Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Tails111
üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A munkamenet-eltérítéshez (session hijacking / cookie-lopás) nem mindig kell vírus az eszközödön.
Most ide nem írnám le részletesen, de
A Facebook-fiók feltöréseknél a leggyakoribb ok:
infostealer vírus a gépen
adatlopó böngésző bővítmény
adathalász oldal
Szóval:
Lehetséges vírus nélkül is,
de a legtöbb cookie-lopás tényleg malware miatt történik.
Egyébként én is tudom és erős biztonsági védelmes tűzfalas központi gép, erős vírusvédelemmel
Csak egyébként nem értem, hogy tudták a védelmet megkerülni részben.
Mondjuk érdekes, hogy vasárnap reggel történt, nem is használtam hétvégén számítógépet. De lehet csak akkor aktiválták.
De még egyszer nagyon fontos a két faktoros hitelesítés! Ha az most nincs lehet nem vagyok bent.
-
válasz
Tails111
üzenetére
a jelszó gyenge volt, de nem egyezett az email címével. utóbbit már biztonságossá tettem, de a fb szerintem elúszott.
azt már kiderítettem, hogy megnyitott valamit ami valószínűleg vírus volt, de még nem sikerült kiderítenem mi volt az
az a baj ahogy látom sokan nagyon felelőtlenül használják az internetet úgy hogy egyáltalán nem értik a legalapabb dolgokat sem, ugyanakkor nagyon bátran használják, még a kártya adatokat is bárhova beírják ahol meglátják a mezőt
múltkor egy barátom apjának a telefonját segítettem belakni, és nem értette miért kell jelszó és emailcím a facebookhoz, mert neki olyan nincs, és nincs is szüksége rá, neki csak a fb kell és kész..
másiknak meg lenullázták a bakszámláját 60+ évesen, mert meghirdetett valami fb-n, és a vevő valami kamu gls oldalra irányította hogy a feladó kifizessse a futár hívását, egy pillanat alatt oda lett élete megtakarítása.. -
válasz
Tails111
üzenetére
ellenben a világ másik feléről be lehet akadály nélkül lépni, és egy pillanat alatt emailt, telefont változtatni a régit meg törölni, kérdés nélkül

egyetlen esély hogyha mint minden normális cégnél itt is lenne support ahova írni lehetne, de így ez is úszott.és ha csinálnánk egy új fiókot azt is jó eséllyel felfüggesztik, mert van már egy ezzel megegyező. fantasztikus

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor egy barátom apjának a telefonját segítettem belakni, és nem értette miért kell jelszó és emailcím a facebookhoz, mert neki olyan nincs, és nincs is szüksége rá, neki csak a fb kell és kész..
krizmo_