Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Nekem AdBlock van, ugyanúgy ott van. Nyilván valami olyan megjelenítés, amit a reklámblokkolók jelenleg nem tudnak kezelni. Gondolom a reklámszolgáltatók is vizsgálják ezeket a bővítményeket, és igyekeznek tenni ellene.
Mióta kénytelen vagyok az új felületet használni PC-n, amúgy retekszar az oldal. Lassú, és egy 1920x1080 képpontos monitoron kb. egy bejegyzés fér ki a képernyőre. Botrányos a dizájn és a sebesség is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MarciKING24
tag
Szia! Haverral ugyanígy jártunk, csak mi azzal a különbséggel, hogy nálam látszódott minden beszélgetés, nála pedig csak az utóbbi duma egy pici része, aztán egy jópár hét kiesett. De úgy ám, hogy a beszélgetésben küldött képek megmaradtak a galériájában. Végső megoldásként újratelepítettük a messengert és jó lett, előkerültek az üzenetek!
Straight outta Compton
-
krizmo_
Topikgazda
A Messenger a Facebook nélkül is használható.
[Hogyan használhatom a Messengert, ha felfüggesztem a Facebook-fiókomat?] -
K1nG HuNp
őstag
nincsenek letiltva a kukik vagy vmi hasonló? (nem tudom, hogy milyen browser apin keresztül tárol az fb, lehet localstorage, de azt meg nem szokás / véletlenül nehéz letiltani)
próbáld egy másik böngészővel
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
krizmo_
Topikgazda
Az oldal borítóképének tulajdonságai:
- Számítógépen 820 képpont szélességgel és 312 képpont magassággal, okostelefonon 640 képpont szélességgel és 360 képpont magassággal jelenik meg az oldaladon.
- Legalább 400 képpont szélesnek és 150 képpont magasnak kell lennie.
- Leggyorsabban sRGB JPG formátumú, 851 képpont széles és 315 képpont magas, 100 kilobájt méretnél kisebb fájlként töltődik be. -
ToBeY
nagyúr
Így talál jobban látszódik a problémám,nekem nem teszi ki thumbnail-be a profilképem,amióta Cinemagraph-ra váltottam
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
veterán
Hopsz, akkor még próbálkozhatsz valahogy kiválasztani a megfelelő div-et (én maradtam az ABP + Element hiding helpernél, nem tudom hogy működik az ublock), nekem az már nem volt felette, mert már egyszer takarítottam a chat lista tetejéből.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Lehet ez a gond:
Valami baj van a Facebookon az oldalakkal[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezt a dolgot sajnos nem a verziószám határozza meg. Nekem még nem is volt repcsi...
Még azt megnézheted, hogy a hamburgermenüre (három csík) bökve megmaradt-e a lehetőségek között a Chat.De ha sehogy sem tudod előhozni azt a chat listát, akkor marad az, hogy átvándorolsz beszélgetéshez a Messenger app-ba, így is úgy is ott kötsz ki.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
A Keresésbe beírod az illető nevét, és az adatlapján lesz egy üzenetek vagy hasonló gomb.
De amúgy miért nem a Messenger appból akarsz beszélgetést indítani? Az tudtommal még mindig külön van.[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Beírod amit szeretnél, majd ha ezzel megvagy, jobb oldalt a posztod alatt az elküld gomb mellett,
van egy ikon, ismerősök vagy nyilvános emberfej ikon vagy földgömb. Ezt görgesd le, majd menj rá az egyénire fogaskerék a jele, itt lesz egy olyan, hogy "megosztás velük"->"A következő emberek vagy listák:"Majd lesz egy olyan lehetőség hogy: "kiemelt emberek vagy listák", erre katt rá, és nem is kell majd mást csinálnod, csak beírni annak az ismerősödnek a nevét, akivel szeretnéd megosztani, amit kiírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest