- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pn4hvq #36044 üzenetére
Na, eddig tartott az új profilnál is a marketplace. Élt 2 hétig, ennél is elérhetetlenné tették. Nem is foglalkozom vele tovább, mert ez idő alatt egy-két kivételtől eltekintve csak csalók jelentkeztek szinte azonnal a hirdetés megjelenése után. Elengedem a marketplacet mint hirdetési felületet.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pn4hvq #34953 üzenetére
Ha megjegyezhetem: én csinálnék neki egy külön fiókot (nem is kellene, hogy "google-é legyen, ha valami add többet, ingyen):
-meg van a szeparáció (kisebb a véletlen megosztás esélye [ha alap, hogy "már facebookon sem vagyunk barátok"])
-adott fix hely csak erre (ha alapból inygenes fiókod a másik, akkor nem lesz később konfliktus a "nekem kell a hely" "de a fotók?"-ból, ha most van előfizud, akkor megint ez teljesen kihagyható abból a kérdésből)
-Ha google fiók, akkor lehet, hogy gmail is van mellette.. ha valamiért azt a címet eltűntetnéd, egyszerűbb ha ez nincs benne (bár azt most nem tudom pontosan, hogy egy gmailes google accountot lehet-e gmail-teleníteni)Bár tény én nagyon használat alapú fiókszeparáló vagyok, és emiatt csinálnám a fenti szerint... de ez már nagyon személyes hozzáállás alpú része a dolognak!
-
szacsee
nagyúr
válasz
pn4hvq #33812 üzenetére
Nálam előző nap délután egy frissen meghírdetett termékre szokás szerint adat- és pénzhalászok rácuppantak, szokásos első kérdés után egyből gls-t ajánlgatja, épp tömegközlekedtem, ráértem gondoltam megviccelem.
Írtam neki, hogy álljon a sor végére, mert ma nem Ő az első aztán válaszban magyar nyelvünk nehézségét a google fordító is döcögősen vette, de két értelmű volt a válasz... fenyegetésnek is lehet értelmezni. Innentől nem vettem tudomást róla, nem is írt vissza.
Lehet Ő is "meg akart viccelni" utána.
Viszont ha ennyien panaszkodnak, akkor valószínű a rendszerben van valami hiba. -
embe
nagyúr
válasz
pn4hvq #33812 üzenetére
Nekem december 22.-e óta áll fenn ez a helyzet. Nem találtam rá megoldást.
Semmi tiltott dolgot nem hirdettem, csak azokat amiket itt is. Viszont volt pár retek csaló, akiknek egyből anyázással válaszoltam. lehet ezek közül jelentett valamelyik.
Amikor a Google fordítós szöveggel kérték az email címet, na attól már falramásztam. -
válasz
pn4hvq #30198 üzenetére
Üdv,
Semmi mód nincs rá, hogy egy olyan platformra menjetek át, ami erre lett kitalálva? A Facebook abszolút nem megbízható ilyen téren(se), több ponton is bukik a történet, pl. 14 év alatt nem lehet FB profilja senkinek, FB profil nélkül pedig nem lehet Messenger, ha mégis régről van egy regisztráció, azt bármikor megszüntethetik... Mondanom sem kell, hogy ez mivel jár... És sajnos nem hiszem, hogy megoldást találsz a gondodra, mert vélhetően átmenti bugról van szó. Tudom, ez nem a te hibád, csak elszenvedője vagy az egésznek...
Nagyon felháborító, hogy FB-on keresztül megy az oktatás...
-
válasz
pn4hvq #27499 üzenetére
Üdv,
Lenne egy ötletem, de nem vagyok benne biztos, hogy nincs hiba a képletben, így leírom, amire gondolok, és várom a véleményeket, arról, hogy ez működhetet-e:
Először is, az biztos, hogy a Messengert nem tudod átkonvertálni Facebook fiókká, csak összekapcsolni lehet őket.
Létre kellene hozni egy Facebook fiókot, azzal a telefonszámmal, amihez a Messenger kötődik jelenleg, ehhez persze még szükség van a számra, tehát aktív legyen, hogy az ellenőrző kódokat megkapd. Ha létrejött a Facebook fiók, akkor ott meg tudod változtatni a telefonszámot az újra.Valaki lát ebben bármi rizikót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hobby elektronika
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Robogó, kismotor
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve