- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
atika88 #35992 üzenetére
Téged is üdvözöllek a klubban. Ennyi volt a pályafutásod a Marketplace-en. Nincs megoldás, nem lehet reklamálni, nem fogod visszakapni a hozzáférést. Az enyémet októberben vették el. Okokról is csak tippelni tudunk, talán a scammerhálózat bosszúja. Ha letiltasz egy scambotot, akkor a többi tömegesen jelent téged, és a Meta AI ez alapján elveszi a hozzáférésedet. Már jó ideje megy ez a dolog, redditen is sokan írták, de itt is egyre többen tapasztalják ezt. Úgy látszik, még nem elég tömeges méretű ahhoz, hogy ráborítsák a Facebookra a bilit.
-
vacs
veterán
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Messengerben féloldalasra váltott a felület, ezt hogy tudom kikapcsolni? Ha valakire rálépek, akkor bal oldalt marad az összes személy és jobb oldalt nyitja meg az üzeneteket. Azt hiszem gmail-nél ezt olvasás módnak nevezik, vagy ilyesmi. De itt nem találom! Köszönöm!
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Biztos nektek is feltűnt a Messenger üzenetek tekintetében, hogy nem lehet látni bármelyik bejelentkezett eszközről az összes eddigi korábbi üzenetet, gondolom a végpontok közötti titkosítás miatt van így.
Viszont ez így kaka.
Van vmi megoldás arra, hogy bármelyik bejelentkezett eszközömről lássam az összes eddigi üzenetváltást? -
atika88
senior tag
Sziasztok,
Van egy mezei Facebook profilom eddig ebben semmi újdonság, azon belül a Marketplace hozzáférem is (volt), amit évek óta hébe-hóba elégedetten használtam hol vásárlásra, hol eladásra.
Erre ma a nagy semmiből fogták és egy az egyben felfüggesztették a Marketplace hozzáférésemet. Olyan szinten, hogy az égvilágon semmihez nem férek hozzá, se nem látom, se nem jó semmireAz indokuk ennyi...se több. Nesze neked...csak tudnám mi ez. Hogyan lehetne ezt visszacsinálni? Rámegyek a linkre ugyan, de ott csak hirdetés felülvizsgálatról van szó. Nekem pedig a komplett Marketplace hozzáférésemet kukázták szó nélkül.
Tehát nem a hirdetést tiltották csak le, hanem fogták és az egész Marketplace fiókom hozzáférésem. Tippeket szívesen fogadok, hogyan támaszthatom fel!? -
Alusky
senior tag
Már működik a Messenger.
Valamit biztosan csináltak, mert az ismerős ajánlások között most csak olyanokat ajánl akiknek kutya van a profilképén.
-
Alusky
senior tag
PC-n böngészőből nem tölti be a Messenger az összes üzenetet, csak a 2 évvel ezelőttieket. Bravó.
Telefonról megy rendesen.
Telefonon nincs korlát, a böngészőben van a 25 Megás, de ennél sose tudni. Én a múltkor is még küldtem el telóról 100 Mega felettit, bár általában posztolni szoktam inkább, mert ott nem butítja le annyira a minőséget, mint Messengerben küldve.
A fordítás az random, van ahol megjelenik, van ahol megjelenik az összes komment lefordítása, van ahol semmi. Úgy vettem észre Insta kommenteknél szeret eltűnni a fordítás gomb.
A fehér villogó töltés is normális, rendszeres, hogy nem adja be csak 10 perc gondolkodás múlva vagy másnap.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Páromnak szeretnék átküldeni egy nagyméretű videót, de a Messenger azt mondja válasszak másikat, ami 25MB-on aluli.
Viszont, rákerestem. Elvileg akár a 100MB-os fájlokat is át kellene tudnia küldeni.
Egy iPhone13ról szeretném küldeni.
A vicc, hogy neki egy Xiaomi Note 13 Pro 5G telója van. Ő át tudott küldeni egy másik nagyméretű fájlt nekem.
Mit nem állítottam be az iPhone-on? -
Jelenleg is egy trágyadomb a face, a java még csak ezután jön:
Alaposan átvariálja tartalom-ellenőrzési irányelveit a Facebookot és az Instagramot összefogó Meta anyavállalat, aminek hatására várhatóan meg fog ugrani a káros tartalmak aránya a platformon – írja a CNN.
-
Xtomi
tag
válasz
Feri1977 #35982 üzenetére
Erről írtam karácsonykor ide, hogy valami megváltozott a hírfolyamban mert nekem nem veszi már figyelembe a preferenciákat ( 1 kosárcsapat meg pár ember) és elkezdte önteni az új dolgokat amit sosem kértem. Nagy bánatomra bejelentettem egy hirdetést hogy hamis, na azóta olyanokkal áraszt el ...
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Facebook hozzászólások alatt eddig ott volt a fordítás lehetőség. Ez a mai napra eltűnt. Tudja valaki hol lehet ezt újra bekepcsolni? Már ha egyáltalán be lehet?
-
idegen lény
addikt
válasz
Feri1977 #35982 üzenetére
Tudom én ezeket, ugyanazért utálom, amiért a TikTokot is, hogyha egyszer elkezdem, akkor sosincs vége, akkor nem bírom abbahagyni, mert mindig ott motoszkál bennem a kisördög, hogy vajon mi jön utána, nehogy lemaradj valami "fontosról", ráadásul tisztában vagyok vele, hogy ezeket szándékosan így csinálják, hogy függőséget alakítsanak vele ki, és látom, hogy milyen sokan válnak az okostelefon rabjává. Ezért sem volt soha okostelefonom. Látom, hogy butítja el a gyerekeket is a TikTok. Már képtelenek végig nézni egy értelmesebb filmet, ha nincs tele akcióval, vagy bármibe is egy picit belemélyedni, stb. Úgyhogy ez nemcsak az én problémám, hanem egy nagyon káros társadalmi jelenség. Ezek elrabolják az emberektől a legértékesebb dolgot, a hasznosan eltöltött időt. Ezért nem pörgetem a TikTokot sem, és a Facebookon is csak az értesítéseket nézem, azokra válaszolok, stb. Ezért nem nézek sorozatokat (volt pár kivétel: Black Mirror, Babylon 5, Bűbájos boszorkák), csak rendes filmeket. Ezek mind függővé teszik az embereket, én meg amúgy is hajlamos vagyok erre, ezért ezt az önvédelmi mechanizmust alakítottam ki magamnak.
-
donnie.d
aktív tag
válasz
idegen lény #35977 üzenetére
A hírfolyam lehet hülye elnevezés, de nem híreket takar.
Az ismerősök és az általad követett csoportok bejegyzéseid olvasod és nem híreket időrendi sorrendben. -
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35978 üzenetére
... hát tényleg messziről jöttél, ha bármelyikre ezt írod válaszul!
-
Feri1977
senior tag
válasz
idegen lény #35977 üzenetére
......1. A hírfolyamban a rengeteg általam bejelölt érdekeltség poén oldalak kocsik stb. jön elő, meg ismerősök posztjai. 2. Hírek úgy jönnek, hogy bevan jelölve telex, index, atv, hgv, meg a többi, és azok hozzák ki a híreket, alatta meg ezer komment. Ugyanazokat a híreket dobja ki, mintha rámennél külön a telex, index, hvg stb. oldalára.
-
Feri1977
senior tag
válasz
idegen lény #35975 üzenetére
Miért, te hogy olvasol facebook hírfolyamot? Lefelé görget az ember! Csak nem space, vagy pgdn pgup-al tolod?
-
Feri1977
senior tag
válasz
idegen lény #35973 üzenetére
Az..és áll a marhája egy helyben, vége a hírfolyamnak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35970 üzenetére
...akkor olvass utána egy picit!
Most már csalódás is lettél... oké!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35960 üzenetére
és még a telefonszámomat is megadtam nekik
Ja jó, akkor eddig tartott a bújni akarás. Hány ember tudja azt a számot? Azok közül hánynak van facebook fiókja? Azok közül hányak szinkronizálják facebookkal, messengerrel whatsappal a telefonkönyvüket? Szerinted mennyi idő összevetni -mondjuk- 5 így felkerült telefonkönyvet vs azt a fiókot ami ezzel a számmal regisztrált?Én meg már reménykedtem egy picit!
-
zsiga68
őstag
válasz
Feri1977 #35966 üzenetére
Meg kell érteni hogy Facebook túlnőtt önmagán és nem tudják kezelni a helyzetet. Lassú az oldaluk, akadoznak a szolgáltatások/funkciók. Rengeteg az ok nélkül tiltott felhasználók. Rengeteg a feltört fiókok száma.Akinek feltörik a fiókját az nem kap segítséget a visszaállításhoz. Rengeteg az adathalász poszt, kamu hirdetések./Én is többet jelentettem és minden rendben találtak../ Olyan termékek amik kamuk és nem tudják azt amit állítanak, pár száz forintos iphone készülékek, meg mit tudom én.. Stb..
Az egész egy nagy vicc és katyvasz. Töketlenek és hozzá nem értők próbálják üzemeltetni és ez nen hiszem hogy változik.
Mióta fizetős a reklámmentesség és kóddal védik a mesengert még rosszabb a helyzet.
Ha valamilyen kamu hirdetést tiltasz akkor feldob vagy ezer másikat ugyanabban a kamu témában.
Ha most akarna valaki regisztrállni akkor azt mondanám hogy ne tegye.. -
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Nem igaz, hogy mai napig képtelen a face megcsinálni rendesen az oldalát! TÖbb böngészővel is probáltam, de ahogy görgetsz lefelé egy kis idő után megáll mindíg, és üres vízszintes vonalak villódzanak tartalom nélkül és nem megy tovább.
-
idegen lény
addikt
válasz
gyulaszu #35959 üzenetére
A reklámok nem zavarnak, sőt, még örülök is a személyre szabott reklámoknak, mert legalább nem tőlem teljesen idegen dolgokról látok reklámokat. Meg vicces is, ahogy próbálják eltalálni az engem érdeklő dolgokat, sokszor teljesen sikertelenül, mert ha már megvettem, akkor nem fogok többet venni belőle, hiába szenvednek.
Ez kifejezetten szórakoztató. Személyes adatokról írtam, de azokat nem adom meg nekik, így nem is tudnak mit megszerezni tőlem. Természetesen a Facebookon nem idegen lény a nevem, hanem egy kamu név. Előtte is kamu névvel volt fiókom, de az angol név volt, ezért valaki felnyomott érte a Facebooknál, kértek róla igazolványt, hogy azonosítsam magam. Gondolhatod...Majd pont én fogom nekik a személyimet mutogatni, meg hát amúgy is kamu név volt. Tanultam belőle. Nyitottam egy másik fiókot, immár egy magyar kamu névvel és még a telefonszámomat is megadtam nekik, had élvezkedjenek rajta. Ezt már nem jelentgetik, mert van ilyen magyar név is.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
idegen lény #35954 üzenetére
Majdnem ugyanazt tudják rólad, mint bárki másról, a valódi neveden kívül...
Vagy szerinted őket az érdekli, hogy egy konkrét "Kovács János" mit csinál? Nekik nagyjából az is elég, hogy egy "idegen lény" kattingat ide-oda és eközben megnéz néhány reklámot is.
(Remélem átmegy amit ki akarok ezzel fejezni) -
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35956 üzenetére
A bújok, mert nekem úgy jó és a miért kell nekem módosítanom a jelszavam között számomra a "hogyan követnek, miért használj más azonosítókat, milyen védelmek vannak" témák , mint átvezető tökéletesen ott lennének...
Szóval nekem furi, hogy az egyikben úgy vagy benne, hogy a másikra azért rákérdezel!Ez a neutrális furi nálam!
-
donnie.d
aktív tag
Értesítésekkel kapcsolatban kérnék tanácsokat, megoldást.
A messengert telefonon webböngészőn keresztül pedig facebookot weboldalon keresztül írok. Ha utóbbiról van szó zökkenőmentesen megy a beszélgetés, s én jobban is szeretem, mert gyorsabban tudok írni, mint a telefonon. Azonban van egy elég idegesítő dolog számomra...Főleg akkor, ha sokat írtam laptopon. Bekapcsolom a mobilnetet, s mintha meghülyülne a messenger. Minden egyes nekem címzett üzenetről, amit webböngészőben kaptam a facebook oldalán keresztül kapok értesítést. Ilyenkor fél percig pittyeg a telefon, mutatja a már megkapott üzeneteket szépen sorban. Majd amikor az utolsó üzenetről is kapok értesítést elnémul, olvasatlan üzenetet nem hagyva hátul.
Mit tudnék tenni, hogy amikor bekapcsolom a mobilnetet ne kapjak értesítést azokról az üzenetekről, amit már megkaptam s elolvastam laptopon böngészőn keresztül? -
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35954 üzenetére
Füri nekem az ilyen hozzááállás az alap kérdést kreáló szituáció egyértelműségének nem értésével egyetemben! Gondolnám, hogy ha az egyiket csinálod, akkor a másik járulékosan eléggé a közelben van.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35950 üzenetére
Sütiket törlöd? Külön böngésző profilt használsz? Külön böngészőt? Másféle böngészőt? VPN-t? TOR-t? Másik fizikai eszközt? Másol lépsz be?
Mindig?A kamu név, kamu profil mínt bújás addig él, míg, valaki össze nem veti az ismerősi köröd "önszántából" alapértelmezetten feltöltött névjegyzékét máshonnan benyelt és egyeztetett adatokkal, és csak te vagy aki kilógsz.... A fenti listából ilyesmi ellen csak az véd meg, hogy ha teljesen más alteregót használsz azon a profilon a lehető legtöbb kérdésre igennel válaszolva!
-
idegen lény
addikt
válasz
tordaitibi #35926 üzenetére
Egyszerűen kinyitnám a satut. Dilemma megoldva.
-
idegen lény
addikt
válasz
ledgeri #35949 üzenetére
Jó, köszönöm, megértettem már, csak gondoltam, hogy inkább megkérdezem, minthogy belefussak valamibe. Nem mintha sokat számítana, hiszen a Facebook a legnagyobb adattolvaj. Mondjuk, rólam túl sok mindent nem fognak megtudni, kamu név, kamu kép, kamu profil, arra azért vigyázok, hogy semmi személyeset ne adjak meg a neten.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35948 üzenetére
Csak azért emlékezz, hogy a rendszer mondja, és nem csak jön valami üzenetben a meta AI-tól, meg ilyesmik. Facebookon belül egy valid facebook-pop-out-ot, mint a képeden is látszik sokkal nehezebb hamisítani, mint egy üzenet feladóját!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35940 üzenetére
Nincs semmilyen tokenem, nem játszom szerencsejátékokat
Akkor keress rá arra a két szóra egyben, és nézz rá újra a kidobott találatok átnézésése és értelmezése után!Sőt már linkelték is neked!
Ha a rendszer mondja hogy jobb valamit csinálni a fiókod védelmében, akkor érdemes azt megccsinálni... Vagy majd várunk pár hónap múlva a "nem tudom, hogy miért de nem tudok belépni, ha jelszót kérek máshová küldi az ellenőrző kódot" lényegi tartalmú üzeneteddel
-
-
rvn_10
senior tag
Üdv. Kis segíséget szeretnék. Valamiert nem kapom meg az üzeneteket csak ha megnyitom a messengert. Csoportok üzeneteit azonnal megkapom. De pl a frleségemét nem. És ha be is lépek az üzeneteibe akkor is irja hogy várakozás a hálozatra, 1-2 másodpercis majd betölti az üzenetekez. Mind1 hogy mobilnet wifi. Minden értesítés engedélyezve van.
-
khron78
őstag
Hol tudom kikapcsolni az email-es értesítéseket a bejelentkezésekről?
-
válasz
-
Tails111
aktív tag
válasz
Ez nekem gyanús. Miért kéri a jelenlegi jelszavam? Már be voltam jelentkezve.
A fontos személyes fiókok szinte mindegyike újra hitelesítést kér jelszót vagy 2fa kódot esetleg mindkettőt amennyiben fiókbelépési adatot (emailcím, telefonszám, jelszó, 2fa hitelesítő) szeretnél megváltoztatni.
És ha mégsem volt téves a riasztás? Olyan nagy probléma egy jelszócsere.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szildavid90 #35937 üzenetére
Igen.
-
szildavid90
aktív tag
Nektek működik most a messenger?
-
válasz
elfelejtette #35934 üzenetére
Tavaly néhány napig nekem is úgy működött, hogy aktivitás ellenére is maradt az archiváltak között, de ezt viszonylag gyorsan javították.
-
razorka777
veterán
válasz
elfelejtette #35934 üzenetére
A helyes működés természetesen az hogy visszakerül az aktív beszélgetések közé.
Érdekes bug, még nem találkoztam vele, de az általad tapasztalt hibás működést én is szivesen látnám.😃😃 -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
A Mesenger alkalmazás produkált nekem egy olyan anomáliát az elmúlt pár napban, hogy ha egy beszélgetést archiváltam, akkor ott is maradt az archiváltak között úgy, hogy a másik személy írt, és én is válaszoltam neki. Ma ez a "hibás" működés helyreállt, tehát akár ő, akár én írok, egybők visszakerül a csevegés az aktív beszélgetések közzé...
Tapasztalt más is ilyet, és igazából melyik a helyes működés? Vagy a"hibás" működést vissza lehet hozni? Mert nekem valahogy jobb volt, hogy nem kellett folyton újra archiválni... -
vacs
veterán
válasz
idegen lény #35931 üzenetére
Minden normális weboldal így működik!
Jelszócserekor kéri a régi jelszót is, különben bárki jelszót tudna cserélni, aki hozzáfér a géphez! -
ledgeri
nagyúr
válasz
idegen lény #35931 üzenetére
Mert lehet, hogy egy közös családi gép, és nem jó, ha csak 5 éves, de már olvasni és pötyögni képes Pistike beállít valamit, aztán te emiatt záródsz ki, különösen, ha veszélyes a szitu!
Emellett, ha valaki épp csak megszerezte a session tokened, de semmi mást, akkor legalább ez megállítja, vagy hátráltatja.
(A FB egyiket sem tudhatja biztosra.) -
idegen lény
addikt
Ez nekem gyanús. Miért kéri a jelenlegi jelszavam? Már be voltam jelentkezve.
-
zoli62
addikt
Nem bírom kikapcsolni az emailre kapoitt belépési értesítéseket.
-
válasz
gyulaszu #35925 üzenetére
Annak nincs mert keresni az előtt is tudtam hogy megadtam a reklám engedélyeket,
De nem tudtam senkinek semelyik hirdetés alól se üzenetet küldeni, se a profiljára menni hogy onnan küldjek vételi szándékot.
Vagyis amíg nem nyomhatják le a torkodon a reklámjaikat
(és ezt még úgy állítják be hogy ezt a döntési szabadságot (!!) meghagyják neked, fúúj de rohadt undorító!!!!) addig nem tudsz semmit vásárolni sem érdeklődni eladótól.
Kb.mint a satuba fogott farkú férfi akinek odatesznek a keze ügyébe egy fűrészt és rágyújtják a műhelyt.
Igen megadták neki a döntési szabadságot. Vagy levágja saját maga a tökét vagy benntég. -
válasz
ledgeri #35923 üzenetére
"Facebooknál (az különféleképp nem szűrve) inkább már össz újjlenyomatról beszélnék, mint "MAC vs IP"..."
Ezt nem értem.
Nem az ujjlenyomatom nyitja meg a Facebook profilt.
Még ha be is lehetne állítani ujjlenyomatos bejelentkezést, az inkább csak a jelszót helyettesítené.A Mac címet meg azért kérdeztem, mert értelmetlennek tartom a Facebook részéről ezt, h regisztrációnál nem enged regelni azonos IP-ről, de ha regelek egy másik IP-ről, akkor utána már a korábbi IP-t használva beenged.
Ha logikusabban gondolkodnának a Facebooknál, akkor a készüléket is letilthatnák, mármint a készülék Mac címe alapján. Ez nagyobb érvágás lenne szerintem a potenciális csalóknak, minthogy másik IP mögé bújva tovább folytassák tevékenységüket.
Köszi a tippet a könyvtárra, nem is gondoltam volna rá.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Thunderzolee #35910 üzenetére
Lehet internetezni könyvtárakban még...
Furi, hogy te is telefonra defaultolsz, miközben arról panaszkodsz, hogy másoknak az az alap.
Facebooknál (az különféleképp nem szűrve) inkább már össz újjlenyomatról beszélnék, mint "MAC vs IP"...TOR-t meg ilyenre inkább ne,,,
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Csak van valami ismerős ,akinek van wifi-je
én úgy gondoltam ---meg saját telóról
-
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Csak nálam a hiba, ha a képeket véltlenszerűen furcsán jeleníti meg?
Sokszor rábökök és nagyon nehezen tudok visszalépni a hírfolyamra.
Samsung s23 ultra gesztusvezérléssel az alany.
Eddig ilyet nem tapasztaltam. -
válasz
ledgeri #35907 üzenetére
Igen jól látod mintha Te könyörögnél hogy felhasználják az adaidat meg reklámokat nézhess.
Én 60 éves vagyok és számomra ez az egész annyira undorító és idegen, nem ebbe nőttem fel, viszataszító a fogalmazás és az egész eljárás.
De amúgy az egész világ ilyen gusztustalan kezdve a semmire nem való GDPR túllihegéssel amiből én annyit veszek észre hogy ugyanannyi mocskos spam jön és ha telefonos ügyfélszolgálatot hívok 2 percig kell hallgatnom a gdpr zsolozsmát. Más változást nem látok csak megnehezítik az átlagember dolgát lásd ÜK.+ meg DÁP csoda.
Csak sajnos kell a FB. mert 3 olyan szakmai fórumon vagyok fennt ami csak náluk lézezik, mármint több 100 normális szakmailag hozáértő tagja van a csoportoknak.
Marketplacet meg vételi szándékkal használom ritkán. -
vacs
veterán
válasz
Thunderzolee #35912 üzenetére
Opera böngésző is tökéletesen megfelel, van benne free vpn!
Teszteltem, vpn be, akkor svéd ip-m volt, kikapcsolva magyar ip!zsiga68
Igen. -
-
vacs
veterán
válasz
Ingyenes vpn is megfelel erre a célra.
-
válasz
Cartmenn #35876 üzenetére
Jó, értem, csak hogy lépjek be máshonnét, már nincsenek internetkávézók, mint régen.
Ismerősök telefonjáról nem akarok inkább, nehogy az idióta Face összekapcsolja véletlenül az én letiltott fiókommal az övükét, aztán mittudomén kapjanak ők is egy ideiglenes letiltást.
Meg a legtöbben képzeljétek, csak a mobilon használják a Facebookot, és nem tudják a jelszavukat se, mivel ugye a telefon nem jeleníti meg, szóval kilépni se tudnak gyakorlatilag.
Munkahelyi gépeken nincs külső net, csak intranet, ha internetezni akarok bent, a telefonom szoktam használni hotspotként.Egyébként a MAC címeket is figyeli a Facebook, vagy csak az IP-ket, e-maileket?
-
Nyeheheee....
Ha vibrátorokat nézegetsz Alin, ne csodálkozz, ha a Face is gyakran szexuális segédeszközöket ad be hirdetésként.
Sajnos hiába kapcsolom ki a személyre szabott hirdetéseket, akkor is szexuális kellék hirdetéseket kapok egy darabig.
Pedig elvileg az lenne vala a lényege ennek a kapcsolónak, h ne kapjak célzott hirdetéseket. :/
Ilyenkor jobb, ha mások nem látják a telefon kijelzőjét. -
gyulaszu
senior tag
válasz
ledgeri #35907 üzenetére
Egyébként a marketplace -en ingyenesen lehet hirdetni?
(Bocs, soha nem használtam és nem is fogom)
Én a szöveget úgy értelmezném, hogy a hirdetések között megjelenő reklámok (Advertisement) lennének célzottak. Hogyhogy nem dönthet a felhasználó, hogy milyen hirdetéseket akar keresgélni? Nem ez lenne a normális? -
ledgeri
nagyúr
Már a megfogalmazás is idegesítő, mintha lenne választásod, jogos..., sőt te vagy aki az egészet akarja! Borzalom!
-
-
yodee_
őstag
-
yodee_
őstag
válasz
tordaitibi #35903 üzenetére
Hú én is elcsesztem anno. Nagyon sokáig szórakoztam mire sikerült vissza állítanom de most már nem emlékszem mi volt.
-
-
yodee_
őstag
válasz
tordaitibi #35901 üzenetére
Itt mit látsz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Politika
- Subaru topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 8 DB HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest