- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Jakesz #34752 üzenetére
Az androidos messenger az egyik legszarabb, ami létezik.
Nem elég, hogy a képek és videók minősége vetekszik az okádék és az okádék között.Ennyi X év távlatából sem volták képesek megoldani, hogyha valakinél a Médiatartalmon belül visszakeresek egy videót és elindítom, akkor egy SEEKBAR legyen ott... mert miért???
Ráadásul hetek óta be sem tudok lépni az elküldött képekhez, mert épp csak a tumblr-t látom, de amint rámegyek egy képre, visszadob a beszélgetésbe.
-
-
suits
tag
Ha egy csoport chatben rákattintok hogy kedvelés küldése-re(hüvelyk ujj) és visszavonom akkor az utána még látszik a chatben?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Egy saját Facebook-oldalt hol kell láthatatlanná állítani, hogy keresve se lehessen megtalálni?
Köszi -
L_ajos
őstag
válasz
Stylewars_kp #34780 üzenetére
Oldal lenne, és semmit nem listáz ki.
Csak ha "elvesztettem" miért nem kaptam "figyelmeztetést" ?
Nem értem én ezt.
-
-
t420s
aktív tag
van aki tud erre magyarázatot?
facebook marketplace-en akármit bármit mindegy mit keresek, mindegy hogy hol (város...) mindegy milyen áron vagy ár nélkül, ezt kapom válaszként:
???
Ötlet?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A telefonról írtam egy üzenetet,de most a választ nem tudom megnézni (csak látom,hogy illető válaszolt) miért nem tudom megnézni?
Valami végpontok közötti titkosításról beszél asztali gépen... -
pmatthew
tag
-
Alusky
senior tag
Az ismerősöm akinek 9 hónapja felnyomták a fiókját és ezért a Face zárolta, azóta se kapta vissza. Csinált egy másik fiókot nem sokkal utána. Most 9 hónappal később ezt is felnyomták neki és ugyanúgy kuka lett. Ezt se fogja visszakapni azt előre lehet sejteni.
Biztos vagyok benne, hogy vagy az elavult Androidos telefonjáról szedik ki a tokent vagy valamelyik retek webhelytől amihez társítja a Face accountot.
Beszarás, mármint nyilván az ő hibája, de a Facebook hozzáállása az még tragikusabb, hogy ennyire nem foglalkozik ilyenekkel. Ganyé az egész, akkor is ha nem tetszik valakinek le van írva ezredjére is. Ganyébook. -
peppe79
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy az egyik FB profilom bizonyos bejegyzéseit, vagy egészét, tükrözzem a másik FB profilomba?
-
L_ajos
őstag
válasz
Stylewars_kp #34769 üzenetére
Én legalábbis nem férek hozzá hogy tartalommal töltsem fel. Márc 31. volt az utolsó mikor meg tudtam osztani bármit. Amúgy az oldal "látható" és elérhető.
Nem értem.
-
L_ajos
őstag
válasz
Stylewars_kp #34568 üzenetére
Hali!
De megtalálom csak nem férek hozzá. Ugye ott jobboldalt kellene lennie ( eddig ott volt ) a saját kezelt oldalaim között.
Tanácstalan lettem.
-
pmatthew
tag
Van itt valaki, akinek lockolták az accountját mert "lehet, hogy valaki hozzáfért a fiókodhoz", és csak igazolvány feltöltéssel lehet(ne) igazolni, hogy én vagyok a tulajdonos? Az a kérdés, hogy milyen ID-val működik a dolog? Személyi igazolványt elutasították "we couldn't confirm your identity", jogosítványon molyolnak már 1 napja arra még nem jött válasz...
-
wetsom
tag
Fb alkalmazás random mód belép marketplace-be, kb. úgy 2 napja, nektek is csinálja ezt?
-
NeoPampalini
senior tag
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
zaparkas #34760 üzenetére
Használd a "Hírfolyamok" menüt, ott nincsenek ilyenek, csak az, amit "teccikeltél".
Nem tudom, ki találta ezt ki, kb. február eleje óta engem is szórakoztat, mindenféle színésznőcskék meg magukat reklámozó csöcsös-faros macák oldalait dobálja fel, ki a fene kíváncsi erre a FB-n?
-
Bondix
aktív tag
válasz
classic B #34757 üzenetére
Jah egyik félnek marad úgy másiknak nem.
Mind kettőnknek az van beállítva h ismerősök
Aki a fő osztó annak ismerősök is aki tovább osztja annál közös ismerős. 😂Az is egy megoldás h mindketten kitesszuk ez igaz csak így egyszerűbb lett volna azért van (is) kitalálva a jelölés.
Vagy mind ketten nyilvánosba tesszük a story és akkor mind két félnél látják az ismerősök rendesen.
De így meg az is látja aki se neki se nekem nem ismerős.😂Nagyon jó... 😂
-
kp78
addikt
Én többször írtam nekik, talán egy hétig minden nap is jelentettem, de semmi eredménye.
Egyetlen válasz sem jött, és azóta sem megy.
Pedig kellene, de a sok éves profilomat dobjam el, és regisztráljak újra?
Menjenek a fenébe.
Majd vmikor csinálok egy másik profilt nézegetni a marketplace-t. -
eWro
csendes tag
Megy még egyébként ez a marketplaceről kitiltogatás, vagy csak amikor bejött akkor tiltották ki az embereket? Illetve van akinek feloldották azóta?
-
Bondix
aktív tag
Tudom nem ide tartozik de a saját topikba kb le se...., hogy írtam tehát sorry érte.
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek iOS Facebook app story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és bedobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei?Mert úgy vettem észre amit nem értek logikusan minek így van, hogy aki ki teszi és jelöli a másikat annak minden ismerőse látja de akit jelöltem és az tovább ossza az storym neki csak a közös ismerőseink látják.
Akkor mi értelme jelölni pl a párom rajta amikor ha ő mint jelölt tovább ossza de csak a közös ismerősök látják nála nálam mindenki.
Akkor ennyi erővel mind ketten külön tesszük fel és akkor mind kettőnknek látja mindenki.Vagy nyilvánosba tegyem fel és ő is azt állítsa be és akkor mind két embernel látja mindenki is.
Ezzel a baj meg az h aki nem ismerőse egyikünknek se az is látja ha ránk keres stb
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Pc-re böngészőben hol tudom megváltoztatni a PIN-tAndroidon 4 számjegyű a PIN, PC-n 6 számjegyű. Pc-n szeretném megváltoztatni
-
Jakesz
addikt
válasz
Atish19 #34740 üzenetére
Androidon szerintem senki nem kapta meg meg a HD fotókat, iOS-en meg mindenki. De nem csodálkoznék, ha ez így is maradna. Korábban az iOS verzió megkapta a HD videók küldésének lehetőségét is, az androidos soha. Mondjuk már pár éve ezt az iOS verzióból is kivették.
Egyébként meg nem is képek minőségét kellene javítani most sem, hanem a videókét. A képek eddig is vállalhatóak voltak. Most annyi történik, hogy a mérsékeltebb tömörítés miatt a vállalható vállalhatóbb lesz, de így is messze nem tökéletes. Ellenben a videók egyszerűen förtelmesek. 2024-ben a Meta ott tart, hogy 368p. Mert hát biztos nincs pénz szerverpark bővítesre, hogy azokat a rövid videókat legalább HD-ban lehessen küldeni, hosszú videokat meg úgysem lehetett eddig sem. És akkor itt megint kibukik az androidos verzió mostohagyereksége. Hiába 368p-sek a videók mindkét rendszeren, az androidról küldött videók sokkal rosszabb minőségűek. A felbontás mellett ott a bitráta is olyan szinten le van butítva, hogy sokszor kivehetetlenségig recés minden.
Szóval ez a cég 2024-ben ennyi pénzzel a zsebében ilyen technikai szinten tart. De hát kénytelen az ember ezt használni, mert mindenki itt érhető el... -
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #34745 üzenetére
Attól függ, hogy mint spam-prevenció, és dobják az adatot utána, vagy mint törléséig állandó account-ID... Nem mindegy!
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Erre tudtok valami megoldást?
"Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."
Szeretnék letörölni egy kamu email címet a fiókomból, ugyanis tegnap feltörték a facebook fiókomat és vissza is lett állítva, de egy krikszkrakszos hotmail bent ragadt... Ezt már a metában próbálom és nem az account centerben amúgy.
Fun fact: Steamemet és epic gamest is feltörték (jelszó megváltoztat, google-em leszed, másik e-mail, volt nincs fiókom 65 játékkal!), steamet visszakaptam (ott érdekes elég volt a receiptek igazolása), epiccel most küzdök, harmadik karika után sem akarják visszaadni, pedig már a csillagokat is lescreenshotoltam nekik. Tegnap voltam rendőrségen, megtettem feljelentést személyesen, kíváncsi leszek mit lépnek...
Ott is elmagyaráztam, hogy nem a "kattintós fajta voltam", hanem google adagszívárgás után kerültek ki az adataim. (Most már semmit sem mentek, jelszavakat megváltoztattam, ahova tudtam 2FA-t tettem). (Próbálkoztak Binance-nál is, de ott volt annyi eszem, hogy van 2FA amióta használom)Visszatérve a fake email leszedésre, erre most mennyit várjak***??? Már szeretnék FB-re is 2FA-t állítani, de nem tudok...
Ja igen egy kis érdekesség... Amikor feltörték a steam fiókomat és epicemet azután (meg 1-2 kínai shopban is próbálkoztak vásárolni, de nem volt fedezet számlámon hála égnek, azokat is visszavettem)
Pénteken törték fel a kínai+epic+steames cuccokat. Vasárnap beszéltem yarddal előszőr, majd miután beléptem volna a mailembe a telefonom szó nélkül kikapcsolt. Nem tudok azóta mit csinálni vele, pedig 80% akksin volt kb. Teljesen tégla lett! Se nem tölt, se nem tudom bekapcsolni, semmi! Kölcsönkértem egy telefont amit végleg odaadtak nekem és azon gyári visszaálítás után beköltöztem újra... Gondolom ezért nem engedi fész, hogy töröljem a kamu mailt, az "új" teló miatt... -
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #34747 üzenetére
Bevallom ezt nem tudom, elég régi a regisztrációm, akkor még biztos nem kérték, de ha új böngészőben jelentkezek be, akkor smsben kérem a megerősítő kódot.
-
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #34745 üzenetére
Eddig is kellett a kétfaktoros hitelesítéshez nem?
-
aprokaroka87
nagyúr
Miért egyre gusztustalanabb a Facebook?
Regisztráció során kötelező már a telefonszám megadása is? -
Bocsánat, hogy ide lihegem ki magam, de amióta ez a végpontok közti titkosítás van, beállított PIN ellenére nekem asztali gépen böngészőből használhatatlan a MEssenger..
Van valami tipp trükk? ( Firefox amúgy) ...
-
Atish19
őstag
Van még esetleg rajtam kívül aki nem kapta meg a HD kép küldés opciót messengeren? Ma is frissült pedig. Esetleg lehet tudni melyik verziószámtól képes rá? Jelenleg 455.0.0.40.107-re frissült ma. (Android)
-
Krystal_s
addikt
-
attiati
veterán
rendszeresen álhíreket terjesztő FB csoport törléséhez mi szükséges?
-
Bondix
aktív tag
válasz
Bondix #34729 üzenetére
Erre megvan a válasz mind a két helyen minden ismerős látja nem csak a közös.
Viszont egy kérdésem lenne!
Van egy nyilvános csoport és abba megosztok egy hirdetést.
S azt a hirdetést osztom tovább más csoportba.
Utána ha a saját csoportba törlöm akkor automatikusan törlődik azokból a csoportokbol is ahova tovább osztottam ugye?
Vagy miben csoportból külön kell? Gondolom nem mivel az alap törölve van akkor logikus ahova osztottam ott nem lesz elérhető már!? -
Bondix
aktív tag
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek Facebook story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és be dobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei? -
ledgeri
nagyúr
válasz
NeoPampalini #34723 üzenetére
mondjuk a fentiek szerinti elv alapján használom a prohardvert is: tesztek/hírek, és nem a kezdőlap. Mióta az új "központos" címlap van!
-
chungee
addikt
Megvan közben ha valakinek ez segít
[link]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
chungee #34721 üzenetére
Hírfolyam alatt a normál hírfolyamot érted (böngészőben a "házikó" ikon a fenti menüsoron), vagy a bal oldalt elérhető "Hírfolyamok" menüt? Én ez utóbbit használom pont amiatt, amit te is írsz, tele van szeméttel a normál hírfolyam.
Eddig vagy egy hónapig Sydney Sweeney-t ajánlgatta, ma áttértünk Serena Williams hátsójára, pedig egyik se érdekel.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
A Hírfolyam hanyagolja a bekövetett hír- és hobbyoldalaimatHelyette random akármik jönnek velem szembe
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Az imént töröltem a régi accountomat, mert elegem lett a sok trágyából amit látok, viszont utána rájöttem, hogy a munkatársaimmal azért csak célszerű lenne kontaktot tartani. Csináltam egy másik profilt, másik e-mail címmel, vagyis csináltam volna, mert képfeltöltést kért tőlem, fel is töltöttem egy képet, majd azt írta ki, hogy megkapták az ellenvetésem (WTF) és vizsgálják a fiókomat, hogy megfelel-e a közösségi irányelveknek. Ez már így működik?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Születésnapi értesítőkről nem kapok semmilyen formában értesítést. Próbáltam már, hogy "nem kérek" majd visszapipáltam, viszont így sem kapok. Mit lehet tenni hogy megjavuljon?
-
Bl.Gyo.
őstag
Egyik kedvencem: Ezért vannak irreleváns ajánlások, hirdetések mert pl. egy műkörmökkel foglakozó oldal aranyos állatos videókat posztol amit megnézek, aztán meg tele lesz műkörmös oldalakkal meg hirdetésekel az fb-m.
Egyszer nem értettem miért van tele az fb-m anime sz@rokkal, képekkel, oldal ajánlásokkal, aztán később láttam mert olyan videókat néztem meg pl. vicces prank videók, amit ezek az oldalak posztoltak. Végülis "logikus", műköröm=állatos videók, anime=vicces prank videók...
Ezt csakúgy leírtam, ilyen trükkökkel tele van így szemetelve a fb-m... -
sunavlys
senior tag
mennyi lehet facebookon a bejegyzés maximális hossza (karakter), hogy ki tudjam színezni az előre beprogramozott hátterekkel?
-
Bondix
aktív tag
Facebook van egy nyilvános csoport amit egy ismerősöm hozott létre és szeretne engem is be tenni állítani Adminnak.
Ezt hol és hogyan tudja ?Aki tudja és esetleg screenshot-al is tudja küldeni hol ez a beállítás annak köszön előre is, fontos lenne.
-
markknight
veterán
Ezt a blokkolót én is le fogom tölteni, mert hitvány ahogy ez a platform működik. Csomószor látok olyan videókat, hogy Cristiano Ronaldo vagy Elon Musk interjú ki van ragadva, AI-val alárakott hanggal, ahol elmondák, hogy milyen üzletük van, bizniszben utaztak, aztán említik, hogy van egy nyóc' karú rabló app, ami gazdaggá tesz embereket
Megszámolni nem tudom, hogy hányszor reportoltam, de mindig előjön, mi több még visszaír a facebook, hogy nem ütközik semmilyen irányelvi problémával a jelentett videó, szóval kussoljak. A filléres legók is nagyon nehezen tűntek el, röhej az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest