Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokas_gizi
tag
válasz
peppe79
üzenetére
Nekem meg szükségem lenne rá...mivel rá van kényszerítve az ember.
USA / Spanyolországba élő barátaim is azt mondták ott se nagyon van ügyfélszolgálataNekem van egy Jogvédelmi biztosításom, már jó pár éve fizetem.
Tegnap bementem a biztosítóhoz, ma már visszaírtak, hogy megadták egy ügyvédi irodának az elérhetőségem és keresni fognak.Amit írtam arra nem nagyon kaptam választ/válaszokat a csoportba, pedig szerintem sok embert érint...
Ha elindult a dolog, lesz valami belőle ígérem írni fogok neked/nektek.
Feltételezem , ha az ember szakembertől kap segítséget és jogi útra viszi a dolgot valamit lehet velük kezdeni.Írtam, hogy nem szeretném ezt annyiban hagyni, jogi lépéseket teszek, ez a folyamat tegnap elindult!
-
mokas_gizi
tag
válasz
peppe79
üzenetére
Szia!
Barátnőmnél ez volt 2,5-3 hónapig , nálam kb 1 hónapig...
Pár napot kivéve szó szerint naponta kellett felülvizsgálatot kérni...
Mindig jött a levél hogy vissza engedtek, nem követtem el semmit és elnézést kérnek...Kb egy hete nálam és barátnőmnél is az van, ami nálad...
Felülvizsgálatot sem lehet kérni...
Tiltott a marketplace véglegesen...Itt az oldalon mondták páran fizessek elő a prémiumra és nem is a pénz a gond...
Az a havi pár ezer, csak olyan embernek is tiltották a fiókját aki előfizetett, nem csinált semmit és ugyanúgy leszarták...Jelenleg én most azt csinálom van ismerősöm 2-3-4 országban rá kérdezek , hogy ott mennyire van ügyfélszolgálat...USA is van közte.
Körbe kérdezek, ki mit javasol.Ezen felül van jogsegély-biztosításom, én a magam részéről jogi útra terelném a dolgot...
Mivel EU-ba működnek kétlem, hogy bármilyen ügyfélszolgálat nélkül működhetnek...
Nyilván a emberek kb 99% annyiban hagyja...Mindig mindenki kb azt mondja/írja mindenre így jártál csinál másik fiókot, nincs ügyfélszolgálat, nem lehet elérni őket...
Most csináljak/csináljunk 2-3 havonta új fiókot...???
(Ez a mostani már 2. fiókom, mert nem engedett vissza a PC-ről ahonnan elejétől belépek, hogy új eszköz...)Azért használjuk a facebook, mert rá van kinyerítve az ember, nem azért mert nem tudunk élni nélküle...
felhasználói csoportok, adok-veszek csoportok, munkakeresés stb-stb...
Anyagilag nekem is mínusz nem kicsi, hogy marketplace nem működik...Én a magam részéről ha vissza jön beletolok 1-2 milliót, hogy végig vigyem az ügyet.
Külön kiemelve a hírfolyamban megjelentő csalásokat/ álhíreket / hamis termékeket,
amiket ha jelent az ember azt írják vissza nem történt semmi...
Marketplace hirdetések között meg fixre fizetős hirdetésekbe kábítószert hirdettek...
(Nem 1-2 hirdetés és ha jelentetted jött a többi olyan hirdetés)Szerintem lehet van még értelme nekem is nektek is felkeresni őket:
Európai Fogyasztói Központ , pénzbe nem kerül ha sokat megkeresik őket valami csak történik... -
ledgeri
nagyúr
válasz
peppe79
üzenetére
Én nem úgy gondoltam rá, hogy "letöltöd és működik mint egy kis weblap", hanem "letöltöd és tudsz vele facebook-függetlenül kezdeni valamit"!
#34960 xrvman
Ha nem jelentkezel be a tieddel akkor is megjelenik egy idő után?
Ha máséval jelentkezel be, akkor is megjelenik egy idő után?
Ha azt nyitod meg miként néz ki belülről? -
pn4hvq
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
peppe79
üzenetére
A legjobb szerintem a megosztásból kihagyni szerver szinten a facebookot (először egy "if this then that" féle megoldára gondoltam (weboldal volt, talán még ma is)), de a legtisztább (ha tényleg csak a facebookon vannak a dolgok, és nem lényeges, hogy a facebookon legyen megosztva, csak legyen megosztva), hogy kérsz egy "minden adat lementését" az adatvédelmi oldal körül, a médiánál legjobb minőséget választva, majd a képeket meg külön átnézed, kiválogatod. Ha meg van gyorsabb is, mint "weblapozni".
Tippre hamarabb is össze álltja a rendszer, mint amíg találsz egy valamilyen megoldást, ami direkt facebook-eléréssel dolgozik, nem lesz ami adatot kap rólad, és nem lesz, ami belenyúl a fiókodba... tisztább... -
classic B
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
Ja, írj egy blogot, kell hozzá x MB/GB tárhely és mehet a privát buli.
De az, hogy egy az egyben átmásold a facebook adatlapodat, az nem lehetséges. Még beágyazni lehetne bejegyzéseket, de ahhoz nyilvános posztokat kell írni, akkor meg már fölösleges eleve a blog emiatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_