Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
üzenetére
Ha leírnám, meg kéne, hogy öljelek
Az a gond, hogy a múltkor, amikor leírtam, emiatt nem vettek komolyan ebben a topikban. Ami hülyeség szvsz, de ez van.genndy: Majd leírom egy hosszabb kommentben valószínűleg még a héten, hogy mi a véleményem a 2001-ről.
Egyébkénta filmből semmi nem derül ki: Különböző villogó színek, kb. mint a space invaders és jó sok neonreklám, aztán különböző színekben villódzó táj és szem, aztán egy szobában vagyunk, ahol ott vannak a megöregedett űrhajósok, de mindenki csak a következőt látja, és egymást nem, aztán megjelenik az a nagy tömb, aztán kijön egy baba az öregemberből, és belemegy a tömbbe, és a Földhöz teleportál. Feltételezésem szerint visszakerülnek az időben a film elejére, a kisbaba helyezi el a tömböt oda, ahol a film elején, a majmokkal látjuk. De ez elég gyenge lábakon álló feltételezés. -
Ijk
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Azért bízom benne hogy nem a Marvel-Disney fogja hozni az év filmjét és idén is kapunk néhány különlegességet.
-
-
Ijk
nagyúr
Mi sem bizonyítja jobban hogy a tavalyi év filmje az Interstellar, minthogy amikor kijön torrenten, megint ettől a filmtől ég a topik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
genndy
addikt
válasz
HuMarc
üzenetére
Nyugodtan írd le mit gondolsz mi volt a mindfuck-trip, én pl. tök kíváncsi vagyok rá. Jó, én amúgy tudom, de nekem könnyű, mert előtte már olvastam a könyvet.
Én továbbra is állítom hogy a 2001 ugyan zseniális és kötelező film, de a könyv nélkül érthetetlen a vége (és azt kellett volna filmre is vinni, mert baromi sok érdekesség kiderült volna). -
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
30 felé? Szemtelenül fiataaaal

Csináljunk statisztika gyakorlatot

Én 34 vagyok, ti?
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért van közös filmes múltunk, ha nem is rengeteg. Utalnék itt az állandó hivatkozási alapokra, a Star Warsra, az Indiana Jonesra, a Die Hardra, esetleg a Gyalog Galoppra, Brian életére, a Disney rajzfilmekre, Terminator, Jurassic Park stb. Szóval enyhe túlzás, hogy nagyon más filmeken szocializálódtunk, bár nyilván van emellett több tucat (több száz?) olyan film, amit te láttál annak idején, én meg nem, és viszont.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most is tanítják.
Ja és senkit nem érdekel, hogy mire gondolt a költő. A fontos az, hogy én/te/ő hogyan értelmezed a látottakat. Pont ezért nem érdekes, hogy ott az egész kicseszett internet, mert én magam akarok rájönni, hogy mi a csirkét is akart a rendező azzal a mindfuck-trippel a film végén. És őszintén szólva fogalmam sincs, bár vannak tippjeim, egyik sem túl megalapozott, + felvetnek egy csomó más kérdést.Egyébként az Interstellar helyenként tényleg túl szájbarágós volt, de ez kb. 2-3, max 1 perces jelenetben volt icipicit zavaró.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6
üzenetére
Még valami:
Én azzal magyaráznám a közeli felvételeket az űrhajóról, hogy ezzel azt az érzetet keltse, mintha magára a hajóra lenne rászerelve a kamera.
Nekem nem tűnt fel, hogy kihalkították volna a párbeszédeke... Várjunk csak, az elején, alig értettem, amit Mettyú makog, be kellett kapcsolja a feliratot
Mondjuk ezt betudtam annak, hogy nem értem eléggé az angolt és nem áll rá a fülem.A legközelebbi filmnézésemen majd megnézem az űrodüsszeát, meglátjuk hogy tetszik.

-
válasz
HuMarc
üzenetére
Ott az egész kicseszett internet, és mindenki azt hajtogatja, hogy gőze sincs, miről szólt a 2001. Dafak.
Mondjuk, legalább már tudjuk, miért kellett perceken át szóról szóra szájba rágni az Intercsillár mondanivalóját a kedves nézőknek.
Nem tudom srácok, de valamikor még megvolt a művészetek élvezőiben az igény, hogy elemezzék amit láttak, legyen az film, vagy irodalom.. elvileg tanítják is... "mire gondolhatott a költő?"
De ha ez nem oké, csak Google, és válaszd ki a neked tetsző értelmezést.
Ja és még annyit, hogy brainfuck, igen. De a jobbik fajtából. Én is pislogtam, mikor láttam. -
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Interstellart értettem, 2001-et nem. Még most sem értem, hogy mi zajlott az utolsó 20 percben

-
-
emiki6
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Te ezt nem értheted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
emiki6
veterán
Interstellarra visszatérve.
Szerintem ez úgy jó ahogy van. Nyilván lehetne jobb, nemtudom hogy, de így is teljesen jó volt. Így, másodszorra megnézve is lenyűgözött. Érdekes volt ismerve a történetet hallani az előzményeket.
Ja és az utalásokatProf. Brand: "Higgy nekem! Csináld a gyermekeidért! stb." és mindezt fapofával 
Brand: "Épp ezért szeretem. Odakint szembe kell néznünk különös dolgokkal, halállal ... de a gonosszal nem." 
Még ha nem is teljesen igaz, de:

Válaszolva egy korábbi feltevésre:
"Brand hogy nem öregebb sokkal, mint Cooper?" Mindketten közel kerültek a feketelyukhoz, mindketten vesztettek 51 évet, de Cooper a feketelyukba került, Brand pedig tovább haladt Edmund bolygója felé. Nézzük meg jöbban a szétválástól mi is történt:
- Cooper: bekerült a feketelyukba, ott eltöltött némi időt, aztán féregjáraton keresztül visszakerült a Szaturnusz mellé, visszavitték a Földre (vagy az állomásra ahol ébredt, ez nem derül ki), aztán felébredt az állomáson, kicsit lábadozott, körbevezették, stb.
- Brand: Tovább ment a bolygó felé, de a Gargantua közelében továbbra is lassabban telt az idő, így lassabban öregedett. Az út a bolygóra nem tudjuk mennyi idő.
Úgy jön ki az egyenlőség vagy kis különbség, ha Cooper kb akkorra érkezik meg a Szaturnusz mellé, mikorra Brand kikerül a Gargantua vonzáskörzetéből teljesen vagy a bolygóhoz ér, tehát Cooper fekete lyukba kerülése és ott töltött ideje elhanyagolható kell legyen, például az eseményhorizonton belül eltöltött idő nem számít. -
Pearce
aktív tag

-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Én Szegeden, a Belvárosi moziban néztem, itt nem volt semmi baj a képpel, a hang azért... Egy csomószor túl hangos volt a sípolás, vagy éppen a lélegzetvétel a szkafanderben (vagy 2-3 percig nem értettem, hogy miért fűrészelnek az űrben, aztán rájöttem, hogy az a szkafander hangja.)
Egyébként ez nem egy otthon nézős film. Ez olyan, hogy 12×-es gyorsításban nézed végig, kivéve a beszélős részeket, azokat csak 2×-es gyorsításban.
-
aizen92
addikt
válasz
HuMarc
üzenetére
meg minden második sorozatban/filmben a scifis "HAL" utalások, ha olyan a téma

nagyon sok helyen emlegetik fel.A vége az elég mindfuck, annyira, hogy nem fogod fel néha mit látsz
Persze elolvastam egy tonna véleményt, hogy mi lehetett de hát egységet nem láttam közöttük.
Elsőre én bealudtam rajta itthon. Pedig nem szokásom
És annak ellenére, hogy a 70-es években ezeknek a filmnek ilyen lassú a történetvezetésük és a dinamikájuk, ellenben ebből az időszakból rengeteg más nem készített így ki.Egy meghatározó és alap scifi mű szerintem.
Remélem "szélesvásznon" sikerül újra megnéznem. Remélem még menni fog egy hónapig.Hang és képről tudsz rittyenteni majd pár sort? Nem sűrűn járok Puskinba. Elég messze van tőlünk.
-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Hááát... Ugye este nyolckor kezdődött, egyszer majdnem belealudtam, pedig az nem szokásom. Érdekes, voltak erősebb pillanatai, pl. a majmok sminkje nagyon jó volt, az űrhajó belseje is jól sikerült. A történet... Furcsa.
Az volt az érdekes, hogy volt pár dolog, amiről most esett le, hogy innen emelték át máshova, pl. Dr. House S04 E02 vagy ez:
Majd lehet, hogy írok róla hosszabban. Ja, vége a filmnek, apával nézünk egymásra, hogy az utolsó 20 perc most akkor mi a fene is volt. Szerintem Kubrick valami nagyon kemény cuccot tolhatott a végén.
-
Pearce
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem volt rossz az új Gonosz halott sem, de ez inkább vérfürdős típusú.
Vannak, akik pl. a The Conjuring-ot mondják jónak, az inkább ijesztgetős.
Aztán ott a Sinister is, csak azt nem szinkronizálták le.Ui: ja, ezek mind 3 éves filmek.
Sajnos mostanában jó horrorfilmmel még nem nagyon volt szerencsém, csak ilyen átlagos 6/10-es művekhez. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Esti filmezéshez kellene filmajánló. Szerintetek melyikek voltak az utóbbi 2 év legutosebb horror filmjei?
-
daczkó
aktív tag
Az megvan, hogy paradoxonokról vitatkoztok az interstellar kapcsán?

-
-
madgie
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez a lyány volt a Son of a Gun-ban is, eszméletlen szép arca van

-
callmeakos
veterán
Hiába volt fent a Tinderen, ezzel a gyönyörű lánnyal senki sem randizott. Kitalálod, hogy miért?
Senkit se tántorítson el a cím, nagyon is filmes vonatkozása van.
Ráadásul csillagos ötös egy story

-
Bad Pritt
félisten
The Leviathan
3 perces jelenet, most házalnak vele, hogy valaki támogassa egy teljes filmre. Sci-fi bálnavadászat a felhők között óriásszörnyekre. Remélem összejön, mert atomdurva látványa lehet ennek, ha rendesen megtámogatják. -
PuMbA
titán
Na erre én is rákerestem:
A szóban forgó film (The Last Starfighter): "Uses CGI for all spaceship shots, replacing traditional models. First use of 'integrated CGI' where the effects are supposed to represent real world objects."
-
emiki6
veterán
-
Valty
aktív tag
Hát passz.
Én úgy számoltam, hogy ha Brand egyidős Cooper-rel a aki a fekete lyukba esés előtt egyidős a lányával, ha a féregjárat visszafelé nem görbíti a téridőt és ha Edmund bolygójának gravitációja megegyezik (vagy hasonló) a Föld gravitációjával, akkor Brand kb. egyidős Cooper-rel, testre pedig úgy kéne kinéznie, mint az öreg Murph-nek. Szóval már fel kellett volna nevelnie egy kolóniát, míg Cooper kiér a Szaturnusz melléNa de mindegy, szerintem erre nem fogunk választ kapni

-
dokee78
félisten
Song of the Sea kölcsönözhető.

Bár magyar felirat még nincs.
-
eeXaa
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
....nnna de neveddmáán ilyen komolyan az életet egy film miatt....
...az ürodeszejja miatt? ...amúgy sztem kubrik brilliáns filmeket forgatot a karrierje elején, de ahogy váltott szinesre mintha elvesztette volna a fonalat... sztem ő is megalomán lett... szval enyiben is követi nolan... -
radi8tor
MODERÁTOR
Itt lehet olvasgatni: eredeti forgatókönyv
-
Enton
addikt
Annyi a baj ezzel az egésszel, hogy nem tudjuk mit tudnak "ők".
Azonkívül, hogy raknak egy egyirányú kis féreglyukat a saturnusz mellé, ebben(vagy valahol) Coopert és TARS-t megmentve létrehoznak egy külön 3Ds(idő mint olyan nincs benne) teret. Namost ezek után meddig tart "nekik" pont időveszteség nélkül visszarakni Coopert és TARS-t a szaturnusz mellé, pont amikor járőröznek arra az egyik csillagközi cirkálóról?
De ez a része a sciencefiction tehát itt lehet ötletelni mi is történt, egyszer vagy megtudjuk vagy nem.
Ha nem lenne ilyen eltünős feltünős rész benne akkor szépen utána lehetne számolni, de így??? esélyed sincs "reális" válasz kapni.Még esetleg számolhatnál a lánya halálának időpontjával, de az sem derült ki hány évig élt, plusz attól ő meg Brand még pont más idősíkban tengődött. -
-
daczkó
aktív tag
Interstellar 9/10
Nem olyan jó, mint a 2001: Űrodüsszeia, de nekem végig adta a hangulatot. Kellően volt szakmai, kellően volt nyers, nem vitte túlzásba mint a 2001: Űrodüsszeia, de pontosan ez miatt nem is lett olyan jó mint az volt.
-
eeXaa
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
C.G.I. computer generated image. bár régen láttam, de nem csak makettoztak benne?
más: sokan felhozták démon karakterét az interstellar-al kapcsolatban. szerintem brilliáns ötlet volt, még azt is el tudtam fogadni hogy matt játszotta...
...amúgy számomra javult e film megitélése, szval ha az öcsi helyett vki más írta volna a forgatókönyvet, nállam magasabb pontszàmot is kaphatott volna... egy biztos kurbik kritikán aluli úrodesszieját messzemenően felülmúlta még így is... -
Valty
aktív tag
Ezt eddig értem, de Cooper jóval több időt töltött a fekete lyuk közelében mint Brand. Plusz miután átesett az eseményhorizonton a Cooper által érzékelt idő a Brand által érzékelt töredéke lett. Tehát Cooper még csak úton volt befelé, de Brand már Edmund bolygóján kolonizálhatott... -
Enton
addikt
-
-
Enton
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én a kép alapján jobbat várnék mint ami. Felcsigázna a kép ...
-
-
BITBOYS
addikt
Viasat3

-
Larry303
addikt
válasz
üzenetére
ha már itt tartunk nálam az all time isten scifi képregény, mert anno még az volt, vagyis inkább könyv az az Idő urai nem tudom hányszor olvastam ki és néztem meg, de vszeg amiatt a könyv miatt is vagyok nagy scifi rajongó...persze sajnos ritka a jó.
spammer: az a konfilktus az a balfaszság volt, viszont amiről szó volt az nem -hogy mit tesz az emberrel, hogyan reagál rá, és miért emberek és nem gépek mennek ezekre a missziokra. -balfaszul lett kibontva na, de a filmbe kell ez a szál.
-
Froclee
őstag
Interstellar-hoz segítség: kép - full spoiler!
Furcsálltam is, hogy itt is írták, hogy általános iskolás szintű. -
-
emiki6
veterán
válasz
üzenetére
Mivel az egy erő, nincs tömege és nem is energia. Amúgy hogy tudna bármi utazni az időben vissza? Azt láthattuk, hogy előre azt lehet, de nem biztos, hogy egy jó dolog... 
Amúgy ebben a témában figyelmedbe ajánlom a youtube-ot, azon belül pl. Vsauce.
Maga az idő is egy érdekes dolog, mivel nem "kézzelfogható" és ugyebár relatív. Ebbe most nem mennék bele, azért se, mert nem vagyok eléggé tájékozott.
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A feliratos dolgot én írtam. Aztán még tegnap mások több forrásból is linkelték, feltehetően nem ugyanazt, vagy a javított verziót, mindenesetre más filenévvel. Szóval lehet az már jó/jobb volt.

A polcos résznél a hogyan megmagyarázására nem került sor. Matthew elmondta, hogy az "ők", az azt jelenti, hogy ők emberek, talán ő maga, vagy mások, fejlettebbek a jövőből. A lényeg, hogy pont oda kellett kerülnie és "ők" küldték oda. De azt is elmondta, hogy rájött arra, hogy bármelyik "szobába" tud utazni az időben. Amire a végén azt mondták, hogy kocka vagy doboz, már nem rémlik 
Paradoxon az időutazás szempontjából, hiszen ha nem kerül oda, akkor nem fedezik fel a NASAt, és nem indul el, és mi van, ha kihagy valamit, rosszul vagy nem bináris kódozik, de ebbe most nem kötünk bele, hiszen másképpen ez a sok minden hogyan történhetett volna meg, ha el sem indul(nak)? Éppen ezért paradoxon
(#63011) Valty CGI nélkül?

-
emiki6
veterán
-
Ace owner
addikt
Most nézem hogy a Chappieben nem csak a Die Antwoord szerepelt hanem pár dolog is a klippjeikből. Pl. a Subaru, a smileys short meg még ki tudja mi.. Érdekes

-
Valty
aktív tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Nekem is. Szégyenszemre még Thorne könyvét is megvettem, hogy jobban értsem a film (ál)tudományát
Viszont abban egyetértek a fentiekkel, hogy a
Valahogy olyan érzésem van, hogy Nolan nagyot akart markolni, csak nem sikerült neki.karakterek kidolgozatlanok, ez a "love is unquantifiable" és társai pedig egyenesen kínosak. De azért mindeképp figyelemre méltó, hogy, legyen bármekkora is az egója, képes volt egy 170 perces sci-fit, 2014-ben, CGI nélkül lehozni
-
spammer
veterán
Mikor néztem az Interstellart, az ugrott be gyakran, hogy Nolan próbált Kubrick lenni, de nem jött össze neki.
Összecsapott lett, nem kell kibontva rendesen se a történet, se a karakterek, tele volt felesleges nyafogással, hülye konfliktusokkal stb.
A Matt Damonnal való bunyónál már azt mondtam magamnak, na jól van, sikerült végleg elsüllyeszteni a filmet. Kellett megint a gagyi konfliktus, nem volt elég nagy a tét így sem, muszáj volt még ilyen faszságot is beleerőltetni... Nolan sokat markolt, de keveset fogott. Pedig lehetett volna mocskosul jó is, de csak erős közepes lett, amit a látvány és a zene húzott fel nálam, illetve a vége megmentette valamennyire, mert az tetszett.
A fekete lyukas témával keretezni a történetet szerintem jó ötlet volt. -
callmeakos
veterán
Leírom ismét a véleményem, mert leesett hogy nem voltam kellően óvatos. Na ennyire vágta haza a film az agyam

Az eredeti komment hamarosan törlésre kerül.Interstellar
Spoler nélkül.Szóval:
Ehh na ez nem lesz rövid. Hosszú idő után (vagy talán először) az első film, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Egyszerre akarok a keblemre ölelni, és egyszerre ararom ripityára verni. Nolan papa megcsinálta. Az első film, ami egyszerre überfckincool, és egyszerre DAFUQ. Miért? Mert az egész film, iszonyatosan szépen van felépítve, a felfedezés rejtélye, az ismeretlentől való félelem, és az idő múlásával járó kétségbeesés. És eddig 10 pontos a film. Akkor kezdett el nálam beindulni a trollfutam, mikor Matt Damon felbukkant. Illetve utána, de akkor szakadt el nálam a cérna végleg, amikor Matthew "randizott" a fekete lyukkal. Na akkor azt mondtam, hogy ez olyan valami, amit nem tudok értelmezni. Tuti van értelme, biztos el van magyarázva, de nekem egyszerűen ez magas. Lehet hogy az az oka, hogy az angol tudásom nem elég, és nem jött át a lényeg, és éppen ezért nem is kiálltom égbe hogy ez egy méretes f*aszság. A vége pedig. Így befejezni, ahogyan belett. (Konkrétan az utolsó jelenet), már megint egy Incepcion méretű trollkodás. Wáhh mindegy, újranézős lesz, szinkronnal hátha. Hátha választ kapok a dolgokra, vagy ha valaki elmagyarázza nekem, az is jó.Odaér e vagy sem. Minden más. Matthew teljesen korrekt, Anne-t és Jessicát (pontosabban a karaktereiket) dobtam volna bele a fekete lyukba, ahogy vannak, engem nagyon irritáltak. Micheal Cain karaktere meg egészen biztos, hogy a naprendszer legnagyobb trollja, az már biztos. Hans Zimmer meg. Csinálhat akármit, az akkor is ütni fog. Bár sok tételtől nem vágtam magam hanyatt, de soktól pedig igen. És bizony voltak jelenetek, amin eléggé elérzékenyültem, bevallom őszintén.
ezténnempontozom/10
(#63007) monstre
angollal néztem. azt olvastam hogy magyar felirat ami van, az még katasztrófa, tele elírással. Ezért maradtam az angolnál, de lehet hiba volt.
Őszintén én nem számítottam arra, hogy ő a szellem. Már rég túltettem magam azon az ügyön, mert elkapott a film sodrása. A dimenziókat én is vágom. Hogy van a 3 dimenziós világ amiben élünk mi, meg az ötdimenziós. Nekem azzal van bajom, hogy miért pont Murph könyvespolcánál volt az ami. -
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A polc az egy ordenáré nagy spoiler volt
Bár láttunk már hasonlót, lehetett ezt sejteni az elején, de azért mégis. 
Egyébként a polcos rész el lett magyarázva, bár a hogyanra éppen nem kaptunk választ. Van magyar felirat, angollal nézted? -
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Spoiler?
-
BITBOYS
addikt
Nekem még most is nagyon tetszett a Csillagok között
egy mese a szeretetről, kapcsolatról, hitről. . Itthon azért jobb volt nézni, nem üvöltött az orgona
-
törölt tag
Sose lesz új avatarom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébkénta filmből semmi nem derül ki:

Ja és senkit nem érdekel, hogy mire gondolt a költő. A fontos az, hogy én/te/ő hogyan értelmezed a látottakat. Pont ezért nem érdekes, hogy ott az egész kicseszett internet, mert én magam akarok rájönni, hogy mi a csirkét is akart a rendező azzal a mindfuck-trippel a film végén. És őszintén szólva fogalmam sincs, bár vannak tippjeim, egyik sem túl megalapozott, + felvetnek egy csomó más kérdést.