Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #8779 üzenetére
Ha tiltod, akkor törlődik.
Szerk.:
Beállítások -> tiltás -> Korlátozott ismerősök listája, ide vedd fel őket
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listához, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listához adod őket."[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #8782 üzenetére
Attól függ, hogy van beállítva a profilod. Ha minden tevékenységed nyilvános akkor igen. Nézz szét az adatvédelmi beállításokban és tedd mindent a legszűkebb körre (csak ismerősök) és akkor nem.
-
dethroner
veterán
válasz WhiteWalker #9078 üzenetére
Chrome alatt adblock plus és fanboy-annoyances szűrő lista.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Silverr
aktív tag
válasz WhiteWalker #9357 üzenetére
Megnyitod az ismerőseidet majd kattintassz a ceruzára és beállitod ahogy tetszik
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #9360 üzenetére
Nálam nincs is ilyen menüpont vagy ennyire láma vagyok, hogy nem találom.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Laca1212
őstag
válasz WhiteWalker #9364 üzenetére
Szerintem ezzel csak azt tudod korlátozni, hogy az ismerőseid közt nem tud turkálni senki. De ha jelölsz valakit és ő visszaigazol az hírfolyamban/üzifalon megjelenik. Ezt csak úgy tudod eltüntetni, hogy miután visszaigazoltak, vagy te igazoltál vissza, akkor azt a tevékenységnaplóban elrejted az idővonaladról.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #9364 üzenetére
Csak úgy tudod lekorlátozni az ismerőseid láthatóságát, hogy a közös ismerősök látni fogják egymást.
Tehát, adott ismerősöknek csak azokat fogja mutatni, aki közös ismerősötök.
Ha valaki új ismerős lesz, annak az ismerősödnek, aki szintén ismerni, ki fogja írni, hogy te és XY ismerősök letettek.
A "csak én" beállítás meg annyit jelent, hogy csak a közös ismerősöket mutatja meg mindenkinek.
Szóval, teljes mértékben nem tudod ezt elrejteni. Csak azok elől, akikekkel nincs közös ismerősöd...... -
Silverr
aktív tag
válasz WhiteWalker #9367 üzenetére
Nem fogja más látni csak a közös ismerősök de annak sem fog megjelenni az üzenőfalán másnak meg főleg nem. Csak ha ránéz akkor fogja látni a közös ismerősőket.
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #9674 üzenetére
Nyíltnál lehet látni. Én is szoktam az ismerősöm kommentjeit látni a hírfolyamban.
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #9678 üzenetére
Nyílt csoportok azért nyíltak hogy mindenki látja bennük a tevékenységeket. (Adatvédelmi beállításoknak megfelelően.) Ha ismerős végez valamilyen tevékenységet, akkor az a hírfolyamba is bekerül.
-
Mawyx
őstag
válasz WhiteWalker #9699 üzenetére
Mert te az ö ismerösük vagy, a csoport pedig nyilt, bárki láthatja amugy is, de megjelenni azért jelenik meg náluk, mivel te az ö ismerösük vagy és te is látod az ismeröseid tevékenységét.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
enginev3.0
félisten
válasz WhiteWalker #9699 üzenetére
Lehet úgy vagy nekik beállítva hogy követik minden mozdulatodat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #10336 üzenetére
Balra fent rögtön az első pont a képed alatt: Hírek
Szerk: ez az asztali verzió
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz WhiteWalker #10341 üzenetére
en is +1
raadasul, hiaba kenyszeritem a www nezetet, barmire kattintok, atrakja mobilra, erdekes a ph 1x attraktam azota mindig teljesben mukodik, 1 nagy fb meg ennyit nem tud?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
batai15
félisten
válasz WhiteWalker #10341 üzenetére
Nem,de nekem egy idő mulva vissza állítja.. meg a másik olyan híreket stb látok amit életembe nem kerestem..
-
WhiteWalker
nagyúr
-
qdak
addikt
válasz WhiteWalker #10348 üzenetére
hoool ?
(még mindig nem tudom idő szerint rakni a kezdőlapom)
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz WhiteWalker #10383 üzenetére
ilyen nekem nincs “ Teljesen ellapozol jobbra majd legörgetsz ott ahol van a family, lakhelyed ”
milyen jobbra?
a family list kozott ilyen meg nincs es nem is ott van ahol irja...telefonon ha likolsz miert tolti a kepet ujra? az is kb kimelo
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
csababarca
őstag
válasz WhiteWalker #10387 üzenetére
Ez szép és jó. De nem így kéne működnie
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #10390 üzenetére
Egész fészbuk kezd már sz@r lenni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz WhiteWalker #10392 üzenetére
Nem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
qdak
addikt
válasz WhiteWalker #10387 üzenetére
ach so, koszi (R)
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #10450 üzenetére
Ha le lenne tiltva, akkor az adatlapját sem lehetne megnézni, hogy bejelölhesse az embert. Én inkább ezt nem tudom elhinni: "Én betudom, de ő nem kap értesítést hogy bejelöltem volna, ő meg még bejelölni sem tud". Valahogy sanszos a másik ember mondandója.
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #12878 üzenetére
Ott van valamilyen adblock? Ha igen, akkor vedd fel a listájára.
-
veterán
válasz WhiteWalker #13742 üzenetére
Meglepő, de ez a felületváltás nincs app frissítéshez kötve
Nekem korábban váltott, mármint ha erre a fekvő módban két oszloposra gondolsz.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #14112 üzenetére
Attól függ mennyire akt, és mi látszik... Ha túl sokat mutat le fogják szedni, főleg, ha még jelentik is...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #14114 üzenetére
Ilyet most sem lehet feltölteni, majd ha észreveszik vagy jelentik, akkor letörlik a képet. Természetesen attól is függ, hogy milyen súlyosnak ítélik meg, adott esetben akár az oldalt/csoportot is megszüntethetik...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz WhiteWalker #14352 üzenetére
Igen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #14412 üzenetére
Számomra a Facebook jó ideje nem fejlődik sehova. Olyan nagyobb újítás nem is nagyon volt az idővonal bevezetése óta, csak néhány apró dolgot változtatnak, de rendszerint olyan irányba, hogy csak az idővonalat/adatlapot elnézve kevésbé legyen informatív az emberekről, a fb-os aktivitásukról. Tehát egyre kevésbé kelt "élő" benyomást egy adatlap. Főleg annak, aki nem tölt órákat cseten fb-on nap mint nap, mert van egyéb dolga is, de időnként ránézne egy-egy ismerőse adatlapjára, ahonnan azonban nem igazán derül ki semmi lassan, amit régen automatikusan rátett az adatlapra, pl. hogy kivel kötött ismeretséget.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz WhiteWalker #14717 üzenetére
ok, köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #14791 üzenetére
nem hát mert ez egy játékot képezne ,,és ez a lényeg
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #14791 üzenetére
azóta rá jöttem,hogy tudja..youtuben privátra állítod és beírod az emailcímét akinek lehet megnézni és ennyi!!
Ja és kérlek ha nem tudsz valamit akkor azt írjad és ne azt hogy ilyet nem lehet!! -
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #14794 üzenetére
te ezt írtad "Sztem"
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #14798 üzenetére
most már tudom,de azt gondolom,hogy ez nem találós kérdés oldal!!
-
Shingen
addikt
-
Stehe
aktív tag
válasz WhiteWalker #15158 üzenetére
Köszi! Én valami hasonlóra gondoltam, hogy szinkronizálás közben csak akkor csipogjon, ha a szerver újnak jelöl egy üzenetet... Nem tudom ilyen beállítás létezik-e...
-
Speccy
senior tag
válasz WhiteWalker #15224 üzenetére
Márpedig nálam több frissen felvett embernél úgy van hogy miután üzentem nekik, ott van hogy "XY elfogadta a kérésedet.", csináltam egy screent is : , kivéve a már említett egy illetőnél, ott nincs ez, csak az hogy látta, de annak csak akkor szabadna megjelennie, ha engedélyezte volna, úgy mint a képen.. na mindegy, előbb-utóbb kiderül, csak mint technikai érdekesség is érdekel a dolog.
[ Szerkesztve ]
There is hope!
-
Speccy
senior tag
válasz WhiteWalker #15226 üzenetére
Na jó, de a kolléga biztos olyanoknak üzen akikkel már volt üzenetváltás, esetleg ismerősök is a FB-n belül. Amúgy most teszteltem én is, küldtem egy üzenetet a barátomnak, nálam nem lett azonnal "látta", sem gépen, sem telón nem mutatta, utóbbin csak azt hogy kézbesítve. Bár a FB mindig is ilyen volt, hogy valakinél így működik, valakinél még úgy..
There is hope!
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #15276 üzenetére
nem mert ez hang fájl bővitményel okés
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #15617 üzenetére
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #15638 üzenetére
Nem részt vett? Ilyet akkor csinál amikor utólag adja meg az illető, hogy részt vett az eseményen.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #15640 üzenetére
Szerintem is múltidő volt, mai első belépésemnél nekem is az orrom alá tolt 2-3 EB-s posztot a magyarokról de aztán láttam, hogy múltidőben van. Első körben, én is néztem, hogy ez mi, mi a baja, aztán láttam, hogy múltidőbe írja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WhiteWalker #15867 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni, mert az alkalmazáson belüli hangok kikapcsolása nem segít
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
BandiHUN
veterán
válasz WhiteWalker #15867 üzenetére
Én se találtam még rá,hogy lenne külön opció,gyakran kapok,de 2 dolog jobban bosszant,az első,hogy akkoris bugyog,ha én küldök,bukva is így társaságban,a másik,hogy viszont ha le...om,hogy hang,de épp kell,viszont épp nem nézi meg az illető,mielőtt mást is írnék,már neki nincs anim+hang.És PERSZE melléírni nem lehet,és amúgyis utána jut még valami eszembe...
Telónémítás megoldja.Másik Messenger-bugom,hogy okosórán nem jelzi ki a hívást...az is bosszantó.Bár erre még jöhet frissítés,de kétlem,fél éve nem jött legalább update a Gearhez.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Arcképgyáros
válasz WhiteWalker #15925 üzenetére
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #15925 üzenetére
Hogyan tudom szabályozni a megjelölések ajánlását, illetve ha mások megjelölnek? Azt állítsd be, hogy: "Engedélyezve" .
Szerk.:
Most látom, hogy -secret- már válaszolt. Azért itt hagyom a linket is...[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz WhiteWalker #15930 üzenetére
Akkor ezt állítsd be, aztán csak Te látod. Ha azt akarod, hogy mások is lássák később akkor meg átállítod amire szeretnéd. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
válasz WhiteWalker #15935 üzenetére
Már bocsi, de ebben az esetben nem egyszerűbb megkérni, hogy felejtse el a nevedet a kommentekben?
/\____/\
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #15935 üzenetére
Ha megjelölnek annyit tudsz tenni, hogy ellenőrzöd és jóváhagyod, esetlegesen törlöd. Nincs olyan opció, amivel azt állítod be, hogy a te neved abszolút ne tudják megemlíteni, mivel sok ember él ugyanazzal a névvel... A neved ott lesz a posztban, de nem lesz mögötte a profilod, tehát gyakorlatilag semmi köze sem lesz hozzád, ha nem engedélyezed a jelölést.
[ Szerkesztve ]
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #15996 üzenetére
SZARSÁG AZ EGÉSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest