- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Ha van egy általam kezelt oldal, amire ugye a profilváltással jutok el, akkor ott hogy tudok letiltani valakit, hogy ne szólhasson hozzá, stb? Jelenleg, ha jól látom nincs kommentje egyik posztnál sem.
-
Krystal_s
addikt
válasz
classic B #32497 üzenetére
Nincs és nem is lesz. Szándékosan csinálnak mindent, egy kísérlet az egész. Van, amikor csak egy bizonyos célcsoportnak változtatnak, manipulálnak dolgokat és közben figyelik a reakciókat. Az ott dolgozó (vagy dolgozott) fejlesztők mondják el a Társadalmi dilemma c. doku.flmben.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #32496 üzenetére
Akkor nem mind1, ha van egy céldátum és itt beszélnéd meg a részleteket...
Már az is zavaró, hogy ha valakinek aki nem ismerős írsz nem tudod mikor olvasta, olvasta-e, megkapta-e, mert helyezheti "spambe" is. Volt már olyan ismerős, akivel x idő után találkoztam és jeleztem neki, aztán kiderült, hogy nem is tudott róla, mert az fb úgy elrejtette az üzenetet.
Viber hasonló, ott ha vmi gáz van abból látod, hogy nincs kiírva mikor írt utoljára csak a telefonszám. A megszűnés is átfutásos...
"modern technika"... Aztán felnő pár generáció akik az életben megmukkanni sem tudna... mert nincs blokk, meg némít, meg ilyen olyan hangulatjel...
Volt a furcsa pár (Matthew Perry féle) egyik része, ahol kitelepült rádió adást készített. Aki rádióba nem tetszett jött a "kiestél gomb", nah de aki a terembe volt, hiába nyomkodta... fizikai interakcióba került az illetővel...
Nagyon nem komálom, sokszor ez az online izét... Van jó oldala is persze.
Egy ismerős felvetette, hogy a "megbök" gomb még létezik, mikor tűnt el? És tényleg, nincs már ilyen..
Classic B a bármilyen borszínű hüvelyujj?
Eredetileg csak a hupikék törpikékre gondoltak vagy mi, hogy kék volt?
Lehet nem a felhasználói szempontok voltak az elsők az újításoknál..
-
classic B
senior tag
A tetszik gomb kibővítésén kívül volt-e bármilyen újítás, változtatás, amit elégedetten és örvendve fogadott a felhasználótábor? Nekem úgy rémlik, hogy bármit is csinált a facebook, az mindig szarul sikerült.
-
EmberXY
veterán
válasz
Enigma1945 #32495 üzenetére
Az, hogy online van-e, szerintem attól is függ, hogy elérhetőre van-e állítva a láthatósága, az enyém például soha nincs, tehát engem - elméletileg - mindig mindenki offline lát, ez is lenne a cél. Ettől függetlenül még simán előfordul, hogy ott ülök a gép előtt napi 10+ órában, és van, hogy direktben chat-elek is a messengeren, ha valami fontos ügyben találnak be.
Ha éjjel ránézel arra, hogy kik elérhetőek, szerintem sokan igen, de a nagy részük valószínűleg alszik, csak a telójuk időnként kimászkál a netre, ezért látszódnak online, régebben legalábbis így volt.A másik dolog, ami még ezt befolyásolhatja szerintem az az, hogy ki hány eszközön van bejelentkezve, illetve az adott applikáció milyen gyakran szinkronizál, elképzelhetőnek tartom, hogy attól, hogy feljön egy üzenet, még nem biztos, hogy a címzett meg is nyitja, vagy nem tudom mi alapján lesz egy üzenet olvasott.
Boond: én ebből a szempontból rossz referencia vagyok, mert én alapvetően igyekszem minél kevesebbet használni ezt, soha nem foglalkoztatott, hogy mikor kapta meg az illető amit írtam, ha válaszolt, akkor nekem mindig is mindegy volt ez. Az igaz, hogy fura ez az újítás, valamire bizonyára alapozták, egyszer talán megtudjuk.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #32493 üzenetére
A kettő között a különbség az, hogy "elküldve" lehet úgyis, hogy nem érkezett meg pl nem volt net elérése a telefonnak. Amikor teli akkor már megérkezett biztosan megkapta, csak nem nyitotta még meg. Gyakran előfordult, hogy órák, napok is lehettek a két jelzés között. Az olvasásról nem is beszélve. Jó indikátor volt.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33802016 #32492 üzenetére
Tulajdonképpen amíg "Elküldve" státuszban van, addig nem olvasta, de mivel a rendszer elküldte, feltételezhető, hogy ha nincs valami technikai probléma, akkor meg is kapta a címzett.
Aki pedig olvasta, annak az ikonja (chatfeje, avatarja, nem tudom mi a helyes szakszó erre) lekerül a szöveg alá, és az időpont is látszik, hogy mikor "látta", lényegében olvasta ha akarta.
-
törölt tag
EmberXY & ViharVadász köszönöm a visszajelzéseket.
Megint egy funkcióval szegényebbek lettünk
Az addig rendben van, hogy ha olvasta leesik a szöveg alá. De Arról már nincs információ, ha megkapta, de valamiért még sem olvasta. Alap funkció veszik így el. -
ViharVadász
őstag
válasz
#33802016 #32489 üzenetére
Nekem iOS rendszeren már lassan 1 hónapja van ez, hogy a Messenger üzeneteknél már csak "Elküldve" szöveget ír ki. Eddig a többi készüléken, Android-os telefonon illetve számítógépen még a szokásos kis pipa jel volt, de mára a számítógépen is már csak "Elküldve" felirat jön ki.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33802016 #32489 üzenetére
Én is ugyanezt figyeltem meg, nekem is ma tűnt fel először... Valami újítás lehet. Azt, hogy megkapta, nem látom, de ha olvasta a címzett, akkor a megszokott módon látszik, hogy az ikonja leesik a küldött szöveg alá.
Az fb fehérség pedig az emlékeim szerint másnapra megoldódott. -
törölt tag
válasz
EmberXY #32467 üzenetére
Hm, akkor nem nálam volt a hiba
Pár F5 meg hasonló megoldotta.
Észrevettem, hogy az üzenetküldésnél a szokásos üres pipa és teli pipa helyett. "elküldve" és x napja elküldve" üzenet van már.
Ez most új fejlesztés, vagy valami hiba? Sehonnan nem lehet már megtudni, hogy megkapta-e, vagy még csak "elküldve?"Nálatok hogy van? Mióta van ez?
-
IntelKiller7
veterán
Van valami olyan külsős addon amivel minden képet, videót, hangot le lehet tölteni egyszerre egy adott messenger beszélgetésből?
-
NeoPampalini
senior tag
Asztali gép + böngészőben a kommenteknél a "legújabb" rendezés mióta hagy ki random kommenteket?
(Telefonon nem tudom, mi a szitu, ott nem szoktam hozzászólásokat nézni.)
Ez nekem ma tűnt fel, hogy TÉNYLEG kimaradnak hozzászólások, habár már jó ideje oda van írva, hogy "néhány válasz ki van szűrve" vagy hasonló (eddig ettől függetlenül minden megjelent).
Tök idegesítő, főleg, ha több száz, vagy ezernél is több hozzászólás van már, amire nem vagyok kíváncsi, de muszáj végigpörgetni mindet, mert a "legújabb" opció az istennek nem akarja megjeleníteni A LEGÚJABBAT.
Dear Facebook, ennek így mi értelme van?
Az "összes" hozzászólás meg össze-vissza adja a hozzászólásokat, ez meg a másik...
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Ez a letiltás milyen fajtája? A profiljánál csak egy szürke téglalap van, Lehetőségek megtekintése címmel. Eddig nem ez volt. Nem látom, mikor elérhető, nem tudok neki becenevet beállítani Messengerben. Kicsit olyan, mintha lebutítva lenne számomra. De nem letiltás, mert írni engedne neki.
Egyáltalán ez felém van, vagy a profiljával csinálhatott vmit mindenki felé? -
válasz
Enigma1945 #32484 üzenetére
Szerintem Facebook oldali hiba.
Nálam is ez van.
Majd megjavítják. (Gondolom.)
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. egyik percről a másikra eltűnt a "kit ismerhetek?" oldal. nem dob se senkit. semmi új embert sem, pedig van 30 ismerősöm. nem csináltam semmi szabály elleneset a facebbokon. mi lehet a gond?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Methalist #32478 üzenetére
Ha van egyéb 2fa-d is a szám felesleges. Ha kaptál emailt, hogy leváltották, de a szám ugyanaz, és kitörölném a beírtat, majd újra hozzáadnám -gondolván arra, hogy ha ezt kiküldi a rendszer, de belépve látszik, akkor valahol lehet differencia, szóval ha eltávolítom, akkor eltávolítom.... Ha újra megadom, akkor biztos, hogy a jó egyszer, frissen átfut a rendszeren.
-
Methalist
csendes tag
válasz
tylerddd #32481 üzenetére
Ez full ugyanarról az emailről jött, amiről akkor küldenek emailt ha jelszót választ (security@facebookmail.com) ezért rá is mertem menni a linkre.. bár utánna nekem is átfutott a fejembe, hogy lehet nem kellett volna.. De láttam a kiküldött levelek közt akkor megnyugodtam, a biztonság kedvéért még egyszer váltottam jelszót .
Mivel nem látok más bejelentkezést, attól tartok a gépemen vagy a telomon van valami ahol be vagyok loggolva.
-
tylerddd
veterán
válasz
Methalist #32480 üzenetére
Hmm, az érdekes. Tudnak elég hasonló, megtévesztő fiókokról jönni a levelek.
Ha már telefonszám: bizonyos időközönként jön értesítés FB-ban, hogy frissítsem vagy erősítsem meg a számomat. Nyilván újat nem tudok megadni, a jelenlegire meg azt írja, már vissza van igazolva. Akkor minek küldi az értesítést?
-
tylerddd
veterán
válasz
Methalist #32478 üzenetére
Ez szerintem egy szimpla, alap adathalász e-mail, amit Netflix-szel meg hasonlókkal kapcsolatban is kaphat az ember, pl. nem tudták levonni az előfizetés díját. Én is írhatnék neked ilyet kb. Gondolom valami link is volt benne, ami már okozhatott volna nagyobb bajt.
-
Methalist
csendes tag
Sziasztok. A pár napja kaptam egy emailt, hogy el lett távolitva a telefonszámom a face profilomrol. Ilyen jó kis adatokkal:
Operációs rendszer: Unknown
Böngésző: FB internal Thrift over HTTP
meg valami kamu ip cím.Természetesen váltottam jelszót, van kétlépcsős azonosítás is. A log historyba nincs idegen helyről belépés. És az érdekesség, hogy nincs eltávolitva a számom a faceből.
Találkozott már valaki ilyennel? Egy reddit posztot találtam csak erről de semmi érdemi infó nincs benne. Kéne aggódjak, hogy benyeltem valamit? Kaspersky nem jelez semmit..
Előre is köszi. -
AssAssynn
őstag
válasz
Viktor0610 #32474 üzenetére
Bármilyen tartalmat jelentettem, sosem foglalkoztak vele.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktor0610 #32474 üzenetére
...én kamuhirdetést jelentettem már, semmi visszajelzést nem kaptam... kecskemétről valaki lego szetteket árult, értékének töredékéért (10ért használtan 60ezres készletet meg hasonlókat) ...furcsa volt, hogy a képek gyenge felbontásúak voltak és francia volt a felirat a dobozokon... fél perc kereséssel megtaláltam ebay-en a feltehetőleg eredeti hirdetést, ahonnan a thumbokat lophatták
járólapról egyértelműen felismertem, hogy teljesen ugyanazokat a képeket használták fel... írtam azért neki, hogy "személyes átvétel hol/mikor?" ...választ persze nem kaptam... aztán nyomtam is fel fb-nek, de napokig kint volt még a hirdetés és semmit nem reagált a fb sem...
...ebből kiindulva szerinted mennyire foglalkoznak ilyen apróságokkal?
-
Szerintetek van értelme jelenteni a kamu posztokat, profilokat?
Pár hete, hónapja szinte azonnal érkezik a válasz: "köszönjük, hogy jelentetted a tartalmat. A visszajelzésed hasznos információ a kéretlen tartalmak azonosításához és megelőzéséhez. Hálásak vagyunk, amiért segítesz abban, hogy a Facebook mindenki számára biztonságos és befogadó hely maradjon.". Aztán nem történik semmi, a jelentett tartalom, személy, oldal továbbra is működik, látható. -
chungee
addikt
Sziasztok!
Töltenék fel gameplay videót, ami eddig sikerült (10+ vidi) azt most hirtelen nem engediMitől van
A Vidik Hosszúsága és mérete kb ugyanannyi. Szal nem mondhatni hogy kiemelten hosszú lett vagy túl nagy lett. Yt-ra minden próbléma nélkül felenged tölteni
-
Bibby
addikt
A Fb társkeresőn van ez a megerősítés, hogy ne lehessen fent 18 év alatti. Ezt egy Yoti nevű automata program végzi ha a videós szelfit választod.
Az a helyzet hogy megbuktam ezen, nyilván szar volt a videó, hibázott a program (kétszer annyi idősen még hízelgő is lenne hogy 18 alattinak néz...).
Szépen le is tiltották a profilomat, és ennyi. Felajánlja hogy töröljem a profilt, de ha ezt megteszem akkor figyelmeztet, hogy így soha többé nem csinálhatok újat.
Nem akarom elhinni hogy ennyi, és nem lehet újra próbálkozni, hiszen egy program sem 100%-os, de az interneten sem találtam semmilyen megoldást erre sehol semmi.
Kinek írjak egyáltalán, ahol foglalkoznak vele? -
zeon.hu
nagyúr
Droid topikban már feltettem a kérdést, de hátha itt jobb helyen van és lesz megoldás: [link]
-
EmberXY
veterán
válasz
NeoPampalini #32466 üzenetére
Nálam meg sima fehér képernyő van Chrome alatt, több gépen is próbáltam, melóhelyen még Edge-en is.
Reklámblokkolóval és anélkül is ilyen, cookie és cache törlés után is... Belépni még enged, utána fehér oldal. Kilépni is csak úgy tudtam, hogy kilőttem a cookie-t a böngészőből. -
ledgeri
nagyúr
válasz
NeoPampalini #32464 üzenetére
Szóval a facebook baja, hogy vivaldiban nem megy... Cool!
-
NeoPampalini
senior tag
Úgy látszik, ez nem a facebook napja.
Nálam meg egész nap az van, hogy Vivaldi alatt, akár pörgetem, akár nem, 10 perc után 100%-ra leterheli a cpu-t, a gép meg beáll mint egy szög.
Firefox-ban jó, de na...
-
envagyok
veterán
Én most hirdetést nem tudok feladni
Képeket feltöltöm szöveget megírom, majd tovább gombnál ahol a csoportokat kell kijelölni, se kép, se szöveg -
bghistvan
senior tag
Helló, sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már kihullik a hajam....
Szeretném megváltoztatnina a Facebook jelszavam, de nem tudom a jelenlegi jelszavam, és anélkül elég nehézkes.
(hamarosan átköltözöm másik telefonba, és jelenleg nyilván a mostani telefonom automatikusan bejelentkezik, erről tudom használni, de az új telefonnál ez az opció nem fog működni)Elfelejtett jelszó küldése opciót választva a rendszer felkínálja a 6 jegyű visszaállító kód elküldését email-re vagy SMS-ben való megérkezésre.
A kód vagy megjön, vagy nem.
Ha megjön, hiába írom be, azt írja ki :
"túl sok kódot próbáltál megadni, próbáld meg később"
(utoljára tegnap este próbáltam meg)Szóval fogalmam sincs, hogy tudnám kideríteni,és megváltoztatni a jelszavam.
Írni sehova sem tudok, legalábbis nem találtam erre kommunikációs csatornát, ahol tudna segíteni a support.Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lenne a megoldás?
Köszönöm előre is!
-
betyarr
veterán
sziasztok!
újabb messenger app összeomlás van?megint egy félresikeredett frissítést adtak ki vagy én vagyok abban a szerencsés helyzetben,hogy összeomlik az app mihelyst megnyitom?
-
MadGame
senior tag
Másnál is új lett a FB PC-s kinézete?
Ha a legfrissebb hírfolyamra lennék kíváncsi, akkor bal oldalt a "Hírfolyam (legutóbbiak)"-ra kattintva átvisz egy másik fülre, ahol eltűnik a chatsáv és bal oldalt "Feeds"-ként jelennek meg a dolgok. -
MadGame
senior tag
válasz
World-Soft #32447 üzenetére
Esetleg: Jobb fent beállítások → Bal oldalt kéken: További információ a fiókközpontban → Személyes adatok → Elérhetőségek → Új elérhetőség hozzáadása
-
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan létezik, hogy egy FB oldal kilő egy kommentet, hogy azt mások ne lássák? Tehát nem tiltja le a usert, nem törli a hozzászólást, de a posztolón kívül mégsem látja más. Természetesen az összes hozzászólás szűrő be van kapcsolva. Köszi!
-
classic B
senior tag
válasz
Fruityloops #32449 üzenetére
A facebook (vagyis meta) nem ismeri az optimalizálás kifejezést.
Firefox alatt nézted? Az nem chromium alapú, hátha azon jobb. -
ledgeri
nagyúr
Ha te letöltöd a sajátod, és semmi veled kapcsolatos infó nincs benne (facebook ID, stb), akkor max valami kép visszakeresővel.
#32447 World-Soft ha felveszed az újat, és minden vissza van igazolva, akkor át tudod tenni elsődlegesnek, majd a régit, most már másodlagost törölni... legalábbis így kéne!
-
Fruityloops
tag
Továbbra is az új kinézet mobilon opera és chrome böngészőben görgetésnél szaggat nagyon, operánál főleg. Nem értem miért volt szükség az új kinézetre, és ha már ráerőltették a böngészőkre is, miért nem optimalizálták azt.
-
Alusky
senior tag
Régen volt ilyen funkciója a Face-nek, hogy rávitted az egeret és kiírta a nevet, már akit felismert rajta, évekkel ezelőtt kikapcsolták ezt a funkciót biztonsági okokból (kevés normális döntése a Facebooknak).
Másodikat nem értem, IMG néven az iPhone-ok szoktak képet készíteni és természetesen lehet IMG_0999 a neve is. Bár a Facebook általában átnevezi őket és törli az exif adatokat is, mind posztokban, mind Messengeren küldve. Meg persze rommá butítja a képet is felbontásban és tömörítésben is.
-
World-Soft
senior tag
Azt tudja valaki, hogy hogy lehet elsődleges email címet módosítani?
-Fel tudtam venni újat.
-PC-n nincs ilyen opció
-mobilon van, de nem menti el
A develop oldal meg nem hajlandó csak a primer címről e-mailt fogadni, de lehet a freemaillal van a baja, de nem tudok váltani. -
zzola
titán
Üdv!
2 kérdésem volna:
1. Ha az illető fb profilképe megvan, valahogyan meg tudom keresni, hogy ki ő?
2. Egy fb-ról letöltött képnek létezik az alábbi neve: IMG_0999.JPGKöszi
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Van egy Facebook App-om (egy oldalra lehet vele belépni).
Kaptam adategyeztető levelet és válaszban reagáljak rá.
2x írtam már, de 2x visszajött, hogy nem lehetett továbbítani.
Kerestem, de nem sikerült megtalálni, hogy lehetne őket elérni.
így viszont 2.-án lekapcsoljál az appot csak azért, mert a magyar adtvédelmet nézte az ellenőrző (nem az angolt), és nem tudta eldönteni minden benne van -e.Valakinek van ötlete?
Köszi.
Zoli -
Alusky
senior tag
Ezen meglepődtem, de kaptam visszajelzést reggel a menhelyes jelentésemre. És azt írták megvizsgálták, nem találtak semmi közösségi elvekbe ütközőt. Majd utána még írja, hogy "ez frusztráló lehet, ajánlunk pár beállítási lehetőséget, hogy ezek ne jelenjenek meg a jövőben". Könyörgöm, ti nem jelenítitek meg a ne mutassa többet ezt az oldalt lehetőséget, különben alapból arra nyomtam volna.
Extra fun, az egyik fotó ki lett homályosítva végül is, de pont az amelyik távoli és alig látszik rajta, a közeli lógó inas, kilátszó csontos vérreshúsos az pont nem. -
Fuvaros
senior tag
sziasztok mitől villognak a facebook ablakai? ez van már vagy 1 hónapja...
-
classic B
senior tag
-
Alusky
senior tag
válasz
krizmo_ #32439 üzenetére
Nem tudom, hogy ilyenek lehetnek-e fizetősek, inkább bug. Konkrétan egy menhely 1%-os kuncsorgása volt, de nem is ez volt a problémám vele, hanem autóval elütött, meg összeverekedett kutyák lógó húscafatos, véres, kilógó inas fotóival illusztrálva néhány közvetlen közelről a nagyobb hatás kedvéért, ami nemcsak undorító hanem nálam kiveri a biztosítékot, szándékos lelki terror fogalmát főleg a pénzkéregetéssel karöltve, és pont egy ilyennél nem engedi a "nem szeretném a bejegyzéseit látni" opciót. Mindenesetre jelentettem a posztot és a fotókat is, de foglalkozni aligha fognak vele kapacitáshiány miatt. Az se normális (pl. ismerősöm) aki ilyet továbbposztol.
Látva, hogy manapság mekkora dolgokra képes az AI, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy amit a Face használ az valami Tescos low budget kacat verzió lehet, az is energiatakarékos üzemmódban nehogy villanyt fogyasszon, hogy ilyeneket nem szűr ki... Nekem pár hónapja egy háton fekvős kutyaképemet kihomályosította, mert szerinte véres tartalom volt. Rá kell szokni a pálinkára, nincs mese.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Voice24 #32430 üzenetére
Üdv,
Mivel már jelentettétek, és úgy ítélték meg, hogy nincs probléma nem sokat tehettek, esetleg jelenthetitek az alábbiak alapján, de nem biztos, hogy ér valamit:
- Nyisd meg a személyazonossággal visszaélő fiók profilját.
- Kattints a borítóképen aikonra, és válaszd a Jelentem pontot.
- A személyazonossággal visszaélő fiókok jelentéséhez kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Blindmouse_ #32434 üzenetére
Nekem jelzi ugyanúgy, ahogy eddig.
-
Alusky
senior tag
válasz
Blindmouse_ #32434 üzenetére
Szokásos bug, másnál se jelzi. Ha ráviszed az egeret akkor buborékban kiírja.
-
Sziasztok!
Van egy céges oldal, aminek én vagyok az adminisztrátora.
Eddig úgy volt, hogy ha rákattintottam, akkor átvitt a céges oldalra, egyébként a saját oldalam az alapértelmezett.
Ma reggeltől viszont csak a céges oldalt láton, a sajátomat nem. Ha rákeresek a nevemre, akkor kiadja, de csak a saját idővonalamat látom, az eddigi hírfolyamot sehogy sem érem el.
Hogy tudok visszamenni a normál nézetre?Mod: megvan, jól eldugták, jobb felső sarok kis logó...
-
Blindmouse_
aktív tag
FB-n a postoknál ma óta csak nekem nem jelzi ki a megjelenés időpontját, vagy másnak sem?
Kommenteknél még látszanak. -
Endre93
friss újonc
A fiókod le van tiltva.
A Facebookot vagy a Messengert a hozzákapcsolt shanzske.djzhuljun8n Instagram-fiók letiltása miatt nem tudod használni. A(z) shanzske.djzhuljun8n instagramos tevékenysége nem felel meg az Instagram közösségi irányelveinek vagy az egyéb normáknak.Ha úgy gondolod, hogy a fiókjaid letiltása tévedésből történt, az Instagramon kérheted a döntés felülvizsgálatát. További információt az Instagram Súgóközpontjában találsz.
Ez a fiók nem az enyém, nincs is Instagramom!
Ki járt még így? a másik topikban olvasottak miatt szabályosan bepánikoltam attól amit LacekHUN és és jasonx1991 írtak... most akkor buktam a profilomat és az oldalamat?És miért nincs erről bővebb információ sehol? 2faktoros hitelesítést meg a hajunkra kenhetjük
-
NB2
aktív tag
Miért nem jelzi az fb mikor rakták fel a dolgokat? AZ első bejegyzésnél még mutatja, de annál lejjebb semmi. Másnál is?
-
Voice24
őstag
Hali!
Fiók ellopása vagy feltörése ügyében kérnék tanácsokat, javaslatokat, hogy mit lehet tenni.
Édesanyám fiókjáról van szó, aki sajnos beleugrott egy segítségkérős átverésbe, és azóta nem tudja elérni a fiókját. Egy ismerőse (illetve már annak a nevében valaki) kiírta, hogy letiltotta a facebook, és hogy segítsen egy üzenettel a tiltás feloldásában. Édesanyám elmondása szerint csak lájkolta ezt a kiírást, majd kapott sms-ben egy kódot, hogy azt küldje el az ismerősnek messengeren. Ő elküldte, és attól kezdve a saját fiókja elérhetetlenné vált, nem tudott belépni, azt írta a rendszer, hogy az email címe nem található az adatbázisban. A fiók élt tovább, meg lehetett nézni, néha az is látszott, hogy aktív volt a használó, majd pár hét után egyszer csak a profilkép és a név megváltozott egy külföldi hapsira. Édesanyám régi bejegyzései és fotói továbbra is megvoltak, ahogyan az ottani ismerősei is. Én próbálkoztam a fiókot jelenteni "hamis fiók", "hamis név" és egyéb opciókkal, de mind visszadobta a facebook, hogy nem talált semmi okot a beavatkozásra.
Az az ismerős, akinek a kódot küldte, uigyanígy járt, mert amikor az történt, már neki sem a saját fotója volt a profilkép, hanem egy tök idegen arc.
Édesanyám azóta csinált egy új fiókot, de az érdekelne, hogy a régivel, amit így lenyúltak, lehet-e valamit kezdeni. -
Alusky
senior tag
Hali.
Azt lehet tudni a Face mi alapján dönti el, hogy milyen megosztásokat tilthatok le és milyet nem? Mikor ismerősök megosztanak tartalmat ami engem nem érdekel a három pöttynél ki szokta adni, hogy XY oldal szundira vagy nem akarom látni a tartalmait és alatta ugyanezek magára az ismerősömre vonatkozva. Viszont 10-ből 2-3 esetben nincs ott a megosztott oldal letiltásának vagy szundizásának lehetősége, csak az ismerősömé, azt meg nem akarnám. Ez mégis mire jó?Ideiglenesen beraktam szundiba az ismerősömet, csak hát nem ez lenne erre a megoldás.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Fb csoporton belüli posztok rendezésénél hiába pipálom be hogy új bejegyzések, legközelebb amikor ránézek a csopira mindig visszamegy a legérdekesebbekre és úgy is rendezi. Valamit rosszul csinálom[link]
-
AssAssynn
őstag
Ha marketplacen új ablakban nyitok meg egy hirdetést, akkor képtelen újból betölteni. Csak úgy látszódnak, ha konkrétan a hirdetésre kapcsolok, de ráfrissítésnél már úgy is eltűnnek. Ez másnál is így van?
-
-
zaskar
senior tag
válasz
Viktor0610 #32422 üzenetére
Igen, számítottam erre. Tulajdonképpen az is elég lenne, ha mások nem kapnának értesítést arról, hogy én azon az oldalon elhelyeztem egy bejegyzést. Persze ha odatévednek az oldalra, akkor elolvashatnák.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Kb 3 hete feltörték a párom Facebook profilját, megváltoztatták a jelszót, az email címet.
Tehát semmi módon nem tudtunk új jelszót kérni.
A feltörés után pár órával a profil eltünt a Facebookról, mintha törölték volna.
De 2 napja ismét elérhető, a párom képeivel,posztjaival,ismerőseivel,tehát a teljes profilja.
Gondolom az üzenet előzményeink is tudja olvasni.
Annyi, hogy az utónevét megváltoztatta az illető.
Többen is jelentettük a Facebooknak a profilt, de Face szerint minden rendben van...
Esetleg járt már valaki hasonló cipőben?
Gondolom visszaszerezni már nem tudjuk, az is jó lenne, ha tudnánk törölni. -
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Facebook-on szeretnék egy üzlet nyilvános oldalára véleményt írni, de szeretném, ha ezt az ismerőseim nem látnák. Van erre lehetőség? Nézegettem a beallításokat, de nem vagyok benne biztos, hol lehet ezt beállítani ( ha be lehet).
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Marketplace-en hogyan lehet kereső hirdetést feltenni?
Mindig elutasítják, hogy nem felel meg a hirdetési feltételeknek. -
válasz
Fruityloops #32418 üzenetére
Így már értem, hogy miért böngészőben használod, én mobilon mindig a mobilos applikációt használom, nem jelzett már frissítést a Facebook, nekem Snapdragon 778G van Xiaomi 11 Lite 5G NE-ben.
-
Fruityloops
tag
válasz
Viktor0610 #32417 üzenetére
Egy pocophone x3 nfc-m van, páromnak egy redmi note 10-e, elnézésedet kérem, de nehogy már telefont kéne váltanunk azért, mert a facebook ráerőltette mobilon is a böngészőkre az új kinézetet optimalizálatlanul fogadjunk, és ezért szaggat.
Facebook lite-on nem szaggat, az semmivel se kevesebb se több erőforrást nem foglal, csak megvan csinálva, opera és chrome alatt meg ha gyorsan görget ember vagy néha lassabban is, beszaggat.
Akkor addig használok facebook lite-ot, csak ott meg az algoritmus katasztrófa a híreket nem jeleníti meg kb. amik bevannak jelölve (telex, index), a böngésző meg sorba hozta fel, na mind1. -
válasz
Fruityloops #32416 üzenetére
Vegyél gyorsabb telefont.
Nálam már az új kinézet van, nem szaggat (Xiaomi 11T, Chrome). -
Fruityloops
tag
válasz
GoodSpeed #32415 üzenetére
Mától más a kinézete mobilon opera és Chrome böngészőben az egész facebooknak! És szaggat mindkettőben görgetésnél, jól tönkre tették, minek kellett ezt? A régi kinézet nekem sem szaggatott, lehet nálad akkor még nem frissült! Fehér minden, máshol vannak az ikonok fent, tiszta Facebook app másolat lett, csak épp használhatatlan idegesítő mert szaggat.
-
válasz
Fruityloops #32414 üzenetére
Nálam nem szaggat...
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Épp felrobbanni készülök! Idáig opera böngészőben facebookoztam mobilon, (nem használok face appot mobilon), erre ma megváltozott az egész facebooknak a kinézete és szaggat összevissza görgetésnél! Kipróbáltam chrome-ban is a facebookot, de ott is összevissza szaggat és új kinézet van!
Feltettem a face appot telefonra, de abban is szaggat, mi az istent csináltak a facebokkal, erre miért volt szükség? Páromnak is szaggat telefonják és új a kinézet opera és chrome böngészőben is! -
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32409 üzenetére
Most akartam bemásolni
-
Azt hittem, user error, de nem: Végtelenül kellemetlen hiba ütötte fel a fejét a Facebookon.
-
Croft-21
őstag
válasz
ViharVadász #32400 üzenetére
Nálam ugyanez volt tegnap, csak megnéztem egy ismerősöm profilját, akivel facen nem vagyunk ismerősök, erre jön az értesítés, hogy visszaigazolta, hogy ismer. Mondom az érdekes, mert be se jelöltem.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
ViharVadász #32400 üzenetére
Poénból ránéztem gépen, volt két istentudja mikor elküldött ismerősi kérelmem, de arra se jöttem rá hogy kik azok.
Gépen használom kizárólag ezt a vackot.
Tegnap jött két olyan ismerősnek jelölés akik szintén tökismeretlenek.
-
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy eltünt a nem
magyar hozzászólásoknál a fordítás lehetőse. Tudjátok esetleg miért? Vagy hol kapcsoljam vissza? Bár ki nem kapcsoltamtegnap még jó volt. Sok külföldi csoportot olvasgatok, szükségem lenne rá továbbra is.Köszönöm szépen.
-
KisTücsök
addikt
hali,
ha egy bejegyzésre kértem értesítést, akkor ha módosítják a bejegyzést, akkor is kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest