- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Hali.
Van a profilomhoz hozzákapcsolva egy oldal. Hol látom, hogy kik vannak még hozzám hasonló módon hozzákapcsolva? Hogy tudok másnak hozzáférést adni? Hogy tudom magam törölni?
Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Droid Facebook, azon belül Marketplace:
Hogy lehet beállítani, hogy a hirdetések feladási dátumát mutassa?
Asszonynak kéne.
Nála nem látszik az alkalmazásban, de ha küld egy linket, akkor böngészőben nyitva ott a dátum. -
umek
tag
Sziasztok!
Egy fura hibajelenség megoldására van ötlete esetleg valakinek?
Nővérem Xiaomi készülékén a Messenger alkalmazásban a következő a jelenség:
- a Meta nemrég bevezette, hogy titkosítottra teszi át a chateket szépen lassan
- amióta ez megkezdődött, az ilyen titkosított chateknél van a jelenség
- ha képet vagy videót küldenek nővéremnek, nem tudja megnyitni, mint a régi, nem titkosított chateknél, hogy nagy méretben megnézze, hanem azonnal le akarja menteni a készülékre a képet, amint rákattint, íme:
- a régi chateknél normálisan működik, vagyis ráböksz egy képre, megnyílik nagy méretben.
Van esetleg ötletetek, hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Köszönöm! -
Rison77
senior tag
Jól megcsinálták ezt a titkosítást.. Minden utolsó chat üzenetet felülírt asztali verzióban erre a rendszerüzenetre, mobilon pedig kiszedte az olvasott jelöléseket az utolsó üzenetekről, és úgy jelzi, hogy meg se kapták az illetők..
-
user26
senior tag
Üdv!
Testvéremmel beszélgettem írásban messengeren, egyszer csak azt látom, hogy a teljes beszélgetést nem látom, se amit Ő ír, se amit én írok neki. Ha a beszélgetésből kilépek akkor egy "piszkozat" szöveg olvasható a neve mellett. Böktem hosszan, húztam erre arra, de nem jöttem rá a titok nyitjára. Se arra, hogy a beszélgetések hova lettek. :/
Valaki tudna infót adni ? Köszi.
(Igen, tárhely, gyorsítótár törlése meg volt, + app reinstall is :/ ) -
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi #33880 üzenetére
Kb 5 féle kétfaktoros hitelesítési módszer van, ami a facebookon elérhető, de nem derül ki a második körből sem, hogy melyik volt ami töröltél.
Akkor azt kérdezem, hogy amikor be volt kapcsolva, és a rendszer kérte, akkor mit kellett csinálnod? -
nincsnév007
addikt
Nektek a Messenger jelzi a nem fogadott hívásokat?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt hoztam létre egy Messenger fiókot, FB fiók nélkül. Ezt eddig gond nélkül használtam, de most belépéskor a következő hiba üzi fogad:
Hibás telefonszám!
A megadott mobiltelefonszám nincs fiókhoz hozzákapcsolva. Megkeresheted a fiókodat, és bejelentkezhetsz.
A regisztráció telefonszámmal történt. Ami még érdekes, hogy a telómon az app teljesen jól működik, nincs semmi gond...Van ötletetek?
Köszi a válaszokat!
-
válasz
ledgeri #33878 üzenetére
Szia
Köszönöm, hogy segítesz!
A PC-ról töröltem a kettős azonosítást és azóta nem enged vissza…Kb egy hónapja már töröltem és utána vissza raktam, mert nélküle nem engedett belépni…
Telefonomat cseréltem, ezért töröltem ki egy hónapja és pár hete a kettős azonosítást…
Próbálgattam új telefonom ha lesz hogyan fogok tudni belépni róla…
és(Ez most szervízben van arra várok , hogy ha vissza jön talán azzal be enged és tudok valamit csinálni…)
Asztali Számítógén léptem be a facebook oldalamra több mint 5 éve fixre gond nélkül!
(Pár hónapja egyik ismerős javasolta, hogy kapcsoljam be a kettős azonosítást…
Előtte sosem volt gondom és simán betudtam lépni telefonról…)
Tehát nem kért semmit a számítógép/facebook
Számítógépen el volt mentve a jelszavam és ennyi…
A TOTP 2FA nem is halottam soha, most hogy írtad néztem utána…
(Meg telefonok sem kértek soha semmit, bár túl gyakran nem cseréltem a telefont.
A lényeg amig a kettős azonosítás nem volt beállítva simán betudtam új telefonról is lépni gond nélkül…)Ahogy írtam pár hónapja állítottam be a kettős azonosítást…
Azóta van a probléma…
A telefon, ami szervizben van egy iphone 14 pro max , az már több mint 8 hónapja megvan…
A kettős azonosítás beállítása előtt már megvolt ez a telefon…Szervizbe elvittem a telefont több hónapja akkor volt elsőre szervizbe…
Akkor beletettem a simet egy másik telefonba , és azzal már nem engedett be…
Az engedély kérést a iphone 14 pro max küldte, ami szervízben volt…
Itt volt akkor egy kettős azonosítás törlése a PC-n!
Ki írta a facebook, hogy vissza kell állítani a kettős azonosítást nélküle nem enged vissza
Itt akkor működött a facebook menüje
Gond nélkül visszaengedett, vissza raktam azt a beállítást ami volt eddig.Egy hónapja kb bevittem a szervízbe megint a telefonomat.
Akkor töröltem megint a kettős azonosítást PC-ről.
Akkor már nem engedett vissza…
A gomb, amit a képen látsz nem működött hetekig…
Rá kattintottam és visszadobott a bejelentkezésre ennyi…Most működik a gomb, de azt írja ki, hogy
„Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.
Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról.
Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket.”Az a szánalmas, hogy ezen a PC-n léptem be szerintem amióta megvan ez a facebook lapom több mint 10 éve…
Nem lett semmi változtatva, nem lett újratelepítve a PC.
Tehát a PC számítógép egy fix pont! Jelszó el volt mentve a PC-n és ennyi beléptem a facebookra
Telefonnal meg eltelt években nem volt gondom, mert pár hónapja lett bekapcsolva ez a kettős azonosítás, amit már ugye kiszedni nem lehet…Én egy átlag felhasználó vagyok.
Visszaolvastam kicsit tegnap, láttam, te azért szakember vagy.
Tudom, hogy facebook nem nagyon van ügyfélszolgálat meg kb semmi.
Nem igazán lehet velük kapcsolatot felvenni, meg ok nélkül tiltják az embert/cégeket stbLaikusként az lehet talán az egyetlen megoldás, ha vissza kapom a telefont és azzal megpróbálok majd belépni / vissza állítani PC-n a dolgokat...
Nem tudom élő embert facebook el lehet egyáltalán érni...
Egy egyszerű felhasználónak egy ilyen kis országba.
Spanyolországba van ismerős, aki informatikus, facebook nem ért olyan szinten,de mondta náluk sincs ügyfélszolgálat + gomb hibás volt azzal ő sem tud mit csinálni...Igyekeztem jobban megfogalmazni a dolgokat.
Remélem így már érthető az egész. -
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a Facebook appban minden értesítést megkapok, kivéve azokat a hozzászólási értesítéseket, amiben megjelölnek?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi #33874 üzenetére
A PC-ról töröltem a kettős azonosítást és azóta nem enged vissza…
Kb egy hónapja már töröltem és utána vissza raktam, mert nélküle nem engedett belépni…
ésTelefonomat cseréltem, ezért töröltem ki egy hónapja és pár hete a kettős azonosítást…
és(Ez most szervízben van arra várok , hogy ha vissza jön talán azzal be enged és tudok valamit csinálni…)
A PC-ről azt jelntené, hogy PC-n belépve?
Ugye a TOTP 2FA-ról van szó, ami az appal beolvasol QR-kódot, vagy belemásolsz számsort, és az azután kiírogat 6 számjegyet félpercenként?
Ha a fenti, annál (de egyébként sem igazán) értelmezhető az, hogy vissza kell ranknod valamit ahhoz, hogy engedjen belépni, miközben a "felrakáshoz" is be kell lépve légy...
Mit jelent a telefonos törlés, ugye beléptél és kikapcsoltad, és nem csak kitörölted az appot, vagy az appból?
Szervízez teló? Miféle baja van? Csak mert hogyha olyan jellegű akkor simán törlik, vagy ahhoz hogy megjavítsák törölniük kell!Fentieket részletezd, hogy mit is csináltál, mert nem mindegy, hogy mi hogyan csináltál!!!
-
válasz
zsiga68 #33876 üzenetére
- A gomb már működik...
Most ezt írja ki, amikor tovább enged:
Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról.
Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket.”(Ezen az asztali PC-n jelentkezek be már több mint 5 éve...)
-
zsiga68
őstag
válasz
mokas_gizi #33874 üzenetére
Microsoft Edge böngészővel is hibás a gomb?
-
válasz
Because #33866 üzenetére
Nekem 2021.02 tiltották le a hirdetési fiókomat...
Hirdetni legalább tudtam...de kiemelni nem...Viszont nekem van egy levelem arról, hogy nem csináltam semmit.
Elnézést kérnek vissza állítanak mindent...
- Ez azóta sem történt meg...- Most meg a komplett fiókomban em tudok belépni kb 2 hete...
- Jelenleg itt tartok én a magam részéről... -
Sziasztok!
A segítségeteket/tanácsotokat kérném…
Nem tudok belépni a facebook fiókomba már jó pár hete…
PC-ről és telefonról szoktam bejelentkezni.
A PC-ról töröltem a kettős azonosítást és azóta nem enged vissza…
Kb egy hónapja már töröltem és utána vissza raktam, mert nélküle nem engedett belépni…
2 hete kb megint töröltem és nem engedett vissza kb egy hétig hibás volt a gomb.
Rá nyomtam és vissza dobott a bejelentkező képernyőre…
Tehát az oldalon hibás volt a gomb, nem működött…
„enable two-factor authentication
kék gomb.”
Most működik a gomb,de ezt írja ki…
Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket.”
Amit be akarok lépni asztali PC egy több mint 5 éves gép, mindig arról léptem be…
(A kettős azonosítást amúgy egy pár hónapja kapcsoltam be ismerős tanácsára, de már megbántam, mert kikapcsolni nem lehet…)
Telefonomat cseréltem, ezért töröltem ki egy hónapja és pár hete a kettős azonosítást…
Tudom itt az oldalon azért vannak szakemberek, akik értenek a facebookhoz…
Viszont én úgy látom valós ügyfélszolgálat nincs hozzájuk…
Most nagyon úgy látom, hogy így jártam és kb kell egy új fiókot csinálnom…
Ez azért egy kb 10 éves fiók volt igazolványom X éve fel lett töltve…
Fixre saját PC léptem be mindig , erről nem eged most be…
Meg telefonról…
(Ez most szervízben van arra várok , hogy ha vissza jön talán azzal be enged és tudok valamit csinálni…)
-
szoja
tag
válasz
ledgeri #33871 üzenetére
Hát, én pl. pont ez a kategória vagyok. 2007-ben regisztráltam, 900+ ismerős, de ami ennél is fontosabb, vállalkozások oldalait is adminisztrálom, több csoportban is benne vagyok, van ahol adminként is. Na, ezt újra felépíteni, beállítani, az nem kis munka, és ahogy mondtátok is, semmi garancia nincs rá, hogy 2 hét múlva ne történjen meg ugyanez még egyszer... vagy bármikor, akár egy másik funkciónál is.
Az egész Facebook amúgy egy túlburjánzott, sokváltozós, nem túl jól strukturáltan felépített átláthatatlan kódhalmaz, ami ráadásul folyamatosan változik, gyakran úgy, hogy az egyes modulokban lévő hivatkozások sem követik le. És akkor ebbe próbálnak beleszólni mindenféle félautomatikus vagy automatikus módon, scriptelve, ahol aztán hullik a forgács rendesen. Vállalkozásként megszámlálhatatlan, hogy az elmúlt években hány ilyen változást kellett lekövetni, és a vége mindig az volt, hogy még több hirdetési pénzt kellett beleölni a rendszerbe, hogy ugyanazt az elérést hozza a hirdetés... Szóval az egész platformmal baj van, nem is kicsi - a fél világ ezen lóg, üzlet, marketing, média, politika - úgy ahogy van, ez egy időzített bomba, szerintem. Csak idő kérdése, hogy a jelen állapotából kiindulva mikor omlik össze az egész struktúra.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Because #33862 üzenetére
Ha széleskörű a probléma, akkor mit vársz egy új fióktól? Ha marketplace, akkor meg egy új fiók mindig gyanúsabb mint egy régi... Ha meg "új fiók IS", akkor meg ráhúzható, hogy megkerülöd a blokkot, és szállhat mind a kettő...
De ha a marketplace a piacod, megélhetésed, akkor vedd semmisnek! (nem aggreszívnek szánom ezt, csak a "ha kell, akkor kell, és meg lesz oldva valahogy" megvalósítását belelátóan írom
)
-
Kezdőként
kezdő
Sziasztok.
Bizonyos hozzászólásaimat,vagy csoport bejegyzéseimet, 1-2 mp múlva elutasítottként jeleníti meg.
Ez is valami Facebook probléma mostanában?
A Facebookon van "reset"? Alapbeállításba tenni,és majd újra beállítgatnám rajta a dolgokat?
Köszi -
gyulaszu
senior tag
válasz
confutatis #33859 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani.
Én extra ugyanazzal a telefonszámmal (mint felhasználó) és jelszóval hoztam létre, de teljesen új lett.
Esetleg próbáld meg az e-maileshez betteni azt a számot, hátha megismeri és összevonja. -
gyulaszu
senior tag
válasz
confutatis #33857 üzenetére
2022 év végén voltam ugyanebben a helyzetben. (esetleg olvass oda vissza)
Én akkor regisztráltam ugyanazzal a számmal egy facebook fiókot abban a reményben, hogy az összekapcsolódik a messengeremmel. Hát nem így lett. Az új telefonomra már csak az újat tudtam feltenni és a régi kontaktokat egyesével kellett áthoznom... -
confutatis
csendes tag
Sziasztok!
Új telefonra telepítettem a messengert de nem tudok bejelentkezni.
Ez a fiók egy facebook nélküli messenger profil amit annak idején telefonszámmal és jelszóval regisztráltam. Hiába írom be a számot és a jelszót azt írja ki, hogy a felhasználói név
nem kapcsolódik fiókhoz.
A régi telón lévő messengerben próbáltam a fiókot újraaktiválni, hogy újra legyen
facebook "része" is, de nem sikerült. Az újraaktiválás gombra bökve 1 óra várakozás után sem történt semmi, hibaüzit sem írt ki.
Valakinek van erre magyarázata vagy megoldása? -
Balu1991
csendes tag
Sziasztok,
Letiltott a facebook 3 napra egy állítólagos 2014-ben feltöltött fényképem miatt. A fényképet nem mutatja meg természtesen.
Decemberben ugyanezt csinálta, ugyanerre a fényképre hivatkozott a dátum alapján (a fényképet nem mutatja meg, így hogy találjam ki mi a gond vele?) akkor fél nap után visszavonták a felfüggesztést miután újravizsgálták. Le akartam akkor törölni ezt a fényképet (mondom biztos valami script bejelzett neki rá), dátum alapján kerestem de nem találtam meg már akkor se a képeim között.
Mit tudok tenni? Találkoztatok már ilyennel?
-
inteltunder
tag
zsíír már megjavult, akkor semmi semmi
-
Breki
veterán
válasz
NeoPampalini #33853 üzenetére
Erről van szó
-
NeoPampalini
senior tag
Ha ez az: https://www.facebook.com/messages/t/
Akkor nálam semmi baja, nem pörget semmit mint egy autónepper.
-
Nálam már megjavulta magát.
-
nincsnév007
addikt
válasz
inteltunder #33843 üzenetére
szintén gépen mozzillában is ugyan ez
-
Breki
veterán
válasz
Szintén ugyanez több böngészővel is nézve. Pont azért jöttem ide, hogy megkérdezzem.
-
Lenry
félisten
válasz
jepp, ugyanez
mobilon szerencsére jó, de asztali böngészőből használhatatlan -
válasz
Épp kérdezni szerettem volna.
-
inteltunder
tag
válasz
westcoastog #33846 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
Én is tapasztalom, nem tudtam mire vélni.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Mindenkinél ez van, legalábbis én 3 embert kérdeztem meg és ugyan ez a hiba. Érdekes módon nekem mobilon jó, asztali gépen kaka.
-
inteltunder
tag
köhöm, helló, csak nálam csinálja a mesendzser azt hogy elkezdi visszapörgetni csetet korábbra?
már 10 perce megy és nem tudok irni de már dátum szerint 2022-nél jár a cset visszapörgetése
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB alkalmazásban, csoportba feltöltött, fájlok között lévő tartalmat melyik mappába tölti le a rendszer?! Letöltöm, értesítésben megjelenik, de nincs a készülék letöltések mappájában. Érthetetlen. Évek óta ez van, ezt még nem sikerült megoldani?! Köszönöm!
-
Marketplacen hirdetés feladásnál hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne lehessen hozzá szólni a hirdetéshez?
OFF-ba teszem, mert ez nem fő (Facebbok / Messenger) témába vág.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Facebook-on hogyan lehet kiírni ilyen színes négyzetben egy csoportba,hogy pl villanyszerelőt keresek? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor991 #33832 üzenetére
Mikor csögetted meg a számot utoljára? Lehet, hogy akinek kiadták hajlandó lenne segíteni!
Esetleg, ha a szám telekomos, akkor rá lehet kérdezni, hogy ha új előfizut vennél, akkor kérhető-e hozzá a szám... Yettelnél talán, voda, biztos nem!
Instant visszamondod az előfizut, átnyomod kártyásra. 10k+/-5 összköltség (t-nél). (Én féléve piacról lekerült számot szereztem így vissza, bár rokoné volt...)#33833 MadGame telefon újraindítás is volt, mert az alap malwereket hatástalanít... azért nem mindennapi, hogy egy app csak küldözget random dolgokat!
-
gergo5991
őstag
A chatelőzmények szinkronizálása egyszeri kóddal
megnyomom hogy küldje a PIN kódot a telóra, de semmi nem történik.. egy hete nyomogatom hogy küldje el az átkotott PIN kódot telóra kb 300x megnyomtam és nem küld semmit..
valami ötlet?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor991 #33827 üzenetére
Lehetne? Nem tudom, nem próbáltam, nem érdekelt...
Lehetne? Másképp értelmezve: ha nagyiparilag működne, már hallottunk volna róla.
Kellene? Ha nincs semmi opciód, más, akkor az marad, he hogy hogyan működne, passz!Milyen adatait tudod a fióknak? Pl a telefonszámot meg tudod csörgetni (élő-e a szám, valaki használja)?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt vettem észre du. óta, hogy a telómon lévő privát videókat (pl. családi) random elküldözgeti az ismerőseimnek
Ti tapasztaltok ilyet?
-
Viktor991
kezdő
Sziasztok! Van egy kis gondom, van egy régi instagram fiókom de nem tudok rá belépni. És sajnos a hozzá tartozó e-mail és telefonszám nem érvényes már . Van valakinek esetleg valami ötlete?
Vagy valami trükk amivel be tudok lépni ? -
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretném a segítségeteket kérni.
készülék:
Xiaomi Redmi Note 12
Android 13
MIUI Global 14.0.12
Legfrissebb messengerA messengerben nekem küldött képek nem jelennek meg azonnal, hanem csak egy szöveg helyette, hogy képet küldött nekem.
Az értesítés azonnal megjön, hogy képet küldtek nekem, de csak a szöveg van ott.
Akkor sem jelenik meg a kép azonnal, ha éppen használom a telefont.
Hiába zárom be az alkalmazást, hiba ürítek cache-t, nem jelenik meg a kép.
Azonban ha újraindítom a telefont, akkor megjelenik azonnal.
Illetve ha várok (változó 10-15 perc volt amikor 1 nap is kellett hozzá) akkor is megjelenik.
Nem a wifivel van a gond.
(Viber teljesen jól működik)Köszönöm
-
pn4hvq
senior tag
válasz
NeoPampalini #33822 üzenetére
Igen, nekem is ajánl mindenféle szutykot. Valamelyik nap volt egy követett csoportból bejegyzés, utána folyamatában tizenvalahány irreleváns FB által ajánlott oldalt dobott be.
Emellett még a Marketplacet is elérhetetlenné tették számomra.
#33821 Czimby
Ha az lenne a feltétele annak, hogy használhassam a MP-t ismét, hogy fizessek, akkor ott rohad rájuk a jelenlegi fiókom. Azzal a lendülettel csinálok másikat. Pontosabban tegnap már csináltam egyet, mert kíváncsi voltam, hogy az új fiók hogyan viszonyul a MP-hez, de ez az új minden probléma nélkül eléri. -
NeoPampalini
senior tag
Másnál is meghibbant a fészbuk?
Két napja a semmiből mindenféle hollywoodicelebszínészénekestökömtudja oldalakat kezdett el feldobálni (nem "neked ajánlott", hanem csak úgy megjelennek a hírfolyamomon), de a celebek annyira hidegen hagynak, hogy hajaj.
Már vagy 150 ilyen sz.rt tiltottam le, ennek soha nem lesz vége???
(Tudom, használjam a "hírfolyamok" menüt, de néha érdekes dolgokat is szokott mutatni, ezért nem mindig ott görgetek...
)
-
Czimby
addikt
Nálam se megy a marketplacc, de úgy látom páran itt is hasonlóan jártak.
Meta elüfizu egy hónapra, és akkor lesz egyből support, esetleg próbálta valaki? -
kalendula99
újonc
Üdv jóemberek, már írtam evvel kapcsolatban, de úgy tűnik csak engem sújt a sors(zukorberg) evvel kapcsolatban:
Hiába vannak nyilvánosra téve a posztjaim, senki más nem lát belőle semmit. Pedig a "megtekintés mint"-nél úgy látszik, ahogyan kellene.
Hát ehhez képest a párom face-járól lényegében csak a profilképem látszik, semmi más...
"nincs megjeleníthető tartalom"
Többször jeleztem a face-nak ezt a hibát, de tojnak rá, semmi reakció. -
Spec
őstag
Én attól mászok falra már hetek óta, hogy folyamatosan jönnek az olyan kamu posztok az üzenőfalamra, hogy valaki valami óriási tragédiában meghalt (általában egy autóbalaset képe van beszúrva), és az ismerőseim vannak benne betagelve.
Gondolom valaki benyalt valami Facebook vírust, és folyamatosan posztolja ezeket a sz@rokat, és bejelölgeti benne az ismerőseit. Ha van közös ismerősünk, akkor nekem is megjelenik az üzenőfalamon. Se letiltani nem tudom, és hiába jelentgetem, nem foglalkoznak vele. Folyamatosan az jön vissza a supporttól, hogy nem sérti a közöségi irányelveket, ezért nem távolították el a poszot. Mi nem sérti b+, az hogy egy rohadt kamu, átverés és vírusként terjed? Akkor mi sérti, ha nem ez?
Hál' Istennek nekem le van tiltva, hogy engedély nélkül betageljenek képeken, posztokban, így nálam nem működik a dolog. Sajnos az ismerőseim 99%-ánál nem ez a default beállítás. -
szacsee
nagyúr
válasz
pn4hvq #33812 üzenetére
Nálam előző nap délután egy frissen meghírdetett termékre szokás szerint adat- és pénzhalászok rácuppantak, szokásos első kérdés után egyből gls-t ajánlgatja, épp tömegközlekedtem, ráértem gondoltam megviccelem.
Írtam neki, hogy álljon a sor végére, mert ma nem Ő az első aztán válaszban magyar nyelvünk nehézségét a google fordító is döcögősen vette, de két értelmű volt a válasz... fenyegetésnek is lehet értelmezni. Innentől nem vettem tudomást róla, nem is írt vissza.
Lehet Ő is "meg akart viccelni" utána.
Viszont ha ennyien panaszkodnak, akkor valószínű a rendszerben van valami hiba. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogy lehet hogy egy facebook csoportban a saját posztomhoz bárki hozzászólhat CSAK ÉN nem?
Ha hozzá akarok szólni ezt látom:
"Comment declinedYour comment was automatically declined based on certain criteria in this group."
és minden hozzászólásom azonnal inaktív lesz! Én én indítottam a posztot!
Na ez hogy lehet?
Az már csak bónusz kérdés ha annyira nem kívánatos én/ a posztom, miért nem törlik ahogy van? engem + a posztot is? -
pn4hvq
senior tag
Néhány napja tömegesen tapasztalják a felhasználók a Marketplace hozzáférés megszűnését: [link]
Bizzunk benne, hogy hiba és javítják. -
embe
nagyúr
válasz
pn4hvq #33812 üzenetére
Nekem december 22.-e óta áll fenn ez a helyzet. Nem találtam rá megoldást.
Semmi tiltott dolgot nem hirdettem, csak azokat amiket itt is. Viszont volt pár retek csaló, akiknek egyből anyázással válaszoltam. lehet ezek közül jelentett valamelyik.
Amikor a Google fordítós szöveggel kérték az email címet, na attól már falramásztam. -
pn4hvq
senior tag
válasz
szacsee #33811 üzenetére
Üdv a klubban
A szép az, hogy nálam sem volt semmi kirívó, ami józan paraszti ésszel a tíltást előidézhette volna. Ugyanígy tanácstalan vagyok. Jogorvoslatra nem nagyon találtam lehetőséget. Pontosabban fb applikációból ha megnyitod a mp-t, akkor írja, hogy nem elérhető számodra, és ott van egy felülvizsgálat kérése gomb. Rányomtam már néhányszor múlt hét óta, de semmi visszajelzés, hogy megnéztés és mégis tíltva vagyok, vagy egyáltalán látta valaki a jelzésemet.
Ami eszembe jutott: hasonló termékeket áruló "konkurencia" és ismerősi köre esetleg csalóként bejelentett. Okot nem adtam rá, egyszerűen csak spekulálok, hogy miért. De ha ez volt, akkor a fb algoritmusa odáig nem terjed ki, hogy megnézze, bármilyen interakció volt-e a bejelentő és a bejelentett személyek között? -
belisa
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Tudom én hibáztam.
Éjszaka jött ez a messenger mókolás, és nem a pin kódos üzenet megőrzésre mentem.
Vissza lehet csinálni valahogy.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
juve600
nagyúr
válasz
razorka777 #33808 üzenetére
+1
-
Rokababa
csendes tag
válasz
razorka777 #33806 üzenetére
Oh, köszönöm szépen! Mi a legjobb 2MFA módszer akkor Facebook profilhoz?
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, anno itt említették páran, hogy kétfaktoros hitelesítés kapcsán az SMS kódok nem mindig jönnek meg. Szeretnék kétfaktorost beállítani a fiókomhoz, biztonságos, és rendben még fogom kapni az SMS-eket, ha a sima SMS kódot, és nem Google Authenticatort vagy más hitelesítő alkalmazást választok?
Köszönöm szépen előre is!
-
Alusky
senior tag
Ez a Közösségek fül a Messengerben megint mi akar lenni és miért van rajta időnként kék pötty és rak bele csoportokat amiknek tagja vagyok de sose írok bele, ebben megint mi a logika?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest