- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Mindenki számára letölthetővé vált a Beeper nevű alkalmazás (Android/iOS/Desktop), ami egy all-in-one chat applikáció. Elég régóta fejlesztik. A gagyi Messenger alternatívája lehet sokak számára. Egy próbát lehet megér. Sajnos Viber és iMessage integráció nincs egyelőre, ezért én ki sem próbáltam.
Beeper supports:
- Whatsapp
- Facebook Messenger
- Twitter
- Android SMS
- Google Messages (SMS/RCS)
- Telegram
- Signal
- Matrix
- Slack
- Google Chat
- Instagram
- IRC (Libera.chat)
- Discord
- LinkedIn -
ledgeri
nagyúr
válasz
nincsnév007 #34595 üzenetére
Melyik mail-szolgáltatónál vagy? Az emailcímed publikus-e (akár "csak barátok"-szinten is) a profilodon?
-
-
Viktor77
titán
válasz
nincsnév007 #34593 üzenetére
"A Facebookmail.com és a Metamail.com tartományból küldünk neked értesítő e-maileket. Ha más címről kapsz értesítő e-mailt a Facebooktól vagy a Metától, ne nyisd meg az e-mailt, és ne kattints az abban szereplő hivatkozásokra."
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #34591 üzenetére
ez az email: security@facebookmail.com
-
nincsnév007
addikt
most jött az email hogy az fb visszaállítási kódóm. ez mit jelent megpróbálnak feltörni?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Újratelepítettem ma a gépet ,és lám belépek a facebook/meseengerbe nincsenek meg az elmúlt 2 hónapnyi üzeneteim, telefonon viszont ott vannak
Lehet ezt valahogy orvosolni? -
' Tzs ,
senior tag
válasz
classic B #34584 üzenetére
"Mennyi vitát és veszekedést hallottam már ezekkel kapcsolatban." Ilyent sajnos én is láttam már a közvetlen közelemben lévő emberektől is. "Nem olvasta, nem látta, miért nem reagál, látta, de lesz*rja, mikor volt online, lebukott stb. Necc. Erre a fb csak ráerősített.
-
-
classic B
senior tag
válasz
kenwood #34578 üzenetére
Atallnek a kepes kommunikaciora,mert tele van a tokom azokkal, akik ertesitesbol olvassak el az uziket
A "zöld pötty" és a "látta" visszajelzések indokolatlan túlgondolása. Úgy is tudjuk, hogy elolvasta az üzenetet, csak nem nyitotta meg...
Mennyi vitát és veszekedést hallottam már ezekkel kapcsolatban.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez is olyan jó magyar szokás, vagy az egész emberiség ennyire nyomorék nagy általánosságban? -
kenwood
veterán
Letezik oylan addon pc-re, vagy androidra, amivel egyszeruen lehet a beirt szoveget kep formajaban elkuldeni privat uzenetben ?
Atallnek a kepes kommunikaciora,mert tele van a tokom azokkal, akik ertesitesbol olvassak el az uziket -
válasz
MaxxDamage #34576 üzenetére
Jelszó lett változtatva, de bejelentkezés után megmaradt ez az értesítés.
Ezt hogyan lehet ki kapcsolni? -
-
classic B
senior tag
válasz
MaxxDamage #34574 üzenetére
Asszonyra egyik ismerőse írt rá messengeren és kérte a telefon számát, kérte hogy lépjen be a facera majd küldött egy kódot valami faces programmal (értesítő sávban) kódot amit meg kellett adni
????
Elfelejtett jelszó esetén kérjen újat email címre, nem?
-
-
zsiga68
őstag
válasz
MaxxDamage #34572 üzenetére
Ha még be tud lépni azonnal váltson jelszót! És nézze meng hogy ne legyen más e-mail cím is megadva a profiljában!
-
Sziasztok,
Asszonyra egyik ismerőse írt rá messengeren és kérte a telefon számát, kérte hogy lépjen be a facera majd küldött egy kódot valami faces programmal (értesítő sávban) kódot amit meg kellett adni
Azt megadva, várt egy picit és amazonos 480 ezres ajandekkartya utalványt nyert, és kérdezte tőle melyik bankot használja, erre nem válaszolt és hagyta, majd tiltotta mert az az ismerőse új fiokbol jelezte, hogy feltörték a régi fiókját...Azóta minden bejelentkezés után ez jelenik meg a le húzható felső sávban.
Ezt hogyan lehet el tüntetni, illetve mit javasolt ilyenkor sinálni?
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Pár hete letiltottak a marketplace-ről ... semmi indok... szerintem nem is csináltam semmi " rosszat " 4-5 pc-s, alkatrészes cucc volt fent kb...Mivel nincs reményem hogy visszakapjam, az a kérdésem hogy ha csinálok uj profilt, akkor azon elvileg egy idő után müködni fog ?
Viszont az érdekelne leginkább hogy a dupla profil, mennyire hagyják ? illetve nem lesz e veszélyben a régebbi ? (ugyanazzal a névvel szeretném, max másik fotóval ) esetleg másik böngészővel használnám ? van ennek jelentősége ?
Elöre is köszi a segitségeteket ! -
pvt.peter
őstag
Használ még vki Messenger Lite -ot?
-
L_ajos
őstag
válasz
Stylewars_kp #34566 üzenetére
Megvan, de nem látom. Az egyik elég dinamikusan kezdett fejlődni.. már 500 felett volt az érdeklődő, a másik is 100 fölé ért.
Igazából az a meglepő hogy semmilyen üzenetet, információt, stb nem kaptam. -
L_ajos
őstag
válasz
Stylewars_kp #34553 üzenetére
Igen.
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a Facebook Messenger részében hiába kezdem el begépelni a keresőbe az ismerősöm nevét, akivel üzenetet szeretnék váltani, nem találja a kereső. Mindig először a Facebook-on rá kell keresnem a profiljára és utána az Üzenet kiválasztásával tudok írni. Elég sok mindenkivel folytatok rendszeresen üzenetváltást a munkámból kifolyólag, most olyan, mintha pont azokat nem találná a Facebook, akivel az utóbbi időben beszéltem. Egyre terjengősebb azoknak a személyeknek a listája, akiket ilyen módon nem talál. Bosszantó a helyzete.
Én állíthattam be valamit rosszul?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Alusky
senior tag
Az tök fasza, hogy a böngészőben ment pár napig a szerkesztés funkció majd kivették. Csak telefonról lehet üzenetet szerkeszteni, viszont ott is korlátozott ideig, akkor is ha nem olvasták el. Ez megint egy égbekiáltó. Hagyjuk.
A végpontok közötti titkosítás ökörséget nekem is 3 naponta kiírja teljesen random embereknél, viszont én fel tudok görgetni akkor is, több hónapot, fél évet is csak türelem kell hozzá. Viszont a média fülön semmi képet nem mutat és a keresés is megszűnt.
Hiába a Telegram, ha egyszer 100 ismerősből max 10 használja és ők is a fontosabb dolgokat Face posztolják ugyanúgy. Hajamra kenhetem, én évekig használtam, de otthagytam mert így is úgy is meg kell tartani a Facebookot.
-
MT90
csendes tag
Jó reggelt!
Írogatnak nekem kamu fb profilról. "Hivatalosan" vagy hát vmiyen módon kideríthető ennek a profilnak (vagy használójának) az ip címe?
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Akadt egy különös problémám a messengerrel. Egy haveromat még régebben letiltottam facebookról vagyis úgy, hogy még a profilom sem tudta megnézni. Sikerült meg beszélnünk a nézet eltéréseinket, és fel oldottam.. én látom hogy zölden vilagít, tudok is írni neki, de ő neki továbbra is azt írja hogy letiltottam. A hab a tortán, hogy hanghívásban tudunk beszélni, mivel ha felhívom fel tudja venni. Mi a jó isten van ezzel? Komolyan mondom egyre rosszabb az egész már használhatatlan kategória
-
F e Z o
veterán
Adott egy Motorola Edge 40 Neo telefon, lefrissítve a teló, a messenger. A Messengerben beálítva az elérhető állapot, azonban egyik nap elérhető vagyok, a msik nap meg nem, ezt jelzi a teló. Alkalmazás már újra is volt telepítve. Mi lehet a gond?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
#61872278 #34555 üzenetére
Szerintem nem...tényleg sz*r sajnálatos. Én a Telegramot meg a Whatsapp-ot használom még mellette üzenetek írásához. Az a baj, hogy senki nem akar lejönni a fb függésről, ezért maradok még én is ott, különben már töröltem volna az egész sz*rt. A céges profilomról azóta sincs semmi hír természetesen...
-
' Tzs ,
senior tag
Jó nagy rakás sz*r ez az egész. Én pld. most úgy jártam, hogy a paatrick által mutatott képen megtörténtek után elveszett néhány közben írt fontos üzenetem és ez komoly félreértést, eredményezett
igen én is remélem, hogy kipofozzák aki ezt kitalálta.
-
L_ajos
őstag
Sziasztok.
Nem tudom mi lehet de tegnap vettem észre hogy 2 vasutas "oldalam" elérhetősége megszűnt. A "támogatás" mappában semmilyen "büntetést" vagy korlátozásra vonatkozó üzenetet nem látok és egyszerűen nem találom az oldalaim.
Ezzel esetleg mit lehet kezdeni?
-
paatrick
őstag
válasz
nfsu17 #34548 üzenetére
Tegnap vagy 1 órát olvastam utána, és beállítottam a biztonságos tárolást pinnel. Ez úgy látszik megoldja a problémát és mától elmenti és vissza tudja hozni az üzeneteket pcre is cookie törlés után is, persze csak mától amikor beállítottam. Az előtte lévő rip, csak telefonon maradt meg.
Mondjuk így is baromságnak értékelem az egészet hiszen a facebook állítgatja be magától kinek mikortól lesz végponti titkosított. Így most van akivel 1 hét, 3 hét, 7 hét törlődött, van akinek meg semmi mert annál még be se állították.
Nem tudom mikor kérhette a döntést a tárolásról és pin megadásról, ezek szerint én akkor csak végignyomogattam és nem figyeltem. De ha valaki ugyanígy járt el és fél év múlva vesz egy új gépet/telefont és azon nem lesz egy fél évnél frissebb üzenete se az biztos nagyon ideges lesz -
törölt tag
Ha már az ember fiókját zárolják és bekérnek hivatalos okiratokat pl személyi akkor legyen már normálisan megcsinálva ezeknek a beküldése mert vicc hogy hiába töltöm fel es várok napokat nem tudom használni a fiókomat. Semmilyen email értesítést nem kapok hogy hogy áll az ellenőrzés vagy valami.
-
TrollBalint
addikt
válasz
dellfanboy #34547 üzenetére
Ilyet nekem is szokott, én ilyenkor hanyagolom és máskor nézem meg. Ha sürgős, akkor mepróbálom telefonon is, de ha ott se akar menni, akkor meg ütöm a falat. Segíteni ugyan az se segít, de legalább megnyugtat
Esetleg még (Androidon) lehet annyit, hogy kilövöd a memóriából és újra elindítod a programot. -
nfsu17
veterán
válasz
paatrick #34544 üzenetére
állítottál be PIN-t, ahogy kérte?
Vagyis nálam kérte.
Ugyan nem töröltem kukit, de jönnek elő a régi üzenetek, ha görgetek pc-n visszafele
Ha kuki delete után eltűnnének, akkor az elég facepalm
Ugyan a PIN megadásakor mondta a rendszer, hogy ha nem adom meg a PIN-t, akkor a saját gépen tárolódnak az üzenetek. Innen gondoltam, hogy akkor gép reinstall után azoknak akkor lőni fognak..ezért adtam meg a PIN-t -
dellfanboy
őstag
van egy beszelgetesem amit megnyitottam desktopon messengerben. 2020-as uzenetek erdekelnenek, de 2024 januar elotti history-m nincs. van vmi tipp, hogy lehetne elovarazsolni a 4evvel ezelotti beszelgetest. hiaba gorgetek csak homokorazik...
-
markknight
veterán
Valami bugol, nálam folyamatosan régi üzeneteket mutat a gépemen, össze vissza.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
paatrick #34544 üzenetére
Nem használtam annyira (egyáltalán) hogy ez feltűnjön, de a Signal-t pl igen, és ott is így működik. A WhatsApp-ról tudom, hogy a Singnál protokolját használja, gondolom ez is.
Van benne jó is, de megértem, hogy rossz is! (És azért más mikor én váltok, és más mikor engem nyomnak ilyesmibe...)
-
paatrick
őstag
Remélem jól megverik aki ezt kitalálta:
Számítógépen kvázi használhatatlanná tette a facebook messenger funkcióját. Kitöröltem a cookie-kat, erre mindent kitörölt amit 1 hete írtunk. Szóval akkor ha veszek egy új gépet mondjuk 1 év múlva, vagy belépek máshonnan akkor semmi nem lesz meg amit 2024.03.27 után írtam azzal az emberrel. Fantasztikus.
Nem lehet beállítani hogy ne a helyi gépen mentse ezeket, vagy valahogy visszaállítani PC-re is a titkosítás után küldött cuccokat?Sőt akkor ha veszek egy új telefont akkor már azon se lesz meg semmi visszamenőleg?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite másnál is elkezdett "behülyülni"?
Igen, tudom, már rég kivonta a forgalomból a Meta, de én még ezt használom, mert ebben relatíve kevés sallang volt. -
david739
csendes tag
válasz
#61872278 #34540 üzenetére
Sajnos igen, de az utóbbi évek után nem nagy meglepetés.
Jönnek-mennek a szeretett featureok, ha visszajönnek egyáltalán akkor hibásan.
Megértem, hogy a sok év alatt bevetett változtatás valószínűleg egy érthetetlen káosz lett háttér szinten, de lenne elég bevétel szerintem a rendbe tételére.. -
david739
csendes tag
-
Danecay
addikt
válasz
tylerddd #34524 üzenetére
Tőlem is valamilyen PIN kódot kér a Messenger. Fogalmam nincs arról, hogy mi lehet az, ezért van olyan lehetőség, hogy "Egyszeri kód megadása", amit elvileg a leggyakrabban használt eszközre pl. telefonra küld el. Egyrészt én a telefonomra nem kapok semmit, másrészt pedig azt a válasz üzenetet kapom, hogy "Nem sikerült betölteni a megbízható készülékeket. Kérjük, próbálkozz újból.". Másrészt, amennyiben a telefonommal lépek be, úgy ott van egy hosszú, talán 20 jegyű, szám és /vagy betűsor, amit viszont nem tudok beírni a PC-s Messengerbe. Szóval nem igazán tudom mit kellene csinálni, mindamellett, hogy én egy elég visszafogott és a rendszert mélységeiben nem túl jól ismerő felhasználó vagyok. Akinek van ötlete, megoldása, legyen szíves közölje!
Köszönöm!
-
Truman
senior tag
Ilyenkor mi van? Kollégámat nem engedi bejelentkezni.
Nincs neki okostelefonja, a telefonszám elvileg meg van adva, de oda sem küld semmit.Próbálkozás más módszernél > nincs másik módszer
-
contaxg
veterán
Ha "Végpontok közötti titkosítás"-t kapott egy kapcsolatom a Messengerben az, fel lehet oldani valahogy?
-
törölt tag
sziasztok,
olyan problemam van, hogy volt fb fiokom, de egy idomulva felfuggesztettem es csak a messengert hasznalom. viszont, 2-3 hetente eljatsza az fb, hogy ujraaktivalja a fb fiokomat. ezt onnan tudom, hogy elkezdenek ismerosnek jelolni amirol mailt kapok, vagy szolnak, hogy aktiv a fiokom. hogy lehet ezt abszolvalni? allandoan bekell lepnem, majd ismet felfuggesztenem.. de ez 2-3 hetente ismetlodik. nincs fb app a telomon, es nem szoktam belepni sem, hogy lehet ezt abszolvalni?
de az is fura, hogy mailt se kapok rola, hogy ujraaktiv a fiok, pedig ha az ember sajat maga aktivalja ujra, akkor kap rola mailt. de ez ilyen sunyimodon tortenik.
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #34524 üzenetére
Közben (Samsung készüléken) a telefon értesítések beállításaiban a speciális beállításokon belül, a korábbi értesítésekben ott vannak a FB legutóbbi jelzései. Innen el tudok jutni oda, amit keresek. Érdekes, hogy a hagyományos módon nem tudom ezeket megnézni, ill. angol az elnevezésük.
Egyébként egy korábbi probléma az app adatainak törlésével megoldódott [link]
-
tylerddd
veterán
-
Végül találtam egy régi Androidos telefont, amit factory reset után beállítottam a nagymamának. Sajnos kellett egy új email címet regisztrálni ahhoz, hogy a Play Store-ból le tudjam tölteni a Messenert, de ezt leszámítva nem volt gond, simán be tudtam lépni a telefonszám és jelszó párossal az appba (ettől kicsit tartottam, mert a SIM kártya innen 500 km-re van a nagyi telefonjában), ezután pedig már ő is tudta a Windowson használni. Ha valaki hasonlóan jár, ez egy megoldás lehet.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB és Messenger app-nál eddig (legalábbis, amikor legutoljára kellett) lehetett állítani külön egy csomó értesítési hangot. Tehát nem magában az app-ben, hanem a készülék beállításainál ha beléptem a FB-hoz, akkor volt egy csomó felsorolt lehetőség (feltöltés, poszt kiküldése, említések stb.), amiket kapcsolóval lehetett állítani és hangokat, rezgést stb. beállítani hozzá. Most ez nincs. Ez FB függő vagy esetleg Android verziótól függ? Köszönöm!
-
janeszgol
félisten
válasz
#61872278 #34519 üzenetére
Én beállítottam a messengerre a kódot, a titkosítókódot, azzal nem volt gond. (És jó ötletnek is tartom, ha belépnek a fiókba valahogy, az üzikhez nem férnek hozzá csak a kód birtokában.) Messengerem lesz, mert a tesóimmal azon tudok beszélni és már újra nem kell FB fiók hozzá, de face-em soha. Ha megint kötelezővé teszik az FB accountot a messengerhez, akkor törlöm azt és majd nézek alternatívát.
-
Sziasztok!
A feleségem nagymamája akadt most össze ezzel az új security dologgal. Anno telefonszámmal regisztrálták (nincs email címe), és úgy használta a Windows kliens. Ma reggel viszont már nem engedte be, hanem arra kéri, hogy a telefonos Messenger appban erősítse meg magát. Viszont se okos telefonja nincs (se a környezetében valaki, akinél lenne egy extra), és megkerülni sem tudják ezt a metódust. Van valakinek valami tippje arra, hogy hogyan lehetne megoldani neki, hogy tudja használni okostelefon nélkül?
Bocs az esetleges pontatlanságokért, most keltettek ezzel az éjszakai műszak után, és még a Facebookban sem vagyok akkora mester, hogy tudjam, hogy mi merre hány óra.
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor77 #34516 üzenetére
Köszönöm, elmentem ezt a lehetőséget legközelebbre. De az előbb töröltem inkább az accountom. Kapja be cukkerberg és dugja fel a szarát. Nem ezért regisztráltam face-re, hogy állandóan csöcsös csajokat, animés baromságokat linkelgessen nekem háttérbe szorítva azokat a posztokat, amiért regisztráltam. Már minden általam kvetett oldal elsődleges volt, de mégis háttérbe kerültek. Minden második ilyen poszt volt. Mire blokkoltam a seblapot, gondolom az oldal úgy gondolta, hogy nézegetem, ezért több ilyet adott. Volt bár kutyamentéssel kapcsolatban is ilyen tortúrám. Oké, hogy követtem pár ilyet, meg ha szembejött velem elolvastam, de amikor már 10-ből 5-6 poszt erről szólt elegem lett. Eddig bírtam.
Soha többet nem regisztrálok vissza. Ahogy ma működnek ezek az oldalak (FB, Google keresés) ajánlói, az az IT szégyene. -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Valahogy lehet szűrni, hogy milyen tartalmakat nem szeretnék látni a face-en? Tehát kitiltanám a csöcsös, mangás, filmes posztokat. (Ezek ilyen followos szarok. Ezeket le lehet tiltani?)
Köszi! -
draco31
veterán
Hello!
Van 1-2 ismerősöm, akinek ha akkor írok, amikor nincs bejelentkezve, akkor azt nem is kapja meg soha. Mindegy hogy telóról írok, vagy asztali gépről.
Ez mitől van? -
törölt tag
Ma megpróbáltam ismét és hiába töltöm fel a személyi igazolványomat 0 eredmény. Visszadoib oda hogy töltsem fel ismét.
-
-
kidnou
őstag
válasz
csabyka666 #34505 üzenetére
Ilyennel tele a net, klónozzák a telefonszámot. Már a bankok is figyelmeztetnek, látszólag az ő számukról hivnak a csalók
-
-
Viktor77
titán
válasz
enginev3.0 #34493 üzenetére
Ha valamelyik ismerősöd nézi ezeket az oldalakat, akkor egy idő után neked is be fogja dobálni. Én így vettem észre. Azelött nekem nem dobálta, aztán láttam, hogy van ismerősöm, aki lájkolja ezeket és nekem is elkezdte dobálni.
Próbáld, meg hogy leállítod a követésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest