- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
Sziasztok.
Van egy sztori, ami nem kerek. Feltettem délután egy apróhirdetést, pár perc múlva rámírt egy tag, hogy vinné, GLS futárt rendel, kifizeti, csak adjam meg a mailcímem& gondolom a többi sallangot.
DE. nekem furcsa. Miért akarná bárki megrendelni a futárt az eladóhoz, miért ilyen "intranszparens" a profil, miért van tele külföldi nevekkel a kontaktlistája?
Vajon valós profil-élő személlyel, vagy behúzás-gyanús?
-
esbii22
őstag
Sziasztok!
Ma délelőtt egy ismerősnek akartam írni, de azt írta hogy nem sikerült elküldeni az üzenetet. Érdekes mert másnak tudtam írni. Mondom oké, akkor app törlése, újratelepítettem, de bizonyos embereknél 2 hónappal ezelőtti üzeneteket láttam, holott a héten beszéltem velük.
Mondom akkor telefon restart, ez sem oldotta meg a dolgot. iPhone 11-et használok iOS 17.5.1-el.
Beléptem a laptopon is hiába adtam meg a kódot és mentem a szinkronizálásra, nem frissültek be az üzenetek.
Kb. minden második embernél a áprilisi üzenetek jelennek csak meg. És persze, ahogy néztem a Messenger beállításaiban már látom hogy csinált róla új mentést... Szóval gondolom esélyem nincs visszahozni a korábbi üzeneteket...
Ha kikapcsolom ezt az egész végpontok közötti titkosítást meg a mentést meg minden sz*rt amit mostanában bevezettek, akkor csak nem fogok belefutni egy ilyenbe egy sima app törlés és újratelepítés miatt nem ?
Vagy van más megoldás ? Köszi előre is, ha tudtok segíteni. -
mrlujoak
veterán
Mi történt, megzajdult az algoritmus? Vagy valami AI idiótaságot eresztettek a FB-ra?
4 követésre ajánlás után egy reklám, majd megint egy poszt, amit követhetnék...
Ma kb csak x-elek, meg tiltok ajánlásokat, reklámokat.
Kicsit túltolják. -
tylerddd
veterán
Üdv! Tevékenységnaplóban megtaláltam egy posztra leadott lájkomat, amit egy privát csoportban tettem meg. Miért nem tudok odanavigálni? Agyfa**t kapok... és ráadásul azt sem írja, hogy melyik csoport volt ez ...
-
Sigismundus
csendes újonc
Üdv, megpróbálkozom itt is. A Facebook Névjegy oldallal van gondom, és a Súgóközpontnál nem tudtak jó választ adni.
Hogy lehet most, 2024-es Facebook állapot szerint megjeleníteni és hozzáadni a Névjegy Zene, Sport, TV műsorok, Könyvek felülethez, azt hogy miket kedvelek, milyen újat olvastam, néztem meg ?
Több együttest is kedvelek, követek, sportcsapatot is, TV műsort is. Megjelennek a Hírfolyamban a velük kapcsolatos új hírek, ha történik velük valami, stb. Szóval itt megvannak.
De mostanában néztem a Névjegyemet és meglepve látom hogy több ilyen követett nem jelenik meg sem a Zene, Sport, TV sávban, de még a Kedvencekben sem..
És csak Szakasz elrejtése vagy Láthatóság módosítása lehetőséget ajánlja a Face, de új hozzáadása vagy egyebet nem. A Láthatóság itt alapból amúgy Ismerősökre van beállítva. De megpróbáltam a Zene fülön Nyilvánosra, hátha ez volt a gond, de itt is csak annyi jelenik meg, „Nincs megjeleníthető Művészek.«
Szóval, hova tűnt a Hozzáadás lehetősége ezeknél? Választ, ötletet előre is kösz...
-
kutga
félisten
válasz
sherlock82 #34986 üzenetére
Messengeren nem, Whatsappon keresztül szoktak jönni hasonló üzenetek, meg külföldi ismeretlen számokról hívások.
-
sherlock82
senior tag
Pár hete , nem egy éjszaka kaptam messengeren az alábbi üzentet :
" Csak arra voltam kíváncsi, hogy hallott-e a most folyó pénzügyi segélyprogramról "
Ti is tapasztalatok már ilyet?
-
asr27
tag
válasz
flippendo #34984 üzenetére
Végigcsináltam a lépéseket, kódot kaptam SMS-Ben és e-mailben is, sőt kaptam olyan e mailt is, amiben írták, hogy most már beléphetnek a fiókomba, de amikor be próbálok lépni, ugyanaz a zàrolt képernyő fogad, mint előtte. Sőt, mi de nap kapok egy elmlékeztető e-mailt, hogy még mindig nem léptem be a fiókomba…. Szóval teljesen tanácstalan vagyok.
-
flippendo
csendes tag
Szia, nekem a személyes profilom megmaradt, az vállalkozói oldalamat törte fel a jóember. Kitöltve az űrlapot, kaptad az elutasítást? A profilfeltörésre 2x én is elutasítást kaptam, igaz nekem a meta accountom van más kezében, nem a személyes profilom. Már a support-os, disabled-es email címre is írtam emaileket, eddig semmi. A hackernek is írtam emailt, de még ő se válaszolt
Tegnap töltöttem ki a fent linkelt cikkben található, oldalfeltörésekre vonatkozó űrlapot, még ott is csönd. De írták többen hogy 1 hónap is mire reagálnak. Az oldalamat ha nem kapom vissza, már azt se bánom, csinálok majd újat, de csatolják már le rólam a jóembert a metában.
-
-
flippendo
csendes tag
Sziasztok! Találtam egy hasznos összefoglalót az elvesztett/feltört profilok/oldalak visszaszerzése utáni kutakodásban:
https://kozossegikalandozasok.hu/2021/01/13/problemamegoldo-kontaktlista-a-facebookhoz/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2xnRL6wy7J_AJAa6PjK7D1vZvDmYeTXHCizo79Zli9YmIZawSOG8IX9fo_aem_AY3RA8M9lqkG0POoIzjTJNt-ZOmr5rfJfHBKBRVaEOGVeUXz4tPTd5-ydJJgZb3jxms6Siyo-888tFbr00gv74Ny
-
Sziasztok, a messenger nem küldi át a képeket. Ma kezdte el csinálni. Van erre valami megoldás? Kiírja küldés és annyi.
Nem értem. Valakinek ötlete? -
Köszönöm, hogy átküldted jelenleg már vissza sem engedi nem is lehet felebezni...
Külön furcsa, hogy pár csoportba sem engedi be...
Azért komoly, hogy évek óta működhetnek bármilyen felügyelet / ügyfélszolgálat nélkül...
és leszarja minden ország / felügyeleti-szerv az egészet...Azért egy ebay vagy egy aliexpress vagy amazon sem kicsi azok mégis működnek + van ügyfélszolgfálatuk
-
scandoug1977
újonc
Sziasztok,
A következő problémával szembesültem: állítólag gyanús lett az FB-nek egy-két tevékenység, ezért kitiltott. Miután sikerült visszaszerezni a fiókot, továbbra is írta, hogy nem igazolt belépések vannak, gondoltam akkor berakok egy kétfaktorost és másik jelszót is kéne beállítani.
És itt kezdődtek a gondok...
1. Kétfaktorost akartam beállítani. Odáig eljutottam, hogy beszkenneltem a kódot a Google Authenticatorába, de után felugrott egy ablak, hogy küldenek egy 6 jegyű kódot a WhatsApp-omra. Mondom OK, csak nincs WhatsApp-om...
2. Feltelepítem a WhatsApp-ot, hátha elküldi... Hát nem, nem küld semmit! A telefonszám stimmel.
3. Jó, akkor próbáljunk meg másik jelszót generálni. 20 karakter, spec karakterekkel is. A folyamat végén megint a WhatsApp-ra küldene kódot, de nem küld. Jelszó változtatás így meghiúsult...Kis rákeresés, és a reddit szerint ez több hónapja létező probléma, az elfelejtett jelszóval lehetne jelszót módosítani... Supportot nem tudom, hogy lehet elérni, és csodálkozom, hogy ezt a hibát nem javították ki, vagy senki se jelezte nekik...
-
codec
senior tag
Van arra bármi lehetőség, hogy megtudjam, ismerősök közül ki az aki törölt?
(látom, hogy kevesebb lett az ismerős, de nem tudom ki és miért tűnt el.) -
kp78
addikt
válasz
mokas_gizi #34971 üzenetére
A marketplace-t kezelő algoritmussal nem bírnak a programozók egy fórumtársunk által kapott válasz szerint. >> [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok,
Olyanra van megoldás, hogy csoportban megosztott galériákból csak néhány képet látok, de a galériánál írja, hogy még sokkal több kép van bennük?
Gépen böngészőből és telón appból is ez a helyzet, ugyanakkor mások meg látják az összes képet azokban a galériákban.
-
Oldman2
nagyúr
Urak és hölgyek!
Adott egy ismerős, aki eddig vállalkozóként működtetett egy (sőt több) oldalt is a Facebook-on, mától pedig profilbővítésként politikai pályára is lép.
A kérdés, milyen típusú oldalt hozzunk létre, amely politikusként a legmegfelelőbb?
Lesz saját weboldala is, de a Facebook a közismert tulajdonságai miatt kötelező lesz a jövőben is.
-
Sziasztok!
Barátnőm marketplace fiókját 7-10 napja mindennap korlátozza a facebook...
vizsgálatot kell kérni és vissza állítanak mindent...
Nyilván nem hirdettünk semmi olyat + ha hirdettünk volna akkor gondolom nem engedik vissza.
Jelenleg mindennap valamikor hajnalba korlátozzák a fiókját és minden délelőtt küldjük a felebezést...amit eddig elfogadtak minden nap és vissza állították a fiókját.
Leírva, hogy nem követett el semmit...
Találkozott már valaki ilyennel?"Nem árulhatsz és vásárolhatsz a Facebookon.
Ennek oka az, hogy az apróhirdetéseid nem tartották be a kereskedelmi szabályzatunk előírásait. Ha úgy gondolod, hogy tévedtünk, újabb ellenőrzést kérhetsz, hogy visszaállítsuk a Marketplace-hez való hozzáférésedet." -
gaben1000
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, és arra külön külön feltenni mindent, nem átmásolni a régiről.
Vhol mintha azt olvastam volna, hogy így Messengerben elvesznek a végpontok között titkosított beszélgetések. Beszélgetésenként külön be kell állítani vmit. Igaz ez? Mert azért nem lenne jó, ha az eddigi képek, beszélgetések eltűnnének.
Illetve a jelszavamat sem tudomha facebookon megváltoztatom, hogy tudjam, az messengerre is igaz lesz? Nem tudom, hogy össze van e kötve a kettő.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
peppe79 #34958 üzenetére
Én nem úgy gondoltam rá, hogy "letöltöd és működik mint egy kis weblap", hanem "letöltöd és tudsz vele facebook-függetlenül kezdeni valamit"!
#34960 xrvman
Ha nem jelentkezel be a tieddel akkor is megjelenik egy idő után?
Ha máséval jelentkezel be, akkor is megjelenik egy idő után?
Ha azt nyitod meg miként néz ki belülről? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #34965 üzenetére
Ha felraksz egy régebbi verziót ,.amin még működött ? Nem lehetne járható út? Aztán kikapcsolni az automatikus frissítést.
-
Üdv mindenki!
Van tippetek arra, hogy a Messenger appon belül miért nem nyílnak meg nagyban a képek? Rövid nyomásra is az emojik jönnek elő, hosszú nyomásra is...
Huawei Y6 2019, legfrissebb Messenger.Köszönök minden segítséget!
-
xrvman
őstag
válasz
xrvman #34960 üzenetére
Még az előző írásom végén leválasztottam a számsoros fiókot.
Most a Messengerbe kellett bejelentkeznem, s most jelent meg a bejelentkezett helyeken a "Böngésző Dalvik / com.facebook.orca", ám mobilon a fiókok közt számsoros fiók nincs továbbra se. (még)"bejelentkezett a következő készüléken: Samsung Galaxy S23+Létrehozva 2024. jún. 9. 13:28 Frissítve 2024. jún. 9. 13:28 IP-cím xxxx.xxxx.xxxx.xxxx Böngésző Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 14; ....[FBAN/Orca-Android;FBAV/FBPN/com.facebook.orca"
Szóval ennyit kiderítettem:
com.facebook.orca = Messenger app
com.facebook.katana = Facebook app -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker #34964 üzenetére
lite-ban is úgy volt régen
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #34963 üzenetére
Nem tudom te mit csinálsz,de nálam ha képet akarok feltölteni simán tudok a mappák között választani. Igaz én a normál Facebook appot használom , ez meg a lájt.
-
movax
őstag
válasz
aprokaroka87 #34961 üzenetére
A normál FB-app nem csinálja, nálam legalábbis.
-
xrvman
őstag
válasz
ledgeri #34944 üzenetére
Kijelentkeztettem a PC-n kívül mindent.
Most bejelentkezéskor:
"bejelentkezett a következő készüléken: Samsung Galaxy S23+Létrehozva 2024. jún. 9. 10:55 Frissítve 2024. jún. 9. 10:55 IP-cím xxxx.xxxx.xxxx.xxxx Böngésző Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 14; SM-S916B [FBAN/Orca-Android;FBAV"
és"bejelentkezett a következő készüléken: Samsung Galaxy S23+Létrehozva 2024. jún. 9. 10:55 Frissítve 2024. jún. 9. 10:55 IP-cím xxxx.xxxx.xxxx.xxxx Böngésző ... com.facebook.katana"
Ránéztem a fiókra és ott volt megint a számsoros FB fiók.
Még egyszer kijelentkeztettem, majd ahelyett, hogy a FB ikonra kattintottam volna, fiók kezelés alatt adtam hozzá a fiókot, így most csak egy db bejelentkezés van:
"bejelentkezett a következő készüléken: Samsung Galaxy S23+
Létrehozva 2024. jún. 9. 11:05 Frissítve 2024. jún. 9. 11:05 IP-cím xxxx.xxxx.xxxx.xxxx Böngésző [FBAN/FB4A;FBAV .... /com.facebook.katana"
A számsoros Facebook kis idő múlva megint ott van, ám újabb bejelentkezési adat nincs, csak a fenti.
Nem vagyok más helyeken bejelentkezve, csak PC és S23+
Érthetetlen számomra. Melyik appnak van joga? Passz. -
codec
senior tag
Üdv! Nem tapasztaltok olyant, hogy a Messengerben lévő személyekhez tartózó chetablak témája megváltozik ? A legszebb, hogy alapértelmezettre próbálom visszaállítani, és valami lila árnyalatos téma lett az alap.
Borzasztó -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Lányomnak anno regeltünk messenger fiókot facebook nélkül. Most már szeretnénk facebook fiókot is. Lehet meglévő messenger fiókot regisztrálni facebookra, vagy teljesen új regisztráció kell?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pn4hvq #34953 üzenetére
Ha megjegyezhetem: én csinálnék neki egy külön fiókot (nem is kellene, hogy "google-é legyen, ha valami add többet, ingyen):
-meg van a szeparáció (kisebb a véletlen megosztás esélye [ha alap, hogy "már facebookon sem vagyunk barátok"])
-adott fix hely csak erre (ha alapból inygenes fiókod a másik, akkor nem lesz később konfliktus a "nekem kell a hely" "de a fotók?"-ból, ha most van előfizud, akkor megint ez teljesen kihagyható abból a kérdésből)
-Ha google fiók, akkor lehet, hogy gmail is van mellette.. ha valamiért azt a címet eltűntetnéd, egyszerűbb ha ez nincs benne (bár azt most nem tudom pontosan, hogy egy gmailes google accountot lehet-e gmail-teleníteni)Bár tény én nagyon használat alapú fiókszeparáló vagyok, és emiatt csinálnám a fenti szerint... de ez már nagyon személyes hozzáállás alpú része a dolognak!
-
pn4hvq
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
peppe79 #34950 üzenetére
A legjobb szerintem a megosztásból kihagyni szerver szinten a facebookot (először egy "if this then that" féle megoldára gondoltam (weboldal volt, talán még ma is)), de a legtisztább (ha tényleg csak a facebookon vannak a dolgok, és nem lényeges, hogy a facebookon legyen megosztva, csak legyen megosztva), hogy kérsz egy "minden adat lementését" az adatvédelmi oldal körül, a médiánál legjobb minőséget választva, majd a képeket meg külön átnézed, kiválogatod. Ha meg van gyorsabb is, mint "weblapozni".
Tippre hamarabb is össze álltja a rendszer, mint amíg találsz egy valamilyen megoldást, ami direkt facebook-eléréssel dolgozik, nem lesz ami adatot kap rólad, és nem lesz, ami belenyúl a fiókodba... tisztább... -
peppe79
senior tag
válasz
classic B #34948 üzenetére
Köszi! És az esetleg megoldható szerinted, hogy lementem biztonsági másolatba, és azt visszatöltöm egy másik fb profilba?
Amiért szükségem lenne rá: elváltam, új kapcsolatot kezdtem, a volt feleségem és a családja pedig már nem az ismerőseim a FB-on. A közös gyerekünkről készült fotókat, videókat viszont valamilyen formában szeretném velük megosztani.
-
Sziasztok!
Barátnőm marketplace fiókját facebook korlátozta 2 hónapra teljesen szerda hajnalban...
Értelemszerűen nem csinált semmit...
Küldtünk nekik felebezést hogy vizsgálják ki újra...
Tegnap aktiválták a fiókot és megírták nem csináltunk semmit!!!Most egy pár órája ezt írta ki az oldal, nem csináltunk megint semmit...új hirdetést sem raktunk fel...
Délelőtt még működött."Nem árulhatsz és vásárolhatsz a Facebookon.
Ennek oka az, hogy az apróhirdetéseid nem tartották be a kereskedelmi szabályzatunk előírásait. Ha úgy gondolod, hogy tévedtünk, újabb ellenőrzést kérhetsz, hogy visszaállítsuk a Marketplace-hez való hozzáférésedet."Jelenleg nem is 2 hónapra "végleg"...
Küldtünk nekik felülvizsgálatot...remélem vissza állítják...
Csak olvastam pár hónapja itt csoportban volt ilyen másnál is
(Talán még olyat is írtak, nem is hirdetett semmit és úgy is ki tiltották...)Tegnap értesítések között ott volt, hogy korlátozzák a marketplace oldalát, de most nem jött semmi, ez egy pár órája történt max...
Másoknál volt mostanság ilyen , hogy semmit sem csinált és ilyen történt?
Nyilván annyira lelkesek nem vagyok, mert jelenleg kb a legtöbb dolgot ott lehet eladni + vásárolni sem tudunk...
Elég gusztustalan, maikor a hírfolyam meg tele van hamis replika dolgokkal, meg fixre csaló oldalakkal és ha azokat jelenti az ember, azt írják nem történt semmi... -
classic B
senior tag
válasz
peppe79 #34947 üzenetére
Ja, írj egy blogot, kell hozzá x MB/GB tárhely és mehet a privát buli.
De az, hogy egy az egyben átmásold a facebook adatlapodat, az nem lehetséges. Még beágyazni lehetne bejegyzéseket, de ahhoz nyilvános posztokat kell írni, akkor meg már fölösleges eleve a blog emiatt...
-
peppe79
senior tag
Sziasztok! A FB bejegyzéseimet szeretném megosztani néhány személlyel, de úgy, hogy ők a FB-on le legyenek az ismerőseim.
Van-e rá lehetőség valahogy a FB bejegyzéseimet - beleértve a képeket és videókat is (!) - pl. egy olyan ingyenes blogra átmásolni, ahol nincs korlátozva a bejegyzések száma, vagy a feltöltött file-ok mérete? -
flippendo
csendes tag
Nagyszerű kilátások...
Akkor mire való a supportjuk, már komolyan.. én is sajna elkapkodtam és összenyomkodtam valamit, de ha nem jutok semmire velük, csinálok majd másik oldalt - az enyém 3 hónapos volt még csak..
-
flippendo
csendes tag
Csodás kilátások...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
xrvman #34938 üzenetére
Én átnézném ( értsd: mindenhonnan kiléptetés [értsd: a belépett accounton belül a bejelentkezett eszközök listája, vagy ugyanitt egy gombos verzió), majd belépés, jelszó csere, ha lehet emailcím csere [aliasok, nem fiókok], esetleg 2fa kikapcs, bekapcs, új backup kódok, majd megint mindenhonnan kiléptetés) minden valaha facebookhoz bármilyen formában csatolt fiókom (alap email, telefonos account, említett samsung account, és facebook account, ilyen sorrendben) ha ilyesmiket látnék, mert ez nagyon gyanús számomra.
De ha abból indulok ki, hogy sokakat tiltottak -itt is említve- ki, mert valahogy random instagram account lett csatolva a fiókjukhoz, nem tudom mit szóljak...
Bár második olvasatra ez "telefonon az accountok közt" jelenik meg... hmm
Melyik appjaidnak van olyasmi joga ami ide pakolhat dolgot?A topik nevébe meg mehetne még a marketplace, mert szerintem a gondjai említése 60% feletti része a topiknak.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Atish19 #34942 üzenetére
A marketplace eddig is tele van lopott profilos chatbotokkal.
Folyamatosan megpróbálnak átverni, úgyhogy engem taszít ez a jövőkép...
Szép új világ. De nem kötelező részt venni benne.
Marketen 2 hét alatt 2x futottam bele teljesen jónak tűnő vevőbe.
Nem a helyesírással van baja, a mondatszerkezeten és a stilisztikán buknak meg. Nem olyan egyszerű ez a magyar nyelv -
LÁZ
addikt
válasz
flippendo #34939 üzenetére
lófsz
, többször írtam formokra, meg a fészbukon is üzenetben nekik (bár azt kb senki se nézni/kezeli, mert ahogy láttam az ottani historymban, egyikre se voltak képesek válaszolni...), sztem kuka, de persze az első válasz a nyilvános kommentemre az egy 'etikus hekker' segítő üzenete volt....ésjfdésjfésjfélsjflsjfélsjf (különböző szitokszavak végtelen permutációi), úgyhogy qrva boldog vagyok, és még törölni se tudom a sajátomat...
sztem az lesz a megoldás, hogy jelentem, aztán meglátjuk
-
flippendo
csendes tag
Szia, jutottál valamire? Ma reggel én is arra ébredtem, hogy az általam kezelt vállalkozói oldalamat törölték/tiltották, közben meg a hozzákapcsolt kártyával fizetett valaki az éjjel 15x facebook hirdetésért... tegnap egy figyelmeztetést kaptam, amire válaszoltam, aztán a törlés/tiltás történt ma reggelre. Nyilván a bankban letiltattam a kártyát és írtam a fb supportnak, de hogy abból mire várható valami... egyetlen gyanús dolog hogy a vállalkozás kezelőinél egy teljesen ismeretlen email címet látok, hotmail.com-os végződéssel.
-
xrvman
őstag
Sziasztok,
Samsung telefonomon rendre megjelenik egy számsort tartalmazó Facebook a telefonon. Beállítások Fiókok es kapcsolatok fiókok kezelése alatt.
Fogom, azt kitörlöm, s egy darabig elvan így. Egy idő után megint ott van a számsort tartalmazó Facebook.
Ha jelen van, azt úgy veszem észre, hogy a Facebook felületére oldalról beúszik a "másik" felület.
Előző Samsung telefonomon is jelen volt és most is.
Samsung Account vagy valami más csinálja ezt?
Pedig ezt is előről laktam be.
Mi a manó lehet? Előre is köszönöm. -
Louro
őstag
válasz
sherlock82 #34936 üzenetére
Egy Facebook méretű cégtől elvárnék azért egy alap webshop-kezelést. Ahogy írtad, az összeget nem lehet megadni. Üzenni nem lehet egymásnak az appon belül. A listázás is kétséges. .... Tényleg ennyire leépítik? Akkor inkább engedjék el. Itthon az volt a tipp az emailes üzengetésre, hogy a csalókat akarják kiszűrni. De ezzel szerintem a valódi embereknek görgettek egy nagy akadályt.
-
sherlock82
senior tag
Igen. Egy nagy szégyen lett az is.
szerettem volna meghirdetni egy órát 35,000 FT ért.
Erre kiírja 350 ft majd megnyomom a 0 -t 350.000 majd a backspace - t 3.5 M .
Mondom elmész te az anyádba.
Máskor pedig usa dollárban jelenik meg a hirdetés.
Ezért hirdetek a vinteden jó ideje. -
Alprofil alól született hozzászólásnál alul előjött egy olyan dolog, hogy ki volt írva a főprofil neve, mellette egy felkiáltójel és ráhúzva az egeret ezt olvasni:
Ezt hogy kell érteni? Az oldal kezelője látja kié a profil? Ennek akkor így mi értelme?
Most találkoztam vele először, azért is fura.
-
Louro
őstag
Tök őszintén! Miért használnak az emberek Facebook Marketplace-t? Borzasztó az összegek kezelése. 10-ből 9 esetben biztos rossz az összeg. Most átestem a tűzkeresztségen és gondoltam feladok egy hirdetést. Jött az email, hogy kaptam üzenetet, de se a Facebook appban, se a böngészőben nem lehet az üzenetet megtekinteni. Persze emailben ott van, hogy emailre válaszoljak, de az milyen gáz már.
Tényleg ennyire ultragáz lett a Marketplace?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
regvoltrossz #34930 üzenetére
Jó kombó a facebook, és az AI!!
Jó ilyet bevezetni, mikor épp 60-70%-a bolygünak választási évben van!(ha jól olvastam) -
regvoltrossz
aktív tag
Huhh, nem kicsit akadtam ki ma reggel.
Van egy idén már 10 éves városrészi csoportom, amiben amennyire csak lehetett kerültük a politikát és a reklámokat. Nyilvánosból ezért is vált zárttá még kb két évesen, meg olyanná, ahol csak az admin(ok) engedélyezhet(nek) a bejegyzéseket. Egyetlen kivétel van engedélyezve, a helyi pap, aki a mise időpontját, az erről készült élő videókat szokta megosztani és neki automatikusan engedélyezve lett a bejegyzés. Már az elmult egy-két napban is láttam, hogy a képviselőjelölteknek jelentek meg hébe-hóba posztjai. Először azt hittem valamelyik admin volt a "búnös", de ma reggelre elárasztották a csoportot a képviselőjelelöltek posztjai és a hirdetések. Körbekérdeztem az adminokat és senki nem volt. A tevékenységnaplóban láttam, hogy automatikusan lettek jóváhagyva a bejegyzések. De hát hogy a fenébe, amikor csak a helyi papnak van ilyen engedélyezve? Töröltem vagy 8-10 bejegyzést és végül megtaláltam a "bűnöst" is. Úgy hivják, hogy automata adminisztrációs asszisztens. Lásd képen már kikapcsolt állapotban. A meta már megint alkotott valamit, amivel sikerült elcsesznie a dolgokat, és ráadásul fogalmam sincs mi alapján gondolja úgy, hogy bármit is engedélyez. Nagyon mérges vagyok!
[kép] -
guftabi96
addikt
Valaki találkozott már ilyennel Firefoxot használva?
Facebookon/Messengeren egyetlen embernél Firefox alatt nem tudom lejátszani a kapott és küldött videókat. Ugyan azt a videót ha magamnak vagy másnak küldöm el, akkor minden további nélkül meg tudom nézni, de ha annak a bizonyos ismerősnek küldöm, akkor "sajnos problémába ütköztünk a videó lejátszásakor" hibaüzenet van csak.
Chromium alapú böngészőket használva nincs ilyen probléma.
Ötletek?
Cookie-k törlése, kiegészítők tiltása, új profil, privát ablak megvolt már.
A képen ugyan azt a fájlt küldtem el. -
LÁZ
addikt
üdv, létezik vmi direkt link, ahol elérhető a fb support?
Olybá tűnik, hogy az általam kezelt facebook oldal megtetszett vkinek, mindenesetre eltűnt a privát profilom alól, így át sem tudok váltani rá
2x már írtam nekik, de kb biztos, hogy rossz helyre, mert az elllopott fiókok részen csak a fiókommal akar foglalkozni, olyat pedig ebben a nagy katyvaszban (amit súgóközpontnak hívnak) nem találtam, ami direkt a 'kezelt oldalakra' vonatkozna.
vagy csak rossz helyen keresem, ntom
vagy engedjem el, mert úgy sem válaszol senki (10 éves projekt, annyira nem szeretnék újat csinálni, de lehet muszáj lesz...)
-
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni nekem abban, hogy ha messengeren kapok egy tiktok videót, akkor:
1. miért nem játssza le egyből a beágyazott videót? (Van ilyen variáció?)
2. Ha nincs ilyen variáció, akkor miért nyitja meg a böngészőt amiben nem vagyok belépve tiktok ügyileg? Miért nem ugrik át egyből az appra?
2/b: Ami még idegesítőbb, hogy ha ráböknék a play gombra, akkor meg átugrik a play áruházba, ott open és persze már el is vesztette a linket.(Persze, a kettes opciónál van a pöttyöknél egy lehetőség, hogy nyissa meg az appot, de na...)
Tiktok beállításai között (android 13, DokeOs 4.0) a tiktoknál engedélyezve van 15 féle*** hivatkozás. Húgomtól szoktam kapni vm.tiktokos*** urlekkel (Ő szifonról küldi, bár ez nem lényeg asszem)vicces cicás videókat, gyakorlatilag csak azért raktam fel.
(Mindenhol permanensen be vagyok lépve az appokban)Esetleg vmi ötlet?
-
sherlock82
senior tag
Természetesen, rendszeresen.
Amúgy kb. már csak a csoportok miatt használom a FB-t, ha lenne máshol egy helyen ennyi és ilyen méretű szakmai csoport, szvsz már én is kiléptem volna.
Kicsit visszasírom a fórumos korszakot , ezek idővel mind kihaltak, vagy csak a debilek maradtak, bár hozzá kell tenni, hogy számos, sokáig normális, barátságos hangvételű FB csoportban is egyre több a félkegyelmű.Vagy mondjuk normálisan meg kéne csinálni a Facebookot végre és akkor az ember nem hányingerrel használná.
-
KFury
csendes tag
Sziasztok,
újabban azt csibálja a facebook, hogy a hirfolyamon megjelennek azon ismerőseim bejegyzései, akiknek a követését már leállítottam (általában valami faszságot osztottak meg.) hiába kattintok a neve melletti "..." részre, ott nem kínálja fel (újra) a követés leállítását, hanem csak a megosztott baromságra vonatkozóan a "bejegyzés elrejtése" opció az egyetlen lehetőség.
Járt már más is így?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem követem ezt a fórumot 2-3 hónapja. A decemberi marketplace-s anomáliákra, kizárásokra született valami megoldás? -
Sziasztok
Pár hete Androidon csinálja azt a Facebook app, hogy amikor belépek egyből atdob marketplacere, de azt is webes felületre...
Baromi idegesítő, letöröltem, ujratettem most megint elkezdte... valakinél csinál meg ilyet?
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Még mindig azzal küzdök,hogy ha írok némelyik ismerősömnek akkor eltűnik az üzenet amit küldtem.(pedig azóta már telefont is cseréltem,de a probléma még mindig megmaradt...) -
Atish19
őstag
Korábban feltettem itt egy kérdést ami máig nem oldódott meg viszont már rájöttem, hogy mi a probléma. Asztali gépen simán meg tudom nézni a videókat viszont androidos alkalmazásban továbbra sem. A fiókomból androidos alkalmazás használatakor hiányzik a ''Reels'' , mint opció és ha ilyen videót küld valaki akkor a korábbi hozzászólásomban látható oldal jelenik meg. A facebook és messenger alkalmazás teljesen el lett már távolítva és újratelepítve a lehető legfrissebb verzióra, de továbbra sem érem el androidon a Reels-t. Facebook támogatásnak írtam képernyőkép csatolásával 3 napja, de se válasz se semmi eddig. Valakinek valami ötlet azon kívül, hogy várjak tovább?
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az messengeren ha videó beszélgetést akarok xy személlyel kezdeményezni kiír valami végpont titkosítást és nem lehet videó beszélgetni. Lehet ennek valamit csinálni?
-
betyarr
veterán
a facebook reels videóiban sokszor annyi a hashtag, hogy nem is lehet látni csak a videó felét-harmadát. nem lehet valahogy megszabadulni ezektől?
-
kp78
addikt
válasz
Shingen #34906 üzenetére
Az ismerősökkel is lehet nagyobb távolságot tartani.
Az új ismerősöd biztos, h figyel erre, h kit hol helyez el az ismerősi listáján.
Egy korlátozott ismerős nem sok mindent lát.
Ide bökj először az adott ismerős adatlapjánIsmerőslista módosítása
Majd itt tudsz távolságot tartani.
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Olyan kérdésem lenne egyik embert bejelöltem, vissza is jelölt, ha belemegyek a profiljába azt mutatja ism. vagyunk.
De semmit se látok az idővonalán nem jelenít meg semmit, pedig amikor beleláttam telojába láttam csomó minden volt, de nekem nem jelenít meg semmit.
Illetve írtam neki messengeren, azt mutatja elküldte, de napok óta nem olvasta el azt mutatja, pedig tudom mindig a teloját nyomkodja.Létezik olyan, hogy vissza jelölt, de letiltott engem és azért nem látok semmit?
köszi
-
Oldman2
nagyúr
Nagy nehezen sikerült kideríteni (remélem), hogy Messenger alatt (PC-n böngészőben), a HEVC formátumú videók lejátszása problémás több a környezetemben lévő gépen is.
Megy: egy Windows 10-es gépen
Nem megy: 1 Windows 10 és egy Windows 11-es gépenFriss Google Chrome alól próbáljuk elsősorban, ahol nem megy, ott Firefox és Brave alól sem megy.
Poen, hogy ha egy ilyen "nem megy" videót továbbküldök bármely másik gépre, akkor működni kezd és a formátum megváltozik AVC-re.
Mit csináljak, hogy menjen elsőre is a HEVC videó lejátszása?
A „sokat segítő Meta hibaüzenet” mindössze ennyi:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Konteó topic
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest