- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem AdBlock van, ugyanúgy ott van. Nyilván valami olyan megjelenítés, amit a reklámblokkolók jelenleg nem tudnak kezelni. Gondolom a reklámszolgáltatók is vizsgálják ezeket a bővítményeket, és igyekeznek tenni ellene.
Mióta kénytelen vagyok az új felületet használni PC-n, amúgy retekszar az oldal. Lassú, és egy 1920x1080 képpontos monitoron kb. egy bejegyzés fér ki a képernyőre. Botrányos a dizájn és a sebesség is.
-
CarryPotter
tag
Szia! Haverral ugyanígy jártunk, csak mi azzal a különbséggel, hogy nálam látszódott minden beszélgetés, nála pedig csak az utóbbi duma egy pici része, aztán egy jópár hét kiesett. De úgy ám, hogy a beszélgetésben küldött képek megmaradtak a galériájában. Végső megoldásként újratelepítettük a messengert és jó lett, előkerültek az üzenetek!
-
krizmo_
Topikgazda
A Messenger a Facebook nélkül is használható.
[Hogyan használhatom a Messengert, ha felfüggesztem a Facebook-fiókomat?] -
krizmo_
Topikgazda
Az oldal borítóképének tulajdonságai:
- Számítógépen 820 képpont szélességgel és 312 képpont magassággal, okostelefonon 640 képpont szélességgel és 360 képpont magassággal jelenik meg az oldaladon.
- Legalább 400 képpont szélesnek és 150 képpont magasnak kell lennie.
- Leggyorsabban sRGB JPG formátumú, 851 képpont széles és 315 képpont magas, 100 kilobájt méretnél kisebb fájlként töltődik be. -
ToBeY
nagyúr
Így talál jobban látszódik a problémám,nekem nem teszi ki thumbnail-be a profilképem,amióta Cinemagraph-ra váltottam
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Lehet ez a gond:
Valami baj van a Facebookon az oldalakkal -
Ezt a dolgot sajnos nem a verziószám határozza meg. Nekem még nem is volt repcsi...
Még azt megnézheted, hogy a hamburgermenüre (három csík) bökve megmaradt-e a lehetőségek között a Chat.De ha sehogy sem tudod előhozni azt a chat listát, akkor marad az, hogy átvándorolsz beszélgetéshez a Messenger app-ba, így is úgy is ott kötsz ki.
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Beírod amit szeretnél, majd ha ezzel megvagy, jobb oldalt a posztod alatt az elküld gomb mellett,
van egy ikon, ismerősök vagy nyilvános emberfej ikon vagy földgömb. Ezt görgesd le, majd menj rá az egyénire fogaskerék a jele, itt lesz egy olyan, hogy "megosztás velük"->"A következő emberek vagy listák:"Majd lesz egy olyan lehetőség hogy: "kiemelt emberek vagy listák", erre katt rá, és nem is kell majd mást csinálnod, csak beírni annak az ismerősödnek a nevét, akivel szeretnéd megosztani, amit kiírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest