Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sose az effektek érdekeltek egy filmen szerencsére. Rég rossz, ha az viszi el a balhét (persze az viszi el, lásd Amerika filmiparának 99%-a).
Valóban van benne sorozat lehetőség, remélem nem csinálják meg.
A misztikus kamu-körítés mondjuk pont nem passzol se Shadowrun, se Cyberpunk vonalba, de ezen egy szusszanással túlléphetünk. Ma már egy akciófilm/fantasy se ússza meg könnyen azonosítható főgonosz és elvetemült csatlósai nélkül.Itt legalább a jó fiúk nem annyira egyértelműek. "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ispy
veterán
válasz RetepNyaraB #117998 üzenetére
Igen, azért az effekteken látszik, hogy nem nyílt túl tágra a buksza, de nekem is inkább egy jó kis sorozatban jönne be, tetszik a világ, amit felépít a film, sok benne a potenciál, igazi trónok harca modern köntösben.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Vertigo18 #117977 üzenetére
Nna, meglepően jó kis cucc, valóban! Köszi az ajánlást!
Noomi Rapace egyáltalán nem jön be itt, de ízlések és ficamok.sátánista, mágus tündét nem vinnék ágyba, rosszul aludnék mellette,
Kár, hogy néha átmegy B trash fantasybe, a kevesebb több lett volna. Viszont a párbeszédek két főszereplőnk között nagyon ülnek.Akinek van affinitása Shadowrun, cyberpunk vonallal, az jól jár. Aki meg szereti a gengszteres-rendőrös filmeket és nem zavarja, hogy közben orkok és elfek (többek között) hadonásznak randa nagy stukkerekkel, az is.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Pearce
aktív tag
Snyder visszatér ahhoz a műfajhoz, ami anno meghozta neki az áttörést, csak most a Netflix-szel:
Zack Snyder Returning to Movies With Zombie Action Pic 'Army of the Dead' (Exclusive)
"about a group of mercenaries who try to pull off an epic heist in the middle of a zombie outbreak in Las Vegas."
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
The Straight Story
hd,szinkron
David Lynch. egy öregember. egy kerti traktor. mit lehet ebből összekotyvasztani, mesterien természetesen módon?
hát ezt. egy 9 pontos alkotást. a címszereplő bácsinak nem esik nehezére eljátszani a vidéki, sokat megélt öreg bácsit az államok egyik középső szegletéből, hiszen egyébként is az.. tökéletesen hozta a figurát már a Montgomery adaptáció Anne Shirley-ban is, amit annyira szerettünk. fényképezés egy csoda, a filmzenével nagyszerű párost alkot.
és tessék, ez is egy lassú film, tényleg lassú..és mégis élveztem minden percét. milyen érdekes ez
9/10#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
Pearce
aktív tag
Na, ez például egy jó marketing húzás /hivatalos kép a Zombieland 2-höz/:
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Épp akartam írni a túl szexi lány kapcsán, hogy inkább kapcsoltad volna ki 20 perc után és mentél volna el futni, de akkor értem és jobbulást!
Ettől függetlenül: ha egy film első húszharminc perce ritka ócska, annak jó eséllyel a hátralévő része sem lesz sokkal jobb (akadnak talán kivételek, de azokban biztosan nem Ms. Amy játszik). Tessél legközelebb kikapcsolni és másik filmet választani (vagy közelebb gurulni az Asszonyhoz, aztán kilenc hónap múlva fogni a fejed, mihez kezdesz négy gyerekkel )
-
Vertigo18
addikt
válasz Cs1csó #117980 üzenetére
Teljesen egyezik az ízlésünk!
És Kate Beckinsale szerintem a világ egyik legszebb nője! Külön örültem annak a képnek, amit most posztolt egyik nap a kórházi ágyáról, smink nélkül! Megmutatta, hogy valaki lehet smink nélkül is csodaszép (mégha éppen petefészek-ciszta robbant is szét a testében szegénynek...)
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Vertigo18
addikt
Érdekes volt a megvalósítása, nekem bejött, teljesen újnak és egyedinek hatott. Ha jól emlékszem, annak idején az első Ideglelés film is nagyot ütött, újdonság volt ez a "kézi-kamerafelvételes" feeling. Egynek elment a film is, bár én
nem örültem a végén a happy endnek... 7/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
Yodamest
veterán
Sőt Noomi Rapace nagyon jó filmje még a Rupture és az Élesítve is. Én nagyon jó színésznek tartom, ha hirtelen top 5-öt kellene mondanom ő jutna eszembe mint az egyik befutó. Meg hát ízlések és pofonok, de én is jó bulának tartom, pont az a jó benne, hogy nem az a tipikus cicababa mint Megan Fox és társaik, nekem ők nem jönnek be.
-
Vertigo18
addikt
Node, mivel tegnap elmentem focizni és kissé megsérült alábfejem, ezért van ma időm, így jött a következő:
Régóta adós vagyok magamnak ezzel a filmmel, nagy fantasy-Cyberpunk-Shadowrun rajongó voltam, meg már többen ajánlották is. Simán el tudnám viselni sorozatként is, és nem is "egyszernézős" kategória. Sajnálom, hogy valószínűleg a büdös életben nem lesz leszinkronizálva, így a kisfiam még várhat kicsit, mire megnézheti. Nekem nagyon tetszett.
Azt nem is tudtam, hogy Jakobyt Joel Edgerton játssza, imádom a palit. Viszont, akit nem komálok annyira, pedig sokan el vannak dőlve tőle, az Noomi Rapace, sok helyről hallom, hogy milyen jó bőr, de nekem nem jött be se a Prometheusban, se abban a filmben, amikor sok-sok ikertestvért játszik bezárva (már nem is emlékszem a címére...). Node... Ebben a filmben, elfként nagyon ott volt, baromi jól nézett ki és amire sosem lehet panasz, az a mozgása.
8/10
-
nagyúr
Így van... inkább Rebel Wilson-t kell nézni.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
marilllyo
veterán
Kém aki dobott engem.
The Spy Who Dumped MeBorzasztó. Én egyetlen egyszer sem nevettem rajta.
Érdekes egyébként, hogy maga a történetből ki lehetne hozni egy jó thrillert, akciófilmet...de igen egy vígjátékot is. Egyik városból (országból) ugrálunk a másikba...már-már összefüggéstelenül. Ostoba bugyuta humor... Erőltetett ocsmány káromkodással próbálnak viccessé tenni jeleneteket. Ezt a Kate-t ennél rondábbnak még egyik filmben sem láttam. Mila Kunist se ültetném az ölembe már egy ideje, pedig valaha bejött. Itt kifejezetten csúnya. Még akkor is, amikor a film vége felé próbáltak egy kis "dögöt" csempészni bele. :/
Egy Melissa Mccarthy hiányzott már csak belőle és teljes lett volna a csapat.. Akkor aztán 1:54 órán keresztül mehettek volna a p*ncifing meg hasmenéses viccek.
Kb szekunder szégyenem volt végig....#értékelés
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
Vertigo18
addikt
Én ilyen c@r filmet régen láttam. Alig bírtam végigszenvedni. Azért az a vígjáték, amin egyetlen egyszer sem mosolyodtam el, az felháborító. Eröltetett az egész, a történet gagyi, a szereplők szintén. Nem is értem minek néztem végig...
3/10
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #117963 üzenetére
én nem kérdőjeleztem meg olyanokat, hogy Hardy jobb színész-e.. eleve azt hittem, hogy Hardy-t látom
sixpak sim2 grand cinema, anamorphic lencsével
-
Zola007
veterán
válasz Tibiajax #117931 üzenetére
1 hét különbséggel láttam a Venomot és az Upgradet
Sokkal jobban tetszett az Upgrade. Nálam Venom 5/10, Upgrade 7/10Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Pitterix
őstag
Úgynevezett harcművész akció film egész jól megkomponált harci jelenetekkel, igen harmatgyenge történettel. No ennél végül is az annyira nem lényeg.
Egyszer simán nézhető.6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
sixpak
nagyúr
válasz brownus #117958 üzenetére
Az első két képen simán van 10M értékben cucc, a Lexicon nem játék, a vetítőt nem ismerem fel, talán egy Barco, de az sem 6 számjegyű összeg....
A szék tényleg undormány és én még ezekért csorgattam a nyálam...
Nálam egy majdnem 10 éves kanapé van, ami már sokat megélt szintén, de még az is kultúráltabb, mint ez a szörnyűség.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Ispy
veterán
Én ma néztem meg buditartály szerelés közben, tényleg jó volt, a végéért meg pacsi a rendezőnek.
Múltkor néztem valami syberpunkos netflixes scifit, na az szar volt, unalmas és vontatott, itt a látvány lowbudget volt, de mégis élvezetes.
Megvan, a Mute volt az, na az volt szar.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Pearce
aktív tag
Itt egy behind the scenes teaser a Birds of Prey-hez: [link]
Itt meg Harley:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aventador91 #117923 üzenetére
akkor valószínűleg félreértettem. szinkronosan néztem és teljesen az jött át,
hogy a víz nem jó neki, mert meg is fulladhat. (#117925) lezso6: igazad lehet.
életszerűséget nézve eléggé valószínűtlen volt az egész cselekmény, de filmet nézve mégis adott egyfajta pluszt ezt elismerem. amikor összerogyott a konyhaföldön apuka jött egy wtf élmény, aztán a következő amikor kiderült a rendőrnő szerepe és egy harmadik, amikor az is, hogy él a lány. (#117938) csicso82: na most vagy nem jött át a sok smiley miatt vagy én vagyok vak, de az alsó képen nem a jobbos a Hardy gyerök? a felsőn pedig a balos?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cs1csó #117932 üzenetére
A Carolco -név '92 óta a retinánkba van égve.. igaz, brownus?
na most, ki vagyok én, hogy osszam az észt, csak idézek:
Carolco Pictures Carolco Pictures, Andrew G. Vajna és Mario F. Kassar filmvállalata, ami 1976-tól 1996-ig működött. Leghíresebb és egyben legsikeresebb filmje, a Terminátor 2 – Az ítélet napja..ja vagy arra gondolsz, amit a wiki is ír, hogy a '80-as évek legvégén -még a T2 előtt- Vajna kiszállt a Carolco-ból, véletlen adóproblémák miatt, és emiatt nincs ott valóban a neve a T2 elején, Kassar mellett?
-
Cs1csó
félisten
válasz Realradical #117944 üzenetére
Ez a videó is mutatja ő ösztönösen jó színész.
-
Realradical
őstag
válasz Cs1csó #117943 üzenetére
Hmm, hmmrpf van benne valami
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Cs1csó
félisten
válasz Realradical #117942 üzenetére
Hardy a szakállas, Hardy az amelyik a Mad Max Fury Road-ban játszott, ő egy színész.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
SŐT ami külön abszurditást az a hasonlóságuknak hogy egy tartalmilag ugyanolyan filmben szerepeltek ugyanabban az évben Venom vs. Upgrade ahol az ember megosztja a testét/tudatát egy másik "tudattal"
oriic
Egyetértek kb. mint gömb meg a kocka.
A bal oldali Tom Hardy teljesen különbözik a jobb oldali Marshall-tól
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #117933 üzenetére
Nem hát. Már az előzetesnél kitárgyaltuk.
Nincs annyira kipöccintve, de arcra tényleg nagyon hasonlít.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Cs1csó
félisten
"felkapott Hardy gyerek"
Logan Marshall-Green avagy a szegény ember Tom Hardy-ja.
Mindenki tévedhet, a 444! is lehozta:
Arnold Schwarzenegger mond majd gyászbeszédet Andy Vajna temetésén
akiraly gyász ma 7:00 102A Blikk értesülései szerint barátja, Arnold Schwarzenegger mond majd búcsúbeszédet Andy Vajna budapesti temetésén. A lap tudomása szerint a sztár, a Terminator 2, Vajna legsikeresebb filmjének főszereplője már igent mondott a felkérésre.
Vajnának SEMMI köze a T1-hez és a T2-höz, (a T3-hoz MÁR VAN) itt meg lehet nézni a filmográfiáját: IMDB
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Upgrade
hd,ov
na, tessék, így kell megcsinálni egy nem vontatott filmet.. feszes, kellő tempó, pont hogy kajálja a mai fiatal generáció, de azért gagyivá még éppen ne válljon. felkapott Hardy gyerek a címszerepben adott, látvány-hangok, forgatókönyv mind adottak ahhoz, hogy sikeres lehessen. de nem feltétlen ettől jó szórakozás, hanem a remekül elkapott cyberpunk-fílingtől, ami sugárzik belőle. ez a film nagyon szépen megtalálja és adagolja az egyensúlyt a fiatalok és az érettebb közönség számára is
gyűjtemény-darab nem lesz belőle, de jó volt, na.
7/10#értékelés
-
volandy
senior tag
válasz V.Stryker #117916 üzenetére
El kell ismerjem, hogy mindenben igazad volt a filmmel kapcsolatban. Ha különálló filmként nézzük akkor egy jó közepes film. Azért közepes szerintem mert nincs kidolgozva a film háttere. Tehát ha valaki csak ezt látja és a többit nem is ismeri akkor kevés az infó, hogy mi miért is történik. Felületesen mondd el dolgokat. Viszont a többi három film elé, közé, mögé sem lehet illeszteni.
-
atike
nagyúr
Aquaman
Alapjában véve nem volt rossz, de nem tudtam hová tenni, hogy mi a bánatért kellett elvinni Power Rangers irányba ( = gagyi effektek) ? A poénok jók voltak, a sztorira fogjuk rá, a látvány... Na igen. Az időnkénti gagyizás mellett a víz alatti homályosságok (oké, hogy valahogy érzékeltetni kellett a víz alatti világot, de úgy, hogy ne lehessen rendesen látni a dolgokat....)
majdnemhogy fájt... A nagy felhajtás ami övezte a filmet szerintem nem volt jogos... Többet ki lehetett volna hozni belőle szerintem. Momoa vitte a hátán a filmet, nélküle ez majdnem értékelhetetlen lett volna.a néger srác "bogár" páncélja, a gammasugár minden megjelenése 5/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #117927 üzenetére
Köszi emlékeztetőt, elfelejtettem, hogy már rég kijött a 3. rész. Az elsőt anno premierkor imádtam, a 2. viszont csalódás lett utólag, pedig első nézésre még egész jónak tartottam. A dizájn olyan-amilyen, van akinek nem jön be ez a stílusú anime, de én imádtam a Sidoniát is, szóval ez is bejött. Pótolom hamar 3. részt.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Godzilla: Monster Planet/Planet of the Monsters - City on the Edge of Battle - The Planet Eater
A Netflix nagyon nyomta nekem, hogy márpedig nézzem meg ezeket a saját gyártású vadiúj, fiszifasza Gojira animéket, mert milyen jó lesz nekem de ha nem, akkor addig csesztet, amíg igen.
Lecsekkoltam őket IMDb-n, oh boy, 6.0 - 5.8 - 4.9 pont sorban a három rész, na mondom, ezzel se váltja meg a világot a streamer szolgáltató, de mégis, a kíváncsiságom felülkerekedett és így 4 és fél óra után azt kell mondanom, ezek a pontszámok kicsit alaptalanok, vagy csak nagy arányban pontoztak a butthurt kaiju fanok.
A három filmet érdemes egyben kezelni, akárcsak a Gyűrűk ura trilógiát, mert így lesz meg bizonyos karakterek teljes képe, habár mindhárom film a fő konfliktus (gyilkoljuk le Godzillát) mellé behoz egy-egy olyan alkonfliktust, amivel igyekeztek színesíteni a sztorit némi sikerrel. Ami mindenképp a filmek mellett szól, az a külcsín, telitalálat ez a rajzstílus, az akciók néhol káprázatosak, az effektek főleg az utolsó részben rémisztően gyönyörűek, élmény nézni a képernyőt.
A karakterek felemásak, senki sem igazán érdekes, ami probléma, hisz a Toho dedikáltan ezekkel a filmekkel igyekezett egy kicsit humán központú Gojira sztorikat kreálni, ebben sajnos elbuktak, még mindig a szörnyek az érdekesebbek. Az az igazság, hogy 4,5 óra elég kéne legyen, hogy felépítsenek egy tisztességes messiás karaktert, ha akarnak, de mégsem tették, vagy ha másfelé terelik a sztorit, akkor egy fajok közti konfliktus is elfért volna, ebből se lett semmi, valahogy sok-sok szék között sikerült a földre huppanni: a világ nem elég érdekes, kidolgozott, a karakterek sekélyesek, Godzillával meg jóformán alig foglalkozunk, érdekes módon a dizájnja is erősít ezen: kőszerű, olyan, mint egy hegy, egy hegyről önmagában meg nehéz érdekes történeteket mesélni.
Viszont! És ez billentette végül pozitív irányba a véleményem, tényleg igyekeztek megújítani a mítoszt a legismertebb kaijuk körül, számomra sikerrel. A poszterek árulkodóak, de azért spoilerbe teszem inkább:Godzilla teljes története, a kicsi Godzilla, a létezése telitalálat, nem egy eszetlen szörnyszülött, mint a '98-as amcsi filmben és nem is egy olyan pufók, minden lében kanál furcsaság, mint a '14-esben, van egy félelmetes jelenléte még a sebezhetetlenségéről szóló science blabla nélkül is. Mikor feltölti az atomsugarat, a kék csóva összetömörül a szája előtt, a szeme beszűkül, majd kilő azzal a brutális hanggal tényleg pokoli, nagyon elkapták ezt az egész dizájnt, ennél félelmetesebb inkarnációja nem volt még szerintem. Ugyanígy érdekesen oldották meg a Mechagodzillát ezzel, hogy egy öntudattal rendelkező város lett, Ghidorah szintén teljesen új ilyen interdimenzionális istenségként és milyen érdekes, hogy mind a tudomány, mind a vallás "istenei" áldozatot követelnek a működéshez... Mothrát sajnálom, hogy csak egy ilyen kurta-furcsa cameo szerepet kapott, de több mint a semmi.
Én amúgy mindenkinek ajánlom, aki rápörgött az idei amcsi filmre, láttam, voltatok egy páran. A második film volt számomra a mélypont, a harmadik a merőben újszerű gondolatai miatt lett jobban lehúzva szerintem, mint a többi. Nem világmegváltó trilógia, de már csak a mesteri animáció és a remek zene miatt is érdemes vele egy próbát tenni.#értékelés
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Cs1csó
félisten
Egy lélegzetnyire
Érdekes kis alacsonyköltségvetésű "sci-fi"
Egy dolog nem tetszett persze a drámai hatás miatt értem:
a kislánynak valami betegsége van ami miatt nem mehet ki a szabadba - egy üvegkalitkába éli a napjait, azt nem értem, hogy ha nekem egy ilyen gyerekem lenne akkor tuti lenne:
- 1 bazi nagy 200Ah-ás akkum + egy aggregátorom egy nagy hordó benzinnel hogy áram nélkül akár 1 hétig is tudjon működni ennek a kamrának a szellőzése stb. Itt meg talán egy napot sem bírtak ki áram nélkül.#értékelés
-
válasz #75376384 #117922 üzenetére
Szerintem ennél a filmnél pont nem róható fel ez a szokásos "kötelező happy end" dolog. Pont a lány túlélése miatt lesz még értelmetlenebb és drámaibb a gyilkos anyuka helyzete. Hisz olyan dolgot akart eltusolni, ami valójában nem is létezett. Az egész felhajtás egy piti ügy miatt történt, hisz a lány túlélte. Persze ezt előre nem lehetett tudni. S pont ezért ütős. Ha meghalt volna, azzal semmivel sem lett volna drámaibb, sőt. [ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Pitterix
őstag
Scott Adkins-féle kiverem a szart mindenkiből eksön múvi. A célnak tökéletesen megfelel, tehát történetre nem kell adni, néhány színészi játék hagy kívánni valót maga után, de a régi verekedős akció filmek hangulatát visszaadja.
#értékelés
-
törölt tag
Searching
Több embertől hallottam már, hogy mennyire jó film. Bevallom kicsit féltem a leírás alapján az ilyesfajta megvalósítástól, de így utólag belátom a legjobb része volt a filmnek és nagyon átadta a hangulatot. Igazából kellett is hozzá. Ami viszont nem jött be
túl amerikai lett a története. Jól indult és még a nyomozó csaj szerepe is lenyelhető volt, bár elég meh. A végén az, hogy egy szakadékba bezuhanva túlélni közel egy hétig úgy, hogy hatalmas vihar is volt... Nekem már kicsit sok volt. Kár, amiért nem merték meglépni a lány halálát. Mármint, a kötelező happy end miatt kár. #értékelés
-
V.Stryker
nagyúr
Nagyon jókat írtak a filmről, mindehol dicsőítették, ráadásul Ryan Gosling nagy kedvencem (Túl a fenyvesen óta), mindezek mellett nagy sci fi rajongó is vagyok és ezért azt hittem, hogy ez egy 10/10-es film lesz nálam. Sajnos nem így lett. Igazából a színészi alakításokba annyira nem kötnék bele, kivéve, hogy gyengusz a feleség. Viszont maga a cselekmény az nekem nagyon hiányos. Látszik,hogy nagyon az emberre koncentráltak és ez sikerült is. Így viszont nekem nagyon hiányzott egy kicsit több műszaki tartalom, mint ami az Apollo 13-ba volt. Nagyon jól bemutatja az űrverseny emberi oldalát, de nekem hiányérzetem van, főleg egy ilyen kezdő 15 perc után, amivel indul a film.
Viszont az operatőri munka, a képek mind mind zseniális.7/10
#értékelés
volandy[/I: Ettől neked még tetszhet, nézd meg nyugodtan és ettől ne legyenek előítéleteid. ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ami nem öl meg - The Girl in the Spider's Web (2018)
Nagyon vártam ezt a filmet, mert az eredeti Tetovált lány sorozat nagy rajongója vagyok.Sajnos elkövettem azt a hibát,hogy tegnap ezen film előtt megnéztem az eredeti Millenium sorozat előző részeit Noomi Rapace -el. És sajnos azok tükrében ez egy fos lett. A szereplőválogatás siralmas. Michael Nyqvist meghalt sajnos, de a helyére betett szinész és egyébként is az egész szinészi gárda siralmas, jellegtelen. Nincs egy erős karakter, próbálnak rájátszani, de felszínes az egész.
A filmen is látszik,hogy belenyúltak a nagy amerikai filmipar részéről... nincsnek a dramaturgiák teljesen kifejtve. Egy gyengécske adaptáció lett csak, sajnos.5/10
#értékelés
-
-
Pitterix
őstag
Megtörtént eseményt feldolgozó, jópofa, vicces és könnyekig megható német film. Egy szívbeteg kisfiú és egy orvos fiának barátságáról és kalandjairól.
8\10
-
gyuromoj
veterán
Ghostbusters 3 - 2020. július 10.
Morbius - 2020. július 31.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Egyébként ha már sorozatgyilkosos téma, a Mindhuntert nézzétek meg Netflixen Remélem jön lassan a második évad.
-
Realradical
őstag
válasz Aventador91 #117907 üzenetére
Az emberek szeretik őket úgy elképzelni, mint ronda, aggresszív állatok, ösztönből jövő ravaszsággal, mintsem igazi intelligenciával. Pont emiatt tudnak kiválóan elrejtőzni a társadalomban. Az igazság az, hogy sok sorozatgyilkos "szerethető figura" volt vagy egyenesen inspiráló személyiség a külvilág számára.
@erahurka
Twilight, Peter Kürten edition[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
gyuromoj
veterán
Elvileg nagyon megnyerő személyiség volt, szerintem ezt akarja az előzetes is sugallni. Hiába volt egy szörnyeteg, nagyon sokan hittek az ártatlanságában.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Nekem is fura kicsit. Remélem hasonlóan fun filmet kap majd Ed Gein és John Wayne Gacy is
-
Aventador91
őstag
válasz gyuromoj #117905 üzenetére
elég lightosnak tűnik de biztos megnézem
azért remélem nem szerethető figurának fogják beállítani
mégiscsak megölt rengeteg nőt meg 2 gyereket is, őket is megerőszakolta és agyonütötte mint szintr mindenkit. az agyukat kiütötte szó szerint meg stb.egy igazi kattant állat volt akiből még így visszanézve valódi felvételeket se tudnám elképzelni hogy ilyen volt
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
-
gyuromoj
veterán
válasz Aventador91 #117900 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest