Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Elég lesz ebből a szálból, a továbbiakat törölni fogom!
-
idegen lény
addikt
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Hogy jön ide Toroczkai meg Trump? Egyiket sem véletlenül tiltották le.
Én is letiltottam volna őket. Pont az a baj, hogy már nem fogják az ilyeneket sem. -
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Amúgy küldtek levelet a támogató mappába, mert nagy nehezen megtaláltam hová lehet "nekik" írni...
Ezt megírnád, hogy hová lehet nekik írni, mert én semmi ilyet nem találtam.Létrehoztam én is egy új profilt, de ennek több hátránya is van. Először is, 1 hirdetést enged csak egyelőre, hogy feladjak. A másik, hogy 2025 dátumú, ez nem túl bizalomgerjesztő, magamról tudom, ha valaki ilyen jelentkezik, annál élek a gyanúval, hogy csaló.
Egyébként nagyon dühítő, hogy semmit sem lehet tenni, saját 2009-ben létrehozott profilom alatt, ugyanazok a hirdetések vannak feltéve mint ide a hardverapróra. Persze, én is dögivel tiltottam ki a csalókat, mert minden hirdetés feladása után, szinte azonnal, csak ilyenek jelentkeztek, volt, hogy 10 is. Ráadásul ha egyszerre több hirdetést is feladtam, mindre kaptam azonnal az üzenetet ugyanattól a csalótól, ugyanazzal a szöveggel.
-
szoja
tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Hát ez engem is érdekelne. Január óta vagyok blokkolva a Marketplace-ről, elég nagy érvágás nekem. Röhej, hogy mezei felhasználóként semmit se lehet elérni ezügyben.
-
peppe79
senior tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Hát, ez szomorú! Szerencsére, én annyira nem vagyok nagyon ráutalva sem a marketplace-re, sem a facebookra. Csak azért vettem/hirdettem ott egy pár holmit, mert annak van a legnagyobb látogatottsága. De majd meghirdetem máshol, vagy eladom a piacon.
-
zolka95
őstag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Honnan tudod hogy emberek?
Szerintem botok. Valamelyik indiai névvel és képpel írt magyarul.Szépen írnak, tegeznek, aztán később magázódnak. Ez volt ami feltűnő volt az üzeneteikben.
Megkérdeztem mennyi 6*7. Valamelyik helyesen válaszolt, valamelyik nem.
-
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Nem, csak egy előfizetés szükséges természetesen. A "platform" itt úgy értendő, hogy ha az Apple rendszerén keresztül fizetsz elő, akkor az Apple ráteszi a saját haszonkulcsát - ahogy minden egyéb 3rd party alkalmazásra és szolgáltatásra - egyébként az FB-től közvetlenül előfizetve alacsonyabb a havidíj. Ami még fontos tudnivaló lehet, hogy ez csak az FB profilra vonatkozik, Instagram kék pipára külön havidíjért lehet előfizetni - igaz, együtt a kettő olcsóbb, mint külön-külön.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
fizess elő a havidíjasra és akkor kapsz te is támogatást
(mondom ezt úgy, hogy nekem nincs is használt FB-m) -
Jakesz
addikt
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Miért bírságolnák meg őket? Nem kötelező a használata, és nem is fizetünk érte. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom a Messengert a hibái miatt. Csak sajnos olyan régióban vagyunk, ahol a Messenger az úr. Más helyeken már rég a sokkal megbízhatóbb WhatsAppot használják a legtöbben, csak errefelé van ekkora ragaszkodás ezért a bughalmaz alkalmazásért, mondván, hogy Facebookja mindenkinek van...
-
mokas_gizi
tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
A tegnapi legújabb meglepetés...
Nem mennek el az üzenetek sem messengerbe, nem minden felhasználónál van ez egyébként de ma is volt egy tegnap több is...
"Küldés folyamatban"Ennyire hogyan lehet tele hibával és hogy szarhatnak le mindent és mindenkit büntetlenül.
Nem értem EU miért nem bírságolja meg milliárdokra euróban persze.
-
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Akkor miert varsz el valamifele ugyfelszolgalatot?
Szerintem mindenkinek el kene jutni oda, hogy fizetos szolgaltatasokat kell hasznalni, mert ami nem fizetos, az szopassal jar.
-
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Vasaroltal toluk valamit?
-
kp78
veterán
válasz
mokas_gizi
üzenetére
A marketplace-t kezelő algoritmussal nem bírnak a programozók egy fórumtársunk által kapott válasz szerint. >> [link]
-
törölt tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Értem. Kérdezném hogy minden nap nézed- próbálod a belépést? Állítólag nem kell belépést erőltetni pár napig . Mai nappal kipróbálom hátha 2 nap után beenged. 2010 be hoztam létre és rádásul van egy biznisz oldalam is ,így az is oda veszik ha nem lesz megoldás

-
törölt tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Szia. Nekem most ugyan ez a gondom már 1 hete . Ugyan így ahogyan le írtad .
Megkérdezhetem mi volt nálad a megoldás? Ha volt persze.. -
zaskar
senior tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes választ, egy ismerősöm közben ugyanezt mondta és javasolta. Érdekes, hogy csak most jött elő, eddig is márkás és eredeti termékeket hirdettem, és sose kaptam ilyen üzenetet. Azaz a múltkor már jött egy hasonló, az Eladó gyógyászati segédeszközök csoportban akartam hirdetni egy Omron vérnyomásmérőt, és azt is visszadobta. Ott meg az Omronnal volt a baj? Vicc ez az FB a javából. -
classic B
senior tag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
A korábbi hozzászólásaidban vannak képernyőképek, ahol az látszik, hogy be vagy lépve. Most már addig sem jutsz el?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Ezt előbb nézem, mint a PÜ-t, de így passz: ha nem lenne potenciálisan a fiókomon egy link, amit még ki kell keresnem a millió közül, már 2 éve nem lenne fiókom. Amit tuok, vagy másféle fiókkal/szolgáltatással való működésemre vagy itteni beszélgetésekre alapozok. Ilyesféle hülyeséget nem tapasztaltam. Sajnos Gigacég milliárdos felhasználói táborral.... passz!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Ok újraolvasva a hsz-eidet, én passzolom a dolgokat, csak azért mert nem tudok mit hozzászólni és ilyesmim még nem volt facebookkal.
A legjobb abban reménykedni, hogy szívtak le annyi adatot a telódról korábban, hogy az, ha azzal akarsz majd belépni,ha fent maradt az app, ha nem elég lesz.
Ha az nem sikeres, akkor lehet, hogy egy hét vagy kettő után -amíg nem próbálkozol vele- megpróbálsz újra belépni (nem tudom, hogy érdemes-e sütiket törölni vagy nem a zünet előtt). Ha az alapból nem működne a pár hét után, akkor a következő lépés az, hogy jelszóhelyreállítasz, és először normálisan, majd a "jaj, újra kell biztosítnom a fiókom" féle opciókat vadássz... ha már úgy is megadtad az igazolványod már egyszer, akkor nem annyira jelentős, ha mégegyszer bekéreted... Egyéb gondolatom, specifikusabb nincs.Csak még egyszer a tisztázásért: ami felületet képekkel mutatsz, azt úgy érted el, hogy a rendszer akar arra rávenni, hogy kapcsolj be másodfaktort, amit nem lehet sehogysem megkerülnöd?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Értem! Ezköznek számolja az adott böngészőben lévő sütit is, szóval ha a süti eltűnik akkor már elvész az ismeret.
Ha törölted a 4. verziót, ami akkor appos hitelesítés, akkor az azért törlődhetett a listából is, mint opció, mert általános helyek (sokszor ugyanazt a sütit használó dolgok) eltűntek, így minden eszköz kb ismeretlen, így egyikben sem mer megbízni a szolgáltatás.
Ha most fenti alapján be vagy lépve, akkor csak használd.Én folyamatosan kilépett állapotban, másra nem, erre is kb két havonta használt böngészőt használok PC-n, és ha olyanom van törlöm a sütiket is, szóval az alkalmazásban meg sokatbelépett-helyes megerősítős másodfaktor dolgaihoz nem tudok szólni. Nekem a hitelesítős van, ami megint egy külön story, mert ha azt veszíted, akkor bizots, hogy minden vész, legalábbis nagyon macerás.
A telefonszámod a te fiókodhoz van, adva? Mert ha nem akkor az nagyon furi helyzet!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Kb 5 féle kétfaktoros hitelesítési módszer van, ami a facebookon elérhető, de nem derül ki a második körből sem, hogy melyik volt ami töröltél.
Akkor azt kérdezem, hogy amikor be volt kapcsolva, és a rendszer kérte, akkor mit kellett csinálnod? -
ledgeri
nagyúr
válasz
mokas_gizi
üzenetére
A PC-ról töröltem a kettős azonosítást és azóta nem enged vissza…
Kb egy hónapja már töröltem és utána vissza raktam, mert nélküle nem engedett belépni…
ésTelefonomat cseréltem, ezért töröltem ki egy hónapja és pár hete a kettős azonosítást…
Próbálgattam új telefonom ha lesz hogyan fogok tudni belépni róla…
és(Ez most szervízben van arra várok , hogy ha vissza jön talán azzal be enged és tudok valamit csinálni…)
A PC-ről azt jelntené, hogy PC-n belépve?
Ugye a TOTP 2FA-ról van szó, ami az appal beolvasol QR-kódot, vagy belemásolsz számsort, és az azután kiírogat 6 számjegyet félpercenként?
Ha a fenti, annál (de egyébként sem igazán) értelmezhető az, hogy vissza kell ranknod valamit ahhoz, hogy engedjen belépni, miközben a "felrakáshoz" is be kell lépve légy...
Mit jelent a telefonos törlés, ugye beléptél és kikapcsoltad, és nem csak kitörölted az appot, vagy az appból?
Szervízez teló? Miféle baja van? Csak mert hogyha olyan jellegű akkor simán törlik, vagy ahhoz hogy megjavítsák törölniük kell!Fentieket részletezd, hogy mit is csináltál, mert nem mindegy, hogy mi hogyan csináltál!!!
-
zsiga68
őstag
válasz
mokas_gizi
üzenetére
Microsoft Edge böngészővel is hibás a gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_