Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22

Hozzászólások

(#4042) Nandinagy válasza bubuska10 (#4038) üzenetére


Nandinagy
addikt

Azért mert egy vicc a játék ilyen szempontból. Ha nem küldöd őket hátra nagyjából 1 játékosod marad hátul. Ha véletlen megszerzi az ellenfél szarrá kontráznak bármikor.

Azt valaki elmagyarázhatná, hogy a faszomba lehet 2.4 exg-re 5 gólt kapni. Bárkit teszek ebbe a nyüves kapuba jönnek a kamu gólok nekem meg a ziccereket se bírja berúgni egy Neymar vagy Di Natale. Ezek az emelt indítások is nevetségesek. 3 méter előnyben veszi át a játékosom a labdát és ahogy hozzáér szétesik a mozgása aztán utolérik. Ez is csak olyan dolog ami az ellenfélnél működik? 3 védő+kapus áll Messi előtt az ötösön azt bemegy a labda :D Az előbb 2v1ben vittem a kapusra átpasszoltam Neymar elé azt Alisson visszaért kb. 3 méterrel arrébb. Nekem meg Donna arra képtelen, hogy oldalra tegye a kicseszett kezét ne maga elé :D Úgy tanították régen nekem is hogy magadat kell védeni főleg egy kibaszott játékban.Mitől fél, hogy pixeles lesz ha eltalálják vagy mivan?

Játszottam valami youtuber gyerek ellen de mikor állok előtte corona tol egy reverse elasticot nekifut Kimpembenek azt Kimpembe fél métert esett hátra már ott tudtam hogy feleslegesen erőlködöm.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.