Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
+ ne feledjük, hogy ő nem egy SIMA producer volt aki kvázi csak a pénzt adta hanem a film elkészítésében is kivette a részét ha jól tudom az "executive" jelző erre utal, pl. a Rambo-t azért vállalta el Stallone mert kvázi ő is forgatókönyvíró lett - bevették pár ötletét - stb.
-
JSaN
addikt
+1, Az utobbi evekben a vilagsztarok gyakorlatilag egymasnak adjak a kilincset Budapesten.
Ez a cikk jol le irja a munkásságát, mikor meg viktorek seholsem voltak, ebbol latszik milyen sok sztar koszonhet neki sok mindent.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
.LnB
titán
válasz Mik76 #117691 üzenetére
Teljesen igazad van. De én most elvonatkoztattam a politikától. Még magam sem állítom, hogy ez helyes hozzáállás. Mert ami itt megy az kritikus. De ha elvonatkoztatok tőle, és megnézem Vajna életpályáját. Akkor azt látom, hogy a semmiből, paróka és ha jól emlékszem farmer árusításból eljutott kvázi Hollywood legmagadabb körébe. Nyilván nagyon gyermeteg lelkűnek kell ahhoz lenni, hogy valaki azt higgye mindezt a két szép szeme és a tudása révén erte el. Nem. A világ nem így működik. De egyedüli magyarként ebben a szakmában nagyon magasra jutott. És akkor még Orbánék sehol sem voltak. Ezt ne felejtsétek el. Aztán amikor beütött a crach akkor hazajött, és több Oscart hozott az országnak. És azért mert tudta mi kell hozzá. A téma, a kapcsolatai, mind rásegítettek a győzelemre. És ez idő alatt a külföldi forgatásokat is sikerült bevonzania az országba.
De mindezek mellett szeretném leszögezni, hogy nem vagyok Fideszes! És a politika borzasztó durván árnyalhatja (árnyalja) Vajna megítélését is. Ezzel tisztában vagyok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mik76
senior tag
válasz Realradical #117692 üzenetére
Nekem az a gyanum hogy kokemeny szerzodes van Timikevel alairatva. Nem hullik a vagyon az olebe. Persze jogi utra mindig lehet terelni a dolgokat...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
válasz Realradical #117692 üzenetére
Ja igen. Most, hogy Timike végre FREE, megyek is, és megnézem, hol lehet olcsón Jaguart bérelni
-
Vertigo18
addikt
-
Mik76
senior tag
En is ugy gondolom hogy ami a magyar filmek szinvonalat illeti, valoban jot tett neki AV.
Viszont... Egyszemelyes szerencsejatek monopoliumkent kokemenyen hozzajarult a jelenlegi allapotokhoz, a tv2 vezetojekent pedig a hirhamisitasokhoz, a tomegek hergelesehez.
Ha azt a penzt amit a kis rib*je fankozojaba meg penzszorasaba olt azt mondjuk nehezebb sorsu gyerekek iskolazasara (csak egy pelda) koltotte volna, akkor sokkal kiegyensulyozottabb lenne a kep.Igy az elmult evek sulyos rombolasa teljesen feledteti velem minden nemu pozitiv teljesitmenyet. Tojok ra hogy meghalt, a kerdes inkabb az hogy ki veszi at a helyet. Jobb nem lesz, szerintem.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
válasz Realradical #117685 üzenetére
Azt gondolom AV-ról, hogy van egy életműve, amire mi is büszkék lehetünk, meg van az uccsó öt éve, amit rendesen elbaszarintott.
Viszont, eléggé kis lap volt a pakliban. Az lett volna a feladata, hogy versenyképessé tegye a kormányközeli médiát, ami, valljuk be, nem igazán jött neki össze.
Eléggé kifelé állt ez miatt a szekér rúdja, rebesgették a távozását is.
Azt mondom, ne bántsuk. Ha az életét nézzük, több jó van benne, mint rossz.
RIP Andy Vajna -
válasz proci985 #117682 üzenetére
Ezeket én is leírtam.
Jó, hát az, hogy jó filmeket (is) támogatott a magyar filmalap az csak pénz. Ehhez ért, nyilván, s ez jó is így. Arra leszek kíváncsi, hogy most a távozását megérezzük-e vagy sem. Szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Realradical
őstag
válasz lezso6 #117678 üzenetére
A túrógombocot a Náncsi néniben amikor Timike veszekedett vele, hogy azt már nem kéne megenni.
Ült mögötte valami szörnyű rossz gyerekcsapat és ahogy rohangáltak a ki-betolt székkel folyamatosan hátbeverték (mert ugye vajnapapa a nagy béltől csak féloldalasan ült az asztal mentén ahol elférni még a piszkafa gyerek se tudott ).
Az a vérig sértett nézés mai napig megvan.Ha nem egy vérszívó lett volna még esetleg sajnálnám is.
@Pitepeti
Ezt tudom még ajánlani, szerintem nagyon jól össze lett rakva: [link][ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
törölt tag
A minap, a Heavy Trip kapcsán, pár hsz erejéig szóba kerültek a skandináv black metal bandák, köztük a norvég Mayhem. Úgy néz ki, a zűrös életüket, most feldolgozták egy film erejéig.
Lord of Chaos trailer
-
gaben22
senior tag
válasz lezso6 #117676 üzenetére
Azt pletykálták az öregnek hererákja volt régen és a kígyót is le kellett nyisszantani (ami magyarázza a sok gold diggernek miért nem sikerült gyereket csináltatni). Emiatt mondjuk együttérzek vele. Általában azért akik idősebb korukra se csúsznak szét agyilag (vagy a sok pénz/drog...) miatt, azért képben vannak vele miért is mennek rájuk a fiatal gold diggerek. Kíváncsi vagyok öreg miképp végrendelkezett, bár talán túl sok közeli hozzátartozója nincs. Akárhogy is, tegyük meg tétjeinket Timike hány év alatt fogja magát nullázni és drogosként végezni a rehabon.
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #117676 üzenetére
Total Recallnak Vajna volt a producere.
meg a Carolconal jottek ki olyan filmek, mint a Basic Instinct, a Terminator 2, a Rambo: First Blood.
utobbi evekben ott a Saul fia, ott a Liza (ebben nem vagyok biztos, hogy tamogatott volt), a 90es evekbol pedig a Miniszter felrelep, ami megiscsak az elso rendszervaltas utani nezheto vigjatek volt. es nem volt Honfoglalas, nem volt Sacra Corona, nem volt egyeb vallalhatatlan es nezhetetlen nagykoltsegvetesu magyar tortenelmi film. azert ez is egy vezetoi erdem, a tenyleg katasztrofalis dolgok nem mentek at. es interjukbol ahogy lejott igeny bizonyos korokben volt patoszos filmkent ertelmezhetetlen szemethegyekre amiket a filmalapnal lelottek.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
.LnB
titán
válasz lezso6 #117678 üzenetére
Szerintem fellendítette a Magyar filmipart, és lefektetett egy jó alapot a jövőnek. Amit valószínűleg gyorsan haza is vágnak majd most. De nem szeretnék ebbe pokitikai szempontból belemenni, mert tudom, hogy neki is vannak árnyoldalai. Ezért csak és kizárólag a filmes szakmára gondoltam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #117673 üzenetére
Kár érte, én csíptem, annak ellenére is amit sixpak ír. Azért ő még most, az utolsó éveiben is letett valamit az asztalra. És mivel alapból tele volt, már nem a lopás volt a fő célja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz oriic #117673 üzenetére
Hát, Vajna Tímea ezzel biztos jól járt.
Filmiparhoz meg azért sok köze nincs, mármint mint művész, alkotó. Ő kb a pénzzel foglalkozott, mondjuk azzal elég jól, bár azért párszor kapott a fejére.
Ha meg már jó filmek, akkor a Carolco Pictures-től inkább a Terminator 2-t, Jacob's Ladder-t és a Total Recall-t emelném ki.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Cs1csó
félisten
Ezt látta már valaki elég biztató a címe: A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt
-
RetepNyaraB
veterán
válasz k-adi #117665 üzenetére
A mammutban háromszor kértük, csináljanak valamit a hanggal, mert kb halláskárosító (simán fájdalomküszöb körüli középmagas kiemelés, mintha megafonból üvöltenének a füledbe) Nonszensz, hogy papírzsepiből fabrikálok füldugót egy beszélgetős film alatt). Harmadjára megemlítettem egy ÁNTSZ feljelentést, aztán inkább nem megyek oda többet.
Viszont a MOM-ban nekem mocskosul bejött a kisasztalos, lábtartós, ernyőlámpás varieté dizájn és bár a hang ott sincs rendesen beállítva (kevés basszus, sok, fémes magas), de legalább nem üvölt, pedig a Queen filmet néztük, ami azért hangos. Moziba pedig többnyire barátnővel megyek, így nem zavar a dupla szék
Ja, a Pink jóval olcsóbb a többinél, nekem ez szempont. Művészfilmet art moziban nézek, de ha ritkán pénzt adok valami fos halivúdért, akkor legalább olcsón ússzam meg 💋[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
válasz lezso6 #117666 üzenetére
A kép és a hang tényleg jó, meg a székek is kényelmesek (már ha nem dupla fotelben kell szoronganod a haverod mellett akivel nem akarsz összeborulni 😂), de hogy semmi mást nem sikerült átgondolni amikor kitalálták...
Egyébként tegnap néztem, már lehet neten jegyet foglalni. Csak három évbe telt.
A CC lerohadása meg pont változni kezd, az Allee-ban ha jól láttam felújították a termeket. És érdekes módon sikerült úgy megoldani a Dolby Atmost hogy nem árnyékolja a képet. És lekapcsol a lámpa is legalább 100-ból 99 alkalommal és nem csak az esetek felében.
De a Lurdy-ban is vannak vicces termek amúgy. Az egyikben a lenyitható székekbe ha beleülsz kb. rád akár csukódni, a vászon meg két oszlop üléssel kisebb mint a terem és full el van tolva balra 😂 Nem értem hogy akkor már miért nem középre rakták
Erre az Etele plázára leszek kíváncsi hogy ki üzemelteti majd a mozit. Nem tudom mit reméljek, mondjuk ne Pink legyen, az már kb. fél siker.
[ Szerkesztve ]
-
válasz k-adi #117665 üzenetére
Technikai felszerelés tekintetében sokkal jobbak elvileg. Vagyishát, a CC nagyon le van abból a szempontból rohadva. De mindez hiába, ha ilyen szinten amatőr hibákat vétenek, nem értem hogy képesek így üzemeltetni. Mert egyébként klasszisokkal jobb lehetne a CC-nél.
-
Dorian
félisten
Nagyon jó film, történet, színészi játék, mondanivaló. Bemutatja, ahogy a szeretet túl tud nőni a társadalom által ránk erőltetett nemi szerepeken, ezért konzervatívoknak kevésbé ajánlom, bár hasznukra válna.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz KaitouP #117661 üzenetére
Főleg úgy hogy egyszer már ezer hibát elkövettek a Mammutban. Nem volt kész megnyitó után 3 hónappal se a vécé, kevés volt a pénztár, ott is belelóg itt-ott hangfal a vászonba, ott is le vannak rúgdosva a sorjelzések, és négy vetítésből kétszer ott se sikerült lekapcsolni a lámpát.
Ami kimaradt fentről: a moziműsor helyett időnként a készülő bowling pálya hirdetése megy az LCD paneleken, annak ellenére, hogy ha elfordítja az ember 90 fokkal a fejét egy egész falra van kiírva, hogy készül a hely
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #117660 üzenetére
Csak az nem jut el az agyamig, hogy hogy a fenében lehet egy mozit ilyen igénytelenül, szervezetlenül, avagy mondhatjuk, idiótán tálalni.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
törölt tag
Múltkor az első Cinema Pink MOM-os élményem egész pozitív volt, úgyhogy ma újra próbálkoztam. Ezúttal az egyes teremben volt a vetítés.
A földszinten se kukoricát nem lehet venni, se vécé sincs, oké, kimentem a MOM-ba, mert közelebbinek ítéltem meg az emelet végében lévő mosdót, mint felmenni a mozi legfelső emeletére és vissza....
A teremben megint nem látszott az első 4 sor jelölése, lerúgták a lámpákat vagy nem tudom mi lehetett, szerencsére az én sorom már jelölve volt, szóval megtaláltam a helyem (90 fordított E, mert ha lent van a bejárat, miért is lentről legyenek olvashatóak a jelölések? ). Jó jelnek tűnt, hogy nem mennek a pici lámpák, gondoltam egy lehetséges hibával kevesebb. De mielőtt rátérnék arra, mekkorát tévedtem: az előttem lévő sor egyik lámpája belelógott a vászonba alulról, felülről pedig egy adag Dolby Atmos hangszóró, ezért a filmet NEM A TELJES VÁSZONRA VETÍTIK! Annyival kisebb a kép, hogy pont ne árnyékoljanak bele a hangfalak. Pár reklámot vetítettek amúgy teljes képpel:
Ezek után jött az Universal felirat, és abban a pillanatban FELKAPCSOLTAK A KIS LÁMPÁK!!! Sajnos reménykedtem abban hogy gyorsan elhalványulnak, úgyhogy vártam kicsit mielőtt kirontottam (de tényleg, kiszabtam az ajtókat és rákiabáltam a kinti kiscsajra (ezúton is bocsi ), hogy bekapcsoltak a lámpák, oldják meg. Gyorsan intézkedett, visszafele már sötétben mentem, el is estem az egyik rühes puffban
Szóval lemaradtam kb. a film első pár percéről is...
Csak azért nem mondom hogy ide soha többet be nem teszem a lábam, mert baromira elkapott a gondolat, hogy az első sor pont a vászon síkjában van. Szóval egyszer még be akarok ülni hogy onnan nézzek meg egy jó filmet. De aztán soha többet Cinema Pink!
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Huhh, hát ez baromi jó film volt. Végig kikövetelte a figyelmet, végig volt izgalom. Nagyon érdekes volt ez a sok képernyőképes vágás. Az elején furi volt, de hozta a saját dramaturgiáját. Kétgyerekes szülőként kifejezetten örültem a happy endnek.
9/10
#értékelés
-
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #117654 üzenetére
Vegyél újat Kínából mint a mozik, múltkor láttam a CC VIP-hez hasonló széket 70k körül, de ha összefogsz pár emberrel és rendeltek 5-10 darabot akkor akár a feléért is megvehető.
Az ilyen sima székek mint ami miatt az őrület ment meg 10-15k körül vannak, 20-ért már ketteset kapsz...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
Fack ju Göhte 3
Második részt lepipálja szerencsére. Talán lehetett volna egy kicsit rövidebb, de talán több mondanivalója volt mint az első két résznek együttvéve. Poénok ültek, szép kerek lett a trilógia.#értékelés
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Brexit: The Uncivil War (2019)
Avagy hogyan működik napjaink politikai marketingje. Hogyan polarizáljuk az embereket, hogyan használjuk a közösségi hálózatokat az emberek manipulálására, stb. Benedict Cumberbatch a főszerepben. Sajnos egy kissé unalmas (főleg az eleje), de 7/10-et megér, mert igencsak informális.
#értékelés
-
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
The mule(A csempész). Volt benne 1-2 megmosolyogtató szöveg, meg kedves film volt. De ez önmagában sajnos semmire nem elég. Olyan 3/10. Moziban nem ajánlom megtekintésre.
#értékelés
I am having fun staying poor.
-
zoltanz
nagyúr
NDK szexfilmek jók, minden rendes film jegyei fellelhetők benne: személyiségfejlődés, vígjáték mégis volt mondanivalója, nevelő célzatú.
-
atike
nagyúr
The Man Who Killed Hitler And Then The Bigfoot trailer.
A gagyi cím ellenére nagyon is jónak tűnik a film...
-
atike
nagyúr
Kedvencek temetője (2019) trailer (?) - Dead is Better
-
nagyúr
Netflix
Close - Noomi Rapace...
Hát ez gyenge lett... Noomi jó benne többnyire, és néha még akár el is fogadható jelenetek is vannak benne... de összegészében egy gyenge film... a vége meg össze van csapva.
Meh... csalódtam.5/10 max, de azis csak Noomi miatt.
IO
Ez viszont egész tűrhető film lett.
Kicsit túl üres és eseménytelen lett a dolog elsőre, de talán ez is volt a cél is... mindenesetre érdekes film volt végig.
Sőt az eleje kimondottan ütős... csetintettem is hogy ú végre egy fasza posztapok film, király hangulattal és atmoszférával... aztán kicsit átment valami másba... nem is tudom mibe.
De a szereplők szimpik, a csaj is jól játszik, a történet is viszonylag koherens, egész, kerek.
Szóval okés.Nézzétek ajánlom!
7/10-et szerintem megér.
#értékelés
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hunter Killer
Ezer éve nem láttam jó tengeralattjárós filmet, szóval adta magát, hogy meglessük. Kicsit gagyi volt, de egynek elment, viszont nem ez lesz Gerard Butler legjobb alakítása az biztos.
#értékelés
Live-Die-Respawn
-
warcat
veterán
980 darab volt, egy ember 15 darabot "foglalhatott be", később lehet majd elvinni, lehet ezért nem lett ketrecharc a vége
EA: It's in the crate!
-
blendész
tag
Sziasztok!
Hátha tud vki segíteni:
Nagyon régen láttam egy 80-as vagy 90-es évek elején készült B kategóriás scifit. A történetre nagyon homályosan emlékszem, vmi alakváltós vagy másik bőrébe bújós sztori volt. Az egyetlen konkrétum amire emlékszem a nyitójelenet, ami egy női öltözőben játszódik, két félmeztelen csaj dialógusával. Az egyiknek irdatlan mellei vannak. Más nem rémlik.
Ezek alapján esetleg van valakinek ötlete, mi ez a film?www.meszlenyiandras.com
-
BITBOYS
addikt
Közelébe se jutottam, kiverhetik maguknak a károgók
-
atike
nagyúr
Marvel Studios - #10YearChallenge
Twitter link... poén...
De a hozzászólásokban linkelt képek is azok...
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Tibiajax #117627 üzenetére
Ez az évszázad biznisze (a mozinak), gondolj bele mennyi lóvét spórolnak azzal, hogy nem kell lomisautóval elszállítattni több száz használt széket, sőt még fizetnek is érte, hogy elvigyék.
Komolyan, aki kitalálta ezt, az megdolgozott az év végi bónuszért.
Ja, közben látom te is erre jutottál.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
Moziba tán saját székkel jártok, hogy nem ülnétek bele?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cs1csó #117625 üzenetére
Az atkák és a poloskák, bolhák miatt bevágnám egy
ezt még olvasni is gáz, komolyan.. és a gagyik még hosszú sorba álltak érte a hideg utcán..
várj, és még fizettek is érte örömmel, miután megkapták a lomot, amivel a mozi már nem tudott mit kezdeni
zseniális, h ezt így kitalálták. az ország élére azonnal ezt a managementet
hulladéktól megszabadultak, lóvét meg kaszáltak belőle. hány sor szék van a corvinban brownus bástya? ti törzsvendégek vagytok ott 40 biztos van, nem? soronként 60 szék, kb, az 2400. az több, mint 2milla?
áááááááá, injekciót[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Na van szék.
Most már csak mozi kéne hozzá.
-
sixpak
nagyúr
válasz Cs1csó #117613 üzenetére
Én elfogadtam volna négyet a filmnézős szobámba, persze csak ha tényleg nincs lehányva, hogy mást ne is említsek.
A foltokat nem tolerálom, pláne ha ismeretlen eredetűek, mondjuk a takarítógép csodákra képes, meg amúgy is tök sötét a szoba, plafon/falak, nem sok látszódott volna a fotelekből.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
dokee78
félisten
A Szigorúan Piszkos ügyek 2. és 3. része is jó?
-
Cs1csó
félisten
válasz BITBOYS #117591 üzenetére
Brutális sor áll a Corvin Mozi előtt, mindenki széket akar venni – fotó!
Amúgy úgy gondoltam azt, hogy "időben" hogy kb. reggel 7-re legyél ott, mert ez lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok