- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok! Ezt az üzenetet kaptam reggel 07.28 05:05 2 euro fb.me/ads FACEBK kifizetés!
Elsőnek facebookon nincs megadva semmilyen fizetős adatom, soha nem volt megadva, és ezután sem lesz megadva! Hirdetésem kiemelt vagy bármilyen megkülönböztető hirdetésem sincs!
A bank oldalára felmenve a fiókomban nincs tehát nincs közlemény, nincs hogy kinek ment az utalás és egyáltalán semmi , csak hogy levettek 2 eurot !
Tudna valaki valamit írni erről? Köszönöm -
plman
tag
fajin lett a messenger pc-n (firefox alatt), a mai napon már rám telefonáltak, hogy miért nem reagálok egy üzire amit még reggel írtak. az üzenet megjött időben, de semmi jelzés. megnéztem mobilon ott elvileg jó mert ahogy bekapcsoltam a mobilnetet egyből csipogott a messenger.
-
Paxker315
addikt
kicsit oldottabb, nem technikai probléma. Szvl, matricacsomagok.
Mostanság nagyon tetszett a "Zizi and Pog" illetve már évek óta minden "Sugar Cubs" (Mocha, Latte)
hasonlóan szívmelengető kisállatos matricacsomagból mit ajánlanátok?
Ha már úgyis sok a probléma mostanság FB-n, legalább ennyi üdeség kerüljön bele.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt már elengedtem, hogy az üzenetek hol megjelennek, hol nem, de másnak is teleszórta mostanában hirdetésekkel a hírfolyamot a FB?? Semmi olyan oldal nem jön konkrétan, amiket bejelöltem. Csak hirdetések és ajánlott oldalak.... Megint vmi f@sz algoritmus??
-
alratar
addikt
Másnak is sz@r@kodik a messenger? Konkrétan én most kaptam meg egy tegnap 17 órai űzenetet.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Pc-n nem tudok bejelentkezni[link]
-
narii
tag
Hali !
IOS-en nem tudok belépni a facebookomba, azt irja váratlan hiba történt, a bejelentkezés sikertelen, pc-n semmi gond. amikor megakarom keresni e-mail cim alapján a fiokom azt irja nem található.
valaki ötlet ?
-
Breki
veterán
Ezért adtam a linket, ott, ha jól emlékszem ott részletesen le van írva, hogy lehet a pin kódot beírni, talán telefonra, de PC-n is hasonló lehet, ha nem ugrik fel automatikusan, fogaskerék - ez esetben három pötty- és személyes adatok védelme és biztonság szerintem.
Itt egy másik leírás:
[link] -
Met
nagyúr
Nem szokott pinkódot kérni.
Belépek a weben, email+jelszó, telefonon jön az értesítés hogy be akarnak lépni én vagyok? igen.
És kis idő múlva belép a böngészőben.
Most néztem, egy chat előzmény friss, látom a tegnapi dolgokat amit otthonról írtam.Felraktam az alkalmazást pc-re, ugyan azokat az állapotokat látom mint a böngészően.
-
Met
nagyúr
Mit tudok tenni ha nincs szinkronban a beszélgetés a messengerben az egyik pc-n, a telefon és egy másik pc között?
Amikor belépek FB-ra, megnyitok egy beszélgetést, mindig egy februári üzenet az utolsó. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi van a messengerrel ? Újratelepítés megvolt.
Elakarom indítani, és ennyi, se előre se hátra. :/ Messenger
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Van egy zárt csoportom a Facebookon, ahová meg lehet hívni embereket, de csak úgy válhatnak taggá, ha én jóváhagyom a jelentkezéseket. A kérdésem az lenne, hogy ha a elutasítom, akkor kap arról valamilyen értesítést az adott ember? Tehát ha nem az "elutasítás visszajelzéssel", hanem csak simán az "elutasítás" gombot választom. Magyarán nem akarok írni neki semmit, miért utasítom el, azt se akarom, hogy bármiféle értesítést kapjon erről.
-
ForRedGlory
félisten
megtaláltam.
-
válasz
zolka95 #35174 üzenetére
Onnan tudom ,hogy én elég érdekes dolgokat írtam nekik...
és válaszoltak...Amikor e-mail címet kérnek, 1-2 érdekeseket írtak vissza.
Én e-mailnak ezt adom meg...
bunmeg.brfk@budapest.police.huAzt elhiszem régen robotok voltak, de már a legtöbb élő ember az biztos + némelyiknek jobb adatlapja is...
Írj nekik érdekes dolgokat és nézzed meg miket válaszolnak vissza... -
zolka95
őstag
válasz
mokas_gizi #35165 üzenetére
Honnan tudod hogy emberek?
Szerintem botok. Valamelyik indiai névvel és képpel írt magyarul.Szépen írnak, tegeznek, aztán később magázódnak. Ez volt ami feltűnő volt az üzeneteikben.
Megkérdeztem mennyi 6*7. Valamelyik helyesen válaszolt, valamelyik nem.
-
nfsu17
veterán
válasz
piocasember #35172 üzenetére
Akkor ne vedd figyelembe a reddit postot, akkor is ezt csinálja.
Nálam is. -
nfsu17
veterán
válasz
piocasember #35170 üzenetére
Ehhez nem kell app, elég a böngésző is.
És nem bug, hanem fícsör.
https://www.reddit.com/r/facebook/comments/18uja7n/how_do_i_turn_off_autorefresh_on_my_feed_when_i/ -
piocasember
tag
Sziasztok! Másnál is van ez a bug a facebook appban, hogy ha nézek egy videót vagy egy posztot, magától visszamegy az oldal tetejére? Már újratelepítettem, de továbbra is csinálja.
-
libus
őstag
-
libus
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy telefont váltottam, és az új telefonra telepítettem a messengert, de nincs meg a teljes beszélgetés az ismerőseimmel.
Február eleje utáni beszélgetést már nem mutatja.
Meglehet valahogy oldani, hogy meglegyen ezen a készüléken is az ismerőseimmel való teljes beszélgetés? -
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Facebookon szeretném megváltoztatni a nevem mert ékezetek nélül van , de nem tudom megváltoztatni mert elvileg 2011 egyszer valamikor megtettem....
Hogy tudom megváltoztatni?
Proóbáltam a sugó központon keresztül hogy eselteg valamilyen okmányomat feltöltsem de nem add fel ilyen opciót.Válaszotokat előre is köszönöm !
-
zolka95
őstag
Üdv!
Marketplace-en meghirdetett cuccaimra rengeteg bot írkál üzenetet. Nagyon zavaró.
Más is tapasztalta ezt?Ritkán használom a marketplace-t, de most özönlenek a botok.
Könnyen megtévesztőek.Mi céljuk van ezzel?E-mail címemet kérik. -
draco31
veterán
Hello!
Öcsém kapott pár perce egy ilyen üzenetet. Metáéknak agyukra ment a meleg?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeathAdder #35155 üzenetére
(és akkor megkapjuk [mi hozzáértőbbek] hogy az internet egy hülyeség)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tails111 #35154 üzenetére
a jelszó gyenge volt, de nem egyezett az email címével. utóbbit már biztonságossá tettem, de a fb szerintem elúszott.
azt már kiderítettem, hogy megnyitott valamit ami valószínűleg vírus volt, de még nem sikerült kiderítenem mi volt az
az a baj ahogy látom sokan nagyon felelőtlenül használják az internetet úgy hogy egyáltalán nem értik a legalapabb dolgokat sem, ugyanakkor nagyon bátran használják, még a kártya adatokat is bárhova beírják ahol meglátják a mezőt
múltkor egy barátom apjának a telefonját segítettem belakni, és nem értette miért kell jelszó és emailcím a facebookhoz, mert neki olyan nincs, és nincs is szüksége rá, neki csak a fb kell és kész..
másiknak meg lenullázták a bakszámláját 60+ évesen, mert meghirdetett valami fb-n, és a vevő valami kamu gls oldalra irányította hogy a feladó kifizessse a futár hívását, egy pillanat alatt oda lett élete megtakarítása.. -
Tails111
aktív tag
válasz
DeathAdder #35153 üzenetére
Azért jó volna tudni hogyan ment el a fiók. Gyenge jelszó , ugyanaz a email+ jelszó több fiókban, jelszólopó vírus, munkamenet eltérítés. Volt SMS kód beállítva?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tails111 #35152 üzenetére
ellenben a világ másik feléről be lehet akadály nélkül lépni, és egy pillanat alatt emailt, telefont változtatni a régit meg törölni, kérdés nélkül
egyetlen esély hogyha mint minden normális cégnél itt is lenne support ahova írni lehetne, de így ez is úszott.és ha csinálnánk egy új fiókot azt is jó eséllyel felfüggesztik, mert van már egy ezzel megegyező. fantasztikus
-
Tails111
aktív tag
válasz
DeathAdder #35150 üzenetére
Kért igazolványt, majd beléptem, és nem engedte kitörölni a hakker email címet, mert nem voltam elég tartós ideje bejelentkezve az adott eszközről
azóta belépni sem tudok.
A helyreállítást mindig olyan eszközről kell elvégezni ami a törés előtt regisztrált eszköz volt a fiókban. Különben nem engedi.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeathAdder #35150 üzenetére
Giga gagyi giga cég! -
DeathAdder
veterán
válasz
ledgeri #35148 üzenetére
próbáltam, chromeba bekerülök egy loopba akármire megyek visszadob hogy logoljak be
firefoxba szerinte nem is létezik ilyen email címnem tudok semmit, hogy mi történt. a nagynéném fiókja, egy bimew65064@wxter.com címre írták át
nem is értem hogy lehet ilyet csinálni. a saját felhasználóit folyamatosan szivajták, én belépni sem tudok itthonról a szomszéd fiókjába mert új eszköz, valaki meg nigériai vpn-ről lazán belép, és átírhatja az emailcímet, és a telefonszámot
Első alkalommal beléptem amikor jött az email és rámentem hogy nem én változtattam, a vicc hogy először ez még spamba is jött. Kért igazolványt, majd beléptem, és nem engedte kitörölni a hakker email címet, mert nem voltam elég tartós ideje bejelentkezve az adott eszközről
azóta belépni sem tudok
supportnak írni úgy látom nem lehet. úgyhogy úgy tűnik ez elúszott
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeathAdder #35147 üzenetére
1 kört megérhet... facebook.com/hacked (ha jól tudom)
Bármi környezeti tényező, vagy előzmény amiknek lett ez az eredménye?
-
DeathAdder
veterán
Üdv.
Milyen címre tudok a supportnak írni, hogy visszaadják az ellopott fiókot?
érdemes egyáltalán bajlódni vele, vagy jobb elengedni? emailt, telefont, minden törtöltek és átírták sajátra -
Jakesz
addikt
-
koshmar
addikt
Üdv!
Az "megszokott" bug, hogy ha iírok valakinek, akkor odakerül egy piros 1-es az üzenetekhez, pedig csak én üzenetem van ott?
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérnék, hivás előzmények, és kimenő hívásokat nem tudom törölni, üzeneteket emojit igen.Hiába nyomok rá a hívás elözményre nem történik semmi.
köszönöm ha valaki tud segíteni -
válasz
mokas_gizi #35136 üzenetére
Nem, csak egy előfizetés szükséges természetesen. A "platform" itt úgy értendő, hogy ha az Apple rendszerén keresztül fizetsz elő, akkor az Apple ráteszi a saját haszonkulcsát - ahogy minden egyéb 3rd party alkalmazásra és szolgáltatásra - egyébként az FB-től közvetlenül előfizetve alacsonyabb a havidíj. Ami még fontos tudnivaló lehet, hogy ez csak az FB profilra vonatkozik, Instagram kék pipára külön havidíjért lehet előfizetni - igaz, együtt a kettő olcsóbb, mint külön-külön.
-
Egy kérdés én is tervezek előfizetni hátha tényleg úgy lesz ügyfélszolgálat...
"Ha a webes felületen indítod, akkor 5200 forintba fog kerülni havonta, ha mobilon, akkor a platformtól függ, Apple esetében például 6290 Ft / hó."
Mi van az esetben ha valaki PC és telefon és használná?
Akkor 2 előfizetés is kell...???Mivel szar a facebook és van olyan funkció ami PC-n működik csak és van olyan amit telefonon...
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segitsetek lécci :
Eladtam egy terméket marketplace-n ... szeretnének értékelni, de sehogy sem sikerül :ahogy irják a help ben ,
nekem nem dobja fel hogy bejelölhetem az eladót, és ő sem kap semmit !
csak hogy arhiválhatom az üzeneteket....Elöre is köszi a segitségeteket !
-
Kargil
csendes tag
válasz
Bl.Gyo. #35133 üzenetére
Sajnos töröltem a bezsélgetéseket, de ez legyen a legkevesebb. Majd írok nekik valamit, utána megcsinálom, amit tanácsoltál, majd pedig törlöm az üzenetem. Ez tűnik a legjobb megoldásnak. Ha nagyon muszály, akkor átmenetileg fel tudom tenni telefonra is a facebookot. A messengerben mit kell az adott személlyel folytatott chat menüben megnyomnom, hogy elérjem azt, amit írtál? Ez az értesítések némítása opció lenne?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Kargil #35132 üzenetére
Az ismerősök menü a az éppen aktív embereket jelenti zöld pöttyel? Nem használom weben a Facebookot úgyhogy nem tudom. Viszont ha az akkor lehet korlátozni őket, de ezt a chatben (Messenger-ben) lehet megcsinálni a beszélgetésükre hosszan nyomva. De ezeket törölted úgyhogy nem tudom máshol hogy lehet ezt. Mindenesetre ha korlátozod őket akkor el tűnnek a chat listából is, de mégse tiltod. Csak ha írnak akkor nem kapsz értesítést.
-
Kargil
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Az utóbbi időben „kicsit takarítottam” facebookon és néhány embert töröltem az ismerőseim közül. Amíg bent voltak az ismerőseim között, addig böngészőben megnyitva a facebookot a jobb oldalon található „ismerősök” menüben is ott voltak azok, akikkel üzenet is váltottam. Viszont a meglepetés akkor ért, amikor az ismerősi listámról töröltem néhány embert, töröltem a velük korábban folytatott chatet is, mégis ugyanúgy megjeleníti őket a rendszer a jobb oldali ismerősök menüben. Mi a csudát tudok csinálni, hogy eltűnjenek onnan? Egy megoldást találtam eddig, de az nagyon favágó módszer és azért ezt nem is igazán szeretném: blokkolni őket. Ebben az esetben már nem jelennek meg oldalt sem.
Előre is köszönöm a segítségeteket 😊 -
tylerddd
veterán
Üdv! Ha kitiltottak egy zárt FB-csoportból, hogy tudnak az adminjai megjelölni a bejegyzéseikben? Köszönöm!
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Adott kollégámnak egy P30 lite telefonja és szeretné beállítani a kétfaktoros hitelesítést, de akkor be kellene írnia ugye a jelenlegi jelszót (amit sajnos nem tudunk már) és fosunk, hogy a hiba amit most le fogok írni, megint bekavar azzal a variációnál amikor azzal trükkel kérünk új jelszót, hogy kilogolunk és jelszó elfelejt.
A probléma eredendően az, hogy ha az appban szeretné használni az "elfelejtettem a jelszavamat" menüt használni belépett állapotban, akkor az csak egy szemvillanásra tűnik fel és jön a nagy fehérség.
Ezt levideóztam és lepauzáltuk, ott lehetne választani több metódust ugye. (sms, whatsapp stb)
De ugye gyorsan átugrik, lehetetlen kiválasztani az opciókat.Van valakinek erre irányuló ötlete?
Csak ezen az eszközön használja a fbook/messenger kombót. Van egy laptopja, de azt nagyon ritkán használja és régen nem lépett be onnan a fészre. Appok frissítve.
Nem tudom miért, de még azt is megpróbáltuk, hogy az android rendszerben átállítjuk az alapértelmezett böngészőt, de az sem segített.
-
-
user26
senior tag
Üdv, fb/mg "szakértők".
Napok óta olyan gondom van, hogy a családi csoportban, ha a gyerekről osztanak meg videókat, 1-2 videó megnézése után a csoport bebugol, és nem lehet benne se előre se hátra görgetni, írni tudok csak folytatólagosan. Bosszantó, zavaró. Átmeneti fél megoldás, hogy az appot törlöm, és újra telepítem. 50-50%.
Ötlet ? Sajnos nem tudom rá venni a családot, hogy az app elfelejtése :/
Ja!
A videókat, képket nyilván nem lehet elindítani, megnézni teljesképernyőn. -
b-max
senior tag
Sziasztok, tagja voltam egy csoportnak,
de most egyáltalán nem látom a csoportot,
ismerős látja, elküldte a linkjék, ha beillesztem, akkor csak az jön, hogy '"ez a tartalom nem elérhető" .
Ki lettem tiltva a csoportból, vagy mi lehetett? -
kp78
addikt
Aki törölte a Messengert és csak az Facebook app-ot használja üzenet küldésre is, milyenek a tapasztalati?
FB értesítések eddig teljesen tiltva voltak nálam, de gondolom beállítható, h csak az üzenetekről küldjön.
Időben/azonnal jönnek az értesítések FB app-on kerezstül is?
Az üzenetküldés korlátozottabb, vagy mindent lehet ugyanúgy küldeni? -
Facebook hozza a színvonalat:
Persze semmi köze az indexhez.
-
Domper 01
újonc
Ilyen gondom van.
Eddig így működött a Messenger
"Az üres kék karikában lévő kék pipa annyit tesz, az üzenetet elküldte. A teli kék karika pipával azt jelenti, az üzenet megérkezett, de a fogadó fél még nem olvasta. Ha pedig az ismerősünk profilképe megjelenik az üzenet mellett, akkor biztosak lehetünk benne, hogy elolvasta, de legalábbis rákattintott"
Mai naptól pedig nem látok semmit,csak ha elolvasta az illető akinek küldtem.
Ez nem jó.
A segítséget előre is köszönöm. -
Üdv mindenki!
Messengerből törölt üzenetek visszaállítására van mód? Sajnos mindkét félnél törölve lettek...
Köszönök minden segítséget!
-
asr27
tag
Nem olvasunk origot. A leghazugabb oldal.
-
Breki
veterán
Origo cikke
Meghibásodott a Facebook: ok nélkül tiltja le a felhasználóit
[link] -
Paxker315
addikt
szerintem semmit. Nifene: két kommenttel fentebb.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Beléptem FB-ra (amit csak olvasásra használok kb), és ezt az üzenetet kapom:
Aztán ha bezárom, akkor látszólag semmi baja.
Mit vétettem?
-
-
Paxker315
addikt
Vicces felület. Reggel leültem volna az üziket olvasgatni, erre ez fogad
Persze mindent ugyanúgy lehet, mint eddig, de ezt állandóan bedobálja.. Bár posztot v kommentet nem próbáltam még.
-
válasz
gyulaszu #35100 üzenetére
Majd lehet megnézem...DE pl bekapcsoltam a kettős azonosítást...mert ezt javasolták...
Elméletben olyan aki ért hozzá...Na azóta nem tudok belépni a facebook oldalamra, ami több éves és azóta kellett újat csinálni...
Mondjuk olyanra nem szívesen fizet elő az ember, ahol nem nagyon érd el az ügyfélszolgálatot...
Nálam jelentősen komolyabb hozzáértőbb emberek is panaszkodnak itt ezekről...
Évek óta elköltött több százezer forintot, utána meg a facebook kitiltja és nem követett el semmit...- Annyi humor van a dolgokba...amit írtál fizessél elő...
Én pl gondolkoztam 1-2 hirdetésem kiemelésén...
- Csak úgy nehezen fizet érte az ember, amikor hetente kidobja a marketplace az embert úgy hogy semmit nem követ el az ember...- Fix tegnapi hirdetés a hírfolyamban egy sokkból, amikor pl hamis cohiba (dohányterméket...) hirdetnek...
- Így fizessek elő , bármire is???
Pár napja már az üzenetekből is egy csomó nem megy el messengeren PC
"Küldés folyamatban"- Azért én ennyi hibát sehol nem tapasztaltam, meg hogy ennyire le szarják az embert
+ kb nincs ügyfélszolgálat ezeknek... -
coco2
őstag
válasz
Jakesz #35098 üzenetére
Nem azért a lukas fillérért, de én állandóan vásárolok weben a legkülönfélébb áruházakban - egyedül fb-n nem vettem még soha semmit. Az a bizonyos messenger az úr egy kicsit mintha megszaladt volna, nem? És igen, nekem is van fb-m, és állandóan használom, de sosem vásárlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest