtam már itt.
-
félisten
-
.LnB
titán
Én már a trailerek alapján se tápláltam sok reményt a Chappie iránt. Nem is terveztem elmenni rá moziba. Azért a rendező miatt bízom benne, de nem lennék meglepődve ha a negatív kritikáknak lenne alapja.
-
gerii
addikt
A Chappie-t a magyarok is lehúzták. Még van egy órám eldönteni menjek-é.
-
Viszlát
addikt
válasz devil-k #62189 üzenetére
Nézőpont kérdése a dolog, mert azért az nem semmi (és ebből a szempontból teljesen mindegy ki mit gondol a filmekről, úgyis hozott anyagból dolgozott ugye), hogy rábízták egy többmilliárd dolláros franchise befejező részeit.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
-
PuMbA
titán
válasz callmeakos #62196 üzenetére
CGI, szép nő néz ki az ablakon, robbanás, CGI, futkorászás, robbanás, CGI...nem Michael Bay rendezte ezt a filmet titokban? Meg fogom nézni moziban, de a trailer alapján egy Age of Extinction másolat lesz, kivéve, hogy van benne egy csapat.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Pearce #62208 üzenetére
Várhattál volna ezzel a hsz-szel este 6-ig...
Na mindegy, addig nem olvasom a topikot, még a végén teljesen kedvemet veszi...Eeaa: vigyázz a végén még azt fogod hinni hogy jós vagy...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mióta lehet kölcsönözni, és vásárolni filmet a YT-on?
[link]
Nem is tudtam, hogy van ilyen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
válasz callmeakos #62211 üzenetére
Dehogy megyünk, ahhoz ki kéne kapcsolni a House Of Cards-t.
-
callmeakos
veterán
Késő esti fárasztó. Menjetek aludni mostmár
All→M8
-
pohár
félisten
válasz dokee78 #62207 üzenetére
nekem bejött az 1. rész is, egy jó kis akciófilm, nem több
na megvolt a HB2 is, párszor már fulladoztam a röhögéstől, korrekt volt ez is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
"Az első kritikák borzasztóan lehúzták a Chappie-t." via Ae
Ejj...
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #62205 üzenetére
jó, de ma már máshogy
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #62199 üzenetére
megcsinálják jóra, nem kell fosni
huh, ez az Imitation Game... a végén azért ledöbbentem kicsit, nem pont erre számítottam
nem gondoltam volna, hogy a britek is ilyen hülyék voltak még az előző évezred közepén...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #62201 üzenetére
Most csendben maradok, mert nem akarok pihenőre menni.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest