Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
veterán
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a helyzetet: tehát mondjuk az ismerősödnek van egy bejegyzése, amit kedveltek, de nem látni kik ők? Lehet, hogy letiltottak téged
Jelenleg nem tudok róla, hogy lehetne rejtegetni az ilyesmit.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kp78
addikt
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tag
Köszönöm, hogy átküldted jelenleg már vissza sem engedi nem is lehet felebezni...
Külön furcsa, hogy pár csoportba sem engedi be...
Azért komoly, hogy évek óta működhetnek bármilyen felügyelet / ügyfélszolgálat nélkül...
és leszarja minden ország / felügyeleti-szerv az egészet...Azért egy ebay vagy egy aliexpress vagy amazon sem kicsi azok mégis működnek + van ügyfélszolgfálatuk
-
nagyúr
Mi látszik a beállításokban ezeknél az ismerősöknél?
Én egyébként nem vettem észre ilyesmit, akinek korábban láttam minden ismerősét, annak most is látom, de majd a héten csekkolom többször, hátha változik ott is.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest