- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Hogyan lehet működésre bírni messenger-t PC browserben?
Konkrétan be sem j9n az ember akinek írni szeretnék. -
szoja
tag
válasz
mokas_gizi #35283 üzenetére
Hát ez engem is érdekelne. Január óta vagyok blokkolva a Marketplace-ről, elég nagy érvágás nekem. Röhej, hogy mezei felhasználóként semmit se lehet elérni ezügyben.
-
draco31
veterán
Hali!
Másnak is kellett plusz bizti kódot beírnia belépéskor?
Havernak tök más településen szintén kellett.
Kell aggódni, vagy vackol kedvenc oldalunk? -
kp78
addikt
Másnak is feltűnt, h a FB mindenkinél átállította az ismerősök láthatóságát?
Több ismerősöm is volt, akinek nyilvános volt, és minden ismerősét látni lehetett, de most már csak a közöseket mutatja.
Sőt van (volt) olyan, akinél úgy van beállítva, h csak egymásnak látszik az összes ismerős, senki másnak. És most vele is csak a közöseket mutatja. -
aktiv29
friss újonc
Üdvözlök Mindenkit,
kezdő facebook-ozó vagyok. Feltöltöttem egy videót, viszont nem tudom mire nyomtam rá,
de olyan szöveg jelent meg a videó helyén, hogy:
"Bejegyzés elrejtve
Ezt a bejegyzést nem fogod többet látni"
Ezt csak a mobilon produkálja, PC-n nem.
Hogyan tudnám visszaállítani??? Segítsetek , kérlek szépen!!!!
Köszönöm, Beatrix -
aprokaroka87
nagyúr
Az a Messenger hibája hogy a sok esetben percekig tart mire be olvassa a képeket meg a videókat a telefonról?
Csak szürke kockák vannak... -
libus
őstag
Fel akartam tölteni a facebook albumomba a fotókkal együtt egy 4K 60fps videót, ami kb. 5 perces (2GB), de nem is látta a videót, mikor a létrehozott albumhoz vállogattam a képeket.
Miért nem látta a Facebook?
Túl nagy fájl? Vagy a 4K 60 fps miatt? -
borges7
aktív tag
Van megoldás arra, hogy minden posztnál alapértelmezetten az összes hozzászólás megjelenjen? Utálom, hogy mindig kattintgatni kell, mert csak párat mutat.
-
válasz
peppe79 #35248 üzenetére
Nekem meg szükségem lenne rá...mivel rá van kényszerítve az ember.
USA / Spanyolországba élő barátaim is azt mondták ott se nagyon van ügyfélszolgálataNekem van egy Jogvédelmi biztosításom, már jó pár éve fizetem.
Tegnap bementem a biztosítóhoz, ma már visszaírtak, hogy megadták egy ügyvédi irodának az elérhetőségem és keresni fognak.Amit írtam arra nem nagyon kaptam választ/válaszokat a csoportba, pedig szerintem sok embert érint...
Ha elindult a dolog, lesz valami belőle ígérem írni fogok neked/nektek.
Feltételezem , ha az ember szakembertől kap segítséget és jogi útra viszi a dolgot valamit lehet velük kezdeni.Írtam, hogy nem szeretném ezt annyiban hagyni, jogi lépéseket teszek, ez a folyamat tegnap elindult!
-
WhiteWalker
nagyúr
Elég off de esetleg tudja valaki , hogy TikTok-n miért nem tudok senkinek se üzenetet küldeni?
Állandóan azt írja hogy "sérti a közösségi irányelveket" .
Bárkinek írnék, akár valamilyen ruha bolt , vagy privát személy (cipész) , mindig ezt írja.Tipp vagy ötlet ?
-
-
twenty17
csendes tag
válasz
ledgeri #35270 üzenetére
Csinálni csináltam nem egy dolgot
Nem hinném hogy vannak csodák és magától hirtelen megjavult volna.
Amiket csináltam és nem működtek:
-emailek írása több megadott email címre régi support email címekre (felesleges, vszeg sose fogja senki elolvasni)-Instagram fiókomat "verified" státuszba rakni, és supporttal beszélni (mivel csak az fb lett tiltva, instám megmaradt, de a kettő össze volt kapcsolva)
-MetaQuest supporttal beszélni
-Csinálni új fb profilt, majd készíteni egy új "vállalkozást", venni rá hírdetést (300Ft kb a legolcsóbb) így megnyílik egy valóban emberi support opció.
Telefonálgattam supporttal több tucat alkalommal, mindig ők hívtak előre egyeztetett időpontokban, de igazából tehetetlenek.-Megpróbálni az adataimat letölteni (nem lehet, mert nem tudtam belépni), emailre sose kaptam választ ha azt az opciót kaptam hogy írjak emailt, mert nem tudok belépni.
- /r/facebookdisabledme/ redditen fellelhető szinte minden tanács/javaslat. Itt felhoznám az "AG Method"-ot, ahol a Kaliforniai Attorney Generalnak kell emailt írni, és ők majd "segítenek" a probléma megoldásában. Megírtam, válaszként azt kaptam hogy nem tehetnek semmit.
- valószínűleg van még más, most hirtelen ennyi ugrott be az elmúlt 1.5 évből
Ami működött:
Mivel fentebb említettem, hogy a saját adataimat nem tudtam letölteni, mert az opció nem volt elérhető, emailben pedig sose kaptam választ, így megfordult a fejemben, ez egyáltalán legális?
Hát mint kiderült nem...Itt jött a képbe a "Data Protection" (Homepage | Data Protection Commission).
Megfogalmaztam nekik, hogy valójában próbáltam az adataimat lekérni, több féle módon, sose kaptam választ, és az adataimat sem. Egy pár email váltás után (és közel 1 hónapnyi várakozás után), kérték hogy dokumentáljam nekik a Facebook/Meta-val való kommunikációmat, emaileket, hogy valóban sose válaszoltak, és meglátják mit tehetnek.
Elküldtem nekik 10-20 email-t ahol sikertelenül próbálkoztam, majd rádió csönd lett ismét 1 hónapig.
És itt jött a megdöbbenés. Nem a Data Protection-től jött az email, hanem közvetlen egy @facebook.com végű emailről
Tudomásúl vették a hibát, és kértek egy új emailt ahova átrakhatták a profilomat, "kijavítva" ezzel ezt a végtelen loophole-t.Kicsit íronikus, hogy egy mezei ember random FAQ-n kívül sehogy nem tud beszélni egy ekkora céggel, ha bármi problémája akadna. És ezen felül ha valaki fizet (mint én esetemben a reklámokért egy új accounton), csak akkor tud másik emberi lénnyel beszélni, de nyilván azok sem tudnak segíteni ilyen specifikus problémákban.
Így a jó öreg GDPR-ra hivatkozva gondolom kicsit meg lett szorongatva a tökük, és intézkedtek.Ha valaki még lenne ebben a loophole-ban, szívesen megpróbálok segíteni, ha tudok.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn #35271 üzenetére
Ma már egy videóról lehet annyi meta dolgot összeszedni, hogy ha a rendszer érzékeli, hogy végignézed (miközben mást nem szoktál) akkor az alapján ajánljon be valamit... (Gondolom láttál már olyan videót, amin MI azonosított akár élő videóban objektumokat (ez 89% kutya, az 99% asztal).. Ha élőben megy akkor egy videón végképp!
Viszont Most egy Willem Dafoe film (a Van Gogh-os) a tv-ben (DVBT-s, szóval passzív) .. 1-2 napig ültem rajta, majd úgy ültem le a gép elé, hogy na meg kéne nézni a színéz munkásságát, és a belépetlen youtube, egy random videó melé beajánlott egy életrajzi videót róla.
Ennél meg az játszhat, hogy sokan látták a filmet, sokaknak tetszett, lehet, hogy pl csak a pókemberben látták előtte, így rákerestek, és a "magyar youtube keresésekbe erősen, így az ajánlásokba meg éppen hogy belekerült".Szerk: Azért a tiednél játszik még az a tisztázatlan változó, hogy hogyan is jutottál ahhoz az alap videóhoz! Ha te kerestél rá, akkor az már egy pont amire lehet dobni ajánlatot! Ha viszont ajánlota, akkor már azt is ajánlotta, és ha arra fel gondoltál csak arra, hogy vennél akkor meg a videó és a hírdetés ajánlása összefügg, a gondolatod meg csak bónusz
-
AssAssynn
őstag
Facebook hogy csinálja a "gondolatolvasást"?
Nézek egy random angol videót, amiben se beszéd, se felirat, a fickó épít egy tavat, aminek a széleit nagy kövekkel rakja ki. Elgondolkodom magamban, hogy vajon itthon lehetne-e ilyen nagy köveket venni. Nem szólalok meg. Megnyitom a marketplacet (hogy áttéttel-e vagy sem, már nem rémlik), erre mi az első hirdetés? Eladó rohadt nagy terméskövek... hmmm... Szerintetek? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Miért van az hogy ha belépek a facebook-ra csak az első posztot mutatja. A többi poszt kerete is ott van üresen. Ha frissítek más első posztot mutat de a többi ugyan úgy lemarad. Lehet ez ellen tenni valamit?
Ezt csak laptopon és asztali gépen csinálja, telefonon soha. -
acsati
aktív tag
válasz
razorka777 #35247 üzenetére
Sajnos nem sikerült. Bejelentkezni sem tudtam és már írta, hogy frissítenem kell, hogy használni tudjam
Többszöri törlés/telepítés után sikerült a beállítás és most az általam használt böngészőből nyitja meg a külső hivatkozásokat. Köszi a tippet
Remélem marad jó ideig így. -
ledgeri
nagyúr
Lakatos adatbiztonsági fül, majd sütik és adatok (vagy hasonló...angolom van). De ne csak a facebook nevüeket, hanem fbcd--nt is, hasonlókat, esetleg instagram is lehet, meg meta...
Mondjuk a legtisztább a minden törlése... néha néha legalábbis kell/illene... utána meg egy browser restart, úgy hogy ne arról a lapról zárd be, meg nyíljon meg, amit épp problémamegoldasz!
Leggyorsabb: új lap megnyitása, ctrl+shift-del, és minden mindenkor! -
mrlujoak
veterán
Próbált valaki az elmúlt napokban órákban jelszót módosítani?
Nekem csak köröz és köröz, de nem jut érvényre az új jelszó.
(Facebook és PC-n, webes felületen) -
G@ben
addikt
Lehet valahogy Firefox alatt csak a facebook sütijeit törölni? Kipróbálnám ezt, hátha emiatt nem fogadja el a jelszót.
-
mikk2000
őstag
Üdv, pár napja ilyet kapok PC-n messengerben Chrome büngésző alatt:
"Matricát kaptál. A Messenger mobilalkalmazásban tudod megnézni."
Vajon meg lehet oldani valahogy, hogy ne kellejen elővenni a telefont ahhoz hogy egy szaros matricát meg tudjak nézni?
Teljesen szűz alap firefoxon megnyitva ugyanazokat a beszélgetés ablakokat nem látszanak a kérdéses matricák, és figyelmeztető üzenetek sincsenek.
-
Messenger chatek teljesen random sorrendben vannak ma délután óta 🫣😁
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ide is bedobom: A Messengernél ha nagy ritkán hív valaki (csak hanghívás), nem reagál a kijelző semmit (Galaxy S23U). Lezárt képernyőn ott a Messenger ikon, de fel kell oldanom, az értesítési sávot lehúznom és onnan felvennem a hívást. Ismerőssel próbáltuk, hívtam, neki feléled a kijelző. Átnyálaztam a beállításokat, de szerintem minden jól van belőve. Ja, és ami még humorosabb: saját csengőhang van beállítva hozzá, ami "kánonban" cseng, tehát duplán, kicsit elcsúszva. Köszönöm!
-
peppe79
senior tag
válasz
mokas_gizi #35234 üzenetére
Hát, ez szomorú! Szerencsére, én annyira nem vagyok nagyon ráutalva sem a marketplace-re, sem a facebookra. Csak azért vettem/hirdettem ott egy pár holmit, mert annak van a legnagyobb látogatottsága. De majd meghirdetem máshol, vagy eladom a piacon.
-
acsati
aktív tag
válasz
razorka777 #35245 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
Bl.Gyo. #35244 üzenetére
Van megoldás, kicsit macerás, de nekem már hónapok óta ezzel a módszerrel megy a külső hivatkozással való megnyitás:
Töröld le az appot, majd tegyél fel egy korábbi verziót.( 424.0.0.21.75)
Ott pipáld be a külső böngészős megnyitást, itt baromi gyorsan kell csinálni, mert fel fogja dobni hogy van frissebb verzió és akkor már kicsit macerásabb, majd frissítsd le az appot és működni fog a külső hivatkozással megnyitás. -
acsati
aktív tag
-
vacs
veterán
ELLOPTÁK a Facebook profilomat?! Ha kíváncsi Vagy, hogy lehetséges ez, itt a válasz.
Youtube Link!Aki ismeri a T&T Informatika youtube csatornáját, az tudja hogy érdemes megfogadni a tanácsait!
-
G@ben
addikt
A napokban kezdte nálam asztali gépen Firefox böngésző alatt, hogy a saját fiókra kattintok, akkor kéri a jelszót és benyitja azt az oldalt, hogy nem jó a jelszó, adjam meg újra. Ott megadom és simán beenged. Tuti jót írok be az első oldalon is, de ott soha nem enged be, a másodikon mindig. Ez mitől lehet?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
acsati #35225 üzenetére
Ez már így van 2-3 hónapja. Nem találtam rá megoldást. Engem csak az idegesít hogy így nem blokkolja a sok szar reklámot amint fent, lent, felugró ablak, stb. molesztál. Böngészőben ezek legalább ki voltak iktatva, erőszakos hirdetések mindenhol. Ezért is kevesebbet nyitok már meg minket Facebookrol mert nem külsőben nyitja meg...
-
válasz
peppe79 #35217 üzenetére
Szia!
Barátnőmnél ez volt 2,5-3 hónapig , nálam kb 1 hónapig...
Pár napot kivéve szó szerint naponta kellett felülvizsgálatot kérni...
Mindig jött a levél hogy vissza engedtek, nem követtem el semmit és elnézést kérnek...Kb egy hete nálam és barátnőmnél is az van, ami nálad...
Felülvizsgálatot sem lehet kérni...
Tiltott a marketplace véglegesen...Itt az oldalon mondták páran fizessek elő a prémiumra és nem is a pénz a gond...
Az a havi pár ezer, csak olyan embernek is tiltották a fiókját aki előfizetett, nem csinált semmit és ugyanúgy leszarták...Jelenleg én most azt csinálom van ismerősöm 2-3-4 országban rá kérdezek , hogy ott mennyire van ügyfélszolgálat...USA is van közte.
Körbe kérdezek, ki mit javasol.Ezen felül van jogsegély-biztosításom, én a magam részéről jogi útra terelném a dolgot...
Mivel EU-ba működnek kétlem, hogy bármilyen ügyfélszolgálat nélkül működhetnek...
Nyilván a emberek kb 99% annyiban hagyja...Mindig mindenki kb azt mondja/írja mindenre így jártál csinál másik fiókot, nincs ügyfélszolgálat, nem lehet elérni őket...
Most csináljak/csináljunk 2-3 havonta új fiókot...???
(Ez a mostani már 2. fiókom, mert nem engedett vissza a PC-ről ahonnan elejétől belépek, hogy új eszköz...)Azért használjuk a facebook, mert rá van kinyerítve az ember, nem azért mert nem tudunk élni nélküle...
felhasználói csoportok, adok-veszek csoportok, munkakeresés stb-stb...
Anyagilag nekem is mínusz nem kicsi, hogy marketplace nem működik...Én a magam részéről ha vissza jön beletolok 1-2 milliót, hogy végig vigyem az ügyet.
Külön kiemelve a hírfolyamban megjelentő csalásokat/ álhíreket / hamis termékeket,
amiket ha jelent az ember azt írják vissza nem történt semmi...
Marketplace hirdetések között meg fixre fizetős hirdetésekbe kábítószert hirdettek...
(Nem 1-2 hirdetés és ha jelentetted jött a többi olyan hirdetés)Szerintem lehet van még értelme nekem is nektek is felkeresni őket:
Európai Fogyasztói Központ , pénzbe nem kerül ha sokat megkeresik őket valami csak történik... -
tomboy0013
veterán
Köszönöm a segítséget.
-
paatrick
őstag
válasz
tomboy0013 #35219 üzenetére
Nem valószínű hogy ez a titkosítás miatt van, mivel az azt titkosítja amit azután küldtél hogy bevezették. Az előtte lévő beszélgetést nem:
Szóval én inkább arra tippelnék hogy a másik fél vagy maga a facebook törölte a képeket x év eltelte után. Át kéne olvasni hogy az évek alatt milyen ÁSZF-ek voltak, lehet valamelyikben benne van hogy a facebook hány évig vállalta a képek meglétét, milyen feltételekkel stb.
Vagy megpróbálhatod amit itt írtak mások, adatmentésként letölteni az egész beszélgetést, de nem tudom hogy akkor mindent letölt-e vagy csak a szöveges részt.
-
zsiga68
őstag
válasz
tomboy0013 #35228 üzenetére
Kérd le adatmentésként az adott chat beszélgetést és nézd vissza abból...
-
sunny1
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
FB-ra szeretnék regisztrálni, de azt írja ki hogy, Hiba történt a regisztráció során. Kérjük, próbálj újra regisztrálni.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #35219 üzenetére
Senki sem tud segíteni?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Csinált mostanában valaki adatletöltést a profiljáról, és az adatairól? Akárhogy próbálkozok bármit állítok, csak 2 ember beszélgetéseit tölti le, utoljára év elején csináltam, akkor szépen lementett minden beszélgetést megosztott fájlokkal együtt. Ha csak az üzeneteket töltöm, akkor is kizárólag azt a 2 embért tölti le, és ezt nem is lehet szelektálni kiét akarom.
-
chungee
addikt
Messenger nálam is hol értesít új, üzit hol nem, össze-vissza
[link] -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Facebook applikációban 1-2 napja a külső hivatkozásokat miért a saját böngészőjében nyitja meg? be van pipálva a beállítások/médiatartalmaknál, hogy hivatkozás megnyitása külső böngészőben, de ez most már csak az üzenetekre vonatkozik?
Valahogy nem lehetne, hogy az appban lévő cikkek/linken is külső böngészővel nyitódjanak? (rohadt idegesítő, hogy csak úgy átállítja saját magára...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
domi007 #35221 üzenetére
Jó jó... csak a végtelen messenger nem működik és kitiltottak marketplace-ről között ez a látszólag furi kátyú benyelt, mint egész embert... (nem számítottam ennyire mély szituációra.... hozzászólni nem tudok
, ajánlani max redditet gondolnám).
A facebook admin oldalára nem még nem vitt a sors -
ledgeri
nagyúr
válasz
domi007 #35218 üzenetére
Értem. De ez csak arról szól, hogy a facebook mit küld, és nem arról, hogy az adott oldalra mivel lehet belépni.
Tudsz most facebookkal belépni az adott oldalra?
Ha igen, van lehetőséged megadni email-t és jelszót?
Mert ha igen és igen, akkor az egy másik belépési mód.De csak amost olvastam nem felhasználói, hanem üzemeltetői szemmel az egész hsz-ed és a
Facebook Logint használtam
-ot. Most melyik áll fent? Belépnél,. vagy beléptetnél? -
tomboy0013
veterán
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni végpontok közötti titkosítással kapcsolatban. Van egy chat beszélgetés amiben szeretném visszanézni az 5-6 évvel ezelőtt küldött képeket a médiatartalmak között, de egyik eszközömön sem tudom a titkosítás miatt. Minden eszközön csak bizonyos ideig tudok visszanézni a beszélgetésben és a képek között. Valahogy fel lehet ezt oldani egy beszélgetésen belül, hogy a régebbi dolgok is láthatóak legyenek?
-
domi007
őstag
válasz
ledgeri #35215 üzenetére
Ezt jelenti:
Csak akkor kapja meg az SSO provider az email címet login with Facebook esetén, ha itt advanced access-ed van, és mivel a komplett autorizáció, a csoportok, a jogok email cím alapján vannak kezelve ha nem kapja meg az email címet semmit nem ér az egész.
Mindegy, hogy mivel lépnek be magán az oldalon (emaillel és jelszóval vagy meglévő sessionnel), amíg a facebook biztosítja az autentikációt addig ő dönti el mit ad tovább utána az SSO provider backendnek. -
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Erre tudtok valami megoldást? Vagy 2 héten át, naponta feldobta, hogy valami gond van a hirdetéseimmel. Mindig felülvizsgálatot kértem, és aztán rövid időn belül engedelyezték is a Marketplace használatát. Pár napja azonban ez az üzenet fogad, és most már ellenőrzést sem kérhetek.
Nem hirdettem semmi tiltott, vagy szabályba ütköző dolgot. -
ledgeri
nagyúr
válasz
domi007 #35210 üzenetére
Abba a külön-oldal fiókba be tudsz lépni? Ott nem lehet megadni direkt email-t, jelszót?
Mert eddigi tapasztalataim alapján szinte mindegyik "login with"-es fiók az egyenértékű az átlagosan beléptetettekkel, így minden funkció benne fellelhető, így mail-jelszó párossal is használható SSO-mellett...Mit jelentene a Facebook Loginhoz szükséges email cím jog?
-
sunny1
tag
Segítséget kérnék.
FB-ra szeretnék regisztrálni, de azt írja ki hogy, Hiba történt a regisztráció során. Kérjük, próbálj újra regisztrálni.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy sima kis otthoni, pár barátnak működtetett oldalnál Facebook Logint használtam, mert ez volt a legegyszerűbb, aztán most amikor életre akartam kelteni kiderült, hogy nem lehet, mert a Facebook Loginhoz szükséges email cím jogot csak ellenőrzött üzleti felhasználók appjai kapják meg.
Gondoltam rendben van, beregisztrálom a családi céget, de az ellenőrzést már másodjára dobja vissza a facebook, természetesen indoklás nélkül.
Van valaki aki magyar céget sikeresen ellenőriztetett és el tudja mondani pontosan miket küldött be?
Amit én eddig próbáltam: e-cégjegyzékből letöltött igazolás, domaint megújító számla, rajta a telefonszámommal, illetve a weboldal https-en működik (ok, van rajta egy under construction felirat és ennyi, de most nehogy már egy komplett kamu weboldalt kelljen gyártanom a facebooknak....).
Ha nem derült volna ki a fentiekből költséghatékonyan próbálom megoldani, tehát a fizetős cég-igazolás csak akkor játszik, ha fixen megoldja a gondot...rohadt idegesítő, hogy csak azért szüntessem meg ezt és térjek át az összes userrel egy másik auth. providerre.
Az individual verification-t már megcsináltam, de arra már nem lehet appot tenni advanced permissionökkel.
Köszi előre is! -
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne , hogy ha profilképet változtatok nem jelenik meg a hírfolyamomban.Mindent kipróbáltam,de csak akkor látom ha belépek az oldalamra.Senki nem látja pedig publikusra van állítva.
Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszönöm. -
paatrick
őstag
válasz
MadGame #35193 üzenetére
Ha PC-n vagy érdemesebb elmenteni könyvjelzőnek a Feeds aloldalt. Ezen csak az ismerőseid cuccai és az oldalak amiket követsz jelennek meg, nekem 0 hirdetés és ajánlás van rajta. Sokkal jobb mint a Kezdőlap hírfolyama. Viszont a Feeds fülön meg nem látszanak a Történetek meg a szülinapi emlékeztetők, meg talán az se ha csak megjelölnek egy ismerőst valahol de nem ő tölti fel hanem valaki más akit nem ismersz.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Én komolyan nem értem, hogy ennyi dilettáns hogy tudja "fejleszteni" ezt a szarhalmazt..
Megint nem lehet megosztani egy cikket a messengerben egyszerűen, mert csak olyanokat hoz fel, akikkel életemben nem beszéltem... És akinek akarom küldeni, hiába írom be a nevét, őt vagy ki sem hozza, vagy csak nagyon nehezen.
Most már az instan is keresni kell azokat, akiknek a legtöbbet osztok meg.
nevetséges
-
SRII
őstag
válasz
razorka777 #35203 üzenetére
Szia! Megvan, facebook szedi le a pénzt úgy hogy a kártya adatokat valaki beírja és igy vonja le az összeget, a bank szerint, soha nem vásároltam, soha nem adtam meg sehova a kártya adatokat, soha nem vettem facebookon keresztül semmit soha nem emeltem ki semmit, és soha nem vettem vagy adtam meg facebook on keresztül felugró oldalnak, vagy oldalról
Letiltattam a kártyám mert már 4x húztak le a ami nap 2 euróval, már 4xsebaj, óvatosabbnak kell lennem..
Eddig vagy a youtube premium és a netflixen van megadva a kártyám de a fecebook ? az hogy , na sebaj, kártya tiltás megoldja a problémát. (erre már nem fogunk rájönni)
Ha valaki esetleg így jár, és facebook a vásárló, kártya tiltás! -
SRII
őstag
Üdv! Most az imént ismét levontak a kártyámról, ugyan ez a cég ugyan úgy 2 eurót .....most????
-
SRII
őstag
válasz
razorka777 #35200 üzenetére
Szia! De soha nem emeltem ki semmit életemében soha, amióta van fiókom, soha egyetlen egyszer sem egy hirdetést raktam fel,hogy bérvágást vállalunk, mikor lejárt ugy hagytam nem foglalkoztam vele, de ha de HA idegenek, ufók, vagy az univerzum beállította volna a kiemelt hirdetést(amit soha nem tettem, mert nem tudom, és nem is foglalkoztam vele)akkor is ha nincs megadva semmilyen adat hogy vonta le?
pay pal rol minden le van tiltva, nincs is fent hozzáadva semmim, így az sem opció.
és soha nem vásároltam a fecookról, vagy onnét átlépve bármilyen másik oldalról, soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest