Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz WhiteWalker #35667 üzenetére
Köszi, pedig jó lenne.
-
classic B
senior tag
válasz WhiteWalker #35384 üzenetére
Kár emiatt idegeskedni. Csomó szarsága van a metának. Használod így vagy sehogy. Utálom én is de ez van.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz WhiteWalker #34964 üzenetére
lite-ban is úgy volt régen
-
Dr. Romano
veterán
válasz WhiteWalker #34848 üzenetére
Hmmm akkor ennek kampó.
Ennél a retek cégnél lehetetlen kapcsolatba lépni bárkivel is. Support gyakorlatilag 0. Az algoritmus azt csinál amit akar.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
castiels26
újonc
válasz WhiteWalker #34838 üzenetére
Telefon lemaradt xiaomi 13T.
-
NB2
aktív tag
válasz WhiteWalker #34483 üzenetére
Ha mobil, akkor a futó programokból töröld a messengert és indítsd újra. Utána látni fogod.
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz WhiteWalker #34481 üzenetére
Pont így jártam 10 hozzászólással visszább.
Nekem elküldte, de a szöveg egy része benne maradt a szövegbeviteli mezőben. Töröld onnan.gyulaszu
-
syberia
veterán
válasz WhiteWalker #34288 üzenetére
Feltétezem a redundancia nem élvez prioritást a facebook esetében, a profit maximalizálásának érdekében ott spórolnak az erőforrásokon ahol csak tudnak.
(#34290): Hogy is szokták mondani...épül szépül minden?
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
senior tag
válasz WhiteWalker #34288 üzenetére
Ugyanezt a kérdést tenném fel én is. Oké, el lett vágva egy kábel, de akkor miért csak a Meta szolgáltatásainál volt ez a kimaradás ? Minden más ment probléma nélkül.
PSN: KalacskepuXY
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #34281 üzenetére
Annyit tudtam tenni , hogy a régebbi verzió kapott egy teljes adat törlést , majd újra beléptem, gyorsan lelőttem a netet és a beállításokban bekapcsoltam a "linkek külső böngészőben megnyitását" , net vissza , aztán megint bedobta hogy frissítsem.
Frissítettem a legfrissebbre , de legalább megmaradt a link megnyitása beállítás.[ Szerkesztve ]
-
válasz WhiteWalker #34269 üzenetére
Sokan egyből a topicba jöttek, ha már a FB nem működött
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Maxtreme
addikt
válasz WhiteWalker #34269 üzenetére
vagy csak nem tudják az adott dologra a választ
-
senior tag
-
bali66
tag
válasz WhiteWalker #33699 üzenetére
Ha nem vagy csoportban akkor nem tudod kipróbálni, aki benne van valamelyikben az tudja miről beszélek, azért köszi.
-
válasz WhiteWalker #33573 üzenetére
nekem még személyektol se mindig jön értesités, pedig be van jelölve kedvencnek is, aztán van hogy csak akkor látom, hogy uzent amikor megnyitom a chetbe, hogy irjak neki.
Aztán igy van, hogy elmarad a bevásárlás meg hasonlokMeg a webes chatben ha irok valamit akkor megakad az irás és várnom kell pár mp-t mire megjelenik a szoveg és elküldi .
tehát a billenytu leutéseket érzékeli és el is tárolja,de valamiért laggol a rendszer és nem jelenik meg azonnal és nem reagál addig az elküldésre se mig végére nem ér a szövegnek. -
seria
tag
válasz WhiteWalker #33487 üzenetére
Köszi szépen. Az apkmirr....com az megbízható?
-
D@niel
addikt
válasz WhiteWalker #33445 üzenetére
Linket dobsz, kérlek?
Máris küldöm fel.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
zsiga68
őstag
válasz WhiteWalker #33426 üzenetére
Ha fizetsz akkor még a számlaszámod is megadod az eddigi adataidon kívül...
-
AssAssynn
őstag
válasz WhiteWalker #33424 üzenetére
Mondjuk amúgy is tudvalevő volt, hogy csórják az adataidat, de hogy még így a képedbe is tolják. Még te érezd rosszul magad, hogy ez a büntetésed, amiért nem fizetsz.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Ryder62
őstag
válasz WhiteWalker #33380 üzenetére
Nem egyszer volt olyan, hogy Facebook reklámról mentem át a hirdető oldalára és vásárlás is lett a vége.
Engem speciel nem zavarnak a hírdetések mert reveláns dolgokat dobb fel.
A "neked javasoltak" kéretlen bejegyzések sokkal jobban zavarnak. -
törölt tag
válasz WhiteWalker #33375 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem megy, nem érdekel. Írtam két példát. Mégis mit vársz, írjak belőle egy disszertációt?
"-7: Undorító ahogy a FB kétszer is keres a hirdetéseken"
Google is, csak jobb a PRjeHaladjuk meg a témát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #33358 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz WhiteWalker #33235 üzenetére
Ugyanebbe a hibába futottam bele több, mint 1 hete, de nem érkezett válasz, #33188
#33192.350.1.0.29.106-310015581 verziót raktam fel, ahol újra működött, majd erre ráengedtem a frissítéseket, és azóta működik.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz WhiteWalker #33237 üzenetére
Először arra gondoltam, hogy valami bug, de visszaraktam egy szeptember eleji verziót(430.0.0.0.23.113), már az se nyitotta meg külsővel.
Aztán felraktam egy július végi verziót(424.0.0.21.75), az még jó volt.
Nem tudom hogy a kettő között van-e még ami rendesen külső böngészőt használ.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz WhiteWalker #33235 üzenetére
Ez engem is zavar, ezért felraktam egy korábbi verziót, ami még külső böngészővel nyitja meg a linkeket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Fruityloops
tag
válasz WhiteWalker #33221 üzenetére
Nincs mobilos chrome böngészőben sem facebookba switch profil, csak fiokváltás, ha a fiokváltásra érted, akkor az egy meglévő fiók, azok közt tudsz váltani, de új profilt nem dob ki ott sem, csak bejelentkezés van másik fiókba, vagy új fiók létrehozása azon belül. :-(
Feltettem most a facebook normál appot telefonra kérésedre. Ott sem látok sehol ilyet.
A facebook appban leírnád kérlek, hogy hol találom meg az új profil létrehozását? Mert itt is a képemre sehol nem találok ilyet, de egyik menüben sem, se profil módosításánál sea beállításoknál a profilod megjelenítésére rámenve és utána, se se hol.
Köszönöm előre is! -
Fruityloops
tag
válasz WhiteWalker #33213 üzenetére
Köszönöm, de sehol nem találok. Profilomnál csak másik fiók bejelentkezése van, ha van már meg lévő, névjegy alatt sincs, profil módosítása alatt sincs. Vagy professzionális mód és azon belül vagy hol?
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #33213 üzenetére
Ez webes felületen nem elérhető?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #32036 üzenetére
Nekem sosincs szerencsém vele. Teljesen esetlegesen működik nálam évek óta sajnos.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
oba
addikt
válasz WhiteWalker #31129 üzenetére
az adathalászat
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #31126 üzenetére
Mostanában nekem sem küld, valószínűleg ez is egy bug.
-
bghistvan
senior tag
válasz WhiteWalker #30918 üzenetére
Köszi
-
NeoPampalini
senior tag
válasz WhiteWalker #30682 üzenetére
Ez a geolokációs mizéria a poszthoz kapcsolódik, nem a fényképhez, azért mutat mást...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #30676 üzenetére
Most nézem a régi képeimet, és mindenhova odatette, hogy hol készültek, feltételezem nem lehet kikapcsolni, viszont érdekes, hogy visszamenőleg is megcsinálja.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #29760 üzenetére
Másik böngészőt próbáltál esetleg?
Nálam nincs ilyen gond.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
kiskeni
aktív tag
válasz WhiteWalker #27162 üzenetére
Na, örvendetes. Ránézek akkor.
Szerk.: nem, ilyen opció nekem nincs.[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
válasz WhiteWalker #27159 üzenetére
Vagy nem. Néha nekem is feketén jelenik meg a Facebook, mindig azt hiszem, hogy hopp most sötét mód jött el, közben nem.
Mondjuk egy ideje nem csinálja ezt, mindig fehér. Ki érti a Facebook-ot...Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #27158 üzenetére
Lehet itt rontjátok el, nem futni kellene után.
#27156 egyedülülő
Nagyon szívesen, bármikor! -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26836 üzenetére
A kérdést sem értem, a tevékenységnaplót nem lehet törölni...fixen beépített...
Mit szeretnél pontosan törölni?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #26818 üzenetére
Erre valaki?
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #26664 üzenetére
Hírfolyamból csak magad elől tudod elrejteni
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26664 üzenetére
Azt szeretné, hogy ha kitesz egy képet, azt ne dobja be a közös hírfolyamba az ismerőseinek.
-
Ice&Lime
veterán
válasz WhiteWalker #26660 üzenetére
De szeretném, hogy látható legyen csak kiposztolás nélkül.
-
Mauzes
addikt
válasz WhiteWalker #26288 üzenetére
Megoldható?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #26225 üzenetére
Ma állt helyre a rend , most rendben mutat mindent
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26253 üzenetére
A dark mód az új felülettel együtt jár, ha átváltod, akkor automatikusan megkapod. Persze, csak ha már elérhetővé vált számodra is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26250 üzenetére
Úgy tűnik, nagyon kellett az embereknek, csak mert most mindenki úgy gyártja, mintha muszáj lenne... Hiánypótló...
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #26234 üzenetére
Mindenki másképp használja, csak azért írtam le, mert sokan istenitik, hogy tökéletes. Attól azért messze van
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #26228 üzenetére
Mivel többet írták, milyen jó ez a maki, kipróbáltam. Egy előnye van, oldalakon a hozzászólásokkal nem kell játszani. Csoportokban viszont használhatatlan. Csak új aktivitás van, legújabb hozzászólások nincs... tagokra nem lehet keresni normálisan... Admin felület használhatatlan. Ugyanaz mint az fb lite app. Kukáztam is hamar
-
Akelaus
senior tag
válasz WhiteWalker #26228 üzenetére
Hello!
Ez az alkalmazás adatvédelmi szempontból mennyire megbízható? Mégiscsak kiadom a jelszavam az Fb-n kívül egy másik cégnek.
Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem egy idő óta az Fb nem támogat semmilyen külső alkalmazást. -
bopeti98
őstag
válasz WhiteWalker #26210 üzenetére
Én azt már elég régóta tapasztalom, hogy pl kiírja hogy 10 hozzászólás, de ha megnyitom, akkor nincs egy sem, vagy csak 1-2.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #26199 üzenetére
Xiaomi 13T
-
Robokutya
senior tag
válasz WhiteWalker #26056 üzenetére
állítottál is rajta valamit vagy simán futatodd csak?
Egyenlőre úgy fest hogy kitisztultam Tesztelem az abp mellett
köszi az infót -
titán
válasz WhiteWalker #25867 üzenetére
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25826 üzenetére
Ez segíthet:
Hogyan használhatok listákat az ismerőseim rendszerezésére a Facebookon?
Nem találkoztam még névtelen listával, elképzelhető, hogy ezt te hoztad létre? -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25822 üzenetére
Arra van lehetőség, hogy az ismerőseidet listába teszed, és amikor megosztasz valamit, akkor ott a láthatósági beállításoknál ki tudod választani kikkel szeretnéd megosztani.
-
veterán
válasz WhiteWalker #25812 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy kifejezetten csak a gyári Facebook app allergiás rá.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bigdady
nagyúr
válasz WhiteWalker #25810 üzenetére
Akkor az. A mókolás okoz ilyet.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25808 üzenetére
Nálam a reklámblokkolók szoktak hasonló gondokat okozni, ezért kérdeztem, hogy esetleg mennek-e.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25801 üzenetére
Blokkolók nem mennek?
-
bigdady
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
válasz WhiteWalker #25801 üzenetére
Erre lehet megoldás, hogy olvasás előtt likeolod, megnézed a cikket, ha kidob, akkor a Tevékenységi listában megtalálod, ahogy csako kolléga javasolta nekem. Ha meg nem akarod likeolni, akkor utólag kiveszed a likeot.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bigdady
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz WhiteWalker #25798 üzenetére
nem kókány, szándékos, hogy állandóan új tartalmakkal ott tartson, soha ne tudd befejezni a végigolvasást. (nem én találtam ki, olvastam, és tényleg ilyennek tűnik)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
HoTaZo
addikt
válasz WhiteWalker #25795 üzenetére
Nálam, igen. Váltottam Lite-ra, de utóbbi időben az is csinálja.
-
HoTaZo
addikt
válasz WhiteWalker #25581 üzenetére
Régebben volt, de valamelyik frissülésével eltűnt.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25536 üzenetére
Elnézést, elkalandoztam.
Talán ez jó lesz:
Hogyan tudom módosítani a fényképeim láthatóságát a Facebookon?: [link] -
krizmo_
Topikgazda
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #25509 üzenetére
Erre valaki?
-
concret_hp
addikt
-
unravel
őstag
-
btz
addikt
-
Arcképgyáros
válasz WhiteWalker #23618 üzenetére
Nálam még nincs.
-
veterán
válasz WhiteWalker #22691 üzenetére
Facebook lite egyből a galériát dobja be, nem a saját képválasztós cuccát.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22663 üzenetére
nem
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22651 üzenetére
Szerintem sehogy, legalábbis én nem találtam
-
titán
válasz WhiteWalker #22591 üzenetére
Értem, hát ez van. A messenger rész szerintem megfelelő, irkálni és telefonálni lehet vele, pont elég. A facebook lite viszont egy nagy nulla sajnos.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #22573 üzenetére
Asztalin nincs korábbi verzió...
-
batagy
őstag
válasz WhiteWalker #22540 üzenetére
Igen , ez hasznos funkció volt, de 1-2 hónapja nem elérhető már nálam se.
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22542 üzenetére
Én is szoktam használni ellenőrzésre, főleg akkor mikor csak korlátozott ismerősökkel osztok valamit. Most jelenleg nem lehet, legalábbis nálam
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22540 üzenetére
Nálam már asztalin sincs az adatlopásuk óta
-
BandiHUN
veterán
válasz WhiteWalker #22503 üzenetére
Én a csopis hirdikkel cumizok így,e-cigit FB csoportokban lehet csak bótolgatni...és ott is dobálja a már eladottnak jelölt! tehát semmitérő hirdiket is.
Egyébként most jobb lett,már délben jönnek a reggel 7es jóreggelt posztok,meg még éjfélkor megjönnek a koránfekvőké is Lehet segített az is,hogy végigfutottam az összes csopimat,hogy ne mutasson mindenhol 20+ bejegyzést.Gondolom az is számít,hogy kinek mekkora az ilyen "új hír" halmaza.Kellene egy nullázó,mint az értesítéseknél,hogy most akkor olvasott minden.Akkor előre kerülnének az aktuálisak.
Egyébként se értem,hogy a hírvonalamat rendszeresen nézve is hogy alakulhat ki olyan kupac olvasatlan poszt.Hé srácok,azért iratkoztam fel,hogy jöjjön át! Szóval főleg hirdis csopiknál csekkolni kell,mert a jó bizniszek 3 nap után,Eladva jelzéssel jönnek csak meg.Igaz,logikus is,az ilyeneken semmi like,post.Közben a hirdiknél nem lenne szabad szempontnak lenni,jó cucc jó árral duma nélkül elmegy.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
citkar
addikt
válasz WhiteWalker #22282 üzenetére
Azt nem írtam, asztali platformról van szó. Ezt látom.
-
bigdady
nagyúr
válasz WhiteWalker #22121 üzenetére
Az fura mert én sosem látok senkit hogy likeolna bármit. Csak megosztások az látok mindig meg hozzászólásokat
-
golyós
addikt
válasz WhiteWalker #21787 üzenetére
Nekem teljesen behalt, hiába raktam fel apk mirrorról régebbi verziót, az sem indult el.
Felraktam egy újabb verziót (beta) ez most jó.
Érdekes, hogy semmi nem oldotta meg, se cache törlés se semmi.
Most letiltottam a többi service és manager progit, lehetennek is van köze hozzá.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
bopeti98
őstag
válasz WhiteWalker #21583 üzenetére
Vagy csak megnyitod a saját profilod és rögtön ott lesz a profilkép alatt hogy tevékenység napló.
-
Arcképgyáros
válasz WhiteWalker #21581 üzenetére
Jobb lent 3 csík -> Beállítások és adatvédelem -> Beállítások -> Tevékenységnapló
-
veterán
válasz WhiteWalker #21355 üzenetére
Legyél prémium tag és elrejtheted őt
-
btz
addikt
-
MrChris
nagyúr
válasz WhiteWalker #21322 üzenetére
Akkor hol erről a percre kész PH-s alert? Gyanítom, hogy nem 50millió hanem kb mindenki adatát eladták.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #21322 üzenetére
Főleg, hogy a lapcsaládon is megjelent, és a témához kapcsolódó anyagokhoz már be is tettem...
#21323 Mikamaka
Erre nincs pontos dátum, idővel majd megjelenik.[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz WhiteWalker #21294 üzenetére
Írd le azt a pontot, ahol én azt mondtam a FB tehet róla!!! Írd le!!!
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #21098 üzenetére
Miért te nem szoktál illetve neked még nem írtak? Tudod mit magánügyed, én szoktam csoportban idegenekre írni, ha épp kell vagy valami érdekel, és nekem is rengeteg idegennel van tele az arhívumom akik csak úgy rám írtak, szóval nem értem, hogy mit nem értesz továbbá megkérnélek, hogy ne írj nekem főleg nem ebben a stílusban, én sem szólok hozzád. Szóval én még mindig azt mondom, az a rész amit másoltam, azért a fészbuk felhasználók 1 jó nagy részét kitilthatnák.... sőt csak csendben megsúgom, ha emberek akarnak írni privátot, 95%- már nyomja is az ismerősnek jelölés gombot..... szóval .... ja még mielőtt megkérdezed én nem szoktam ismerős jelölés gombot nyomkodni mert az már szerintem is illetlenség, előtte megkérdem, no megb van annyi eszem, hogy attól még a magán üzenetet megkapja, ha nem jelölöm, de sajnos rengeteg embernek ez reflex vagy csak így akarja elérni, hogy észre vedd a privátot, de nekem akkor se jutna eszembe a facebookhoz futkosni, hogy zaklatnak, megkérdezem , hogy mit szeretne és kész meg megmondom, hogy ezért még nem szükséges bejelölnie, és mégegyszer NEM kötelező velem beszélgetned én sem írok neked.... (csak a felesleges offot és feszültséget gerjesztetted megint)
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz WhiteWalker #21040 üzenetére
Nálam legújabb a Messenger és sehol egy reklám Juhú!
-
k-adi
nagyúr
válasz WhiteWalker #21032 üzenetére
Olyanokat se tiltanak ki akik széttrollkodják a topikot, akkor őt se fogják (innen)
-
MadGame
senior tag
válasz WhiteWalker #20950 üzenetére
Azt hittem csak velem ilyen (más topikban) és én vagyok tolakodó az érdeklődő kérdéseimmel. Most megnyugodtam!
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #20950 üzenetére
Évek óta droidozok semmi újat nem írtál de értelmezd amit alább írtam ha beírom a számot onnantól bármit küldhet, addig nincs jogosítványa sms-ezni a kioktató stílust meg a topikgazda kezdte... én csak betettem 1 cikket.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #20915 üzenetére
Erre gondolsz?: Bejelentkezett helyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest