Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért van az messengeren ha videó beszélgetést akarok xy személlyel kezdeményezni kiír valami végpont titkosítást és nem lehet videó beszélgetni. Lehet ennek valamit csinálni?
-
Mi történhette a messengerrel nincsenek se képek se semmi meg ha mondjuk valahol bejelentkezek másik eszközről csak a régebbi üzeneteket mutatja az újak mintha törlődtek volna.Pedig ugye bárhol lépek be ugyan azt kéne látnom.Olyan öröm,hogy mindig elszarják valamivel.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
De eddig nem ugrott rá most meg hírtelen igen? Mikor fellebbeztem a döntések ellen később üzenetben jött az elnézést kérünk ha tévedtünk a hozzászólása visszakerült. Most meg valami apamolást ír. Vagy már arra is gondoltam valakinek nem vagyok szimpatikus a csoportból és jelentget elméletileg nem tökéletes a Facebook rendszere és előfordulnak dolgok.
-
Mi a franc ütött a Facebook messengerbe állandóan tiltogat. A múltkor háromszor tiltott le olyan ürüggyel hogy én szexuális szolgáltatást kínáltam, háromszor kellett fellebbezni mire az egynapos tiltást fél órán belül feloldotta. Egy csoport chaten beszélgettem emberekkel vagy kétszer beleírtam a hozzászólásomba, hogy szex ebből ő ezt következtette ki így most meg valami spamolás miatt holott nem is írtam semmi olyat 72 órára letiltott És hiába fellebbeztem ezt már nem oldotta fel.
-
válasz
HoTaZo
üzenetére
Én ezt a caprinét használom jó ideje hibamentesen kb ugyan az mint a messenger csak a hibák nélkül.Ha hiszed ha nem én már kipróbáltam egy nagycsomó messenger helyettesítő programot de mind hibádzott valahol és a végén megtaláltam ezt itt minden klappol a gyári meg egy fos.
-
válasz
zsiga68
üzenetére
Ja ja néha vam olyan kamu profil jelölésem,hogy egy csaj van a képen aztán mikor megnézem látom van fent két lopott kép egy csomó fickó ismerős meg egy szöveg mellette linkel,hogy ott meg tudják nézni a meztelen képeit.Ilyenkor jelenteni szoktam a profilt de vagy nem csinálnak semmit vagy vissza jön üzenetben,hogy a profillal minden rendben nem tudnak mit csinálni.De bezzeg én mikor messengeren egy csoport chatban leírtam kétszer a szex szót jött a messenger tiltás 72 órára nem győztem fellebbezni.
-
-
Windowson a microsoft storéből feltelepített messengert használom de nem mindig ad hangjelzést és nem mindig veszem észre ha írnak.Ennek lehet valamit csinálni?
-
Pc-n facebookon firefox alatt másnak sem működik a News Feed Eradicator ami blokkolja az üzenőfalat?
-
Egy ismerősömnek webes facebookban nincsen fotó készítési lehetősége a chat részen pedig van vebkamerája. Mitől lehet ez?
-
Tököm ki van a facével mindig akad valami a telefonos app megint azzal szórakozik képeket megnyitva csak feketeség.
-
Facebookon miért van az ha valakinek megnézem az idővonalát és ott mondjuk rákattintok egy képre aztán bezárom akkor mindig vissza ugrik az elejére.
-
A facebook társkeresőnek miért nem lehet pontosan behatárolnia mennyi kilométer távolságból keresek embereket?Például lakhelyemtől 70km-es körzetbe erre bedob budapestieket is ami ide 160km
-
Találkozott már valaki olyannal,hogy facebook appon ha van egy cikk nem nyitja meg vagy alatta a hozzászólók profilját pl azt sem.
-
Miért nem tud pontosabb dolgokat mutatni a facebook? Társkeresőn be van állítva pl lakhelyemtől 60km max erre bedob román,meg pesti meg minden féle távolságról embereket. Marketplacén terméket keresek beírom max 20EFt erre bedob 30EFt-osat is
-
Elégedett vagyok telefonon a messenger lite alkalmazással csak egy gondom van,szoktam beszélni xy emberkékkel csoportos videó hívásban és lite verzióban nem ad ki se hanghívás se videó hívás lehetőséget csak sima messengerben.Ezu direkt így van megcsinálva?Unom már,hogy néha fel kell raknom a sima messengert emiatt.Viszont egy személyes beszélgetésnél meg minden lehetőség meg van a lite verzióban videó is meg hang hívás is.
-
Messenger litében miért nincs csoportos beszélgetésben hang hívásra vagy videó hívásra lehetőség?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
18 már rég elmúltam csak lehet nincs beirva az évszám,appot használok.
-
Hogy van az,hogy van két facebook fiókom az egyikben van facebook társkereső a másikban meg nincsen?Azért van két fiókom mert anno ami az eredeti ami volt azt tiltották és sok idő múlva oldották fel most azt törölni is akarom.
-
Miért nem tudom törölni vagy letölteni képeket/albumokat facebookról?
A facebookomról szeretnék letölteni képeket a fényképek részből és mappánként rámentem a letöltésre írja is,hogy majd kapok értesítést mikor tölthetem le de tegnap nyomtam rá értesítés azóta sincsen,illetve szeretnék albumokat törölni erre feldobja,hogy a törlés nem sikerült.Most akkor mi van,hogyan tudok törölni meg letölteni facebookról? -
-
válasz
üzenetére
Lehet,hogy beszoptad mint én.Nekem is letiltották a fiókomat,mondjuk nekem nincs köze telefonos dologhoz de nem csináltam semmit.Na a lényeg azonosítottam magam 3x is 24 órát mondtak legkevesebb időnek de valahol azt mondták ,hogy 30 nap is lehet a dolog de 30 nap után törlik az egész fiókot.írni nem tudsz nekik csak egy oldalon azonosítani magad,de azzal meg semmit nem érsz mert állítólag nem élő emberek nézik a dolgokat.Szóval én is szeretném visszakapni a fiókomat de lehet sosem fogom.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Például nem minden ismerősömnek a nevét tudom,vagy ott találtak meg ha valamit csinálni kellett mert nem mindenki tudja a számom,vagy pl 2011 óta elég sok képet felraktam jó valahol itt vannak szétszórva a gépen de akkor is,meg voltak fontosabb beszélgetéseim is,vagy beszélgetésekben olyan infók amit még nem mentettem ki.
-
Kurva jó van aki azt mondja lehet törlik a profilomat,azért vannak fent fontos dolgaim is mi a franc ütött a facebookba?
-
Bepróbálkoztam egy harmadik azonosítással is de semmi a fiókommal kapcsolatban
-
Szerintetek van esélye,hogy feloldják még a profilomat?Már bőven eltelt 2x is 24 óra azonosítást is megcsináltam anno 2x azért csak sok mindenem van a profilban meg van aki azon a facén tudna elérni is.
-
-
Az mitől van amúgy,hogy telefonon meg android emulátoron be vagyok jelentkezve a facebookra és még így zárolt fiókkal is kapom az értesítéseket?Egyébként mikor indítom a facebook appot akkor hirtelen egy pillanatra az üzenő falamat dobja be aztán vált át a letiltási szövegre.
-
Bárcsak nálam is menne a messenger... nem érdekelne még ha idegeneket is látnék.
-
Ezt már most tényleg nem értem a fiókom le van tiltva de a telefon jelzi az értesítéseket,mikor próbálok belépni kiírja,hogy nem tudja az appon a magyar nyelvet beállítani és beállítom angolra aztán megint jön a szöveg,hogy a fiókja le van tiltva.De akkor,hogy jönnek ár az értesítések?
-
A facebooknak nem lehet valahol írni vagy ilyesmi?Mert már sík ideg vagyok ezzel a letiltás dologgal.
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Hát nem tudom kinek lehettem útban,mert már simán 10 éve facebook tag vagyok és sosem volt még ilyen problémám.Hát elmesélem neki ha csak ahogy írtam nem érti félre de a legnagyobb gond az,hogy csak fecebookon ismerem mivel ő írt rám anno.Mondjuk gondolom az üzenetek érintetlenül maradnak a messengerben.
-
Most csak azért parázok mert egy nővel kezdtem el ismerkedni 2 napja de ha nem látja a profilomat hiheti,hogy letiltottam mondjuk legalább állítólag a messengerben másoknál az üzentek látszanak csak éppen hibát ír ki ha írnának nekem.Aztán,hogy mikor adják vissza a belépési jogomat 24 órát írtak de már 10 perc is sok.
-
Ma be akartam lépni a facebookra erre azt írja az ön fiókja zárolva lett mert gyanús tevékenységet észleltünk azonosításhoz következő lépések,email cím meg személy azonosító igazolvány kell.Nem lehet valami csalás ,hogy a személyi igazolványom adataival vissza éljenek?Igaz így meg belépni nem tudok.
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Itt már kicsit másképpen hangzik mondjuk az általam linkelt cikknek a nevében utaltak mindenkire de a cikkben írták,hogy bizonyos embereknek ezért is gondolkodtam,hogy akkor most mi van.De így már tisztább.Mondjuk én azt is leszarnám ha kitiltanának a facebookról.
-
-
Mitől van az,hogy ha megnyitom az összes értesítést tehát bejön középen az össze értesítés és rá kattintok bármelyikre ugye ha bejön az oldal az értesítések sáv nem a szélén egy negyed helyet foglal el mint eddig hanem kitakarja a képernyő felét majdnem és így félig látom a megnyitott bejegyzést.Tegnap óta tapasztalom de minden böngészőben másnak is van ilyen problémája?
-
Miért van az,hogy sokszor a facebook lite app is szarakodik,hogy nem kapom meg az üzeneteket csak ha belépek.Direkt cseréltem a sima messenger appot mert ott volt,hogy másnap vettem észre ismerőstől üzenetet sokszor nem jelzett,de a lite verzió sokáig jó volt most meg az is szórakozik nem pittyen aztán egy óra múlva látom írt valaki ha belépek.
-
válasz
sztikac
üzenetére
beállítások és adatvédelem/beállítások/mobil
Bár nekem nincsen telefonszámom megadva a facebookon de lehet ha már van egy telefonszám akkor talán az általánosnál tudod állítani névjegyekben is lehet nézni ott mit lehet megadni.Én ma pl mobiltelefonon csináltam ott pontosan tudom,hogy kell. -
Van egy olyan problémám,hogy volt régen egy telefonszámom amivel beregisztráltam a facebookra és ugye ahhoz lett kötve a fiókom de elfelejtettem a jelszót vagyis a jelszó meg van de nem fogadja el.Szóval a lényeg az lenne a régi számomat kiadták másnak miután vissza adtam sikerült is beszélni a tulajjal akié most a telefonszám meg is adta az azonosító kódot amivel új jelszót tudok létrehozni.De mint kiderült akié a szám ugyan ezzel a telefonszámmal regisztrált be facebookra és most létre hoztam az új jelszót de valószínű a telefonszám új tulajdonosának a fiókját akarná behozni mert az ő profilképét mutatja meg az ő azonosításához tartozó kérdéseket dobja fel a facebook.Mit lehet ilyenkor csinálni mikor egy telefonszámon két fiók létezik és nekem a sajátomba kéne bejutni,hogy megváltoztassam pl a telefonszámomat és ne a régi számhoz legyen kötve?A messengeren viszont a régi telefonszámos megoldással vagyok bejelentkezve de azon keresztül ugye nem sok mindenre megyek.
-
Lehet kezdeni olyan fiókkal valamit amihez a tulaj nem tudja az email címet,a bejelentkező telefonszám meg már rég nincsen meg és ki tudja kié vagy él e még a szám?Gondolom ilyenkor jelszó emlékeztető nem lehetséges mert se levélben nem lehet megnézni az ellenőrző kódot se telefonon sms-ben nem jön meg.Az is kiderült biztos volt már az illetőnek vagy 2 facebookja meg vagy két gmailos email címe de egyikre sem emlékszik csak a legújabbakra az meg nincs hozzáadva a fiókhoz.
-
-
Facebook marketplacén létezik olyan,hogy egy kattintással tudom törölni a sok helyre felrakott hirdetésemet?Mert azt vettem észre ha pl 10 helyre raktam fel valamit egyenként kell törölnöm ez meg időigényes macerás mindig hirdetés törlése oldal frissítése.Most találtam egy hirdetést ami már nem érvényes és töröltem de megint itt van és egyenként kell megint törölni.
-
Másnak is szar telefonon a messenger?Nem jelzi az üzeneteket már jó ideje ilyen fos pedig levettem az akkumulátor kímélőt,automatikusan indulóra tettem meg mindent elkövettem vele.De most belépek az üzenetekben pl két órával ezelőtt írt egy ismerősöm de sosem kapom meg ha nem lépek be.
-
Lenne ismerősömnek egy olyan gondja,hogy a telefonján ami tönkre ment teljesen be volt jelentkezve a facebookra és elméletileg sim kártyát is cserélt mert annak is lett valami baja de ugyan úgy azt a számot kapta a másik sim kártyához ami az előfizetésében van de most nem tud bejelentkezni a facebookra.Változtatott jelszót de nem sikerült belépnie viszont be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás de hiába küldet kódot sms-ben nem kapja meg emailben is küldettünk de azt beírva kéri a facebook a jelszavát de se az ujjat se a régi jelszót nem fogadja el.Szóval hiába a kód is emailben telefonra meg ugye nem küldi,most menni próbálkozási lehetőség van kódkérésre mert biztos csinált párat.Én nem tudtam neki segíteni ebben a dologban vagy érdemes várnia pár órát és akkor kérni újra azonosító kódot?Bár nem értem másik eszközön ugyan úgy bejelentkezhet nem vagy ez kavar be hogy az összetört telefonon be van jelentkezve?Bár van egy olyan lehetőség is ,hogy kijelentkeztetni másik eszközön de az sem sikerült.
-
Miért nem csinálják már meg ezt a nyüves messengert idegesítő,hogy sokszor nem jönnek meg az üzenetek ha belépek max akkor de van úgy,hogy akár egy órával ezelőtti vagy kicsit régebbi üzenet is akkor jön meg mikor belépek.Ez azért gond mert ha fontos lenne akkor majd csak később kapom meg ha belépek.
-
Most nem tudom vsak nekem szórakozik e a messenger de most megint egy fontos üzenetet egy óra múlva kaptam meg de úgy ,hogy csak beléptem,hogy írtak e. Amúgy kitudja mikor jelzett volna.
-
-
Furcsa ez kapcsolódási probléma meg nincs internet kiírás de egy chat megjött a többi halott
-
PC-n másnak is van a facebook chatban kapcsolódási probléma?Nem tudom használni a chatet mert pirosan azt írja ki,hogy kapcsolódás.
Aha most látom másnak is van problémája
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Én már megszoktam,ritkábban megyek fel.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Elején én is régi kinézettel próbáltam használni de,hogy beszart az old layout hagytam a francba és megszoktam az ujjat.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Én már nem használom,de mikor az egyik facebook old layout neműködött akkor raktam gel másikat az meg jó volt.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
De mindegyik?
-
Azért ide írok mert a messenger topikban szerintem kevés esélye van a válasznak tekintve,hogy nem sűrűn irkálnak oda.Másnak is van olyan,hogy a mobilos messengerben késnek az üzenetek vagy csak akkor kapja meg ha belép az ember?Rohadt idegesítő mert volt olyan tegnap ötkor kaptam üzenetet ami sürgős lett volna de csak mikor hétkor beléptem akkor kaptam meg.Másnál is van ilyen?Én a telefonon már mindent állítottam,most újból raktam hátha erre megint 40 perce kapott üzenet pittyegett.Rohadt idegesítő másnál is ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest